Příběhy pedofilů na webu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1318 poděkování
Dostal: 1436 poděkování

Příběhy pedofilů na webu

Nový příspěvek od Bouře »

Když jsem procházela web, všimla jsem si, že máme velmi málo příběhů pedofilů na webu, většina stará více jak 10 let. A to je podle mě velká škoda, jelikož právě ty osobní příběhy jsou přesně ta věc, co lidi zaujme nejvíce, více než nějaká teorie o pedofilii. A to jak lidi z veřejnosti tak samotné pedofily, kteří se s těmi příběhy mohou ztotožnit.

Když se koukám do sekce pro nováčky, hodně těch prvních příspěvků by se dalo použít jako příběhy pedofilů, popřípadě, kdyby tam ještě něco doplnili. Napadlo mě, že jsou zde určitě lidé, kteří by chtěli sepsat svůj příběh a mít ho více viditelný někde na hlavní stránce webu a tím třeba pomoci někomu dalšímu, kdo to má podobně a kdo by se s ním/ní mohl ztotožnit, popřípadě pomoci lidem bez této parafilie pochopit lidi z této komunity.

Není zde žádný limit, jak dlouhý by měl váš příběh být, ale určitě by bylo dobré, kdyby měl více jak pár vět. ;) Přikládám sem i kostru, která by vám mohla pomoci takový příběh sepsat a co je dobré tam zmínit, ale nemusíte se podle ní řídit.

- Jaké jste měli dětství, líbili se vám už tehdy nějací vrstevníci, kteří byli dětmi? Popište svou zkušenost.
- Jaké byly první známky toho, že je vaše sexualita jiná?
- Kdy jste si uvědomili, že se vám skutečně líbí děti?
- Jak jste na tohle zjištění reagovali? Jak jste si mysleli, že by zareagovali rodiče nebo kamarádi, kdyby to o vás věděli?
- Jaké děti se vám líbí? Co cítíte k dětem? Můžete se rozepsat více o své sexualitě, ne nutně jen o pedofilii.
- Máte nějaké zkušenosti s coming outem? Jak to probíhalo?
- Dokáže žít i s dospělým partnerem?
- Jak na svojí sexualitu pohlížíte dnes? Co se změnilo?
- Co vám pomohlo se se svojí pedofilií vyrovnat, popřípadě co vám pomáhá neselhat (čte to i veřejnost)
- Máte nějaké zkušenosti s odbornou pomocí?
- Můžete popsat i svoje koníčky a jiné zájmy, se kterými se čtenáři mohou ztotožnit
- Co byste vzkázali někomu, kdo to cítí podobně jako vy?

Pokud vás napadá ještě něco, co by mohli ostatní do svých příběhů zahrnout, určitě napište.

Když budete mít příběh hotový, pošlete mi ho do SZ. Popřípadě mi pište dotazy, pokud byste potřebovali s něčím poradit. Pokud sepíšeme více takových příběhů, bude to jedině dobře. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1867 poděkování
Dostal: 3797 poděkování

Re: Příběhy pedofilů na webu

Nový příspěvek od Kasz »

Příběh mám sepsaný a díky za tuto iniciativu. Jde v podstatě o příběh, který jsem posílal Tomáši Papršteinovi do jeho knihy Klubovna naděje. Trochu jsem ho akorát aktualizoval a upravil některé slovní obraty.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 11
Dal: 32 poděkování
Dostal: 32 poděkování

Nový příspěvek od Phaliya Dhaniyeole »

Jo, to tak ;) tohle všechno tady napíšu o svém životě a ani to nemůžu případně smazat, kdyby se něco nedej bože provalilo. To určitě, pěkně hloupej nápad.

Tím chci všechny, kteří čtou můj příspěvek, aby to V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ nedělali. Můžete pak přehodnotit svůj názor, ale budete bez možnosti to vrátit zpátky.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1318 poděkování
Dostal: 1436 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Phaliya Dhaniyeole píše: neděle 14. 9. 2025, 21:14:54 Jo, to tak ;) tohle všechno tady napíšu o svém životě a ani to nemůžu případně smazat, kdyby se něco nedej bože provalilo. To určitě, pěkně hloupej nápad.

