Pedofil - souziti

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Bit
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Dal: 1 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Pedofil - souziti

Nový příspěvek od Bit »

Přeji krásný podvečer.

Jsem trestaný pedofil v soudně ústavní sexuologické léčbě. Aktuálně těsně před dokončením.
Mám přítelkyni která má bohužel 2deti. Jedno z nich spadá do mé parafilie. Nemám strach o to že bych ji ublížil v hlavě to již mám hodně srovnané a přišel jsem v životě o moc abych tuto chybu kvůli těm pár minutam zopakoval.

Nicméně vzhledem k tomu že plánujeme společné bydlení řeším problém. Je reálné v mém případě žít s partnerkou která má děti ? Myslím především co se týče úřadu partnerka o všem ví. Děsí mě například ospod aj. Mám strach aby ji kvůli mě nevzaly děti nebo něco takového. Zde jsem žádné informace neobdržel kromě toho že primářka s mým vztahem nesouhlasí.
Nechci o ní přijít protože se s ní můžu skutečně bavit otevřené .. ale nevím co čekat od budoucnosti a reality... Jedna věc je ji vídat o víkendech. Druhá s ní žít v domácnosti...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3651 poděkování

Re: Pedofil - souziti

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj Bite,
předně děkuji, že jsi napsal. Mohl by ses rozepsat, čeho se týká to odsouzení? Jaké byly okolnosti a tak? Pokud ne zde veřejně, tak kdyžtak do tagu hidden, aby to mohli vidět jen registrovaní, nebo pak do soukromé zprávy zde na fóru nebo na e-mail [email protected]

Protože na tom asi tak trochu záleží i to doporučení nebo podněty, které bychom ti mohli dát.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Bit
Nový člen

Nový příspěvek od Bit »

Skrytý obsah
Toto fórum vyžaduje, abyste se pro zobrazení skrytého obsahu přihlásili.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1149 poděkování
Dostal: 1248 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Skrytý obsah
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Bit
Nový člen

Nový příspěvek od Bit »

Skrytý obsah
podivin
Administrátor
ve věku od: 2
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2060 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Skrytý obsah
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Předně bych rád poprosil diskutující, zda by mohli zrevidovat svoje příspěvky - nemyslím si, že všechny odstavce musí být v tagu hidden, protože obsah je dle mého názoru důležitý i pro kolemjdoucí, kteří třeba řeší stejný problém. Zkuste do tagu hidden dát jen citlivé věci, které se týkají věku nebo konkrétních informací o osobách, ale obecná doporučení, názory nebo otázky mohou zůstat veřejné.

Já se proto budu držet veřejné linky, protože si myslím, že to může zajímat hodně lidí - čtenářů.

Předně si myslím, že jakékoliv úřady se musí řídit podle zákona. Nikde není stanoveno, že člověk, který zneužil dítě, se musí dětem vyhýbat. Leda by ti takový zákaz dal soud (lze vůbec v ČR soudně zakázat přibližovat se ke všem dětem? Asi těžko, nevím o tom... Ke konkrétním lidem asi ano, ale ke všem? To ani nejde, děti jsou všude, je jich v ČR 1,5 milionu!). Pak trest a léčba je tu od toho, aby se dotyčný člověk napravil. Někteří by chtěli doživotí, protože si myslí, že takový člověk už do společnosti nepatří - jednou selhal, tak už je navždy zapovězen, nejlépe by chtěli doživotí nebo detenci... ale neuvědomují si, že člověk skutečně se může napravit a už víckrát čin nespáchat (recidiva sexuální trestné činnosti po léčbě je v ČR jen nějakých 20 %, takže 80 % pachatelů už nic nespáchá). Budiž toto tvůj případ a držíme ti určitě k tomu všichni palce. V takovém případě nevidím důvod, proč by úřady měly něco takového jako soužití s novou partnerkou a jejími dětmi řešit. Řešily by až to, kdyby zjistili nebo měli podezření, že dítěti skutečně ubližuješ.

Dále si myslím, a to je důležitý aspekt, kdybys o tom nenapsal, tak bych ti rozhodně doporučil sdělit současné nové partnerce, za co jsi byl potrestán. Je to totiž fér. Kdybys jí to zatajil, byl by to ve své podstatě podraz. Myslím si, že důvěra ve vztahu je důležitá. Důvěra zavazuje a člověk (většinou) nechce o důvěru přijít. Například u mě to funguje tak, že čím víc lidí o mně ví (čím více lidem se svěřím), tím větší mám motivaci dokázat, že jsem ten "správný nekriminální pedofil" a prostě tu projevenou důvěru nezklamat. Stačí mi jen kratičká myšlenka, koho všechno bych zklamal... kdybych udělal i jen nějaký malinký přešlap... Nicméně zároveň vím, že bych si nic takového nedovolil, i kdybych se nikomu nesvěřil, prostě to mám v sobě - abych se sám sobě mohl podívat v zrcadle do očí... to prostě nejde, abych něco takového udělal.

