Když se koukám do sekce pro nováčky, hodně těch prvních příspěvků by se dalo použít jako příběhy pedofilů, popřípadě, kdyby tam ještě něco doplnili. Napadlo mě, že jsou zde určitě lidé, kteří by chtěli sepsat svůj příběh a mít ho více viditelný někde na hlavní stránce webu a tím třeba pomoci někomu dalšímu, kdo to má podobně a kdo by se s ním/ní mohl ztotožnit, popřípadě pomoci lidem bez této parafilie pochopit lidi z této komunity.
Není zde žádný limit, jak dlouhý by měl váš příběh být, ale určitě by bylo dobré, kdyby měl více jak pár vět.
- Jaké jste měli dětství, líbili se vám už tehdy nějací vrstevníci, kteří byli dětmi? Popište svou zkušenost.
- Jaké byly první známky toho, že je vaše sexualita jiná?
- Kdy jste si uvědomili, že se vám skutečně líbí děti?
- Jak jste na tohle zjištění reagovali? Jak jste si mysleli, že by zareagovali rodiče nebo kamarádi, kdyby to o vás věděli?
- Jaké děti se vám líbí? Co cítíte k dětem? Můžete se rozepsat více o své sexualitě, ne nutně jen o pedofilii.
- Máte nějaké zkušenosti s coming outem? Jak to probíhalo?
- Dokáže žít i s dospělým partnerem?
- Jak na svojí sexualitu pohlížíte dnes? Co se změnilo?
- Co vám pomohlo se se svojí pedofilií vyrovnat, popřípadě co vám pomáhá neselhat (čte to i veřejnost)
- Máte nějaké zkušenosti s odbornou pomocí?
- Můžete popsat i svoje koníčky a jiné zájmy, se kterými se čtenáři mohou ztotožnit
- Co byste vzkázali někomu, kdo to cítí podobně jako vy?
Pokud vás napadá ještě něco, co by mohli ostatní do svých příběhů zahrnout, určitě napište.
Když budete mít příběh hotový, pošlete mi ho do SZ. Popřípadě mi pište dotazy, pokud byste potřebovali s něčím poradit. Pokud sepíšeme více takových příběhů, bude to jedině dobře.