Tím chci všechny, kteří čtou můj příspěvek, aby to V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ nedělali. Můžete pak přehodnotit svůj názor, ale budete bez možnosti to vrátit zpátky.
Nikdo tě do sepsání příběhu nenutí, je to svobodná volba každého. Kromě toho už zde mnoho lidí před tebou napsalo životní příběhy nebo představení se, kde popisují svůj životní příběh. Viz sekce pro nováčky a životní příběhy. Přišlo mi však, že přímo na webu je jen málo životních příběhů pedofilů, které by měli určitou kostru a konkrétní informace, které by obzvláště mladým pedofilům a pedofilům, kteří si prochází comingoutem mohli pomoci. Možná, jako kdysi tobě.

Co se týče mazání příspěvků - neumožňujeme smazat všechny příspěvky uživatele, jelikož pak by ztrácely na hodnotě i diskuze v jiných vláknech a příspěvky jiných uživatelů. To není náš výmysl, funguje to tak snad na všech fórech co znám. Rozhodně ne všechny (spíše menšina) příspěvků obsahují nějaké citlivé informace. Pokud se tu ale bavíme o nějakých konkrétních vláknech nebo jednotlivých příspěvcích, umožňujeme uživatelům pozměnit informace v daných příspěvcích, popřípadě přesunutí vláken do méně viditelných sekcí a nebo jejich smazání. Za poslední rok byly minimálně 2 takové žádosti a v obou případech jsme těmto žádostem vyhověli. To se samozřejmě ale jako běžný uživatel nedozvíš, jelikož jsme o těchto žádostech veřejně nepsali a ani nepíšeme. :)

Z tvého tónu příspěvku mi však připadá, že místo nějaké konstruktivní kritiky nebo otázky jen útočíš na snahu ostatních něco vytvořit, vylepšit.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 11
Dal: 32 poděkování
Dostal: 32 poděkování

Nový příspěvek od Phaliya Dhaniyeole »

Bouře píše: neděle 14. 9. 2025, 21:58:01
Phaliya Dhaniyeole píše: neděle 14. 9. 2025, 21:14:54 Jo, to tak ;) tohle všechno tady napíšu o svém životě a ani to nemůžu případně smazat, kdyby se něco nedej bože provalilo. To určitě, pěkně hloupej nápad.

Nikdo tě do sepsání příběhu nenutí, je to svobodná volba každého. Kromě toho už zde mnoho lidí před tebou napsalo životní příběhy nebo představení se, kde popisují svůj životní příběh. Viz sekce pro nováčky a životní příběhy. Přišlo mi však, že přímo na webu je jen málo životních příběhů pedofilů, které by měli určitou kostru a konkrétní informace, které by obzvláště mladým pedofilům a pedofilům, kteří si prochází comingoutem mohli pomoci. Možná, jako kdysi tobě.

Co se týče mazání příspěvků - neumožňujeme smazat všechny příspěvky uživatele, jelikož pak by ztrácely na hodnotě i diskuze v jiných vláknech a příspěvky jiných uživatelů. To není náš výmysl, funguje to tak snad na všech fórech co znám. Rozhodně ne všechny (spíše menšina) příspěvků obsahují nějaké citlivé informace. Pokud se tu ale bavíme o nějakých konkrétních vláknech nebo jednotlivých příspěvcích, umožňujeme uživatelům pozměnit informace v daných příspěvcích, popřípadě přesunutí vláken do méně viditelných sekcí a nebo jejich smazání. Za poslední rok byly minimálně 2 takové žádosti a v obou případech jsme těmto žádostem vyhověli. To se samozřejmě ale jako běžný uživatel nedozvíš, jelikož jsme o těchto žádostech veřejně nepsali a ani nepíšeme. :)

