Moje predstavenie

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Hansi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 25 poděkování
Dostal: 34 poděkování

Moje predstavenie

Nový příspěvek od Hansi »

Ahoj, som tu nový, takže by sa patrilo predstaviť sa:
Som Hansi a vyrastal som v malom meste na východnom Slovensku. Som z veľmi konzervatívneho prostredia, takže by som asi mal problém aj ako gay, nie ešte ako pedofil, ktorého najviac priťahujú tweens – dievčatá okolo 10 rokov, najviac však od 8 do 12 či 13.

O mojom tajnom svete preto nevedia ani moji rodičia, ani súrodenci. Možno niečo tuší môj najlepší kamarát, ale priamo som sa mu s ničím konkrétnym nezveril. Momentálne bývam v dostatočne veľkom meste na to, aby som žil v relatívnej anonymite, čo má svoje plusy aj mínusy. Napríklad je oveľa zriedkavejšie, aby sa deti jednoducho hrali na dvore medzi bytovkami.

Ako čítam ostatné predstavenia, vidím, že máme mnoho spoločného. Aj ja som zistil, že som „na mladšie“, už niekedy na začiatku puberty. Z toho obdobia sa mi vynára pár jednotlivých spomienok, napríklad na prvú dovolenku s rodičmi ešte za socializmu pri Čiernom mori. Uvedomil som si, že tých pár dievčat v mojom veku, ktoré s nami boli v zájazdovom autobuse a s ktorými sme potom chodili aj na pláž, mi akosi nič nehovoria. Boli to fajn kamošky, s ktorými sa dalo kúpať v mori alebo hrať badminton, ale inak sa mi vlastne ani nepáčili. Naopak, ak sa na pláži objavila nejaká 5-6-ročná holčička bez plaviek – to bolo v tom čase oveľa častejšie než dnes – bol som uchvátený. Takisto v mojom poslednom pionierskom tábore (v lete 1989, keď som bol už v puberte) sa mi páčili dievčatá, ktoré mali vtedy tak 8-9 rokov. Už vtedy som ale zistil, že keď som to spomenul kamošovi z oddielu, tak ma vysmial, že „však sú to šušne, nie baby“. Tak som dostal rýchly feedback, že to asi nie je celkom OK.

Potom to akoby zmizlo. Na gymnáziu (už potom v prvých rokoch demokracie) som si „normálne“ všímal spolužiačky, aj keď naozaj ma priťahovali také tie drobné, ktoré vyzerali ešte akoby detsky. Na tri z nich si spomínam obzvlášť silno: Danka, Kristínka a Milota, všetky o ročník či dva mladšie odo mňa. Zvlášť tá posledná ma priťahovala veľmi silno, bol som však príliš nesmelý na to, aby som ju vôbec oslovil. Mal som aj oveľa „vyvinutejšie“ spolužiačky, ale tie ma vyslovene odpudzovali. No bolo to skôr ich správaním než výzorom.

Keď z nášho gymnázia urobili osemročné a nastúpili do prvých tried (teda do prímy) holčičky, ktoré by na bežnej základke chodili do piatej triedy, začal som vymýšľať spôsoby, ako sa k nim dostať. Napadlo mi založiť zdravotnícky krúžok, v čom ma podporila jedna z učiteliek biológie. Keď tak na to spomínam, mám chuť sa na tú školu vrátiť a rozbehnúť to znova...
Počas vysokej školy (na tú som už šiel do hlavného mesta) som sa snažil nájsť si priateľku „primeranú veku“, čo však dlho veľmi nešlo. Jednak som si postupne začal uvedomovať, že hľadám takú, ktorá vyzerá ako dievčatko, nie ako žena, a optimálne, ak by bola mladšia... a takých bolo málo. A jednak som sa nechcel prezradiť, takže som oveľa menej chodil na rôzne mládežnícke aktivity, kde by mohli byť okrem vysoko- a stredoškoláčok aj nejaké dievčatá zo ZŠ. No ale občas som sa na takýchto aktivitách objavil, či už boli cirkevné alebo športové alebo iné, a tam som sa zoznámil aj so súčasnou manželkou. Ale nie, ona nebola z tých „záklaďáčok“, ktorým sme my starší robili program. Ale chodili tam aj krásne dievčatká.
Čo ešte dodať? Asi sa pýtajte vy...
Hansi
Registrovaný uživatel

Re: Moje predstavenie

Skrytý obsah
Toto fórum vyžaduje, abyste se pro zobrazení skrytého obsahu přihlásili.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1149 poděkování
Dostal: 1248 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Ahoj Hansi, *bye*

děkuji ti za tvůj příspěvek a za to, jak ses rozepsal o svém životě a o tom, jak jsi objevoval, že se ti líbí malé holčičky. Tvůj příběh je obohacující i pro ostatní členy této komunity.

Ano, dokážu si představit, že vyrůstat v konzervativním prostředí s tímto typem sexuality není často zrovna úplně jednoduché. Můj otec také pochází z východního Slovenska, a těžko by akceptoval, kdybych byla lesba, natož, že se dokonce bavím s lidmi, kteří mají rádi děti takovým způsobem, jako třeba ty.

