Online kamarád 12 let

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Pepa zahradník
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 12
ve věku do: 20
Výkřik do tmy: Já jsem Pepa zahradní, je mi 40 let a jsem slabozraký skoro slepí člověk a jsem mentálně zpomalený, mě je sice 40 let, ale mentálně jsem na tom tak na 12-15 let.
Dostal: 4 poděkování

Re: Online kamarád 12 let

Nový příspěvek od Pepa zahradník »

No přátele tak jsem si to asi pěkně podělal no.
Já jsem nechtěně tomu klukovi 12 let asi ublížil, protože já jsem se dozvěděl od kolegy na Discordu, že ten kluk 12 je na mě naštvaný a já se tomu ani nedivím a mě to došlo až bohužel pozdě jako všechno mi dojde až po několika hodin a nebo dní, že jsem něco udělal špatně, ale to už je většinou pozdě do háje, to je ta debilní pomalá mentalita, že já něco řeknu/napíšu a pak toho lituji. Takže já jsem teď pěkně na sebe naštvaný a já teď nevím jak ty rány zalepit.
Když tak mě někdo zabíte, ale já jsem mu před 9 dny napsal co jsem neměl a já toho teď lituji a pláčů i když mi je to k prdu platný, protože pláč nic neřeší já vím, já bych se měl nad sebou kurník.... zamyslet a nepsat mu takové hovadiny.
O co jde, já se vám musím přiznat co jsem provedl a za co teď tech 10 dní trpím a právem a vy mi případně poradíte co by se s tím dalo dělat a nebo mě odsoudíte.

Jak jsem už psal v mém prvním příspěvku, že se u něj na začátku roku 2024 něco stalo což naštěstí se netýkalo mě, ale jeho přátel od železnice něco moc ošklivého až tak, že si na nej najali hackera prej, a v té době našli náš chat na FB který je ok, jak jsem psal v prvním příspěvku, on byl tak vystrašený, že mi psal, že rodiče mají náš chat a kdyby mi něco psali, tak mám tvrdit, že je to jenom hra na rodinu RP do jedné hry GTA 5, potom večer mi napsal, že se musí uklidnit a že si nebudeme spolu psát 3 týdny které jsem porušil po 2 týdnech. Ano porušil jsem to no, protože jsem byl za A v háji s psychikou protože mi strašně chyběl a bylo to bez něj divné prázdné a uplakané, takže jsem mu po 2 týdnech napsal, že mi strašně chybí, to jeho hraní v online hrách a jeho hlas, on mi dlouho neodepisoval až do osudného dne 19.1.2024 mi začal psát, že jsem to porušil a že mi dá dalších 3 týdny až do konce Února a že jsem mu měl napsat až na začátku Března a to už na mě bylo fakt moc, já jsem z toho byl tak v háji až jsem to nezvládl psychicky a teď to přijde proč to píšu Tady jsem to asi už přehnal a bylo to trochu přes čáru což mi došlo až teď když jsem si projížděl zpětně naše zprávy a tam jsem narazil na to to: Já jsem mu napsal, že uděláme prevenci aby se to už neopakovalo aby se zase náhodou nestalo, že bych mu napsal během zákazu, tak jsem ho poslal do riti a bloknul jsem si ho.
Protože já jsem byl tak naštvaný, že budu mít opět další měsíc bez komunikace a hovoru a hraní her, tak jsem to fakt nedál a já to udělal, což jsem pak toho litoval. Já vím pěkně jsem si to podělal mojí vinou.
Nejhorší na tom je, že je na mě naštvaný i ve hře, já když ho pozdravím a popřeji mu příjemnou cestu, tak on mě sice pozdraví, ale s naštvaným tónem, tak já teď váhám, že tu online hru přestanu hrát do té doby než se to mezi námi zase nezpraví a nebo to já sním ukončím a nebudu se s ním vůbec bavit, nebo já nevím co s tím teď mám dělat, pokud mi v Únoru nenapíše, tak je to v háji a bude to mezi námi pořád takové rozbité a napnuté nevyrovnané.
Ach jo co jsem to za vola.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: Online kamarád 12 let

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj Pepo,
vítam ťa na čepeku. :)