Za znásilnění kamarádky v bezvědomí dostal deset let (iDnes.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Za znásilnění kamarádky v bezvědomí dostal deset let (iDnes.cz)
Dvacetiletý Jan Janda z Tehova na Benešovsku, který v červenci při cestě ze zábavy znásilnil a málem zabil svou kamarádku, stráví za mřížemi deset let. Soud přihlédl k tomu, že šlo o zkrat a nikdy nic podobného neudělal.
Až do 18. července letošního roku neměl Jan Janda problémy se zákonem a okolí o něm mluvilo jako o bezproblémovém a slušném chlapci. Pak ale přišel zkrat. Při cestě domů ze zábavy doprovázel svou kamarádku a zničehonic ji začal škrtit.
"Podle jeho výpovědi ji chytil za ramena, ale kvůli podnapilosti upadli na zem. Začal ji rdousit a s ženou v bezvědomí souložil. Později policii vypověděl, že neví, proč to udělal," uvedla mluvčí Krajského soudu v Praze Zuzana Steinerová.
Po činu se mladík ulekl a dívku ještě v bezvědomí odvezl bratrovým autem za nedaleký kravín. Ráno sama vyhledala pomoc.
Násilník byl nyní nepravomocně odsouzen na deset let odnětí svobody.
"Soud přihlédl k tomu, že mladík před policií vypovídal a nikdy nebyl trestán. Dostal tak trest ve spodní hranici sazby," doplnila Steinerová.
Kromě toho soud Jandovi nařídil ústavní léčení i po odpykání trestu, protože u něj byla shledána sexuální porucha.
Taky vám po přečtení článku přijde, že ta gynekofilie je celkem dost nebezpečná úchylka?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Za znásilnění kamarádky v bezvědomí dostal deset let (iD
Jenže, on to bude nejspíš sadista. Nahrává k tomu i to, že na konci článku píšou, že mu byla také nařízena ústavní léčba, protože mu byla diagnostikována sexuální porucha. Takže taky deviant.
Mimochodem si neodpustím, že jako prvotrestaný a deviant dostal relativně dost, neboť co jsem poznal v léčbě, tak i sadisté, kteří přímo zabili, dostali právě proto, že jsou sadisté (tedy z hlediska zákona nemocní se zmenšenou příčetností v době deliktu), pod deset let. Vliv bude asi mít to, že nový trestní zákoník tyto činy trestá přísněji.
Mimochodem si neodpustím, že jako prvotrestaný a deviant dostal relativně dost, neboť co jsem poznal v léčbě, tak i sadisté, kteří přímo zabili, dostali právě proto, že jsou sadisté (tedy z hlediska zákona nemocní se zmenšenou příčetností v době deliktu), pod deset let. Vliv bude asi mít to, že nový trestní zákoník tyto činy trestá přísněji.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Jednou sem se podival do jeho očí a padl na kolena musel obejmout a pohladit.Láska moje.
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Myslím si že je to moc velký trest.Se určite změnil zákoník jak říka kuba rad bych si ten zákon otom přečet ...Kasz píše:http://zpravy.idnes.cz/mladik-z-benesovska-dostal-za-znasilneni-deset-let-fwl-/krimi.aspx?c=A121126_150129_praha-zpravy_car
Taky vám po přečtení článku přijde, že ta gynekofilie je celkem dost nebezpečná úchylka?
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Zpráva na tn.nova.cz vyznívá trochu jinak, než ta z iDnesu:
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/znasilnena-divka-prezila-jen-diky-tomu-ze-predstirala-smrt-nasilnik-dostal-10-let.html
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/znasilnena-divka-prezila-jen-diky-tomu-ze-predstirala-smrt-nasilnik-dostal-10-let.html
-
- Administrátor
Akorát se tedy docela pravděpodobně jedná o deviaci v aktivitě, nikoliv v objektu.Kuba píše:Jenže, on to bude nejspíš sadista. Nahrává k tomu i to, že na konci článku píšou, že mu byla také nařízena ústavní léčba, protože mu byla diagnostikována sexuální porucha. Takže taky deviant.
-
To jo, ale "nenadával" bych kvůli tomu na ty běžné většinové gynekofily.
-
Což může být také prostě tím, že je jedno z těch médií bulvárnější než jiné.Kasz píše:Zpráva na tn.nova.cz vyznívá trochu jinak, než ta z iDnesu:
-
- Administrátor
Já nenadávám na většinové gynekofily, jen to s nadsázkou přirovnávám k nadávání na nevětšinové pedofily.Kuba píše:To jo, ale "nenadával" bych kvůli tomu na ty běžné většinové gynekofily.