Takže to, že to tvoje partnerka ví, hodnotím velmi pozitivně a je to podle mě ta nejlepší věc, kterou můžeš v rámci základní prevence recidivy udělat. Informace by se k ní dřív nebo později stejně možná dostaly, a kdyby to nevěděla, byl by to celkem velký zásah do důvěry zase z jejího hlediska - žes jí něco tak zásadního neřekl. Ale zase záleží, jak by to brala, třeba by pro to měla pochopení, lidé jsou opravdu velmi různí.

Také oceňuji, že máš jistým způsobem v sobě nastavené, co jsou rizikové situace (nebo aspoň mi to tak z tvého textu vyplývá), že se například nebudeš starat o dceru své partnerky sám a nebudeš ji třeba koupat, natož se koupat s ní. Asi nejde úplně vždycky zajistit, abys s ní nikdy nebyl sám, proto je důležité mít v sobě schopnost vlastního úsudku o tom, co už překračuje meze toho, kde se sám cítíš bezproblémově a komfortně a kde prostě cítíš, že to je už situace, která je svým způsobem riziková.

Já se třeba nikoliv z toho důvodu, že bych se nějak neovládl, ale prostě z určitého principu raději vyhnu kontaktu s nahými dětmi. Kdybych měl vlastní dceru, bylo by pro mě lepší, aby ji buď na příslušných místech umyla manželka/partnerka, nebo kdyby to už dcera zvládla sama. U malého dítěte je zase taky něco jiného, úplně malé děti mě nic neříkají. Zároveň vím, že bych pro dceru (i syna) chtěl to nejlepší, a proto bych si k nim nikdy nedovolil nic, co by oni i kdykoliv v budoucnosti mohli považovat za něco "za hranou". Ne, nebojím se dotknout, naopak v naší rodině bylo vždycky dotýkání a hlazení dost časté, a máme to tak i teď, když jsem dospělý, ale jde mi o jakýkoliv náznak, kdybych se snad měl dotýkat z jiných důvodů a mohlo by to být později vyhodnoceno jako nevhodné.

Děti jsou kontaktní a budou po tobě skákat, hrát si s tebou, budou chtít hladit, budou se tě různě dotýkat, kontaktně nesexuálně provokovat... jsi na všechny tyto situace připravený? Včetně případné další péče, kdyby například dcera partnerky měla nějaký problém na intimních partiích a partnerka se o ni nemohla z nějakého důvodu postarat... tohle je dobré mít předem rozmyšleno a pochopitelně v každé situaci a za každých okolností se vždy zachovat k dobru dítěte je tvojí povinností. A pokud bys cítil, že to nejde, tak prostě utéct pryč... raději utéct pryč, než znovu spáchat delikt a ublížit.
Skrytý obsah
Máš druhou šanci na to žít spokojený život s partnerkou, která dokonce o tvé minulosti ví a ví i že jsi pedofil (nebo aspoň to z tvého textu opět vyplývá). To je to nejlepší, co tě může potkat. Tak si to nepokaž. ;) Nebo nepokasz? :D

Jinak mám ještě dotaz: Předchozí partnerka o tvé orientaci věděla? Věděl jsi ty sám, že jsi pedofil? Jak jsi tohle vnímal? Od kdy jsi cítil, že se ti líbí holčičky? Nebo jak jsi to vlastně měl? Tahle tvoje historie by mě (a určitě nejen mně) velmi zajímala.

Každopádně děkuji za podrobnější info. Nechtěl jsem psát něco po prvním tvém příspěvku, protože bych musel víc vařit z vody, nevěděl bych tvůj současný postoj, nevěděl bych podrobnosti, na základě kterých bych mohl konkrétněji odpovědět. A myslím, že i pro ostatní to bude určitě hodně inspirativní. I proto bych chtěl znovu poprosit o zvážení, zda by nešly některé odstavce z předchozích příspěvků dát mimo tag hidden.
Bouře
Globální moderátorka

Skrytý obsah
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Bit
Nový člen

Nový příspěvek od Bit »

podivin píše: čtvrtek 1. 2. 2024, 23:28:47
Skrytý obsah
Mě je 35 ji 25. Ale když se usměje a udělá si culicky vypadá tak na 13. Má 152 cm já 184. Pohledy lidí jsou občas dost divný ale na to jsme si zvykly.
Seznámily jsme se přes seznamku s tim že já hledal pouze někoho na psaní. Asi po týdnu už jsme ale řešily setkání. Moji historii jsem ji vysvětlil cca po 2tydnech psaní těsně před prvním setkání protože jsem věděl že má děti a věděl jsem že ta chvíle přijde. A já k ní i když to zní blbě něco cítil i přes telefon a věděl jsem že to musí vědět dřív než do toho spadnu a nechtěl jsem ji lhát. Nevzala to úplně dobře takže asi 2 měsíce jsme se vidaly jen když měla pro holku hlídání. Teď je to nastavené tak že ví že s holkou nechci a nesmím zůstat sám. A vše funguje.
I přes to že jsem se o dceru staral od malička hodně tak westernarckuv efekt mě hodně minul. A po rozchodu s manželkou jsem v dceři viděl něco úplně jiného než bych měl. A ona byla bohužel mazlivá a já v tom viděl úplně něco jiného než jsem měl...

