Bůh vás může vyléčit

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Bůh vám pomůže

Bůh vás může vyléčit

Nový příspěvek od Bůh vám pomůže »

Dobrý den, víte, že se toho můžete zbavit? Že můžete dosáhnout toho, že už pedofilové nebudete? Že můžete dosáhnout toho, že už vás nebudou přitahovat děti? Bůh stvořil každého z nás a má rád všechny lidi. Když se budete řídit desaterem, budete konat ctnosti, budete chodit každou neděli na Mši Svatou a nebudete páchat hříchy a budete při modlitbě prosit Boha, aby vás vyléčil, tak vám pomůže. Bůh je všemocný. Ďábel satan vás svedl ke hříšným myšlenkám, ale Bůh vás umí vysvobodit.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1178 poděkování
Dostal: 1308 poděkování

Re: Bůh vás může vyléčit

Nový příspěvek od Bouře »

Bůh nezměnil ani homosexuálně orientované lidi. U pedofilů to funguje stejně. Pedofilie je neměnná sexualita. Nejde vyléčit ani změnit. Je to prostě část člověka, se kterou se daný jedinec musí smířit. Bylo by fajn, kdyby to i více lidí z veřejnosti chápalo, stejně tak, jakože to, že je někdo pedofil neznamená, že sexuálně zneužívá děti.

Mimochodem i zde v komunitě je poměrně dost věřících lidí, kteří Váš názor rozhodně nesdílí. Prosím, přečtěte si něco o pedofilii (dost informací je zde na fóru a webu), a pak můžeme diskutovat. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2061 poděkování
Dostal: 868 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Bůh vám pomůže píše: pondělí 29. 1. 2024, 20:11:29Dobrý den, víte, že se toho můžete zbavit? Že můžete dosáhnout toho, že už pedofilové nebudete? Že můžete dosáhnout toho, že už vás nebudou přitahovat děti?
To byste byl genius, kdyby se Vám to povedlo. Kdyby to šlo, tak už by žádní pedofilové dávno nebyli. Protože ale pedofilové pořád jsou, tak to asi tak jednoduché nebude.
Bůh vám pomůže píše: pondělí 29. 1. 2024, 20:11:29Bůh stvořil každého z nás a má rád všechny lidi.
Opravdu? Moc to tak nevypadá, když nás dost lidí, včetně Vás, považuje za něco, co si nezaslouží život a chcete nás měnit. Jestliže nás stvořil Bůh, tak nás chtěl stvořit takhle, jací jsme - pedofilní. A jestli nás má rád takhle, jací jsme, tak proč bychom se měli toho zbavovat? To se mám jako protivit Boží vůli? Nejste náhodou ďábel, který nás chce svést z Boží cesty?
Bůh vám pomůže píše: pondělí 29. 1. 2024, 20:11:29Když se budete řídit desaterem,
Desaterem se neřídím. Ale mrknem na to:

1) V jednoho Boha věřiti budeš. Nebudeš mít jiné bohy mimo mne.

Hele, já nepotřebuju věřit na nějakého antropomorfa. Věřím spoustě věcí, že existuje život na jiných planetách ve vesmíru. Důvěřuju vědě, protože nic netvrdí jen tak od boku, ale snaží se hledat zákonitosti, předkládá teze a teorie, které pak dokládá důkazy. A pokud najde nějaký omyl nebo nepřesnost, díky novým objevům a důkazům, tak nemá problém stávající teze a teorie změnit.

2) Nevezmeš jména Božího nadarmo.

Jelikož (1), tak ani (2).

3) Pomni, abys den sváteční světil.

Já si svoje dny plánuju sám, ale pokud holt někdo potřebuje desatero, aby věděl, co má kdy dělat a nedělat, tak je to jeho věc.

4) Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a dobře ti bylo na zemi.

Hmm, ctít by měl každý člověk jiného člověka, pokud si tu úctu zaslouží. Ale jak to souvisí s tím, jak dlouho budu žít a jestli mi bude dobře, to fakt nechápu. Ke slušným lidem se chovám slušně, přesto mi moc dobře na zemi není, protože jsou tu ti lidé, kteří mne, takto Bohem stvořeného, nenávidí.

