Online kamarád 12 let

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Pepa zahradník
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 12
ve věku do: 20
Výkřik do tmy: Já jsem Pepa zahradní, je mi 40 let a jsem slabozraký skoro slepí člověk a jsem mentálně zpomalený, mě je sice 40 let, ale mentálně jsem na tom tak na 12-15 let.
Dostal: 4 poděkování

Online kamarád 12 let

Nový příspěvek od Pepa zahradník »

Dobrý den,

Já se omlouvám za gramatické chyby já jsem dysgrafik

Ahojky, já bych se vám chtěl svěřit, protože poslední dobou je to neúnosné na mojí psychiku, já jsem si před půl rokem někdy v létě 2023 našel na internetu online skvělého kamaráda, kterého jsem začal mít rád. Já jsem si ho našel přes jednu online hru o vlakách která je moc supér a já jsem se sním začal bavit přes aplikaci Discord, doufám, že všichni znáte Discord? Je to něco podobného jako je Skype. Mě je 40 let a já moc dobře vím, že je to špatně, že já bych se s takovým malým klukem neměl podle zákona a různých § vůbec se s ním bavit a plně si to uvědomuji, ale z nějakého důvodu jsem ho začal mít rád, protože mě se strašně líbí ten jeho hlas, protože já jsem vysazenej na zvuky a hlasy a bojím se, že jsem se do něj i zamiloval, což je průšvih já vím, ale já vím/tuším jak se k němu mám chovat, já se k němu chovám slušně a pěkně a jsem na něj hodný Já po něm nechci a ani nebudu nikdy chtít po něm fotky a videa a tady je ten kámen úrazu já bych potřeboval poradit jak s takovým klukem bych měl mluvit tak abych mu nějak psychicky neublížil a nebo aby neměl do konce života nějaké psychické problémy nebo trauma? Já nevím jestli mu můžu třeba psát/říkat, že ho mám rád/rád jako kamaráda? Protože já jsem mu už napsal, že ho mám rád jako kamaráda a on mi na to taky napsal, že mě má rád taky jako kamaráda, což mě potěšilo a jsem za to rád a zahřálo mě to na srdíčku. Nikdy mu nenapíšu/neřeknu, že ho miluju, nebo tak něco, to by mohlo být na něj už moc a možná to je to co by mu už ublížilo a to já nechci.
Tak já bych byl moc rád kdyby jste mi někdo mohl poradit jak z takovým klukem se mám vlastně bavit? Aby se mě nebál a neměl ze mě třeba strach, že jsem nějaký úchyl co je na chlapečky, protože to já fakt nejsem mě nevzrušuje jako on osobně, protože já ho mám rád srdcem a já mu nechci nikdy a nijak/nějak ublížit!
On má rád vlaky on je to šotouš blázínek do vlaků a on je každý týden v depu a chodí si každý druhý den fotit vlaky, protože on to má hned skoro za barákem.
No a můj pocit/dojem je, že ho asi začínám s nějakého důvodu ztrácet, protože od začátku roku 2024 to jde pěkně skopce, on mi přestal většinou odpovídat na moje komentáře, jo jako občas mi něco odepsal, ale s 85% mi neodpověděl, já nevím jestli nevěděl co mi na to má odpovědět a nebo prostě nechce, tak já nevím na čem jsem. Před rokem/v roce 2023 jsme se normálně bavili já dokonce i slušně já s ním nikdy nemluvím sprostě, to spíš on mluví sprostě jak dlaždič. :D Já se sním nebavím vůbec o erotice ani o sexu a masturbaci to už vůbec ne, já se tomu pokaždé snažím vyhnout a přijít na jiné téma.
No co se stalo jak jeho rodiče našli, ten náš chat na FB tak od 7.1.2024 mi napsal, že bude lepší abychom spolu 3 týdny nemluvili a nic si nepsali, ale já jsem to po 14 dnech nevydržel a napsal jsem mu něco už nevím co to bylo, ale pak byl týden klid a teď když nám končila lhůta se spolu nebavit/nepsat, tak on ten hajzlík mi napíše, že jsem to porušil a že jsem mu napsal po 14 dnech, dotaz jestli se pak budeme spolu bavit a psát, on mi na to napsal, že jj. No a teď — 19.1.2024 mi napíše, že jsem to porušil a že prý měl kvůli tomu průšvih, já jsem se ho zeptal jaký měl ten průšvih, on mi to ani pořádně nevysvětlil akorát mi napsal, že se semnou může bavit, ale on prej nechce, protože jsem porušil slib o blokaci, já jsem mu před dávno napsal, že si ho blokovat nebudu a že to budu chtít vždycky vyřešit bez té blokace na PM, ale on mě tak vytočil/naštval mě s tím, že mi dal dalších 10 dní bez komunikace (tak jsem to psychicky nedál a dál jsem si ho do blokace na 5 minut, protože to už bylo na mě fakt moc, pak když jsem si ho odblokl tak mi napsal z důvodů, že jsem to po 14 dnech porušil. No tak tohle musíte pochopit, že by to naštvalo každého i když je to ještě dítě co to třeba nechápe jo, ale já se tu 3 týdny mučím pláču div si něco neudělám/nebo bych spáchal sebe vraž... ale tohle já ne já jsem zatím normální a na téhle věci já vůbec nemyslím, protože já se to pokouším nějak zvládnout sám já jsem dost silný na to abych to dal v pohodě, ale že mě odrovná 12ti letý kluk, tak to jsem nečekal, takhle v háji jsem nebyl ani když jsem se rozcházel mojí dívkou ve 17ti letech ( víc info níže).

Všechny informace o mě a o něm vám popíšu níže

Proč vám píšu a svěřuji se vám.

Ten kluk 12 let měl na začátku roku 2024 nějaký průšvih, který vám nesmím napsat, protože se to týká jeho rodiny a přátel a nechci aby měl problém, no tam jde o to, že se něco řešilo ohledně těch známých a náhodou mu vzali mobil a rodiče tam viděli na FB( Facebooku) náš chat, kterej je v pohodě, protože jsme si psali o jeho koníčcích což jsou vlaky a ohledně her a párkrát jsme se pohádali, protože jsme si nerozuměli v komunikaci, protože já mám ještě slabé místa abych těm mladým porozuměl, ale většinou jsme se pohádali v tom, že on mi něco napsal ohledně rodiny a jeho trestech a sprostých nadávek od rodičů, a když jsem mu napsal, že mu ty nadávky nevěřím, tak mi pěkně sprostě vynadal, což já jsem ho i chápal a já ty jeho nadávky pokaždé ignoruji a pak jsem šel do blokace, ale za hodinu si mě odblokl a pak se mi omlouval, že to přehnal a tak podobně. Já už vím, že když dojde mezi námi k hádce, tak on se naštve pak si pěkně ponadává a já čekám pokaždé až vychladne a pokaždé je to stejné, takže to už tak máme mezi sebou nastavené, že kdyby mě on urazil nebo nechtěně naštval, tak já mu to pokaždé odpustím/prominu, protože já ho mám rád a nechtěl bych o něj přijít, co bylo od něj krásné to, že před Vánocemi mi on taky už psal, že mi všechno odpustí, dokonce mi to řekl i při hovoru při hraní Farmářské hry, že mi už všechno odpustí, což mě moc potěšilo.
Co mě ještě potěšilo a co jsem asi nepochopil bylo to, že někdy během Vánočních svátků jsme se nepohodli, protože tam byla taková věc, že mu rodiče zakážou mobil a přístup na PC na celý rok 2024, on mi pak napsal 1.1.2024, že je to prej ok, že zákaz mít na mobil a PC nebude, protože on prý něco dál rodičům, ale co jím dál sem psát nebudu, protože z toho by mohl být problém kvůli čemu jsme se pohádali, protože já jsem mu to opět nevěřil a on si mě blokl, potom začal ten samí kolotoč odblokování a omlouvání, ale já jsem to už nevydržel a dál jsem si ho do bloku taky. Já jsem si ho chtěl nechat v blokaci 1 měsíc abych viděl co bude dělat, ale co se nestalo on ten kluk 12 let hrál sám Farming 22/Farmářskou hru a jeden můj kamarád na V je mu 13 let, ale sním hraji jenom občas není to tak jako u toho prvního kluka 12 let, takže ano mám dva mladé kamarády Více popis níže. No co se nestalo, tyhle dva kluci si mezi sebou volali Přes aplikaci Discord a ten kluk 12 byl tak zoufalej prý, že dělal že je opilí, ale naštěstí to jenom hrál, ten kluk 12 místo toho aby byl na mě naštvaný, že jsem si ho blokl, tak právě na opak, on tomu klukovi 13 let, řekl do hovoru ať pozdravuje mě xxx, (teď jsem málem napsal můj nick :D) a za pár minut když se loučili, tak ten kluk 12 let řekl tomu klukovi 13 let, že ať mi řekne, že nick xxx je supér kamarád. Jak tohle všechno vím? Protože ten kluk 13 si to nahrával pouze zvuk oni nemají webky naštěstí, protože já je nechci vidět kvůli jejich bezpečnosti a soukromí.
Teď je tu ten kámen úrazu proč vám sem píšu Ten kluk 12 let mi 7.1.2024 napsal, že zlobil stím problémem na začátku roku a že se dostal ten náš chat z FB k rodičům, tak já nevím ještě co všechno mu rodiče na to řekli, ale co já tak vím, že ten kluk 12 řekl, že jsem v pohodě kamarád a že mi je 27 let, náš chat je v pohodě jak jsem psal výše, ale ten kluk 12 mi napsal, že raději spolu nebudeme komunikovat 3 týdny do té doby než se to uklidní. Já jsem mu na to napsal ze zoufalství, že já to klidně vydržím s ním nekomunikovat a do té doby než dospěje když ti rodiče zakázali se se mnou bavit a on mi na to odepsal: ne ne počkej nezakázali já se jenom musím uklidnit. Konec chatu.

A tady to je já jsem to trochu podcenil, já jsem si tvrdě a hrdě myslel jak jsem silnej a že to krásně vydržím, ale omyl vélký omyl a tady jsem zjistil, že ho mám fakt rád, protože mi začal strašně chybět ten jeho hlas a hraní online her, já teď posledních 14 dní každý večer brečím a brečím a každým dnem je to silnější a silnější, já jsem plakal 14 minut pak 20 minut a teď je to 1-2 hodiny a je to strašný a já to už nedávám posledních 14 dní, protože mě před půl rokem někdy v létě zemřel otec, já když jsem se bavil skoro každý den s tím klukem 12 a hráli jsme spolu online hry, tak mě bylo s ním tak dobře, že se mi podařilo na to úmrtí zapomenout a myslet jenom na to příjemné, ale teď mám takový dojem, jak se to mezi námi přetrhlo a nebavíme se, tak mi asi došlo teprve teď co se vlastně stalo a teď mi chybějí rodiče + ten kluk 12 let a mám pocit jako bych přišel o nejlepšího kamaráda na světě a teď se mi teď a míchají obě tragické neštěstí na jednou a tím je to dvoj násobní smutek.
Já nechci na psychiatrii, protože bych skončil v blázinci a nebo napumpovaný práškama, protože když ty prášky vysadím za několik týdnů, tak zase budu tam kde jsem teď v háji....

INFO O MĚ A O NĚM

já bych potřeboval poradit jak bych měl komunikovat s 12ti letým klukem? On je celkem výbušný typ a hned se na všechny kluky a lidi naštve, protože jeho vytočí každá maličkost v komunikaci mezi nim a ostatními klukama a lidma na netu, ten kluk budeme mu říkat kluk 12 let to prý údajně nemá v rodině lehké a já si myslím, že se to dost podepisuje na jeho psychice.
Já vám tu napíšu všechno co o něm vím a něco o mě a vy podle toho my když tak moc prosím zkuste poradit některé rady, které by mohli pomoct nám oběma.
My už se známe půl roku a máme už nějaký citový vztah a důvěru, takže si říkáme co nás trápí a tak podobně, Kluk 12 Let J.
Prý má zlí rodiče které ho prý nechávali v Družině až někam do 6 hodin, prostě až do konce hodin kdy končila Družina, teď když už chodí domů sám, tak prý mu rodiče seřvou za to že má dvojku z nějakého předmětu a ještě mu dají pár facek, což mi přijde dost kruté a někdy mu i za to dávají zaracha zákaz chození ven na 1 týden.
Ten kluk 12 let J. je moc milý a hodný kluk když chce, ale někdy má nálady, že vybouchne a je vzteklí a kope kolem sebe a je sprostý a drzí a mě to trápí protože ho mám rád a chtěl bych mu pomoct a já nevím jak, to je ten důvod proč vám píši. My se máme rádi jako online kamarádi, on mi občas napíše, že jsem supér kamarád za co jsem rád. My se skoro každý týden nepohodneme a pohádáme se a pak za hodinu se pak oba omlouváme se navzájem, že jsme to přehnali a zase se máme rádi…
Já jsem mu při druhém hovoru na aplikaci Discord když jsme hráli farmářskou hru zeptal jestli mu nevadí můj věkový rozdíl mezi ním a on mi pořád tvrdí, že nevadí, když se ho na to pokaždé zeptám, tak mu to prý nevadí, že on se prý baví více s dospělými lidmi než s děckama, proto on má taky plno známých lidí u CD drah, protože on má rád ty vlaky a fotí je, tak on i chodí na nádraží za chlapama :D Díspečerama/Výpravčí a strojvedoucím a tak podobně.
Pak mi tvrdí, že má samé jedničky a když dostane za známku 2 tak mu rodiče vynadají a dají mu zaracha/zákaz vycházení ven na týden a nebo mu vezmou mobil zákaz na PC a vypnou prý elektriku aby si rodiče pojistili, že nebude na PC.
Kluk 12 let J. si ubližuje tím, že hraje vlakovou hru v singl pro jednoho hráče pokaždé hraje při západu slunce a je mu pak prý smutno, já nevím proč si to dělá? Jeho musí asi něco trápit jenže já nemůžu přijít co, protože on mi to nepoví, ale já si myslím, že to bude mít souvislost s tou rodinou asi jak ho psychický ubližují, protože na něj rodiče jsou zlí jenom za to, že dostane známku 2, to přeci není normální ne?