Z tvého tónu příspěvku mi však připadá, že místo nějaké konstruktivní kritiky nebo otázky jen útočíš na snahu ostatních něco vytvořit, vylepšit.
Já bych právě těm nejmladším pedofilům doporučoval, aby zde nekonkretizovali svoje zájmy, nepsaly žádné informace, které se dají deanonymizovat a obecně se spíš vyhýbali zbytečnému vypisování detailů ze svého života - k čemuž ale tím příspěvkem nabádáš. Člověk může vždycky přehodnotit své názory a hlavně po tom, co víc dozraje mu může dojít, jak rizikové je po sobě zanechávat takovéhle luxusní kompro. Nechat digitální stopu na serveru, který se věnuje něčemu takhle kontroverznímu není jako zanechávat jí na fóru, kde se flexí s tím, jakou minci si našla s detektorem na poli. To samé platí o coming outech.

Člověk by si měl prostě dvakrát rozmyslet, co na sebe kde práskne a já od toho odrazuji. Na světě nejsou jenom dobří a chápající lidé.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1867 poděkování
Dostal: 3797 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Píšeš něco, co je zcela jasné. Přece když píšu životní příběh, který by měl být uveřejněný zde na webu a fóru, tak počítám už při psaní s tím, že se k tomuto příběhu může dostat kdokoliv. Tomu musím přizpůsobit jeho obsah. Každý člověk si může sám zvážit, co zde napíše, zda zde něco vůbec napíše, přece nikdo nikoho k tomu, aby psal kdoví jaké detaily ze svého života, nenutí.

V případě tvé předchozí poznámky jde o trochu něco jiného. Příběhy lidí mají velkou čtenost pro jejich jedinečnost a neopakovatelnost. A ty tím předchozím příspěvkem neupozorňuješ na to, aby si lidi dali pozor, co zde napíší, ale rovnou píšeš, ať nepíší vůbec, protože jak tady jednou něco vloží, nepůjde to smazat ani upravit.

Přitom v pravidlech máme jasně definované, jak toto u nás funguje. Někteří lidé přemýšlejí, jak web rozvíjet, jak ho obohatit, třeba i nějakým svým příspěvkem nebo příběhem. A jiní lidé - aniž by někdy něčím konstruktivním přispěli - rovnou napíšou, aby jiní nic nedělali, protože pak jim to nebudeme chtít upravit nebo smazat. Rozhodně nemažeme celé příspěvky, ani je zásadně neupravujeme. Pokud někdo napíše, že je učitel, a bude chtít smazat informaci, že je učitel, pak to není úplně relevantní žádost v tom smyslu, že učitelů je v ČR několik desítek tisíc. Může se ale stát, že člověk napíše nějaký detail, na základě kterého si později uvědomí, že by mohl být identifikovatelný. A v odůvodněných případech takovou informaci rádi pozměníme.

Pokud něco publikuji veřejně, pak už to nejde moc vrátit zpět. Jako kdybys vystupoval ve filmu a později si to rozmyslel. Film je natočený a vymazávat tě z něj nebudou. Lidé si mohou rozmyslet, co zde napíší, pokud by zjistili, že je nějaký detail nějak ohrožuje, dá se to pozměnit. Ale tohle přece člověk předem ví, na jaký píše web a čeho se to týká. Vzniklá diskuze by ztratila smysl, kdyby příspěvek zcela zmizel.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
ve věku do: 24
Dal: 420 poděkování
Dostal: 357 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Příběhy pedofilů budou pro většinu návštěvníků webu tím nejzajímavějším, co tady najdou. Jsou tím, co může v očích běžné veřejnosti "polidštit" pedofily a co může mladým pedofilům pomoc s vlastním sebepřijetím. Čím více dobře sepsaných příběhů na webu bude, tím lépe. Není ale ani od věci varovat před možnými riziky plynoucími z uvedení příliš osobních údajů. Nicméně pokud se příběh sepíše rozumně, tak si myslím, že žádné velké nebezpečí z toho nehrozí. Každopádně by mělo být na každém, zda se rozhodne svůj příběh sepsat a podělit se o něj. Těm, co tak učiní patří velké poděkování, samozřejmě by ale k tomu neměl být nikdo tlačen (to mi ale nepřijde, že by se tady dělo ať už ze strany Bouře nebo někoho jiného).
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)