Pedofília v UK (afinabul.blog.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
DeepInHeart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Nikdy nevieš aký si silný, až kým byť silný je posledné čo ti ostáva
Dal: 9 poděkování
Dostal: 24 poděkování

Pedofília v UK (afinabul.blog.cz)

Nový příspěvek od DeepInHeart »

Steven Messham (49) jedna zo stoviek obetí sexuálneho zneužívania z opatrovateľského domu v severnom Walese (sedemdesiate a osemdesiate roky) býval v dnes už zatvorenom domove pre chlapcov Bryn Estyn, vo Wrexhame.

Čo hovoria obete:
Bol som zneužitý mnoho krát, určite viac ako dvanásť krát. A nie len ja, desiatky, stovky detí. A nebol to len "on." Počas jednej noci som bol zviazaný a znásilnený deviatimi rozličnými mužmi.
Ponúkali alkohol, odvážali si nás v Jaguároch alebo v Porsche. Občas nás poviazali. Boli sme deti a boli sme systematicky znásilňovaní.
Iba prišli autá, rôzne autá
a brali nás…
Raz ma vzal na večeru a zastavil auto. Konal sa orálny sex. Dal mi nejaké peniaze, sľuboval darčeky, plánoval pre mňa job. Bol som vtedy stále v domove pre deti, nie pre mladistvých.
V samotnom domove kde sa o nás mali starať, bolo sexuálne zneužívanie plné násilia. A vonku? To akoby vás predali. Brali nás do Crest hotelu vo Wrexhame, hlavne v nedeľu večer, kde prenajali izby.
Nejde len o lokálny kruh pedofilov, sú rozšírení po celej krajine, aj na juhu a v Londýne, uvádzajú obete ako Steven Messham, ktorého obviňovanie bolo niekoľko krát ignorované políciou. Mnohé obvinenia ďalšími obeťami boli zametené pod koberec.

Pán Messham a ďalší, v deväťdesiatich rokoch niekoľko krát navštívili políciu vo Walese a na fotografiách zaslaných faxom zločincov identifikovali. Polícia odmietla ďalšie vyšetrovanie so smiešnym odôvodnením, že faxované fotografie nie sú dostatočne kvalitné k pozitívnej identifikácii.
Po škandále s dnes už odhaleným britským "kráľom pedofílie," celebritou s titulom "Sir" (Jimmy Savile) začínajú vypovedať stovky nových a nových obetí.
Súdny tribunál vo Walese krátko po roku 2000, systematicky kryl britskú vládu napriek výpovediam šesťsto päťdesiatich obetí.
Zneužívania detí sa dopúšťali najvyšší predstavitelia krajiny:
Pán Messham dal do rúk polície desiatky fotografií zneužitých detí, vrátane tých na ktorých bol aj on sám. Fotografie zobral z "Council" domu do ktorého boli deti odvážané a zneužívané.
Polícia napriek tomu odmietla konať.
Keď mal pán Messham možnosť podať svedectvo, v ktorom identifikoval vyše 60 mien opakovane, polícia ho nútila 32 mien zo zoznamu odstrániť.
Chcem osobne stretnúť Davida Camerona. V minulosti povedal, že ľuďom, ktorí tvrdia že boli zneužívaní musíme veriť a ich prípady vyšetriť…
povedal pán Messham.
Prevrátime každý kameň, v mene detí, v mene obetí. Nariadil som rapídne vyšetrovanie.
Povedal David Cameron.
Podľa reportérov, BBC má team investigatívnych žurnalistov, ktorý 20 rokov vyšetruje zneužívanie detí v štátnej opatere. Postoj najmocnejších sa nezmenil. Čo sa zmenilo sú ľudia. Prestali sa báť. Bojujú, nedajú sa viac zastrašovať, podávajú žaloby.

V súvislosti so slovenskými deťmi v Británii, Slováci žijúci v UK upozorňujú na problematické overovanie britských rodných listov, v Británii narodených slovenských detí. Rodné listy zaslané na nutné úradné overenie sa v neobyčajne vysokom počte "strácajú." Rodičia slovenských detí v Británii majú následne problém vybaviť deťom slovenský rodný list, ktorý sa bežne pokúšajú získať za účelom vybavenia slovenského pasu. Mnohí Slováci žijúci v Británii veria, že môže dôjsť k situácii, kedy budú musieť krajinu náhle opustiť.