Později mi ještě napsal na Discord, že prý jeho rodiče na něj řvali, že je idiot co se vůbec neměl narodit, že by vše bylo lepší kdyby se prý vůbec nenarodil a začal psát sprosté slova co mu údajně říkali jeho rodiče.
Tohle jsem mu fakt nevěřil a kvůli tomu jsme se pohádali.
Jsme se pohádali, že jsem mu některé věci nevěřil, já jsem mu napsal, že si něco musel vymyslet a přibarvit, Já jsem mu nevěřil ty sprosté slova jak mu sprostě nadávali, tak mi psal, že prý rodiče mu pořád říkají, že je 0 co se nikdy neměla narodit, já jsem ho uklidňoval, že to není pravda, že on není žádná nula ať to když tak ignoruje, já jsem mu vždy oporou když má doma hádku, tak si píšeme a lituji ho a jsem sním a on mi píše, že moc děkuje, že mu strašně pomáhám když jsem jeho podpora a pak je mu o hodně líp a když deme pak hrát nějakou online hru, tak je veselý a šťastný, že se mnou může hrát a mluvit se mnou v hovoru po Discordu.
Já když pár dní nemám čas nebo chuť si sním zahrát online hru a volat si přes hovor Discord, tak je problém a začne si vymýšlet si ty tresty co jsem psal výš, abych ho litoval a šel si sním zahrát takový je můj dojem.
Protože on mi říkal, že moc kamarádu nemá, co by si s ním šli zahrát nějakou tu online hru. Tak já právě nevím jestli mě tím citově nevydírá a manipuluje se mnou? Já jsem mu napsal, že až se zase pohádáme tak umě to bude mít vždycky v pohodě a že mu to vždycky odpustím, protože ho mám rád a nechci mu ublížit to fakt nechci, já jsem mu i při hádce koupil hru s autobusovou online hru, abych mu dokázal, že ho mám doopravdy rád a že mi na něm moc záleží. Tak jsem si ho tou hrou udobřil. On se mi psal, že jsem moc hodný a čím si mi odvděčit a já jsem mu na to napsal, že od něj nic nechci, že mi stačí když si budeme volat a bude na mě hodný.
Kluk 12 J. Mi někdy 16 Listopadu napsal že:
Jestli prý nevím proč se cítí poslední dobou tak smutný? On mi pak psal že je vždy veselý jen když si voláme spolu, tím mě moc potěšil.

NĚCO O MĚ.
Teď vám něco napíšu o mě aby jste si mohl udělat nějakou představu i o mě. mě je 40 let já jsem narozen v Říjnu 1983ˇa od 4 let jsem skoro slepí protože prý mě moje vlastní maminka shodila ze stolů a pak jsem prý údajně ležel 14 dní v Ústecké nemocnici bez vědomí, takže se to na mě podepsalo a jsem o několik let opožděn, a mentálně jsem na tom asi tak na 12-14-15let. takže já těm klukům 12 let celkem rozumím a baví mě se s nimi bavit v hovoru více než s dospělým člověkem, občas si komunikuji a volám si přes hovor aplikace i s dospělýma, někdy je to i legrace, ale není to ono, já nevím proč, ale více mě přitahují mladší kluci ne jako postavou jako takovou, ale tím hlasem. Já jsem slabozraký prakticky slepí člověk, já mám pravé oko úplně slepí a na levé oko vidím jenom do 5m a pak je to rozmazané, já jsem polovinu mého života žil mezi dětma, protože já jsem od první třídy a do učiliště žil na internátu. Já jsem v první třídě jsem byl na Moravský Třeboví jsem chodil do školy+ několik týdnu v dětském domově, protože tam nebyl internát a naši rodiče hlavně táta neměl peníze a nebo čas, to už si nepamatuji, tak pro mě vždycky jezdil po 14 dní a nebo po měsíci, to už si nepamatuji přesně, to my bylo 8let. Já jsem tam byl jenom první rok, protože já jsem neměl možnost kam jít do školy, kvůli těm očím, to jsem měl ještě 2 roky odklad než se pro mě našla škola, v dětském domově se mi vůbec nelíbilo protože tam na mě byli oškliví a zlí a možná mě i bili, což už si, ale nepamatuji, ale je to možné, protože po pár měsících jsem si tam našel kamaráda který mě měl asi rád, protože mě pak začal chránit. (““ teď když to píšu a vzpomínám na to tak pláču““). Takže pak to už šlo a pak se mi tam začalo líbit, protože jsem si už na ně zvykl a měl jsem tam pár kamarádů, což bylo dobré. Utekl rok a rodiče přes paní ředitelku v Moravské Třebové mi našli školu v Praze na: Francouzská 260/56101 00 Praha 10-Vršovice, teď už to klidně můžu napsat protože ta škola s internátem tam už od roku asi 2004 není. Kde byl internát a škola pro slabozraké děti což bylo supér, tam jsem byl vždycky 1 týden a na víkendy domů, prvních 14 dní jsem plakal, protože to byla pro mě velká změna a trvalo mi asi 3 týdny než jsem se otrkal a zvykl jsem si na všechny nové kamarády. (““ teď když to píšu a vzpomínám na to tak pláču““). Já si vzpomínám na jednoho kluka který se jmenoval Kamarád. V. H. ten byl super hned první týden se mě tam ujal a říkal mi abych nebrečel. To byl můj nejlepší kamarád a dokonce chození do školy na internátu. Tam to bylo supér v tom, že internát byl v jedné budově a škola kam jsme chodil byla ZVŠ. Ve 4 patře. Na tyto léta na pobytu na Intru vzpomínám pořád a je mi smutno, protože tam byli moc supér lidi kamarádí i učitele i vychovatelé byli moc supér, protože mi všichni říkali, že jak já se budu chovat k ním tak oni se budu chovat ke mně, to znamená, že když se budu chovat slušně a pěkně, tak oni se taky podle toho budou chovat ke mně, což mě nedělalo vůbec žádný problém se k ním chovat pěkně, pak v tom byla i výhoda, že některé věci mi procházeli a něco mi i odpustili, takže to byla škola do 2 třídy až do 9, kde jsem prošel v pohodě já jsem měl celkem dobré 1-2-3 dokonce se tam i občas našla i 4 i 5, ale pětek jsem měl asi 3 za celou dobu docházky, jednu 5 jsem si přál protože mě to zajímalo co by se stalo kdyby jí dostal, ale bohužel jsi nepamatuji za co jsem do už dostal a jaké to mělo následky a druha 5 tu jsem už chtěl jako číslo se mi to líbilo moc a teď jí mám taky rád.
V roce 2000 jsem šel na učiliště na zahradníka do Komořan Praha 4 Knouzová něco už si to nepamatuji přesně, kde jsem byl 4 roky do roku 2004 a pořád jsem byl na Intru: Francouzská 260/56 kam jsem vždycky po škole dojížděl na Internát, takže jsem byl pořád mezi dětma jako by, protože tam se mohlo dříve spát na patře mezi dospělými a dětmi druhého stupně, takže já jsem byl mezi dětma a byl jsem už na to zvyklí.

Moje první náznaky/příznaky k Pedofilie:

Já jsem měl mojí druhou lásku/dívku ve 14 letech a ve 17 letech jsme se rozešli protože tam jsem zjistil, že něco je špatně a ona se mi přestávala už líbit a to byl průšvih, protože mě se líbila její spolužačka která měla o polovinu menší postavu než byla P. H. druhá láska ve 14 letech, já jsem s tou P. H. nikdy nic neměl, já nevím ani vlastně proč, jestli jsem měl s toho strach nebo jsem se jí bal to zkusit, paradox byl ten, že mi k 15tinám koupila ona sama kondomy a já jsem byl kretén blbec já jsem nevěděl co s nima a tak jsem je dál raději kamarádovi. :smile: No já nevím jestli jsem vám to už psal? Já jsem skoro slepí postižený a jsem o několik let opožděn, tak mě tu chvíli nenapadlo proč mi to koupila, průser je v tom, že mi to všechno došlo až když jsme se rozvedli. No já jsem chodil stou menší postavou E. M. která se mi líbila strašně moc, s touhle E. M. jsem chodil asi už od 12 let, někdy ve třinácti tam i byl pokus o sex, ale naštěstí se nám to nikdy nepodařilo.... No a já jsem si uvědomil ve 17 letech, když jsem se stou P. H. rozvedl, tak jsem jí to řekl, jak je to po pravdě, že se mi líbí mladší dívky, ale ona mi řekla, že se to časem srovná, že jsem teprve v pubertě a že se to ukáže až dospěju. Jenže ono ne no. Takže já jsem neváhal a hned po rozchodu s P. H., jsem letěl na Karlák a hádejte kam? No takže jsem chodil asi 1 nebo 2 roky, to už se nepamatuji k sexuologovi na Karlák někdy v 1998/99 něco takového než se ten doktor odstěhoval někam k Botanické zahradě myslím a on si tam udělal soukromou ordinaci a pak mě tam už nechtěl, protože jsem neměl na zaplacení a nebo přidělen soudně. Ale po celou dobu co jsem k němu chodil, tak mi napsal léky na utlumení údu/pudu na sex, takže teď mě jen tak něco nevzruší nebo tak něco, nemám prostě erekci když se bavím s klukama 12-13 let jestli vás zajímá tohle. :smile: Takže si myslím, že je to úplně v pohodě. Jenom co tak když se spolu bavíme, tak je mi dobře na duši a jsem rád, že mu můžu zlepšit náladu když se má špatně, tak si občas něco zahrajeme a je to ok, akorát já jsem introvert, takže on mluví víc než já a mě se líbí, že ve Farmingu se on zabaví sám a mě jenom používá na převoz někam, já si myslím/vím na 100% že to mám fakt pod kontrolou, věřte tomu, že to fakt tak je.
Jak jsem vám už psal, že bych mu nechtěl ublížit, tak jsem to myslel smrtelně vážně, přece nejsem tak blbej abych se nechal zavřít na tohle mám rozumu dost a trvám si na tom, já si to ani nemůžu dovolit udělat nějaký průser, protože já tu mám ještě mladšího bráchu o 7 let mladšího a on má sociální fobii a je introvert. Takže já mám za bráchu zodpovědnost, takže já se snažím na to dávat pozor abych se do ničeho nenamočil a jsem opatrný a vím kam až můžu zajít a proto sním ani nemluvím sprostě to spíš on mluví sprostě jako dlaždič, :smile: ale já ne, já jsem slušný a hodný a on se mě i asi bojí nebo má ze mě strach/obavy, protože se mě každý druhý hovor ptá proč jsem na něj tak hodný, já mu na to říkám protože chci a že má málo hodných lidí kolem sebe. Já se mu ani nedivím, já na jeho místě bych se bál taky no.
-
No nic jdeme dál pak během pobytu na učilišti obor zahradník k nám na intr přišel do 5 třídy jeden kluk který se jmenuje J. T. opět (““ teď když to píšu a vzpomínám na to tak pláču““). Mě bylo 21 let, a to jsem mohl spát na patře kde byli děcka z druhého stupně, teď když nad tím tak přemýšlím, tak to muselo být hrozné, ale mě to vůbec v té době nějak nepřišlo, já jsem se tam cítil jako ryba ve vodě. Je to divné a zvláštní já vím, ale bylo to tak no.
H. T. přišel do 5 třídy já jsem už chodil do 3 ročníku na učilišti a pořád jsem bydlel na Internátě na té samé adrese, nejhorší bylo, že ostatní si z něho dělali legrácky a on se tam teprve rozkoukával a poznával to tam a zjišťoval teprve co a jak a ostatní si z něho dělali legrácky, tak já jsem to nemohl vydržet a musel jsem se ho zastávat/pomáhat a chránit ho a tím pádem, jsem si udělal nej kámoše. Potom když já jsem byl ve 4 ročníku a on byl v 6 a já jsem odešel, z učiliště + z Internátu, tak on to prý psychicky nezhládl, protože já jsem si jednou někdy po 2 měsících udělal výlet do Prahy, tak jsem si řekl, že toho mého kámoše H. T. pojedu navštívit a tam mi vychovatelky na Internátu řekli, že prý údajně kvůli mně s končil na psychiatry. (Chudák, H. T.) mě ho bylo líto a už jsem ho pak nemohl najít, protože když jsem si tam udělal výlet po cca po roce, tak jsem zjistil, že on sám opustil školu a ani to prý tím pádem nedokončil. Tohle mi pořád leží v žaludku a na srdci a když na to myslím, tak pláču.

Během let od ukončení školy jsem pořád doma na invalidním důchodu a žádnou Známost jsem neměl, jen pár kamarádů okolo 14-17-20 let na sociální síti, já nevím jestli budete znát aplikaci Discord? Je to něco podobného jako TS3: TEAMSPEAK 3, kde se dá psát a volat s lidmi.

Jak jsem se dostal k tomu klukovi 12 let.