5) Nezabiješ.

Jo, nezabíjím.

6) Nesesmilníš. (dosl. Nezcizoložíš)

Jo, když jsme byl ženatý, tak jsem žádnou milenku neměl.

7) Nepokradeš.

Bohužel, jako dítě už jsem kradl jednou. Od té doby ne.

8) Nepromluvíš křivého svědectví proti bližnímu svému.

Ano, pomlouvání také nesnáším.

9) Nepožádáš manželky bližního svého.

Nene, nežádám ani cizí manželky, ani manželky bližního, ani jiné ženy. Čekám, jestli nějaká žena bude mít sama zájem.

10) Aniž požádáš statku jeho.

Jo, statky jdou také mimo mne.
Bůh vám pomůže píše: pondělí 29. 1. 2024, 20:11:29budete konat ctnosti, budete chodit každou neděli na Mši Svatou
Necítím se, že bych potřeboval chodit na mši. A nemyslím si, že by mi to nějak odebralo lásku k holčičkám.

edit: Tohle byste měl spíš říkat těm farářům, kteří zneužívali děti, ne? A jak vidíte, tak ani ti faráři, kteří sami tu Mši Svatou vedou, tak nejsou vyléčení. Takže Vám to opravdu nějak nefunguje.
Bůh vám pomůže píše: pondělí 29. 1. 2024, 20:11:29a nebudete páchat hříchy
Snažím se nedělat špatné věci. Nevím, co všechno nazýváte hříchama, jestli jen to, co je v desateru nebo prostě všechno, co je protizákonné a také to, co je mezilidsky nemorální?
Bůh vám pomůže píše: pondělí 29. 1. 2024, 20:11:29a budete při modlitbě prosit Boha, aby vás vyléčil, tak vám pomůže.
Proč bych měl prosit Boha, aby mne vyléčil, když mne Bůh takhle stvořil? Není to náhodou hřích pochybovat o Jeho úmyslech mne takhle stvořit? Není to tak, že mne Bůh takhle stvořil, protože chce otestovat, jestli jsem opravdu tak čestný, že dokážu upřednostnit radostný a šťastný život dítěte před mým smutkem z toho, že nemohu dítě milovat a že tedy taději žádnému dítěti neublížím? Pokud mi radíte, abych prosil Boha o vyléčení, tak se vlastně rouháte proti Božímu plánu. Vy teda nejsem moc oddaný věřící.
Bůh vám pomůže píše: pondělí 29. 1. 2024, 20:11:29Bůh je všemocný.
Ano, samozřejmě, proto mne stvořil takového, jaký jsem. A snažit se to změnit je rouhání a protivení se Božímu rozhodnutí a plánu. Kajte se a proste Boha o odpuštění za to, že se snažíte Jeho rozhodnutí zpochybňovat.
Bůh vám pomůže píše: pondělí 29. 1. 2024, 20:11:29Ďábel satan vás svedl ke hříšným myšlenkám,
Ďábel mne nikam nesvedl. Já se takhle narodil, tedy byl jsem Bohem takhle stvořen. Ďábel mne možná pokouší, abych svoji lásku dítěti vyjádřil, čímž bych dítěti ale ublížil. Ale já jsem silný a raději budu trpět sám, než abych ublížil tomu malému bezbrannému stvoření. A dokážu Bohu, že jsem hoden spasení.
Bůh vám pomůže píše: pondělí 29. 1. 2024, 20:11:29ale Bůh vás umí vysvobodit.
Přestaňte se rouhat nebo nebudete spasen. Bůh je všemocný a proto nás všechny stvořil, tak jak chtěl. Kdyby nechtěl, abychom děti milovali, tak by nás tak nestvořil. Jestliže pochybujete o Jeho všemocnosti, tak se rouháte a nebudete spasen.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Každý se narodil se svým křížem, a ten si s sebou táhne až konec svého bytí.
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Dal: 43 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od I9II »

je masturbace hřích?
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 364 poděkování
Dostal: 2649 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

:D

...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?