Lidé křičeli hrůzou. Ze tmy výtahu se zjevila najatá děsivá dívenka z hororu (Novinky.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Lidé křičeli hrůzou. Ze tmy výtahu se zjevila najatá děsivá dívenka z hororu (Novinky.cz)
Drsný hororový vtípek, ve kterém se ve výtahu vedle nicnetušících lidí objeví bledá dívenka s panenkou v ruce, se stal během dvou dnů obrovským hitem. Mnozí ho označují za jeden z nejlepších žertů se skrytou kamerou, ale objevily se i názory, že se jednalo o nebezpečnou hru. Někteří vystrašení cestující totiž mohli dostat infarkt, nebo dokonce dívenku fyzicky napadnout.
Scénka byla součástí nedělního dílu populárního brazilského pořadu The Silvio Santos show, kterou moderuje stejnojmenný moderátor. Santos je v Brazílii populární postavou. V roce 1981 založil dnes druhou největší televizní stanici v Brazílii, kde dodnes moderuje několik pořadů. Je dolarovým miliardářem a ve svých 81 letech rozhodně nepomýšlí na důchod.
Výtah se po nástupu pasažérů rozjede, ale po chvilce začnou blikat světla, až nakonec úplně zhasnou. Překvapený cestující neví, co se děje, diváci ale s pomocí infrakamery vidí, že z boční části výtahu vylézá hororově nalíčená dívenka v bílém hábitu a s panenkou v ruce.
Krátce poté se opět rozsvítí světla a cestující holčičku spatří. Někteří okamžitě strachy křičí, jiní se snaží zoufale mačkat tlačítka výtahu. Situace se stane ještě vyhrocenější v okamžiku, kdy začne dívenka na pasažéry křičet. Ani tím to však nekončí, opět zhasnou světla a dívenka zmizí, aby se po chvíli opět objevila a cestující ještě více vystrašila. Kvalita provedení scénky je na vysoké úrovni a nelze se tedy divit, že vtípek sklízí chválu po celém světě.
Před měsícem se objevila reklama, která stavěla na podobném principu. Pod vystrašenými pasažéry se ve výtahu „propadala“ podlaha, v tomto případě se ovšem pravděpodobně jednalo o sehrané divadlo s najatými herci.
Jak byste reagovali vy? Jestlipak byla dívenka instruovaná i pro případ, že by spolupasažér byl odvážný GL a začal si s ní povídat nebo ji hladit?
Jinak tyto vtípky asi brzy budou jedinou příležitostí, jak ve výtahu potkat dítě — podle mých zkušeností už paranoia dorostla takových rozměrů, že děti mívají zakázáno jezdit výtahem s cizími lidmi.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Re: Hororové video - duch holčičky ve výtahu (tn.nova.cz)
Pořád lepší hororová holčička ve výtahu než Dluhoslav Kradousek na ministerstu financí.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Ale fuj, tohle sem budeš tahat? To si nech do diskusí pod články na Novinkách...StrangerByNight píše:Pořád lepší hororová holčička ve výtahu než Dluhoslav Kradousek na ministerstu financí.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 5
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw - Příspěvky: 241
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 37 poděkování
Tak tohle je drsné, fakt povedená skrytá kamera. Chudáci lidé, nechtěl bych to zažít.
A to já jsem si přál po shlédnutí Kruhu, aby mi taky taková holčička vylezla z obrazovky.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Jen aby pak ona po zjištění, co jsi zač, nezačala utíkat před tebou.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- Výkřik do tmy: Jednou sem se podival do jeho očí a padl na kolena musel obejmout a pohladit.Láska moje.
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: Ze tmy výtahu se zjevila dívenka z hororu
mě se líbilo jak jakžtakž to ženksý ustály ale chlap na konci se snad pos... :D :D :D
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Ze tmy výtahu se zjevila dívenka z hororu
Cizí holčičky ne, ale na cizího ducha bych si třeba troufl.Creepy píše:Ty hladis jen tak cizi holcicky?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
Velice úsměvné video jde vidět, že si svojí roli užívala.