Tak já vám to zkusím nějak popsat: Já Pepa Jsem si někdy v Červenci tohoto roku 2023 jsem si našel online kamaráda přes jednu vlakovou hru která se jmenuje SimRail kde je multiplajer, což znamená hra pro více hráčů a je to moc suprová hra z reálného Polského prostředí kde se jezdí různými dobře propracovanými vlakami a dispečeři/výpravčí, takže výpravčí řídí vlakovou dopravu a staví cesty pro vlaky, ale tím vás nebudu zatěžovat. No více méně jsme se s tím 12ti letým klukem poznali tam, protože ta hra je dostupná pro všechny lidi po celém světě jak malé, tak i velké, takže tam hrají všechny věkové kategorie. Já nevím jestli vám mám popsat co jsme zrovna v té hře dělaly, ale zkusím vám to když tak popsat, snad to nějak pochopíte? Já vám to popíšu asi takhle já jsem byl v jedné stanici (já vám to popíšu v českých stanicích aby jste tomu lépe porozuměl, protože polské stanice vám nic neřeknou asi.) Já jsem byl ve stanici Praha Hlavní nádraží a on ten kluk byl ve stanici Smíchovské nádraží a dělali jsme mezi sebou event mimořádnou událost pro ostatní hráče co jezdili s vlakami, takže jsme vyloučili jednu kolej mezi sebou která byla v servisním stavu a mezi sebou se jezdilo jenom po jedné koleji a museli jsme mezi sebou komunikovat přes dispečerský telefon a tady to přišlo, mě se strašně zalíbil ten jeho hlas. Takže jsme se seznámili na aplikaci Discord, kde jsme si pouze nějaký čas jenom psali ohledně hry SimRail a máme podobný zájmy, my dva máme rádi vlaky a MHD, takže se většinou bavíme o vlakách a ukazuje mi jeho fotky a videa z jeho akce, protože on je to Šotouš. Šotouši jsou lidé kteří si fotí vlaky a tramvaje a autobusy a pak je sdílí na sociálních sítí, jako je FB (Facebook) a Discord.
Ale k věci já jsem ho bohužel začal mít moc rád, což můžete namítnout, že je to moc nebezpečné, to já vím a jsem si toho vědom a vím co si k němu můžu dovolit a co ne, to se nemusíte bát, já za tech půl roku co se známe nic jsem od něho nechtěl, žádné fotografie ani videa, protože já ho mám fakt rád jako člověka jako takového, protože já jsem si ho oblíbil kvůli hlasů, protože já jak mám tu oční vadu, tak mám více vyvinutý sluch. Já vím a jsem si vědom, že po tak malém klukovi bych neměl chtít fotky ani videa, takže to dodržuji, ani si sním nepovídám o erotice a nahotě to už vůbec, protože já vím, že se to ani nesmí s ním probírat, takže já se tomu snažím vyhýbat. Jednou jsme hráli hru Farming simulátor 22, to je hra o farmaření a byla tam budova do které se mohlo vlézt a tam byl stůl s ovocem a já jsem mu to tomu klukovi 12 let popisovat co v tom domě všechno je, takže tam bylo umyvadlo a nad tím byla polička s nádobím (talíře a skleničky) a já jsem mu řekl, že tu vidím nádobíčko a on na to, on se tomu zasmál a zeptal se mě jestli je zkaženej/zvrácenej, ale já jsem mu na to neodpověděl spíš jsem se tomu chtěl vyhnout a začal jsem zase popisovat věci v domě, jako, že je tam obraz na tom obraze krajina, vedle stolek a lustr a on na mě pořád volal Pepo. že jsem zkaženej/zvrácenej a pořád se smál a já jsem mu na to neodpovídal a pak přišel pejsek, který se jmenoval Tonda, to jenom aby jste věděl, že nejsem takový za koho si myslíte určitě, že já sem, to fakt ne. To znamená, že ho mám fakt rád v mém srdci a kdybych měl jeho fotku jak vypadá, tak když se vždycky pohádáme, tak by mě to asi zabilo, protože když se vždycky pohádáme se nepohodneme se tak pokaždé oba toho litujeme a pláčeme, ale ne v hovoru, ale soukromě a a pak se udobříme.

No já když jsem slyšel ten jeho hlas, tak jsem si říkal, ten má supér hlas a já to s ním zkusím se skamarádit s tím klukem 12 let, tak já jsem mu napsal do Soukromé zprávy na aplikaci Discord, jestli by nechtěl další den se mnou udělat v té hře event mimořádnou událost pro ostatní hráče, protože já jsem věděl, že tyhle akce on má rád, tak jsem to chtěl s ním zkusit a on na to že jo, tak já jsem napsal, že je to supér a hned jsem se mu jako jedinému na netu svěřil, že jsem skoro slepí aby s tím ve hře počítal když tam budu tápat a tak podobně, tohle všechno bylo ok. Pak on mi začal jako první volat na aplikaci Discord, já jen aby jste věděl, že pokaždé začal hovor on a ne já, protože odvyklé je to opačně, že mám pravdu? :D
Já jsem měl ještě jeden problém a to ten, že já jsem byl v online hovorech většinou plachý a stydliví, takže já jsem na hovory nebyl zvyklí a byl jsem málo komunikativní, takže až u té vlakové hře mě pár lidí rozmluvilo, protože tam se musí pořád mluvit na strojvedoucí a dispečery, takže tam jsem se naučil tento rok konečně nějak mluvit a komunikovat s hráči, ale nebylo to vůbec jednoduché se rozmluvit a mám s tím problém ještě teď.
Ten kluk 12 let mi občas něco vytýkal, jako, že jsem debil, blbec a že jsem pomalej, to mě ještě tak dobře neznal, tak já jsem mu to toleroval a chápal jsem ho, až když mi to říkal při dalším hovoru, tak jsem se mu svěřil jako jedinému, jak to bylo, že za to já nemohu a že jsem spadl ze stolu ve 4 letech a že jsem pak ležel 14 dní bezvědomí v nemocnici, to jsem mu asi psát neměl, že? Já jsem mu pak napsal, že jsem na tom mentálně jako on na 12 let a on mi na to řekl, že je to dobře, on to myslel v dobrém v tom, že mu rozumím, tak se mu to líbilo, a tak jsem spolu hráli online hry jako jsou vlaky Farming simulátor o farmaření a autobusoví simulátor 2018.

Takže pokud jste mě opravdu pochopili a já vás o tom přesvědčil, že já jsem v pohodě a myslím to vážně, já bych to takhle chtěl udržet až do jeho dospělosti až dostane rozum a bude se chtít se mnou setkat pokud se toho ještě dožiju, což bych si moc přál ho někdy vidět až bude velký, proto on už má plány do předu a chce být strojvedoucím vlaků a řekl mi, že mě vezme do kabiny až bude mít papíry na vlak, pokud se něco nepokazí, jako třeba já nezemřu dřív než se setkáme a nebo se pohádáme tak, že se už nebudeme chtít nikdy vidět, nebo tak něco.

Poradíte mi prosím jak mu vysvětlit, že já mu nechci ublížit a že jsem v pohodě chlap, já bych ho chtěl nějak přesvětčit aby pochopil, že já jsem v pohodě a že mu nechci ublížit, prostě ho potřebuji uklidnit aby byl v pohodě a aby se mě nebál. Protože já mám někdy dojem, že se mě bojí nebo má obavy, ale on mi to neřekne.
Já jsem si jednou s ním zahrál takovou hru na pravdu:
Já jsem mu napsal: "Zkus prosím odpovědět po pravdě a pak to zkus někdy ty na mně.!"
a on mi odpověděl:
1. Bojíš se, se mnou bavit? "nebojím"
2. Máš ze mně strach? "nemám"
3. Bojíš se že ti něco udělám? "nebojím"

Pokud by jste byli tak moc hodný a případně mi poradili jak ještě by se dalo sním lépe komunikovat a více ho pochopit a jak se k němu dostat případně ještě blíž aby se mě nebal se mě, já bych se klidně dohodl i s rodiči, ale já po internetu nevím jak a on si to nepřeje, ale bylo bylo by to asi i lepší pro nás všechny strany.
Děkuji Pepa Zahradník.
Naposledy upravil(a) Pepa zahradník dne středa 24. 1. 2024, 2:28:48, celkem upraveno 1 x.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Re: Online kamarád 12 let

Nový příspěvek od Silesia »

Ufff dlouhé čtení odpoledne to celé přelouskám a odepíšu. Jsi tu nový takže nemůžeš psát Soukromé zprávy což je škoda.

Co chci říct úplně na začátek žádný paragraf nezakazuje hrát dětem a dospělým ani simrail ani SIMT ani Staničáře či jiný železniční simulátor. Z toho nemůže být žádný problém. Otázka je zda vše bylo v pohodě i v té soukromé komunikaci.
Cykle02
Mediální analytik
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2569 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Romantika jak z Hollywoodu :D . Napsat tu svůj příběh, tak by to bylo podobně spletitý (i když jen tak desetinově).

No moc prostoru pro budování vztahu s ním nemáš. Navíc ta puberta všechno mění, a časem začne okukovat jiné "mašiny". Co ti můžu doporučit ze své praxe debat s dětma, tak být jim maximálně dostupný, protože nejsou moc trpělivé. Mě by si být pro něj být bod stability a opory. Neobtěžovat se svými problémy, děti jsou přece jen spíše sebestředné. Nemá smysl se s nima hádat, jestli to co říkají je pravda. Tak jako tak, taková reakce je naštve a nic se nevyřeší. Leda můžeš zkusit polemizovat, jestli si něco nějak špatně nevyložili. Je možné že si něco vymyslí z legrace, ale to by mělo jít snadno poznat.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2060 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Ahoj Pepo.

Napsal jsi úžasný článek. Nejen délkou :D ale hlavně tím obsah. Takhle nějak také cítím tu citovou blízkost k holčičkám.

Je naprosto skvělé, jak uvědoměle s tím klukem komunikuješ. Žádné nevhodné řeči, žádné požadavky odhalující jeho identu.

Ohledně těch jeho rodičů bych mu doporučil, aby o tom zkusil ve škole mluvit s nějakým učitelem nebo i s psychologem. Jen aby se s nimi poradil, aby popsal situaci doma (předpoklad je, že nebude lhát a přehánět, ale poví pravdu) a oni mu řeknou, jestli je to chování ještě v pořádku (že třeba rodiče mohou být ve stresu a proto třeba někdy zvýší hlas) nebo jestli je to už přes hranu (říkat svému dítěti, že se nemělo narodi, to je hodně silné kafe :( ) Pokud by se bál to řešit ve škole, tak může zavolat na linku důvěry https://www.linkabezpeci.cz/pomoc 116 111 a tam si s nimi promluvit. Může i anonymně, oni nikoho nebudou volat (žádnou sociálku), dokud se s ním na něčem nedohodnou. Takže se tam může poradit, co by se dalo dělat.

Jinak těžko říct, jestli je to pravda nebo si vymýšlí. Zažil jsem jednu holčinu, která si vymýšlela psychické problémy, aby na sebe strhávala pozornost. Takže je možné, že si vymýšlí, ale před ním o tom nepochybuj, jen si sleduj jeho chování a vyjadřování, jestli to všechno sedí nebo někde najdeš nějakou logickou mezeru. Pokud bys totiž pochyboval a ty jeho rodiče opravdu byli zlí, tak bys ho tím hrozně moc ranil a rozhodně bys narušil vaše krásné kamarádství. Když mu budeš věřit a pak se ukáže, že si to vymýšlel, tak se ti možná bude vysmívat. Ale bude to lepší, než kdyby on trpěl tím, že mu nevěříš, kdyby to byla pravda. Buď připravený na obě možnosti a jemu ukazuj, že mu věříš.
Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09 Pokud by jste byli tak moc hodný a případně mi poradili jak ještě by se dalo sním lépe komunikovat a více ho pochopit a jak se k němu dostat případně ještě blíž aby se mě nebal se mě
Tady si myslim, že to uspěchat nejde. Prostě musíš dlouhodobě s ním stabilně komunikovat, jako doposud, abys se prostě ujistil, že nic nehraješ a že po nějaké době nezačneš být zlý. To jistotu musí získat on sám. Nejde ho přemluvit. Někdo se osmělí dříve, jinému to trochu trvá. Navíc, pokud na to budeš tlačit se nějak víc seznámit, tak spíš vzbudíš obavy. Prostě tomu dej volný průběh - když uvidí, že netlačíš, tak se bude cítit jistěji. Ale pokud spolu komunikujete tak, jak jsi psal, tak to je snad dostatečné, ne? Co víc bys chtěl?
Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09 já bych se klidně dohodl i s rodiči, ale já po internetu nevím jak a on si to nepřeje, ale bylo bylo by to asi i lepší pro nás všechny strany.
Ten návrh s rodiči je určitě super a ukázal by, že nemáš opravdu žádné skryté špatné úmysly. Bohužel, pokud on má doma tu situaci opravdu takhle zlou, tak to s rodičema asi neklapne.