Nojo jenže z toho stejně nevím co se stane až ospod zjistí že jsme spolu a jakou mám minulost
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Bit píše: pátek 2. 2. 2024, 19:00:56 Nojo jenže z toho stejně nevím co se stane až ospod zjistí že jsme spolu a jakou mám minulost
Proč by se o to měl zajímat OSPOD, kdo mu dá podnět?
Bit
Nový člen

Nový příspěvek od Bit »

Na poslední příspěvky zkusím odpovědět hromadně snad nic nevynecham.

Rozhodnutí říct partnerce vše bylo náročný nicméně jsem právě věděl že je to otázka času než to zjistí a nevěřím že pak by to pochopila.

Nicméně adaptovat Se na dospělou ženu jsem nikdy neměl problém. Je teda pravda že i exmanželka vypadala mladší. A byla drobná.
Nicméně exmanželka tušila že nejsem úplně normální ale nevěděla to. Byly jsme spolu 13let tak mě znala a občas si rejpla že čumím na mladý. Ale na dceru jsem nikdy nesáhl dokud jsme byly spolu. Zlom přišel až po rozchodu když jsem s ní byl 24/7...

Nemám problém se o děti postarat. Vím že je zvládnu i vykoupat. Nemám problém téměř s ničím. Párkrát jsem partnerčiný dceři třeba četl pohádku v posteli kde se u toho tulila. Jen prostě vím že nesmím. Pořád mám pred očima následky toho co se stalo a co se vlastně sne ještě kdykoliv stát může až se dceři začne projevovat sexualita a ona si třeba vybaví co se stalo. A vlastně doufám že to jikdybzbhlavy nedostanu protoze to mě drží nohama na zemi i když to zatraceně bolí.

O své orientaci vím dlouho... Už v pubertě jsem si uvědomoval že něco není v pořádku. Cca od 20ti vím že mi vlastně jedno jestli je tomu 5 a nebo 50... Jen mi časem docházelo že vlastně čím míň tím víc se mi to líbí (spodní hranici mám cca 3-4). Ale zároveň nemám problém fungovat i na mnohem vyšším věku. A tím že partnerka vypadá tak moc mladé si bohatě splnim vse co potřebuju a poprvé v životě se cítím fakt šťastný.

Co se týče léčby probíralo se to dost často. Jak rizikové faktory tak přesný důvod toho proč jsem ublížil. Za těch 18mesicu tady jsem si opravdu hodně uvědomil a když si vemu jak jsem ze začátku léčbě nevěřil tak to moje myšlení hodně posunulo. Už jen to že dřív jsem sice věděl že jsem deviant ale nevyslovil bych to. Dneska jsem schopný o tom mluvit celkem bez problémů.

Že bych něco sepsal me už napadlo. Dokonce i párkrát na skupinách zaznělo ať sepisu knížku. Jenže... Já jsem schopný něco sepsat podle nějaké osnovy ale z hlavy asi nevyplodim nic a jsem disgrafik takže hromada chyb a překlepů to by asi nikdo číst nechtěl
Bit
Nový člen

Nový příspěvek od Bit »

Kasz píše: pátek 2. 2. 2024, 19:29:01
Bit píše: pátek 2. 2. 2024, 19:00:56 Nojo jenže z toho stejně nevím co se stane až ospod zjistí že jsme spolu a jakou mám minulost
Proč by se o to měl zajímat OSPOD, kdo mu dá podnět?
Mno tím že řešíme společný byt a ona je na rodičovské tak je otázka času než si toho úřady všimnou.
Navíc její ex je naprostej psychopat (neví o mojí minulosti).
No a jelikož žádám o přeměnu na ambulantní a věřím že v epikrize budu mít vztah s partnerkou která má 2 děti. Tak nějak počítám s tím že senonnas začne ospod zajimat... Dohled mi nevadí. O děti se stara skvělé děti mají vše a já jim neubližuju a nikdy to neudělám. Tomu prostě fakt věřím. Jen se bojím aby to nemělo pro přítelkyni nějaký zlý následky
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Ale z jakého podnětu by se měl OSPOD začít zajímat? OSPOD chodí automaticky za propuštěnými vězni do domácností?
Bouře
Globální moderátorka

Bit píše: pátek 2. 2. 2024, 19:30:50 Že bych něco sepsal me už napadlo. Dokonce i párkrát na skupinách zaznělo ať sepisu knížku. Jenže... Já jsem schopný něco sepsat podle nějaké osnovy ale z hlavy asi nevyplodim nic a jsem disgrafik takže hromada chyb a překlepů to by asi nikdo číst nechtěl
Díky za odpověď. Jinak to, že jsi dysgrafik a byly by v tom článku nějaké chyby, nevadí. My už bychom to nějak upravili a dali do nějaké formy. Nemuselo by to být ani nějak strašně dlouhé, důležitý je ten příběh a ten poučení, co můžeš ostatním předat. Myslím, že by to mělo úspěch. :) Jinak, nechtěl bys někdy přijít na chat?