Torusek - predstavenie
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: „Kto nepozná váhu slov, ten nemôže poznať ľudí.“
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Torusek - predstavenie
Prišiel som to preto aby som našiel rovnakú osbu ako som ja ale snat tu osbu nájdem a že si snou budem rozmiet tak ako chcem ale pedofilom som sa stal preto že keď som bol menší tak stále som sa pozeral na malé dievčatká páčilo sa my to ale aj som si tie veci aj obliekal ale čo keď som mal rodinu ktorá mám za to malatila preto aby som to nerobil bolo my to jedno že mám byli potom často si mysleli že sa do toho masturbujem ale nebolo to tak bolo to len potešenie to mať na sebe a ukazovať sa aká som princezná potom keď som rástol som si už začal kupovať kolvici veci páčilo sa my to vždy držať v ruke tie plavky bolo to príjemné vždy my stoho plesalo srdce snažil som sa aby mám nikto nevidel že si to kupujem ale teraz chcem tie veci kupovať s vintid alebo modrého koníka od 5 do 8 rokov plavky ale aj šaty sukne a iné veci holci ale asi ťažko nájdem baletné pekné oblečenie na malé dievčatká ale chcem ich je to môj sen ich mať
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1149 poděkování
- Dostal: 1248 poděkování
Re: Torusek - predstavenie
Ahoj.
Vítám tě tu a doufám, že se ti tu bude líbit.
Čtu, že máš fetiš na dětské oblečení. Už do SZ jsi mi posílal svojí sbírku a na chatu jsi nám o tom říkal. Je to zajímavý fetiš, určitě by sis porozuměl s jeníkem. Mrzí mě, že tě rodina nemá moc ráda. Jsi s nimi stále v kontaktu? Stále tě nemají rádi, nebo už tě příjmu-li takového, jaký jsi? Můžeš se zatím porozhlédnout po fóru. 
Vítám tě tu a doufám, že se ti tu bude líbit.

Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2060 poděkování
- Dostal: 863 poděkování
Ahoj Torusku,
také tě vítám, ikdyž koukám, že ses registroval už 2017.
Nejsem si jistý, jestli ses stal pedofilem jen z koukání na holčičky. Spíš obráceně - koukal jsi na holčičky, protože jsi pedofil
Zajímavé, že se ti líbilo oblékat se do dívčích oblečení, ale chápu tě - holčičky mají hezké šatičky
. Je mi líto, že to tvé rodiče štvalo a bili tě za to 
Můžeš mi ještě vysvětlit, líbí se ti i dnes se oblékat jako holčička/žena? Nebo si kupuješ jen dětské dívčí oblečení a jen se s ním mazlíš?
Mně se dívčí oblečení také líbí, ale raději ho mám na holčičkách
Líbí se mi volánky, na šatičkách, ponožtičkám nebo plavečkách. Také se mi líbí lesklé oblečení na holčičkách, např. lesklé plavečky (popisuje se to jako metalic), lesklé šatičky nebo lesklé legínky. Kožené ne, spíš satén. Osobně ale dívčí oblečení nesbírám. Ikdyž ve fantazii si představuju, že mi holčička svoje kalhotky na památku nechá
Ale to jsou holt jen fantazie.
Tak snad se ti tu bude mezi námi líbit.
Nejsem si jistý, jestli ses stal pedofilem jen z koukání na holčičky. Spíš obráceně - koukal jsi na holčičky, protože jsi pedofil

Zajímavé, že se ti líbilo oblékat se do dívčích oblečení, ale chápu tě - holčičky mají hezké šatičky

Můžeš mi ještě vysvětlit, líbí se ti i dnes se oblékat jako holčička/žena? Nebo si kupuješ jen dětské dívčí oblečení a jen se s ním mazlíš?
Mně se dívčí oblečení také líbí, ale raději ho mám na holčičkách

Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
-
- Registrovaný uživatel
S rodinou sa to mám tak to žijem nich musím vždy všetko skórovať čo si holci kúpim alebo čo práve mám chuť si kúpiť ťažko sa my to nie kedy aj kupuje keď že rodina lezie všade za mnou do zatku nemôžem byť chvíľu o samote aby som trošku si mohol pozriet alebo si to kúpiť občas sa my podarí kúpiť raz za pár rokov to čo všetko mám som nazbieral za malé roky ale snažím sa to rozširovať toho roku som zevady aké Tesco plavky pre holcky bude mať na princeznéBouře píše: ↑čtvrtek 8. 2. 2024, 20:53:46 Ahoj.
Vítám tě tu a doufám, že se ti tu bude líbit.Čtu, že máš fetiš na dětské oblečení. Už do SZ jsi mi posílal svojí sbírku a na chatu jsi nám o tom říkal. Je to zajímavý fetiš, určitě by sis porozuměl s jeníkem. Mrzí mě, že tě rodina nemá moc ráda. Jsi s nimi stále v kontaktu? Stále tě nemají rádi, nebo už tě příjmu-li takového, jaký jsi? Můžeš se zatím porozhlédnout po fóru.
![]()
-
- Registrovaný uživatel
Pedofilom som sa stal skôr preto že často som sa pozeral na malé dievčatká už od mala pacli sa my začal som sa pozerať na dievčatká vo veku 3 až 5 a neskôr som soj vek začal zvisovat na. 8 a keď som sa dostal do bodu kedy som prvýkrát dievčatko na kúpalisku pobehovať nahé alebo sa vedľa mňa prezlieklo na pláži jedno dievčatko aj z mamkou a vždy jej plavky jedny nechala sušiť druhé jej obleikla a tak jej to striedala potom oproti mne bolo dievčatko malé ktoré malo 5 rokov a plavky jej boli veľké tak vždy trošku malo podhalne a tak keď som sa vždy na ňu cez knihu čo som čítal pozeral tak sa my to páčil snažil som sa nezbizovat pozornosťpodivin píše: ↑čtvrtek 8. 2. 2024, 22:53:18 Ahoj Torusku,
Zajímavé, že se ti líbilo oblékat se do dívčích oblečení, ale chápu tě - holčičky mají hezké šatičky. Je mi líto, že to tvé rodiče štvalo a bili tě za to
Mně se dívčí oblečení také líbí, ale raději ho mám na holčičkáchLíbí se mi volánky, na šatičkách, ponožtičkám nebo plavečkách. Také se mi líbí lesklé oblečení na holčičkách, např. lesklé plavečky (popisuje se to jako metalic), lesklé šatičky nebo lesklé legínky. Kožené ne, spíš satén. Osobně ale dívčí oblečení nesbírám. Ikdyž ve fantazii si představuju, že mi holčička svoje kalhotky na památku nechá
Ale to jsou holt jen fantazie.
Holci veci skôr už zbieram než si ich obleikam ale viem ktoré holci oblečení my sedí tak 158 a 164 až 170 u dievčat hlavne plavky potom sa snažím si je držať v tajnosti chcel by som raz si na tie plavky napísať mená podľa generátora mien kde by som si vytoril vskatulke že to patrí jednému dievčatku to druhému atď ale aj nejakimy odkazmi prena
Satén na šatách je úžasný alebo volany na plavkách ale mám rád aj plavky zo suknickami snat toho roku nájdem pekné veci hlavne plavky plavky sú prena jednoduchšie na skórovanie sú malé a lepšie ich viem sade dať áno ako mazlim sa snimi hlavne ten dotik je úžasný pri plavkách mám naviac láka a to isté aj pri stene mám to láka si to vždy tak prejsť rukou alebo po tvary sa do to zabití
-
- Registrovaný uživatel
Ako to že som pedofil
Často som rozmýšľal ako mali ci už dospelí pre čo sa my páčia malé dievčatká vo veku 3 až 5 až 8 keď som tak rozmislal tak my došlo že to je asi tým že som sám bol zneužitý ako mali chlapec keď som bol mali mám znásilnili v skrini dvaja chlapci ktorí boli o dona starší potom mám zneužíval stále o dva roky starší kamrat keď som sa obliekal ako mali do holcich veci hlavne do plaviek a saticiek keď som si to obleikol vždy mám chytal tak dole snažil sa aby sa my mol honit smojim ale neviem prečo začalo my to byť nepríjemné a keď som raz išiel na kúpalisko začal som si simat viac malé dievčatká premislal som aké úžasné by bolo keby my daly sóje plavky ja som len tak tam sedel na lavičke kamennej a pozeral som do oblohy a horil som si čo keby prišla kumne malá slečna povedala my tu ti dávam sóje plavocky ktoré mám naj radšej bol to iba sen naviac čo sa my kedy páčilo bolo to keď som sa pozrel na malé dievčatko vo bolanikovych plavkách bolo to na koníka filli ešte vtedy ani my little pony nebolo boli iba filli chcel som tie plavky držať ruke a povedať aké sú úžasné a ako veľmi by som sa snímy len tak sa nanich pozeral a ešte keby sa tam podpísala a dala k tomu obalocku kde by bol prena odkaz ale čo sny sú iba sny vždy som sa tak pozeral na malé dievčatká keď som dorástol vedsi keď my bolo 18 prvý krát som si kúpil plavky ružovo modré ktoré my mama vzala a roztrhala vyhodila do koša ako všetko čo kedy som si kúpil teraz už vedsinou držím všetko v tajnosti preto sa bojím rodiny že mám neuda s pedofílie len preto že sa my páčia holci veci plavocky saticky sukničky a iné veci ešte holci mohol by som písať veľa ale napíšem ešte aj nabudúce nie čo zo svojho zivota pedofila
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2569 poděkování
Re: Ako to že som pedofil
Úprava mixtral-8x7b-instruct-v0.1
:
"Často som rozmýšľal ako mali, ci už dospelí, pre čo sa my páčia malé dievčatká vo veku 3 až 5 az 8. Až keď som to tak rozmislal, tak mi došlo, že to asi tým je, že som sám bol zneužitý ako mali chlapec. Keď som bol malý, máma mám, měli ma dva bratia, ktorí boli o dona starší. Oni ma potom zneužívali stále o dva roky staršího kamaráta, keď sa obliekal ako mali do holčičích vecí, hlavne do plaviek a satiek. Keď som si to oblékl, vždy mi tam chytal tú situáciu dole, snažil sa aby sa my mol nám honit' smoja. Ale nieviem prečo začalo bývať nepríjemné.
Keď som raz šel na kúpalisko, začal som si zvykať si mat' viac malých dievčatiek. Premyslel som si aké úžasné by bolo, keby mi dali svoje plavky. Ja som len tak tam sedel na kamennom stolíčku a pozeral sa do oblohy a hriehal sa, čo keby prišla k mene malá slečna, povedala "mi tu ti dávam svoje plavky, ktoré mám najradšej". Bol to iba sen, ale veľmi rád by som sa nanich pozeral a ešte keby sa tam podpisala a dala k tomu obálku, kde by bol prena odkaz. Ale čo sny sú, iba sny. Vždy som sa tak pozeral na malé dievčatká, keď som dorastol, viedel si, že sa musím chovať. Keď bolo 18, popriateľ mi povedal, aby som si kúpil plavky. Prvý krát som sa tak urobil a kúpil si plavky ružovo-modré. Ale moja máma to vzala a roztrhla a vyhodila do koša, keby bolo všetko, čo kedy som si kúpil. Teraz už veďsem všetko v tajnosti, preto sa bojím rodiny, aby mi neprisúdili pedofíliu. Len preto sa bojím, lebo sa páčia holčikom, plavky, saticky, sukničky a iné veci. A ešte viac by som si mohol napísať o svojem živote pedofila."