Tak ať vám mašinky hezky jezdí.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Pepa zahradník
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Já jsem Pepa zahradní, je mi 40 let a jsem slabozraký skoro slepí člověk a jsem mentálně zpomalený, mě je sice 40 let, ale mentálně jsem na tom tak na 12-15 let.

podivin píše: pondělí 22. 1. 2024, 22:05:57
Ohledně těch jeho rodičů bych mu doporučil, aby o tom zkusil ve škole mluvit s nějakým učitelem nebo i s psychologem. Jen aby se s nimi poradil, aby popsal situaci doma (předpoklad je, že nebude lhát a přehánět, ale poví pravdu) a oni mu řeknou, jestli je to chování ještě v pořádku (že třeba rodiče mohou být ve stresu a proto třeba někdy zvýší hlas) nebo jestli je to už přes hranu (říkat svému dítěti, že se nemělo narodi, to je hodně silné kafe :( ) Pokud by se bál to řešit ve škole, tak může zavolat na linku důvěry https://www.linkabezpeci.cz/pomoc 116 111 a tam si s nimi promluvit. Může i anonymně, oni nikoho nebudou volat (žádnou sociálku), dokud se s ním na něčem nedohodnou. Takže se tam může poradit, co by se dalo dělat.
Ahoj zdravím a moc díky za odpověď a za tvoje poznatky k tématu.
To já jsem mu už taky před pár měsíci dozadu psal, aby se svěřil ve škole učitelce, ale on mi říkal, že učitelky jsou na něj taky zlí a oni mu neporadí/nepomůžou, prej stojí za prd a dokonce tam má jednu učitelku která na něj pořád řve a nadává a háže po něm houbu a láme mu pastelky a vyhazuje mu jeho výkresy do koše, pak je tam ještě jedna učitelka která si do školy nosí basebalovou pálku a když někdo špatně odpoví nebo tak něco tak ho tou pálkou bouchne, s tou pálkou je to asi pravda, protože on mi do PM poslal i fotku s tou učitelkou jak drží tu pálku.
Pak jsem mu také psal několikrát ať s tím zajde za paní školní psychologem, ale on mi na to řekl, že to nebude řešit, že na to nemá čas a že ta jejich psycholožka je jako on je prý psycholog taky, tak jsem mu na to napsal ať zavolá na linku bezpečí a nebo ať tam napíše online na web a dál jsem mu i stránky na linku důvěry a on mi napsal, že tam napíše, ale on ne pořád tam nenapsal a je to už asi 3 měsíce.
Takže já se bojím toho, že buď to si fakt dělá legraci a má i ze mě legraci, já mám dojem a já bych se vůbec nedivil kdyby tomu tak fakt bylo, je možné on třeba zneužívá toho, že jsem nemocný/postižený a že si země dělá legraci i před spolužáka-mi ve škole, podle mě mi na Discord něco napíše špatného o rodičích nebo tak něco, že mu je špatně a jak je mu zlé a čeká na mojí reakci, když mu odepíšu co si o tom myslím a že ho lituji atd tak on se tomu určitě směje, ale nevím to jistě, ale podvědomě si to myslím, protože on dokáže být pěkně zlí a já ho mám i tak rád jak nikoho na světě krom rodiny.
podivin píše: pondělí 22. 1. 2024, 22:05:57 Tady si myslim, že to uspěchat nejde. Prostě musíš dlouhodobě s ním stabilně komunikovat, jako doposud, abys se prostě ujistil, že nic nehraješ a že po nějaké době nezačneš být zlý. To jistotu musí získat on sám. Nejde ho přemluvit. Někdo se osmělí dříve, jinému to trochu trvá. Navíc, pokud na to budeš tlačit se nějak víc seznámit, tak spíš vzbudíš obavy. Prostě tomu dej volný průběh - když uvidí, že netlačíš, tak se bude cítit jistěji. Ale pokud spolu komunikujete tak, jak jsi psal, tak to je snad dostatečné, ne? Co víc bys chtěl?
No já jsem to myslel spíš tak aby mi věřil, že jsem jeho kamarád, který ho má jako za skvělého kamaráda, aby se mě třeba nebál, aby si třeba nemyslel a nebo mu někdo něco napovídal, že já ho budu chtít unést a něco mu provést, toho já se právě bojím, že si myslí. Protože jsme se hodně na začátku když jsme spolu začali hrát online hry, tak on mi pořád něco říkal o něco o bíle dodávce a o pánovi co dává před školou bonbonky a to mě vždycky tak urazilo, že jsem se urazil, a pak jsem se sním několik hodin nebavil, já jsem to dělal i proto, že aby pochopil, že mě to uráží a že fakt takovej nejsem. Takže já bych potřeboval nějaké rady, jak mu dokázat, že jsem slušný a hodný kamarád co se sním chce jenom bavit a hrát, protože, já jsem na něj moc hodný to on moc dobře ví a pořád se mě na to ptá proč jsem na něj tak moc hodný i když se pohádáme a já mu všechno odpustím a ještě mu koupím hru, tak místo toho aby byl rád, tak je ještě protivný a pořád se chce hádat, ale většinou je fakt, že je to i z mé strany, že mu pořád v něčem nevěřím. Já jsem sice někde četl, že puberťákům se má věřit a neodporovat jím a já asi dělám praví opak, takže to musím asi rychle změnit, jinak se může stát, že se náš vztah tím zničí, pokud se to právě ještě nestalo? Takže já mu teď nebudu vůbec psát a počkám až napíše jako první on a s čím přijde, protože já se nechci dostat do toho abych ho moc otravoval a tím ho provokoval a abych se nedostal do fáze Stalkingu na Discordu, že bych ho otravoval moc, což se neděje, ale musím si i na tohle dávat pozor.
**************************************************************************************************************************************
EDIT//:
Cykle02 píše: pondělí 22. 1. 2024, 10:05:50 No moc prostoru pro budování vztahu s ním nemáš. Navíc ta puberta všechno mění, a časem začne okukovat jiné "mašiny". Co ti můžu doporučit ze své praxe debat s dětma, tak být jim maximálně dostupný, protože nejsou moc trpělivé. Mě by si být pro něj být bod stability a opory. Neobtěžovat se svými problémy, děti jsou přece jen spíše sebestředné. Nemá smysl se s nima hádat, jestli to co říkají je pravda. Tak jako tak, taková reakce je naštve a nic se nevyřeší. Leda můžeš zkusit polemizovat, jestli si něco nějak špatně nevyložili. Je možné že si něco vymyslí z legrace, ale to by mělo jít snadno poznat.
Jo máš úplnou pravdu no souhlasím s tebou.
Cykle02 píše: pondělí 22. 1. 2024, 10:05:50 Je možné že si něco vymyslí z legrace, ale to by mělo jít snadno poznat.
No právě a to poznám jak, že si něco vymýšlí? Já to u tak mladých kluků nepoznám, když je neznám pořádně a dost dlouho na to, abych věděl co všechno je pravda a co je lež.
Silesia
Registrovaný uživatel

Tohle je za mě trochu přiřazené za vlasy. Houba pastelky výkresy na hraně ale dovedu si to představit jako jednorázový exces pedagog žáky podporuje ne ponižuje a pokud by to bylo soustavné tak ve 12 nebo 13 kolík mají za sebou besed a programů o třídním kolektivu 2 nebo 3 aspoň. V celém pedagogickém sboru není nikdo komu aspoň trochu věří? Co školní pedagogické centrum? Co krizová linka důvěry? Nic?

Co se týká narážky na dodávku a bonbóny to bych nechal tak. Je to pubertální hlod zkouší tím reakce. Nijak zvlášť bych tomu důležitost nedával. Možná bych se ho zeptal z čeho ta představa vychází.

Věřit se jim má ale stejně tak se jim má ukazovat, že na některých hláškách toho k pravdivosti dost chybí. To neznamená se hádat. To znamená si třeba ověřit jak mysli to co říká.
Taky je dobré si otevřít možnost že on chce s tebou prostě jen hrát a o nic víc nestojí. Iniciativa by měla být vždy jeho.

Obecně bych doporučil používat zdravý rozum. Jsi dospělý máš životní zkušenosti. Zkus se na to co ti říká dívat z nadhledu.
Obecně pokud si puboš staví nějaký vymyšlený příběh tak dřív nebo později na něm něco nesedí. Naopak pokud je příběh pravdivý bude pořád stejný.

Osobně když si potřebuju něco ověřit tak používám větu To mě zajímá, můžeš mi o tom říct víc,? (Lze upravit dle toho co ti jde přes pusu)
Dal bych mu na jevo že ho posloucháš. Z toho bude mít radost.
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02 To já jsem mu už taky před pár měsíci dozadu psal, aby se svěřil ve škole učitelce, ale on mi říkal, že učitelky jsou na něj taky zlí a oni mu neporadí/nepomůžou, prej stojí za prd a dokonce tam má jednu učitelku která na něj pořád řve a nadává a háže po něm houbu a láme mu pastelky a vyhazuje mu jeho výkresy do koše, pak je tam ještě jedna učitelka která si do školy nosí basebalovou pálku a když někdo špatně odpoví nebo tak něco tak ho tou pálkou bouchne, s tou pálkou je to asi pravda, protože on mi do PM poslal i fotku s tou učitelkou jak drží tu pálku.
Hmm, tak chápal bych, pokud někdo ve třídě zlobí, že po něm učitelka hodí houbu. On takový jeden zlobil dokáže zřejmě dost narušit vyučování. Že by mu vyhazovala jeho výkresy, když si kreslí, místo aby dělal to, co učitelka zadá, to bych taky ještě chápal. Ano, mohla by to řešit nějak přijatelně, ale jestli moc ruší a nedává pozor, tak chápu, že to učitelku naštve. Ale že by mu lámala pastelky, to by už musela být opravdu hodně zoufalá. A s tou pálkou, to fakt nevim.

V tom případě bych mu doporučil, aby se domluvit s ostatníma žákama a šli si stěžovat řiditeli nebo jinému učiteli a pokud by to nepomohlo, tak by museli rodiče. Sice možná ne on, protože jeho rodiče jsou také mimo, ale snad ostatní rodiče by s tím něco udělat mohli. A pokud by ani to nepomohlo, tak ta linka důvěry.

Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02Pak jsem mu také psal několikrát ať s tím zajde za paní školní psychologem, ale on mi na to řekl, že to nebude řešit, že na to nemá čas a že ta jejich psycholožka je jako on je prý psycholog taky,
Ehm, tady asi došlo k nedorozumění. Asi si kluk popletl pojmy "psycholog" a "psychouš" (ve smyslu psychicky postižený/nemocný), ne?
Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02tak jsem mu na to napsal ať zavolá na linku bezpečí a nebo ať tam napíše online na web a dál jsem mu i stránky na linku důvěry a on mi napsal, že tam napíše, ale on ne pořád tam nenapsal a je to už asi 3 měsíce.
V tom případě bych pochyboval trochu o tom, jestli si nevymýšlí. Pokud by to bylo totiž vážné, tak by měl zájem to řešit. Zvlášť tou linkou důvěry. Může tam kdykoliv zavolat nebo napsat email, přitom oni nebudou zjišťovat, odkud je a kdo to je a dokud vyloženě neřekne, aby něco dělali, tak nic dělat nebudou. Takže je to jednodušší a lepší než učitelé, ředitel nebo i rodiče.

Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02Takže já se bojím toho, že buď to si fakt dělá legraci a má i ze mě legraci, já mám dojem a já bych se vůbec nedivil kdyby tomu tak fakt bylo, je možné on třeba zneužívá toho, že jsem nemocný/postižený a že si země dělá legraci i před spolužáka-mi ve škole, podle mě mi na Discord něco napíše špatného o rodičích nebo tak něco, že mu je špatně a jak je mu zlé a čeká na mojí reakci, když mu odepíšu co si o tom myslím a že ho lituji atd tak on se tomu určitě směje, ale nevím to jistě, ale podvědomě si to myslím, protože on dokáže být pěkně zlí a já ho mám i tak rád jak nikoho na světě krom rodiny.
No hele, pokud si z tebe dělá srandu a vysmívá se ti, tak je to jeho problém. On možná jednou pochopí, že dělal špatně. Ty nic špatného neděláš. A neznáte se osobně, takže pokud se ti vysmívá, tak ani neví komu. Přemýšlím ho ale nějak donutit, aby se buď přiznal k podvodu a nebo skutečně řešil ty lidi, kteří se chovají špatně. Něco jako, že by to měl včas řešit, než se stane jemu nebo jeho spolužákům něco horšího. A když odpoví, že to řešit nechce, tak mu zkus odpovědět, že když to tedy tak hrozné není, tak to samozřejmě řešit nemusí a horší by bylo, kdyby něco začal řešit třeba s tou linkou důvěry, třeba i s policií, někdo by kvůli tomu měl problémy a pak se zjistilo, že to přeháněl nebo si dokonce vymýšlel. A uvidíš, co se stane, jestli se přizná, že si dělal srandu, nebo se rozhodne to řešit.
Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02No já jsem to myslel spíš tak aby mi věřil, že jsem jeho kamarád, který ho má jako za skvělého kamaráda, aby se mě třeba nebál, aby si třeba nemyslel a nebo mu někdo něco napovídal, že já ho budu chtít unést a něco mu provést, toho já se právě bojím, že si myslí.
To je těžké. To víš, povídat můžeš, co chceš. A to stejné může říkat i někdo, kdo mu bude chtít opravdu ublížit. Tady je to opravdu jen o času. Ten, kdo chce ublížit, tak obvykle začne dost brzo útočit, protože nechce dlouho jen tak mluvit do větru. Když se budeš dost dlouho chovat pořád stejně, tak pochopí, že od tebe nemusí čekat nic zlého.
Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02Protože jsme se hodně na začátku když jsme spolu začali hrát online hry, tak on mi pořád něco říkal o něco o bíle dodávce a o pánovi co dává před školou bonbonky
A to myslel jako tebe?
Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02a to mě vždycky tak urazilo, že jsem se urazil, a pak jsem se sním několik hodin nebavil, já jsem to dělal i proto, že aby pochopil, že mě to uráží a že fakt takovej nejsem.
Hmm, ale tohle může právě dělat i ten skutečný únosce. Naopak, já bych se neurazil, spíš bych chápal jeho obavy a prostě nechal bych ho (já tedy spíš dívku :) ), aby sám pochopil, že opravdu žádné zlé úmysly nemám.
Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02Takže já bych potřeboval nějaké rady, jak mu dokázat, že jsem slušný a hodný kamarád co se sním chce jenom bavit a hrát, protože, já jsem na něj moc hodný to on moc dobře ví
Ta jediná rada je asi "buď na něj slušný a hodný a hraj s nim hry a bav se s ním". Tím mu dokážeš, že jsi slušný a hodný. :)
Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02 a pořád se mě na to ptá proč jsem na něj tak moc hodný
To víš, asi je opatrný. Buď rád. Kdyby nebyl opatrný, tak už by byl asi zneužívaný :(
Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02i když se pohádáme a já mu všechno odpustím a ještě mu koupím hru, tak místo toho aby byl rád, tak je ještě protivný a pořád se chce hádat, ale většinou je fakt, že je to i z mé strany, že mu pořád v něčem nevěřím. Já jsem sice někde četl, že puberťákům se má věřit a neodporovat jím a já asi dělám praví opak, takže to musím asi rychle změnit, jinak se může stát, že se náš vztah tím zničí, pokud se to právě ještě nestalo?
No hele, nevim. Aby to nebylo naopak, aby on nezneužíval tebe. Dej si na to pozor. Že by se puberťákům němělo odporovat. No, oni si myslí, že jsou už chytří a mají svůj názor. Ale zase bych se k nim nechoval podřízeně. Myslím si, že když s nima člověk nemluví povýšeně, ale bere je za sobě rovné, poslechne si jejich názor a v klidu jim přednese svůj vlastní názor, nezkritizuje jejich názor slovy "jsi hloupej, víš prd", tak se s nima určitě mluvit dá. Pokud ovšem není rozmazlenej takovými, kteří jim všechno odkývou :D

Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02Takže já mu teď nebudu vůbec psát a počkám až napíše jako první on a s čím přijde, protože já se nechci dostat do toho abych ho moc otravoval a tím ho provokoval a abych se nedostal do fáze Stalkingu na Discordu, že bych ho otravoval moc, což se neděje, ale musím si i na tohle dávat pozor.
No, tohle ti chválim :) Já sám moc s lidma nekomunikuju a také mám obvykle obavu, abych někoho něobtěžoval, tak nepíšu vůbec, takže to spíš vypadá obráceně, jako že nemám vůbec zájem :D
Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02 No právě a to poznám jak, že si něco vymýšlí? Já to u tak mladých kluků nepoznám, když je neznám pořádně a dost dlouho na to, abych věděl co všechno je pravda a co je lež.
Když si člověk něco vymýšlí, tak pokud to není profesionální lhář a nemá tu lež dokonale promyšlenou, tak občas udělá chybu - jednou řekne něco, ale příště to popíše jinak, mohou to být i detaily. Pokud ale člověk mluví pravdu, tak to říká pořád stejně, protože je to to, co si pamatuje. Případně právě ta neochota ty problémy řešit může být další známkou toho, že žádné problémy ve skutešnosti nejsou. Ale pozor na to, aby nebyl opravdu jen bázlivý. Musel bys mu vysvětlit, že tam opravdu zavolat nebo napsat může, že to nebude mít žádné následky, abys měl jistotu, že se toho opravdu bát nemusí. A když ani pak nebude chtít nic řešit, tak to asi nebude pravda. Navíc, jestli hodí fotit vlaky a baví se s kdekým na železnici, tak určitě nebude stydlivý, takže zavolat nebo napsat na linku důvěry by neměl být vůbec problém.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Pepa zahradník
Registrovaný uživatel

Pepa zahradník píše: úterý 23. 1. 2024, 1:41:02Protože jsme se hodně na začátku když jsme spolu začali hrát online hry, tak on mi pořád něco říkal o něco o bíle dodávce a o pánovi co dává před školou bonbonky
podivin píše: středa 24. 1. 2024, 0:23:15 A to myslel jako tebe?
Asi ano, já si myslím, že je to narážka na to, že jsem pedofil/predátor, já nevím jestli už o tom někdy slyšel nebo o tom něco četl, ale já nevím jestli mu to mám vůbec tyhle citlivé věci vysvětlovat? Protože s tou dodávkou mi to říkal každý týden při hraní online hry a pak mi ještě říkal, že u něj do školy už párkrát taková dodávka přijela, ale nevím jesli nekeca, ale je to i možné no. Nebo mu něco napovídali jeho spolužáci, těžko říct.
::::::::::::::::::
Jinak moc děkuji za rady a typy, ono to chce fakt čas ještě aby ten vztah mezi námi pěkně uzrál a líp se na v zájem pochopili.
Ono je blbé, že já mu neumím říct ne, takže já mu všechno odkývám a odsouhlasím, což je špatně já vím, ale já se zase na druhou stranu bojím abych mu neublížil, když mu budu odporovat.

EDIT//:
No koukám, že jsem po 20-ti letech porušil jedno důležité pravidlo :sob: Pan sexuolog ke kterému jsem chodil v 17-ti letech mi říkal, že se nemám moc dlouho bavit s dětmi, jinak mě do dostane do průšvihu/do emočního problému, že se do nich můžu zamilovat to tím asi chtěl naznačit a já je pak neuvidím, nebo mě ty děti pošlou do... někam, tak budu v depresi, což se právě děje a já teď nevím já jsem na rozcestí křižovatky ve tvaru Y a já nevím kam se vydat, buď to se s nimi nebudu vůbec bavit a budu si žít spokojený život jako jsem žil do posud a nebo se dám na dráhu kde je nejistý cíl, kde se budu pořád stresovat a bát se co mi oni provedou a nebo co na mě chystají. Buď se s nimi budu bavit, ale pořád budu v nejistotě kdy se zase nepohodneme a bude to pořád napnuté dobrodružství.
Teď mi docházej slova protože mě to opět dostalo a to jsem už byl dva dny v pohodě a teď mě to zase dostalo do háje SRY. :sob: Mě to tak strašně bolí a trápí, že bych měl o tak skvělé kluky přijít, když jsem je zrovna začal mít rád. :sob:
Pokud jste si všimli, tak já mám dva kluky s kterýma hraju a bavím se s nimi přes Discord a já teď kvůli tomu klukovi 12 let co mě tak trápí, tak já jsem se přestal bavit pro zatím i s tím klukem 13 let který je tak supér kluk on je trochu stydliví jako já, takže když si oba dva nenapíšeme nebo nezavoláme, tak to neuděláme nikdy dokud to někdo z nás neudělá jako první, ale on mě chtěl včera do hovoru a chtěl si semnou zahrát a já jsem ho odmítl do háje, :sob: protože pokud se ten kluk 12 bude chtít se mnou ukončit veškerou komunikaci, tak já to budu muset ukončit i s tím klukem 13 let, protože pokud se nebudu bavit s jedním klukem, tak já se nebudu bavit ani s tím druhým. Protože buď to oba a nebo ani jeden. Protože já ani vlastně nevím proč, ale já to tak nějak asi chci mít klid....
Silesia
Registrovaný uživatel

Ty se teď hlavně uklidni.
Lékaři někdy vidí i trávu růst. Navíc tehdy ti bylo 17 dnes máš 40.

Doporučuju se držet těchhle věci (není to dogma ale pomůže to)
V soukromém chatu nepsat nic co by tebe nebo je mohlo identifikovat
Nemít žádné dvojsmysly
Nesnažit se s nimi potkat
Snažit se ,aby s komunikací začínali oni
Dbát na to abyste ve hře netrávili víc hodin než je zdrávo. (Pokud je to simrail nebo Farming tak cca 3h)/den max pak bych se vymluvil že musím něco.udelat nebo do práce....
Zkoušet si sem tam tu konverzaci projít zpětně.

To že jsi ho odmítl na hru? No a? Máš svůj život, který před tebe klade nějaké povinnosti. Ve 13 by tohle už měli umět pochopit. Nejsi určitě první kdo ho někdy odmítl.
Pepa zahradník
Registrovaný uživatel

Silesia píše: středa 24. 1. 2024, 5:51:34 Doporučuju se držet těchhle věci (není to dogma ale pomůže to)
V soukromém chatu nepsat nic co by tebe nebo je mohlo identifikovat
No jak to napsat, mi osobě právě víme cirka 80%, mi si skoro říkáme vše, co nás baví co máme rádi za jídlo a co nám nechutná, Kam jdeme další den když někdo z nás někam jde, víme svoje jména, ale ne příjmení pro jistotu kvůli bezpečnosti a soukromí, víme na 85% kde bydlíme, no skoro vše o sobě víme a teď se to má všechno to budování důvěry co jsme si mezi sebou vytvořili, tak se to má celé stornovat a smazat to? To je škoda a mě to zničí.
Silesia píše: středa 24. 1. 2024, 5:51:34 Nemít žádné dvojsmysly
Ano o to se také snažím...
Silesia píše: středa 24. 1. 2024, 5:51:34 Nesnažit se s nimi potkat
Ano to máš velkou pravdu, o to se taky snažím i když je to fakt těžké, ale tohle se dá ještě vydržet a nesetkat se. To je to nejmenší co mě trápí.
Max až budou mít 16-18 let tak pak už by to šlo ne?
Silesia píše: středa 24. 1. 2024, 5:51:34 Snažit se ,aby s komunikací začínali oni
Ano však jo. Ono to tak pokaždé i bylo, on ten kluk 12 let hned po škole přišel domů a on začal hovor on pokaždé, já jsem vždycky čekal až přijde a zavolá mi/napíše mi, tohle je ok.
Silesia píše: středa 24. 1. 2024, 5:51:34 Dbát na to abyste ve hře netrávili víc hodin než je zdrávo. (Pokud je to simrail nebo Farming tak cca 3h)/den max pak bych se vymluvil že musím něco.udelat nebo do práce....
No mi většinou hráli od 15:00-16:00 do 19:00, to jsme měli večeři a pak jsme šli zase v 19:30 hrát až do 23:00-23:00 já jsem mu nemohl říct ne já nejdu, on mě tak moc prosil abych šel sním hrát a on byl tak šťastný, tak to právě nechápu co se to tento rok stalo, co se mohlo podělat? On mi něco musí tajit a nepoví mi to co se stalo, že se nesmíme spolu bavit, já to sám nechápu.
Víc info v SZ.

EDIT//:
Ono je na tom nejhorší to, že on ten kluk 12 let začal zrovna tak krásně mutovat :D a mě se to začalo líbit a on mi tím strašně připomíná mého kamaráda z dětství. To je ten důvod proč jsem se do něj zabouchl. :D Ale on o tom neví já jsem mu to neřekl, tak nevím kde je problém.
Silesia
Registrovaný uživatel

Hele Adi by se i přežilo kdybyste spolu vyrazili na regionální den železnice on bude spokojen ty budeš spokojený všude kolem miliardy lidí a tím pádem se nic nestane. Průšvih by byl kdybys ho lákal do lesní pustiny.

Hraní od čtyř do sedmi pak do 11 za mě v jednom dni není v pořádku a být rodič nejsem s tím spokojený.
Rodiče by si pák navíc moholi tvořit mylnou představu kdo ví co tam provádíte.

A pdelalo se něco? Nestavíš si jen něco v hlavě?
podivin
Administrátor

No hele, do těch 23, to je fakt moc. 12 let by měly chodit tak do 22 do postele, možná dřív. A když na to koukám, ...
Pepa zahradník píše: čtvrtek 25. 1. 2024, 1:45:13 on ten kluk 12 let hned po škole přišel domů a on začal hovor on

No mi většinou hráli od 15:00-16:00 do 19:00, to jsme měli večeři a pak jsme šli zase v 19:30 hrát až do 23:00-23:00
Takže on přijde po škole domů, sedne ke hře, v 19 večeře a pak zase hraní do 23? A kdy si dělá úkoly a učí se? To je 4+3 - 7 hodin denně hraní? No, to není dobrý. Skoro třetina dne jen u her? Já vim, že simulační hry zabírají hodně času, ale to by měl takhle hrát leda o víkendu a přes týden rozhodně míň.
Silesia píše: čtvrtek 25. 1. 2024, 6:00:11 Rodiče by si pák navíc moholi tvořit mylnou představu kdo ví co tam provádíte.
No jo, jenže rodiče na něj docela dost kašlou, takže jim to asi i vyhovuje, když si kluk zaleze k počítači a neotravuje je. Navíc je to i příjemnější pro něj, když na něj rodiče neřvou, že se neměl narodit. :(
Pepa zahradník píše: čtvrtek 25. 1. 2024, 1:45:13 já jsem mu nemohl říct ne já nejdu, on mě tak moc prosil abych šel sním hrát a on byl tak šťastný,
To ne, že ty nejdeš. Ty klidně jít můžeš. :) Ale měl bys mu říct, že také musí udělat úkoly a naučit se do školy. Můžeš mu třeba nabídnout, že mu s něčím pomůžeš, jestli se na něco cítíš.
Pepa zahradník
Registrovaný uživatel

Silesia píše: čtvrtek 25. 1. 2024, 6:00:11 Průšvih by byl kdybys ho lákal do lesní pustiny.
Kdo tu psal, že ho chci někam lákat? :D Za 1 to by jsi nikdy nedovolil a za 2 to si nesmím vůbec dovolit, protože já nejsem uchyl co láká někoho do lesa a tam je tentonec a pak pane bože udělá něco hrozného a pak je zahrabe, fujtajbl, (ty vogo) teď mám husí kůži. No tak pokud jde o tohle tak já už jako měl 3 příležitosti ho vidět.
1. Den železnic Bardotek vloni, já jsem neměl odvahu tam jít, já bych ho tam i možná poznal podle hlasu, protože on tu pusu nikdy nezavře a je pořád upovídanej. :D
2. On byl fotit vlaky hned vedle mého města, :D taky jsem váhal, jestli tam mám jít a potkat se tam s ním, protože on tam byl sám s kámošem, takže jsem se spíš bál + styděl tam jít, já na to nejsem psychicky připraven a navíc všude slyším a čtu, že ""cizí lide a navíc dospělé osoby by se neměli vůbec setkávat/navštěvovat, protože oni by z toho mohli mít šok a i možná trauma do konce života i když toho člověka třeba znají, tak i tak by to nemuselo dělat dobrotu, takže já jsem si řekl a slíbil, že ho nechci vidět ani ho nebudu navštěvovat a tak podobně, protože já mu nechci ublížit a já si myslím, že by mu to mohlo i psychicky ublížit, ale nevím jistě. Prostě bych to prozatím nechal jak to je a možná příští rok a nebo až mu bude alespoň 14 let až se více poznáme a porozumíme se. j8 mu chci dokázat, že držím slovo a že jsem vůči němu zodpovědný.