Chápu to správně, že již nemáš žádný přímý kontakt s dětmi? Aktivity, ať už spojené se sportem nebo církví mi připadají fajn. Je rozhodně dobré, když se člověk trochu socializuje (koneckonců jsi tak poznal i svojí manželku, že?), nebo sem tam potká i nějaké děti. Mnoho pedofilů se s dětmi nějakým způsobem i stýká, ať už z rodiny, okolí nebo před podobné aktivity nebo snad i zaměstnání. Říkám si, že ten biologický kroužek tehdy nebyl vůbec špatný nápad. Očividně jsi z toho měl radost a přinášelo ti to nějakou energii do života, stejně tak se tehdejší spolužačky z nižších ročníků od tebe mohly něco naučit, mohl jsi jim něco předat. Spolu s tím je ale třeba si uvědomit, že nikdy nesmíš překročit určité hranice, kdy by ses k dívkám mohl chovat jakkoliv nevhodně, což by jim mohlo velmi ublížit a zároveň tebe dostat do velkých problémů.

Podle toho, co jsi napsal, sis svojí sexualitu začal uvědomovat už v pubertě. Asi jako většina lidí zde. Jaký jsi ale z toho měl pocit? Jaký pocit z toho máš dnes? Řešil jsi to v sobě nějak víc, nebo jsi to ani moc neřešil a nechal to plavat? A jak tě ovlivňuje tvoje sexualita dnes? Jaký máš k ní postoj?

Zaujalo mě, že máš i manželku. Mnoho lidí zde dokáží žít v párech i s dospělou osobou, ale mnoho z nich také trápí samota... Ty jsi ale asi jeden z těch, kteří dokáží žít ve vztahu i dospělou ženou. Chtěl bys nám říct o vašem vztahu více? Jak dlouho se znáte? Jak moc si rozumíte? Říkáš, že se ti líbí spíše holčičky kolem 10 let. To tě tvá partnerka nepřitahuje ani částečně? Jak tenhle problém řešíš?

Na začátek asi stačí. Na fóru je mnoho zajímavých témat, kam můžeš i ty přispět svým názorem nebo zkušeností. Opravdu jsme rádi za každý příspěvek od nováčků, proto se neboj napsat jakmile tě něco zaujme. Popřípadě můžeš založit sám vlastní vlákno. Večer je otevřený i chat, kam můžeš zajít a pokecat. Budu se těšit na odpověď a věřím, že tě tu něco zaujme. :)

Bouře
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Hansi
Registrovaný uživatel

Bouře píše: čtvrtek 18. 7. 2024, 22:49:11 Podle toho, co jsi napsal, sis svojí sexualitu začal uvědomovat už v pubertě. Asi jako většina lidí zde. Jaký jsi ale z toho měl pocit? Jaký pocit z toho máš dnes? Řešil jsi to v sobě nějak víc, nebo jsi to ani moc neřešil a nechal to plavat? A jak tě ovlivňuje tvoje sexualita dnes? Jaký máš k ní postoj?
Najskôr som z toho nemal vôbec čudný pocit, ten prišiel až oveľa neskôr, vlastne až na vysokej škole alebo až po nej. Uvedomil som si, že hoci so ženami môjho veku viem nadväzovať vzťahy, to, čo v nich hľadám, by sa dalo prirovnať skôr k veľmi dôvernému priateľstvu s intimitou, ale bez nejakej horúcej vášne.
Ale s tým, že najsilnejšie reagujem na holčičky okolo 10, som sa proste naučil žiť a vyvodil som z toho niektoré praktické obmedzenia. Napríklad skoro vôbec nechodím na pláž a celé leto nosím tmavé slnečné okuliare, aby moc nebolo vidno, ak sa na nejakú chutnú dievčinku pozerám dlhšie než bežný chlap.

Bouře píše: čtvrtek 18. 7. 2024, 22:49:11 Zaujalo mě, že máš i manželku. Mnoho lidí zde dokáží žít v párech i s dospělou osobou, ale mnoho z nich také trápí samota... Ty jsi ale asi jeden z těch, kteří dokáží žít ve vztahu i dospělou ženou. Chtěl bys nám říct o vašem vztahu více? Jak dlouho se znáte? Jak moc si rozumíte? Říkáš, že se ti líbí spíše holčičky kolem 10 let. To tě tvá partnerka nepřitahuje ani částečně? Jak tenhle problém řešíš?
Toto dosť súvisí s tým, čo som povedal vyššie. So ženou sme za tie roky (sme spolu už asi polovicu môjho života) zohratý tím, prirovnal by som to k najlepším kámošom, ktorí si navyše občas prejavujú nežnosti a tak. Ale napríklad o mojej preferencii na holčičky som jej nepovedal. Kým by to bolo malo zmysel, tak som to neriešil, a teraz už čo? Vychovali sme spolu dvoch synov, ktorí sú teraz na vysokých školách. Splodili sme ich, keď sme obaja boli ešte oveľa mladší, takže som sa príliš nemusel "premáhať". A dnes už je ten vzťah celkovo v inej rovine, skôr je to naozaj o tom, že sme si vzájomne oporou, stále sa vieme spolu smiať, vieme si urobiť romantiku, a tak.