"Často som rozmýšľal ako mali, ci už dospelí, pre čo sa my páčia malé dievčatká vo veku 3 až 5 az 8. Až keď som to tak rozmislal, tak mi došlo, že to asi tým je, že som sám bol zneužitý ako mali chlapec. Keď som bol malý, máma mám, měli ma dva bratia, ktorí boli o dona starší. Oni ma potom zneužívali stále o dva roky staršího kamaráta, keď sa obliekal ako mali do holčičích vecí, hlavne do plaviek a satiek. Keď som si to oblékl, vždy mi tam chytal tú situáciu dole, snažil sa aby sa my mol nám honit' smoja. Ale nieviem prečo začalo bývať nepríjemné.
Keď som raz šel na kúpalisko, začal som si zvykať si mat' viac malých dievčatiek. Premyslel som si aké úžasné by bolo, keby mi dali svoje plavky. Ja som len tak tam sedel na kamennom stolíčku a pozeral sa do oblohy a hriehal sa, čo keby prišla k mene malá slečna, povedala "mi tu ti dávam svoje plavky, ktoré mám najradšej". Bol to iba sen, ale veľmi rád by som sa nanich pozeral a ešte keby sa tam podpisala a dala k tomu obálku, kde by bol prena odkaz. Ale čo sny sú, iba sny. Vždy som sa tak pozeral na malé dievčatká, keď som dorastol, viedel si, že sa musím chovať. Keď bolo 18, popriateľ mi povedal, aby som si kúpil plavky. Prvý krát som sa tak urobil a kúpil si plavky ružovo-modré. Ale moja máma to vzala a roztrhla a vyhodila do koša, keby bolo všetko, čo kedy som si kúpil. Teraz už veďsem všetko v tajnosti, preto sa bojím rodiny, aby mi neprisúdili pedofíliu. Len preto sa bojím, lebo sa páčia holčikom, plavky, saticky, sukničky a iné veci. A ešte viac by som si mohol napísať o svojem živote pedofila."
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 8
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 323 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
Neporozumel som tomu ja stále v sebe hutam hľadám odpoveď a tak vieš nie preto že tam to alebo hero odpoveď čo som a tak