3. Zimní akce opět pár Km o de mě. :D Taky jsem tam nešel, protože zrovna byl sníh a já moc nerad někam chodím když je venku sníh, já se mám tak rád, že já jsem na sebe opatrný a snažím se na sebe dávat pozor, protože operace jsou moc drahé a já na to nemám, takže si musím dávat majzla. I když nevím jestli jsem to tu už psal, byla i situace, že jsem na toho kluka 12 tak strašně myslel a trápil jsem se, tak jsem i přehlídl auto, naštěstí nejelo moc rychle a taky jsem kvůli němu zapomněl občanku na poště a klíče ve schránce, tak ho mám rád, že na něj myslím kudy chodím a trápím se a pořád si říkám jestli je to všechno pravda co on mi píše o rodičích a tak podobně, protože já nechci aby se trápil, já chci aby byl veselí a šťastný.
Silesia píše: čtvrtek 25. 1. 2024, 6:00:11 Hraní od čtyř do sedmi pak do 11 za mě v jednom dni není v pořádku a být rodič nejsem s tím spokojený.
Rodiče by si pák navíc moholi tvořit mylnou představu kdo ví co tam provádíte.
No tak tohle hraní nemá jenom se mnou, to on tak má pořád i bez ze mě. :D, co jat tak sleduji jeho status co hraje, tak on to má většinou do půlnoci, ale to bych neměl vůbec psát, ale jelikož se neví o kose jedná, tak asi můžu či? No co mi děláme ve hře? Nic normálně si hrajeme, třeba ve Farmingu on nesnáší farmaření, takže mi tam děláme RP doufám, že většinu lidi ví co to je RP ve hrách? Třeba hodně se to hraje v GTA 5. mi tam většinou hrajeme hasičské mise, on si hraje na pana ředitele a pouští mise a mi pak jedeme k případu, buď tam hasíme slámu, popelnici a nebo někoho vyprošťujeme z auta a nebo čistíme silnici od olejové zkrny. Tam fakt neděláme nic špatného, to já bych nidyd nedopustil, já jsem už v tom článku psal, že já se k němu chovám slušně a ani nemluvím sprostě ani o sexu/erotice to už vůbec ne, protože já mu chci dokázat, že já jsem slušný starý pán, :D aby si fakt nemyslel, že jsem nějaký uchyl-ný prase což já nejsem.
Silesia píše: čtvrtek 25. 1. 2024, 6:00:11 A pdelalo se něco? Nestavíš si jen něco v hlavě?
Jop i to je možné, že si vymýšlím scénářem co by kdyby a co se mohlo stát, protože já to fakt nevím a jenom si to myslím, jak to mohlo být a nemohlo no, Protože já jsem už 4 týdny v nejistotě co bude dál.
No ono se to třeba časem zlepší a bude to třeba dobrý, což bych si moc přál.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
podivin píše: čtvrtek 25. 1. 2024, 19:16:09 To ne, že ty nejdeš. Ty klidně jít můžeš. :) Ale měl bys mu říct, že také musí udělat úkoly a naučit se do školy. Můžeš mu třeba nabídnout, že mu s něčím pomůžeš, jestli se na něco cítíš.
No tak on si dělá úkoly hned jak přijde domů, on mi i napíše, že si udělá úkoly a hned půjdeme si volat a hrát.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3651 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09 Mě je 40 let a já moc dobře vím, že je to špatně, že já bych se s takovým malým klukem neměl podle zákona a různých § vůbec se s ním bavit a plně si to uvědomuji,
Není nelegální si povídat s dítětem jak osobně, tak přes internet. Nelegální je dítě kontaktovat za účelem sexuálního zneužití.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09já bych potřeboval poradit jak s takovým klukem bych měl mluvit tak abych mu nějak psychicky neublížil a nebo aby neměl do konce života nějaké psychické problémy nebo trauma? Já nevím jestli mu můžu třeba psát/říkat, že ho mám rád/rád jako kamaráda? Protože já jsem mu už napsal, že ho mám rád jako kamaráda a on mi na to taky napsal, že mě má rád taky jako kamaráda, což mě potěšilo a jsem za to rád a zahřálo mě to na srdíčku.
Bacha - tebe to zahřeje na srdíčku, což je v pořádku, ale jistý racionální odstup by sis držet měl. měl bys ho mít zkrátka rád jako běžného kluka, které bys znal z ulice. Měl by ses k němu hlavně docela i běžně chovat. Tzn. jak správně píšeš - vyhnout se vyznání lásky a podobným věcem... v tomto smyslu buď určitě opatrný. Prostě se zamysli, jak by se v takové situaci asi zachoval "běžný" dospělý člověk, a zkus se na to podívat i z té strany, jestli nerozvíjíš něco, co je za určitou hranou, a nebo jestli bys mu tím nějak nemohl ublížit. Toto posouzení je na tobě, protože nikdo jiný do tvé mysli nedohlédne.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09Nikdy mu nenapíšu/neřeknu, že ho miluju, nebo tak něco, to by mohlo být na něj už moc a možná to je to co by mu už ublížilo a to já nechci.
Správně *good*

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09Tak já bych byl moc rád kdyby jste mi někdo mohl poradit jak z takovým klukem se mám vlastně bavit?
Já bych řekl, že úplně normálně, jako jakýkoliv jiný dospělý by se bavil s dítětem, jako kdybys byl třeba jeho strejda.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09Aby se mě nebál a neměl ze mě třeba strach, že jsem nějaký úchyl co je na chlapečky, protože to já fakt nejsem mě nevzrušuje jako on osobně, protože já ho mám rád srdcem a já mu nechci nikdy a nijak/nějak ublížit!
Že mu nechceš ublížit, to tady máme asi všichni stejně, ale že tě nevzrušuje... jako asi nemusí, lidi jsou fakt různí, ale někdy sami před sebou si některé věci nalhávají, a pak se dostanou do problémů, protože pedofilie je i o tom vzrušení. Ale samozřejmě do hlavy ti nevidím a nevím, jak konkrétně to máš zrovna ty. Jenom se mi to nějak nezdá, že by se ti tak líbili ti kluci a nijak by tě nevzrušovali.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09No a můj pocit/dojem je, že ho asi začínám s nějakého důvodu ztrácet, protože od začátku roku 2024 to jde pěkně skopce, on mi přestal většinou odpovídat na moje komentáře, jo jako občas mi něco odepsal, ale s 85% mi neodpověděl, já nevím jestli nevěděl co mi na to má odpovědět a nebo prostě nechce, tak já nevím na čem jsem.
Jak kdysi někde napsala sexuoložka Fifková: Dítě zestárne a "zmizí". Budeš se muset smířit s tím, že jsi tu pro něj byl po určitý kousek jeho života jako jeho dospělý kámoš. Psychika se vyvíjí a samozřejmě logicky tak, že přestane mít o nějaké intenzivnější kamarádství s dospělým člověkem (a samozřejmě i pedofilem) zájem. Musíš to bezezbytku respektovat, je to přirozený vývoj. Čili jsi na tom, že to není tvoje dítě a že bys ho měl nechat žít si svůj život a pokud nemá zájem o komunikaci, tak se mu nevnucovat, vnitřně mu popřát vše nejlší do dalšího života... a prostě svou pozornost zaměřit jinam. Nezapomeň, že ty jsi pedofil, svým způsobem ses do něj zamiloval, ale on k tobě nic "vážnějšího" necítí. Prostě tohle je přirozený vývoj.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09No co se stalo jak jeho rodiče našli, ten náš chat na FB tak od 7.1.2024 mi napsal, že bude lepší abychom spolu 3 týdny nemluvili a nic si nepsali, ale já jsem to po 14 dnech nevydržel...
No jo, chyba lávky - proč jsi to nevydržel? Když tě o to prosil, neměl jsi mu psát.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09...tak on ten hajzlík mi napíše, že jsem to porušil
A neporušil snad?

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09a že jsem mu napsal po 14 dnech, dotaz jestli se pak budeme spolu bavit a psát, on mi na to napsal, že jj. No a teď — 19.1.2024 mi napíše, že jsem to porušil a že prý měl kvůli tomu průšvih, já jsem se ho zeptal jaký měl ten průšvih, on mi to ani pořádně nevysvětlil akorát mi napsal, že se semnou může bavit, ale on prej nechce, protože jsem porušil slib o blokaci, já jsem mu před dávno napsal, že si ho blokovat nebudu a že to budu chtít vždycky vyřešit bez té blokace na PM, ale on mě tak vytočil/naštval mě s tím, že mi dal dalších 10 dní bez komunikace (tak jsem to psychicky nedál a dál jsem si ho do blokace na 5 minut, protože to už bylo na mě fakt moc, pak když jsem si ho odblokl tak mi napsal z důvodů, že jsem to po 14 dnech porušil. No tak tohle musíte pochopit, že by to naštvalo každého i když je to ještě dítě co to třeba nechápe jo, ale já se tu 3 týdny mučím pláču div si něco neudělám/nebo bych spáchal sebe vraž...
Pokud nejsi psychicky stabilní, tak bych rozhodně nedělal nějaké blbosti typu "blokace účtu a zase odblokace účtu... to je jedna věc, druhá věc - není dobré se takhle vázat na dítě. On tu není pro tebe, ale ty jsi tu (byl) pro něj. Ty nemáš být v takovém stavu, že po 10 dnech bez komunikace to psychicky nedáváš... Prostě ses na něho moc upnul, a to je špatně. Není to tvůj životní partner, není to tvoje dítě, je to úplně cizí dítě... Buď mu k dispozici, pokud bude chtít s něčím poradit, ale to je tak všechno. Rozhodně ho nezatahuj do nějakých svých psychických problémů a že něco 10 dní nevydržíš...

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09a když jsem mu napsal, že mu ty nadávky nevěřím, tak mi pěkně sprostě vynadal,
Je nějaký důvod mu to nevěřit? Když ti to řekl, proč jsi to zpochybnil?

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09protože tam byla taková věc, že mu rodiče zakážou mobil a přístup na PC na celý rok 2024,
Zákaz mobilu a PC na celý rok je nesmysl, pokud mu to rodiče říkají, tak nedělají moc dobře, protože řeknou něco, co je nesmysl, takže ty jejich slova pak nemají váhu.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09...kvůli čemu jsme se pohádali, protože já jsem mu to opět nevěřil a on si mě blokl, potom začal ten samí kolotoč odblokování a omlouvání, ale já jsem to už nevydržel a dál jsem si ho do bloku taky. Já jsem si ho chtěl nechat v blokaci 1 měsíc abych ...
Kolik že máš roků, 40? Ale takhle se chovají puberťáci... a nebo nevyrovnaní dospělí. Jejda, místo, abys mu do života vnesl trochu klidu a stability, když to nemá od rodičů, tak se s ním pořád o čemsi hádáš a ještě ho blokuješ, odblokováváš, chceš zablokovat, neblokuješ... jak malý jarda, jak se říká.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09... já teď posledních 14 dní každý večer brečím a brečím a každým dnem je to silnější a silnější, já jsem plakal 14 minut pak 20 minut a teď je to 1-2 hodiny a je to strašný a já to už nedávám posledních 14 dní, protože mě před půl rokem někdy v létě zemřel otec, já když jsem se bavil skoro každý den s tím klukem 12 a hráli jsme spolu online hry, tak mě bylo s ním tak dobře, že se mi podařilo na to úmrtí zapomenout a myslet jenom na to příjemné, ale teď mám takový dojem, jak se to mezi námi přetrhlo a nebavíme se,
Nemůžeš se takhle upínat na dítě. Pokud máš nějaké problémy skrz smrt svého otce, řeš to s dospělými. Ano, bylo ti s tím klukem dobře, ale on tu není proto, aby ti s ním bylo dobře...

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09Prý má zlí rodiče které ho prý nechávali v Družině až někam do 6 hodin, prostě až do konce hodin kdy končila Družina, teď když už chodí domů sám, tak prý mu rodiče seřvou za to že má dvojku z nějakého předmětu a ještě mu dají pár facek, což mi přijde dost kruté a někdy mu i za to dávají zaracha zákaz chození ven na 1 týden. (...) Jeho musí asi něco trápit jenže já nemůžu přijít co, protože on mi to nepoví, ale já si myslím, že to bude mít souvislost s tou rodinou asi jak ho psychický ubližují, protože na něj rodiče jsou zlí jenom za to, že dostane známku 2, to přeci není normální ne?
No, normální... spíš jestli je to v pořádku. A v pořádku to určitě není. Ale rodiče mu nezměníš. Můžeš ho podpořit v tom, že dvojka je dobrá známka a ať si z toho nic nedělá.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09Později mi ještě napsal na Discord, že prý jeho rodiče na něj řvali, že je idiot co se vůbec neměl narodit, že by vše bylo lepší kdyby se prý vůbec nenarodil a začal psát sprosté slova co mu údajně říkali jeho rodiče.
Pokud má takové rodiče, tak je mi ho líto. Ale jak už jsem psal výše - rodiče mu nezměníš.

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09... a jsem o několik let opožděn, a mentálně jsem na tom asi tak na 12-14-15let.
Tak to by sedělo :D . Ale člověk nemusí být nutně mentálně opožděný, aby si rozuměl s 12letými kluky. Já si taky rozuměl se starším bratrem Markétky, do které jsem byl zamilovaný. A byli z nás v tu dobu "nejlepší kamarádi".

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09No a já jsem si uvědomil ve 17 letech, když jsem se stou P. H. rozvedl, tak jsem jí to řekl, jak je to po pravdě, že se mi líbí mladší dívky, ale ona mi řekla, že se to časem srovná, že jsem teprve v pubertě a že se to ukáže až dospěju. Jenže ono ne no.
Jo, tak tohle mi rodinná psycholožka řekla taky. A taky neměla pravdu, no. :D

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09Během let od ukončení školy jsem pořád doma na invalidním důchodu a žádnou Známost jsem neměl, jen pár kamarádů okolo 14-17-20 let na sociální síti,
Vlastně se ti ani nedivím, že ses do toho kluka zamiloval. Je to vlastně takové smutné, když si uvědomím, že partnerský vztah mít můžu, a pak jsi tu ty, který má ty možnosti velmi omezené. A vlastně vyplňuješ ten čas, co bys měl jako pracující člověk, tím, že komunikuješ s těmi mladými kluky. Co tě vlastně baví, čím se zabavíš jinak, máš nějaké koníčky, záliby, co děláš v tom všem čase, který v invalidním důchodu máš?