A ešte tie športové, cirkevné a hobby akcie, kde bývajú aj dievčatká v mojom preferovanom veku: občas nás na ne pozvú a vtedy radi aj s manželkou prídeme, ale na aktívne zapájanie sa už žiaľ nemám čas. Chýba mi to, ale pracovné vyťaženie mi to veľmi nedovoľuje, pracovne často cestujem. Často aj s manželkou, to nie, že by ostávala doma. Jej práca je totiž taká, že je jej skoro jedno, kde sa nachádza, ak tam funguje internet.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1149 poděkování
Dostal: 1248 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Ahoj Hansi :)

Z toho co jsem pochopila - vztahy se ženami jsou pro tebe tedy mnohem víc založené na pragmatičnosti, než nějaké hluboké vášně, jakou pociťuješ k holčičkám. Co mi připadá fajn je, že dokážeš fungovat ve vztahu i s dospělou ženou. Je fakt, že v takové fázi vztahu už to asi není o nějakých hlubších vášních, jako spíše se spolu protloukat životem, pomáhat si a občas si najít nějakou společnou radost... A z mého pohledu je obdivuhodné, jestliže jsou páry schopné vydržet tak dlouho ve spokojeném vztahu tolik let. Z mého okolí mám spíše zkušenosti, že lidé na sebe začnou být protivní a ve vztahu již nejsou spokojení.

Je asi i fakt, že v takové fázi vztahu už asi nemá moc cenu tvé manželce o své lásce k malým dívkám říkat. Když si zhodnotím všechny pro a proti, asi by to ve vašich životech udělalo akorát větší neplechu. Já si ale třeba moc nedokážu představit, že by můj potencionální partner nevěděl, že se mi líbí děti, kdybych byla pedofil. Nedokážu si ani představit, že by nevěděl, že chodím sem na ČEPEK a dělám to, co dělám. Sama za sebe říkám, že bych nebyla schopná navázat skutečně důvěrný vztah s někým, komu nemůžu říct tak zásadní část svého života, něco, co mě tolik ovlivňuje... Necítila bych se dobře ve vztahu, kde nemůžu být na 100% upřímná, nebo zkrátka něco takového tajit. Už tak stačí, že toho musím tajit spousty před svými rodiči a spolužáky. A Pedofilie člověka velmi ovlivňuje, tedy je to skutečně velké tajemství... Necítíš se kvůli tomu občas "vzdálený" od své partnerky? Když si představím, že bych byla tou partnerkou, možná bych se cítila podvedena, že mi tak důležitou skutečnost můj partner neřekl dříve, minimálně před tím, než bychom udělali zásadní rozhodnutí, které nejdou vrátit zpátky. A ano, dokážu si představit, že bych žila šťastný život s pedofilem, jen by pro mě byl velký rozdíl, pokud by mi to řekl, nebo to přede mnou tajil (ale vzhledem k tomu, co dělám, pochybuji, že by to přede mnou tajil). Byla bych smutná. Zároveň si ale říkám, že takhle to má asi většina pedofilů, pokud s tím jsou schopni nějak fungovat. Že mají partnera, který to o nich neví. Na druhou stranu chápu i ten strach ze svěření, není to jednoduché. Přála bych si budoucnost, kde vůči tomu budou lidé více otevření, a pedofilové se nebudou tolik bát o tom říct svým partnerům.

Pochopila jsem, že se s tím asi nikdy nechceš někomu svěřit, že? Asi jsi možná typ člověka, kterému nevadí si takové tajemství "vzít do hrobu", aniž bys to někdy někomu řekl. Nepřemýšlel jsi ale někdy, že bys napsal o své lásce k holčičkám dopis před svou smrtí? Že se přiznáš k tomu, kdo jsi, a že i přesto jsi celý život nikdy žádné holčičce neublížil? Říkám si, že kdyby tohle udělal velká část takových pedofilů, hodně by to pomohlo osvětě, aniž by jim to nějak ublížilo (logicky po smrti už ti nikdo nijak uškodit nemůže). Lidi by měli vlastní zkušenost - zkušenost s tebou. Uvědomili by si, že non-offending pedofilové nejsou jen jakési stíny, teorie, ale skuteční lidé. Možná by se tak jednou mohl tento svět, pro lidi jako ty, stát lepším místem.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Max Weber
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Kontakt: E-Mail: [email protected] / [email protected]
DM me for my Threema-ID
Výkřik do tmy: Online activist since 2009
Dal: 42 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Nový příspěvek od Max Weber »

Bouře píše: pondělí 22. 7. 2024, 13:46:20 Lidi by měli vlastní zkušenost - zkušenost s tebou. Uvědomili by si, že non-offending pedofilové nejsou jen jakési stíny, teorie, ale skuteční lidé. Možná by se tak jednou mohl tento svět, pro lidi jako ty, stát lepším místem.
Are you advertising Shadows Project here Bouře? ;)

I know this is not the English section but I just love the way you passionately advocate openness here. A very powerful statement.