Pepa zahradník píše: pondělí 22. 1. 2024, 2:39:09já vím a jsem si toho vědom a vím co si k němu můžu dovolit a co ne, to se nemusíte bát, já za tech půl roku co se známe nic jsem od něho nechtěl, žádné fotografie ani videa, protože já ho mám fakt rád jako člověka jako takového, protože já jsem si ho oblíbil kvůli hlasů, protože já jak mám tu oční vadu, tak mám více vyvinutý sluch. Já vím a jsem si vědom, že po tak malém klukovi bych neměl chtít fotky ani videa, takže to dodržuji, ani si sním nepovídám o erotice a nahotě to už vůbec, protože já vím, že se to ani nesmí s ním probírat, takže já se tomu snažím vyhýbat.
Máš ode mě pochvalu *good*

Každopádně hodně dlouhý příběh, bylo náročné to vůbec přečíst. K tomu, jak by ses s tím klukem mohl bavit, jsem své napsal, tak snad někdy příště se dostanu k některým dalším reakcím.

Držím ti palce a ať žiješ pokud možno aspoň trochu dobrý a spokojený život. Máš vlastně o dost horší podmínky než třeba já, a přesto jsi to dotáhl tak daleko... myslím tím, že jsi dožil do 40 let, což se mi taky před pár lety povedlo. :)
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Pepa zahradník
Registrovaný uživatel

Kasz píše: neděle 28. 1. 2024, 0:25:23 Že mu nechceš ublížit, to tady máme asi všichni stejně, ale že tě nevzrušuje... jako asi nemusí, lidi jsou fakt různí, ale někdy sami před sebou si některé věci nalhávají, a pak se dostanou do problémů, protože pedofilie je i o tom vzrušení. Ale samozřejmě do hlavy ti nevidím a nevím, jak konkrétně to máš zrovna ty. Jenom se mi to nějak nezdá, že by se ti tak líbili ti kluci a nijak by tě nevzrušovali.
Jo no máš pravdu no já jsem si to nechtěl přiznat, ale teď jak to píšeš, tak je to bohužel pravda, protože já jsem se za to styděl, protože, já nevím jak je to vélký problém/průšvih, ale já se udělám teď 3x za noc a mám to teď od té doby co my chybí, takže asi měsíc. Já si do hlavy dám nějakou random dětskou postavu z ulice která se mi líbí a nebo z netu, (samozřejmě oblečenou :D) a spojím si to s tím hlasem s kluka 12 let a říkám si jeho jméno a představuji si, že mi ho honí on s jeho rukou, tak nevím jestli to už není moc nebezpečné, proto jsem nechtěl psát, že mě vzrušuje, když je to praví opak. Ale nemusíte se bát já to mám plně pod kontrolou, já vím co si můžu dovolit a kam až můžu zajít a kam je to už je nebezpečné a nechci ho právě ohrozit.

Jen tak BTW
Pokud se někdy sejdeme o čemž pochybuji na nějaké akci a nebo bude fotit vlaky blízko mého bydliště což už se také 2x stalo a já jsem tam nepřišel, protože to mi strach nedovolí a navíc já bych ho raději ani nechtěl vidět dokud mu nebude alespoň 15-16-18 let, no co jsem chtěl napsat je to, že já po něm nikdy nebudu chtít aby on mě nějak uspokojoval!! Nikdy to jsem si nedovolil ani na intru a co tam bylo příležitostí a pokušení. :D

Chcete jeden příběh? Já vám dokážu. že se umím ovládat a to tak, že já jsem měl na intru jednu platonickou lásku v mích asi v 18lti letech jednu 11nácku, ale pšt, ona chtěla abychom si zahráli na doktory xD a já jsem se tak bál té dívky, že já jsem jí ošetřoval jenom ruce a čelo hlavu, nikam jinam jsem si nedovolil šáhnout, no tak jako moc jsem chtěl si jí šáhnout alespoň na břicho, ale to mi strach nedovolil. Takže asi tak no.
Kasz píše: neděle 28. 1. 2024, 0:25:23 No, normální... spíš jestli je to v pořádku. A v pořádku to určitě není. Ale rodiče mu nezměníš. Můžeš ho podpořit v tom, že dvojka je dobrá známka a ať si z toho nic nedělá.
No to jsem mu také samozřejmě psal.
Kasz píše: neděle 28. 1. 2024, 0:25:23 Jak kdysi někde napsala sexuoložka Fifková: Dítě zestárne a "zmizí". Budeš se muset smířit s tím, že jsi tu pro něj byl po určitý kousek jeho života jako jeho dospělý kámoš. Psychika se vyvíjí a samozřejmě logicky tak, že přestane mít o nějaké intenzivnější kamarádství s dospělým člověkem (a samozřejmě i pedofilem) zájem. Musíš to bezezbytku respektovat, je to přirozený vývoj. Čili jsi na tom, že to není tvoje dítě a že bys ho měl nechat žít si svůj život a pokud nemá zájem o komunikaci, tak se mu nevnucovat, vnitřně mu popřát vše nejlší do dalšího života... a prostě svou pozornost zaměřit jinam. Nezapomeň, že ty jsi pedofil, svým způsobem ses do něj zamiloval, ale on k tobě nic "vážnějšího" necítí. Prostě tohle je přirozený vývoj.
No tak za tuhle zprávu tě pěkně nenávidím, díky moc, to jsi mi neměl ani psát, mě už bylo tak dobře už jsem se dával pomalu do hromady a ty jsi mě zase vrátil zpět do smutku a bez naděje do háje proč? :sob: Já jsem tu chtěl být pro něj a dělat ho šťastním aby se měl dobře, když má tak ošklivé rodiče, to si fakt myslíš, že na mě zapomene? :sob: To néééé! Tomu snad nedojde.....
Kasz píše: neděle 28. 1. 2024, 0:25:23 Vlastně se ti ani nedivím, že ses do toho kluka zamiloval. Je to vlastně takové smutné, když si uvědomím, že partnerský vztah mít můžu, a pak jsi tu ty, který má ty možnosti velmi omezené. A vlastně vyplňuješ ten čas, co bys měl jako pracující člověk, tím, že komunikuješ s těmi mladými kluky. Co tě vlastně baví, čím se zabavíš jinak, máš nějaké koníčky, záliby, co děláš v tom všem čase, který v invalidním důchodu máš?
Moje koníčky jsou vlaky a autobusy, nejvíce hraji vlakové simulátory a autobusové simulátory.

Nejhorší na tom je, že on mi za ten půl rok překopal herní režim, protože já jsem se mu musel přizpůsobit a a musel jsem se vzdát mích her které jsem hrál, takže to vždycky vypadalo tak, že já jsem něco hrál a on mi napsal, jestli bych si nechtěl zahrát a já jsem mu na to napsal samozřejmě, že jo, že půjdu a vždycky jsem opustil mojí hru a šel jsem hrát s ním a takhle to bylo pořád den co den až jsem si na to zvykl a teď mi to strašně chybí do háje. :sob:
My oba dva jsme měli právě nějaké plány až on dospěje a bude mít papíry na vlak, tak mi slíbil, že mě sveze v kabině, takže on na mě snad nezapomene....
podivin
Administrátor

Pepa zahradník píše: neděle 28. 1. 2024, 3:07:25 Jo no máš pravdu no já jsem si to nechtěl přiznat, ale teď jak to píšeš, tak je to bohužel pravda, protože já jsem se za to styděl, protože, já nevím jak je to vélký problém/průšvih, ale já se udělám teď 3x za noc a mám to teď od té doby co my chybí, takže asi měsíc. Já si do hlavy dám nějakou random dětskou postavu z ulice která se mi líbí a nebo z netu, (samozřejmě oblečenou :D) a spojím si to s tím hlasem s kluka 12 let a říkám si jeho jméno a představuji si, že mi ho honí on s jeho rukou, tak nevím jestli to už není moc nebezpečné, proto jsem nechtěl psát, že mě vzrušuje, když je to praví opak. Ale nemusíte se bát já to mám plně pod kontrolou, já vím co si můžu dovolit a kam až můžu zajít a kam je to už je nebezpečné a nechci ho právě ohrozit.
Za to se opravdu stydět nemusíš, ty představy máme každý. *oblak2* Hlavní je, že si uvědomuješ ty hranice *good*
Pepa zahradník píše: neděle 28. 1. 2024, 3:07:25Chcete jeden příběh? Já vám dokážu. že se umím ovládat a to tak, že já jsem měl na intru jednu platonickou lásku v mích asi v 18lti letech jednu 11nácku, ale pšt, ona chtěla abychom si zahráli na doktory xD a já jsem se tak bál té dívky, že já jsem jí ošetřoval jenom ruce a čelo hlavu, nikam jinam jsem si nedovolil šáhnout, no tak jako moc jsem chtěl si jí šáhnout alespoň na břicho, ale to mi strach nedovolil. Takže asi tak no.
Hezký zážitek *heart* A skvěle ses zachoval. Tak nějak to mám ještě teď :D
Pepa zahradník píše: neděle 28. 1. 2024, 3:07:25No tak za tuhle zprávu tě pěkně nenávidím, díky moc, to jsi mi neměl ani psát, mě už bylo tak dobře už jsem se dával pomalu do hromady a ty jsi mě zase vrátil zpět do smutku a bez naděje do háje proč? :sob: Já jsem tu chtěl být pro něj a dělat ho šťastním aby se měl dobře, když má tak ošklivé rodiče, to si fakt myslíš, že na mě zapomene? :sob: To néééé! Tomu snad nedojde.....
Bohužel :( Musíme se s tím smířit :( Když to nezvládneme, tak jim ublížíme :(
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3651 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

podivin píše: středa 24. 1. 2024, 0:23:15 Pokud by to bylo totiž vážné, tak by měl zájem to řešit.
Nemyslím si. Spousta lidí v tom věku se něco takového stydí řešit s někým cizím, řeknou ti, že si nějak poradí sami, a i kdyby to bylo sebevážnější, tak dokud se nějak nezhroutí, tak to prostě řešit třeba nechtějí.

Pepa zahradník píše: pátek 26. 1. 2024, 2:26:09 a snažím se na sebe dávat pozor, protože operace jsou moc drahé a já na to nemám, takže si musím dávat majzla.
Operace jsou hrazené ze zdravotního pojištění.

Pepa zahradník píše: neděle 28. 1. 2024, 3:07:25
Kasz píše: neděle 28. 1. 2024, 0:25:23 Co tě vlastně baví, čím se zabavíš jinak, máš nějaké koníčky, záliby, co děláš v tom všem čase, který v invalidním důchodu máš?
Moje koníčky jsou vlaky a autobusy, nejvíce hraji vlakové simulátory a autobusové simulátory.
Já jsem to myslel tak, zda máš nějaké další věci - to jako jdeš do obchodu, kde si koupíš rohlíky, cestou z obchodu se podíváš do domovní schránky, a jinak jsi zavřený doma a hraješ s klukama přes net hry? Máš nějakou jinou zábavu - já nevím třeba někdo čte knihy, někdo maluje, něco produktivního bys dělat nezvládl? Zdá se mi, že se až příliš fixuješ na ty kluky, a to podle mě vůbec není dobré. Ti kluci si budou chtít žít po čase svoje životy a na tebe "zapomenou". A co budeš dělat? Budeš se utápět v tom, že tě nikdo nemá rád a že jsi sám? A ještě budeš na ty kluky naštvaný, že tě nechali být, ne?

Pak hraní od 15-16 do 19 a od 20 do 23 hod... to je celkem 6 hodin denně. To je moc. A čeho je moc, toho je příliš. To pro ty kluky není moc dobré, aby celé dny jen seděly u kompu. Ano, baví ho vlaky, je super, že zajde ně nějakou vlakovou akci, ale co škola? Co kamarádi vrstevníci? Sice to není úplně tvoje starost, ale rodiče v tomto případě trochu prostě selhávají, když nechají dítě sedět 6 hodin denně u kompu, a to každý den.

Máš nějaké osoby ve tvém věku, se kterými se občas vídáš, se kterými bys třeba mohl si povídat nebo jít na nějakou kulturní akci, i když máš určité postižení... nevím, neznám tvoje možnosti. Vázat se na nedospělé kluky mi nepřijde zrovna jako fajn věc. Nemůžeš něco užitečného tvořit? Vytvořit si třeba webovou stránku, kde budeš psát - i kdyby nějaké herní tipy? Nebo já nevím co, prostě mít nějakou činnost... a taky mít i nějaké kolegy, kamarády, přátele ve svém věku... Hrozně se spoléháš na kamarádství s 13letým dítětem, ale jak už jsme výše psali - oni prostě si časem najdou jiné objekty, kterým budou chtít věnovat svůj čas.

Nevadilo by mi, kdyby sis občas s nimi zahrál hru, ale vidím, že na tom hraní a komunikaci při hraní stojí celý tvůj svět.

Pepa zahradník píše: neděle 28. 1. 2024, 3:07:25 Jo no máš pravdu no já jsem si to nechtěl přiznat, ale teď jak to píšeš, tak je to bohužel pravda, protože já jsem se za to styděl, protože, já nevím jak je to vélký problém/průšvih, ale já se udělám teď 3x za noc a mám to teď od té doby co my chybí, takže asi měsíc.
Do představ nikomu nic není a klidně si v nich představ, co se ti líbí.

Pepa zahradník píše: neděle 28. 1. 2024, 3:07:25 No tak za tuhle zprávu tě pěkně nenávidím, díky moc, to jsi mi neměl ani psát, mě už bylo tak dobře už jsem se dával pomalu do hromady a ty jsi mě zase vrátil zpět do smutku a bez naděje do háje proč?
Máš nějakou psychologickou podporu, konzultuješ s někým svůj psychický stav? Protože tyhle tvoje změny na základě sdělení, které je více než jasné, že se stane (počítej s tím, že je to více či méně jistota, že "kamarádství" s tebou jednou skončí z jeho strany), tak to moc o tvé psychické stabilitě nesvědčí. Pokud bys potřeboval, lze mít i konzultace online a máme domluvenou spolupráci s psycholožkou Evou Vášovou, která by se tě mohla ujmout. Možná by ti dokázala nastavit zpětný a nezaujatý pohled, abys měl nad svým jednáním a prožíváním větší kontrolu, než máš teď. Vázat svůj život na 12 nebo 13letého kluka... to už z podstaty cítím, že to není dobré. Ani kdyby to byl tvůj syn, tak by to nebylo dobré, protože rodič má vytvořit stabilní zázemí, nastavit pravidla, dát mantinely, ale ne se hroutit, že jeho dítě mu odmlouvá nebo že se pohádají kvůli úklidu pokoje...

Neměl bys zájem nakontaktovat? Domluvil bych ti to. ;) Je fakt hodná a má pochopení.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1149 poděkování
Dostal: 1248 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Ahoj, vítám tě na ČEPEKu. *bye*

Promiň, že odpovídám tak pozdě, ale celé tohle vlákno je tak dlouhé, že jsem si na to musela udělat více času. I tak doufám, že se ti tu zatím líbí. :)

Ptáš se, jak komunikovat s 12 letým klukem. Řekla bych, že úplně stejně, jako s kýmkoliv jiným, jen bych se na tvém místě vyhýbala nějakým dvojsmyslům nebo sexuálně laděných konverzacím, což děláš a to je super. ;)

Nezapomínej však, že můžeš ublížit i jinak. Některé ty věci, co tvrdíš, že tvrdí ten kluk mi místy připadají trochu přitažené za vlasy, nicméně bych to raději nedávala moc najevo. V tomhle věku bude hodně citlivý na důvěru/nedůvěru, a to že mu nevěříš by ho mohlo ranit. Na druhou stranu není ani v pořádku, že na tebe má občas takové poznámky, a pokud se pohádáte, hry bych mu "na udobření" nekupovala. Mohl by to pak zneužívat. Je mi líto, že má takové problémy v rodině. Vlastně to i sedí. Často děti/puberťáci, kteří vyrůstají v nestabilních rodinách utíkají do světa her. Vnímají to jako útěk od reality. Možná i z toho plyne jeho častá naštvanost, a to i k tvé osobě. Asi tě ale nepřekvapí, když řeknu, že přílišné hraní her není úplně zdravé, že? Ani pro jednoho z vás. Pokud ho máš skutečně rád, zkus s ním promluvit o jeho přílišném hrání. Ty za něj nemáš zodpovědnost, ale i když říkáš, že by tolik hrál i bez tebe, možná že když mu to budeš dávat častěji najevo, bude o tom přinejmenším přemýšlet.

Je super, že máš nějakého kámoše. :) Podle toho, co jsem tu četla mám ale pocit, že se na něj ale strašně upínáš, a to ani pro tebe, ani pro něj, není zdravé. Já vím, že to asi nebudeš chtít slyšet, ale co až si ten kluk najde jiné zájmy, kamarády, holku? On bude chtít růst a vyvíjet se, posouvat se. Co budeš dělat pak? Možná že si pak najdeš jiného mladého kamaráda, se kterým budeš moci něco hrát, ale stále... Upínat se v životě pouze na jednu věc/člověka není vůbec dobrý nápad, natož na mladé vyvíjející se kluky. V tomhle souhlasím s Kaszem. Tím neříkám, že bys s ním neměl hrát, nebo něco takového. Ne. Jen mít prostě více věcí/lidí v životě, na kterých ti může záležet, protože pak, když někoho ztratíš (třeba si s tebou nebude chtít povídat), podrží tě jiní lidé/věci.

Píšeš, že máš invalidní důchod. Děláš i třeba nějakou práci, byť jen na částečný úvazek? Píšeš, že máš slabozrakost. Popravdě jsem nepochopila, jak moc je ta slabozrakost vážná, ale částečně vidět nejspíše dokážeš, ne? Můžeš zkusit zajít na pracovní úřad, kde by ti měli s hledáním práce poradit. Jako slabozraký budeš mít výběr práce omezený, ale stále tu jsou práce, které můžeš dělat i ty. Slabozrací až nevidomí dělají například masáže, díky tomu, že slabozrací mají obvykle i lépe vyvinutý hmat. Nebo můžeš třeba něco vyrábět, třeba nějaké svíčky, náramky... Cokoliv, na co by byla poptávka. Popřípadě roznášet letáky bys taky nemohl? Nemáte v okolí chráněnou dílnu? Aspoň se třeba pokusit si něco najít... Dá ti to nějakou větší jistotu, nebudeš tolik závislý na státu a rodičích, mohl bys díky tomu poznat další lidi a bude ti pak záležet na více věcech v životě. :)

Kasz ti dal jinak dost dobrou nabídku. Eva Vášová je strašně fajn psycholožka, která dokonce natáčí svůj Psychologický podcast, ze kterého se můžeš naučit mnoho o psychickém zdraví (fakt doporučuji poslechnout) a pro lidi, které přitahují děti má velké pochopení. O svých představách se tu jinak nemusíš bát psát. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Pepa zahradník
Registrovaný uživatel

podivin píše: neděle 28. 1. 2024, 12:00:37 Bohužel :( Musíme se s tím smířit :( Když to nezvládneme, tak jim ublížíme :(
Můžu se prosím zeptat jako nezkušený Pedo, jak přesně jim ublížíme? Prosím jaké jsou rizika? Na co si mám dávat pozor přesně? Krom toho, že je nesmím sexuálně obtěžovat a bavit se sn nimi o erotice a tak podobně.
Kasz píše: neděle 28. 1. 2024, 16:07:28 to jako jdeš do obchodu, kde si koupíš rohlíky, cestou z obchodu se podíváš do domovní schránky, a jinak jsi zavřený doma a hraješ s klukama přes net hry?
Ano je to bohužel tak přesně tak no....
Kasz píše: neděle 28. 1. 2024, 16:07:28 Zdá se mi, že se až příliš fixuješ na ty kluky, a to podle mě vůbec není dobré. Ti kluci si budou chtít žít po čase svoje životy a na tebe "zapomenou". A co budeš dělat? Budeš se utápět v tom, že tě nikdo nemá rád a že jsi sám? A ještě budeš na ty kluky naštvaný, že tě nechali být, ne?
To já samozřejmě vím, že jednou tomu dojde, a půjdou si svojí cestou, ale mechtěl jsem to číst, protože jsem si to nechtěl připustit, protože za A já jsem si ho oblíbil, když mi umřel otec a maminku už taky nemám, já žiju jenom s o 7 let mladším bráchou a já se stydím něco řešit i sním, protože my jsme mezi sebou plachý a nic neřešíme a co se týče těch akcí pro nás postižené, tak ano já tu mám v místě bydliště organizaci kam občas zajdu, ale už mi to poslední rok nějak nebaví, protože tam chodí samé důchodci a lidí nad 50 let a to mě prostě nebere. Já nevím, ale já pozoruji, že za poslední rok co mi zemřeli rodiče, tak jsem nějaký jiný, protože nevím co bude dál a mám pořád starosti s úřádama a tak podobně a strašně moc mě baví se bavit s mladýma klukama, protože oni mají tak pěkný sametový hlásek který pokaždý zahřeje na srdíčku a mám pak krásný den za sebou když si můžu s někým popovídat a nebo je slyším ve hře, tak to je tak krásný, lepší jak prášky na uklidnění. :D

Jinak pane admine @Kasz já se vám moc omlouvám, že jsem o vás napsal, že vás nenávidím, ale tu chvíli jsem měl na vás vztek i když jste to myslel dobře já vím, že tomu jednou dojde a opustí mě a půjdou si žít svůj život, ale já jsem to teď fakt nepotřeboval vědět.... Já na tu chvilku než mi pán buch vezme do vesmíru, tak bych chtěl mít i já nějakou neřest a radost z toho co mám rád, já mám rád děti ano, já jsem to tajil až do tohoto fóra, takže o tom nikdo neví krom té dívky P.H. po rozchodu v 17ti letech, já jsem to dusil celou dobu v sobě a řekl jsem si už v tehdy v těch 18+, že ty krásné dívky a kluci, že jsou to jenom exponáty vystavené v Muzeum a že na ty se nesahá a ni se jim neubližuje. Takže jsem to dodržel a hodlám to i dodržet na dále, protože já je mám strašně rád, ale oni to nemusejí pochopit a já se bojím, že ten kluk 12 let se mě bojí a nebo mu něco někdo napovídal, že bych ho mohl unést a znásilnit, :sob: Já bych to nikdy neudělal, ale je blbé, že jim to člověk nemůže nějak vysvětlit aby se mě nebáli.... Protože on se mě pořád ptá proč jsem tak na něj hodný? Buď to je fakt tím, že má zlí rodiče a on to nezná ve svém okolí, že by ho mohl mít někdo rád a být na něj hodný, já mu říkám buď rád, že alespoň někdo je na něj hodný a on mi pokaždé odpoví, že si nestěžuju viď... :sob:

Jinak pane admine @Kasz já jsem se na něj asi upnul nepřirozeně až moc, protože z několika důvodů...
1. Mě se strašně líbí jeho hlas a připomíná mi jednoho mého kamaráda z dětství, což je asi špatný že?
2. on mě už začal chápat v tom, že jsem postižen a špatně vidím a zezačátku mi nadával a říkal mi věci co mě uráželi, ale postupem času pak začal říkat něco ve stylu, že něco nakousl a pak řekl, že by to znělo blbě, což mě potěšilo, že pochopil co si může dovolit říkat a co ne, pak jsme spolu moc hráli hry ano je to tak no a mě se to tak začalo líbit, že jsem přestal hrát moje hry co mě bavili a hrál jsem ty jeho, abych mu dělal radost aby se cítil spokojený a byl šťastní, to přece není nic na tom, že někomu přeci dělám radost ne? Když se to líbí nám oběma, tak je to ok ne?

3. Já jsem si ho už jakoby v ""přivlastnil""" jako za mého syna, což je špatně já vím, ale já nikdy děti mít nechci, protože já jsem už na to rezignoval, protože já jsem obézní a mám 120 Kg, takže s takovou postavou si těžko někoho najdu a já už ani nechci já si vystačím s Ančou dlaňovou :D a to mi ke štěstí stačí asi.

4. Já jsem ho chtěl i převychovat aby se snažil chovat k ostatním lidem slušně, protože on je vždycky tak výbušný a drzí a je na každého sprostí a nadává a kope kolem sebe když ho někdo jenom malinko naštve, on už má plno banů na různých serverech, tak já jsem ho chtěl mít pro sebe a napravit ho, já sice nejsem psycholog, ale snažil jsem se o to, alespoň trochu aby z něho byl slušný kluk, což se mi už nepovede.

5. Pak jsem ho chtěl poznat až bude trochu starší, až mu bude kolem 15-16-17 tak se sním potkat a popovídat si přímo do očí a chodit spolu na nějaké akce na focení HMD nebo tak něco a dát si limču, což já pivo ani nepiji ani nekouřím, takže limča není problém.

Jinak co se týče mého chování, tak ano mám teď za ten půl rok trochu pocuchané nervy a jsem mírné rozladěn a nevyrovnaný, Protože jak já jsem bez těch rodičů, tak jsem trochu podrážděn, ale snažím se to ukočírovat, ale občas to i přeženu jako ty debilní blokace které jsem vůbec dávat neměl, jsem hold debílek no a patří mi to...
Kasz píše: neděle 28. 1. 2024, 16:07:28 Máš nějakou psychologickou podporu, konzultuješ s někým svůj psychický stav? Protože tyhle tvoje změny na základě sdělení, které je více než jasné, že se stane (počítej s tím, že je to více či méně jistota, že "kamarádství" s tebou jednou skončí z jeho strany), tak to moc o tvé psychické stabilitě nesvědčí. Pokud bys potřeboval, lze mít i konzultace online a máme domluvenou spolupráci s psycholožkou Evou Vášovou, která by se tě mohla ujmout. Možná by ti dokázala nastavit zpětný a nezaujatý pohled, abys měl nad svým jednáním a prožíváním větší kontrolu, než máš teď. Vázat svůj život na 12 nebo 13letého kluka... to už z podstaty cítím, že to není dobré. Ani kdyby to byl tvůj syn, tak by to nebylo dobré, protože rodič má vytvořit stabilní zázemí, nastavit pravidla, dát mantinely, ale ne se hroutit, že jeho dítě mu odmlouvá nebo že se pohádají kvůli úklidu pokoje...

Neměl bys zájem nakontaktovat? Domluvil bych ti to. ;) Je fakt hodná a má pochopení.
No nemám no, protože Mě za těch cca 30 let jen tak něco nerozhodilo a byl jsem spíše Flegmatik a většinou mi to bylo jedno a nechával jsem si všechno líbit i na škole mi bylo celkem jedno, že mi nadávali do buřtu a špekáčku a do sádelníka, :D Na to jsem byl už vytrénovaný to ignorovat a oni pak po čase to přestali mi nadávat, protože oni pochopili, že to semnou nic nedělá a že to nemá smysl.
Ta psychika se mi změnila až teď co mi zemřeli rodiče, tak hledám útěchu v dětech, tak mi to prosím neberte a nekažte mi tu radost kterou na tom světě ještě mám, mě toho už moc nezbývá, nikdy nevíme kdy to skončí a já si to chci užít a mít nějakou tu neřest a radost.
Děkuji.
No záleží jaké by to byly konzultace online? Po chatu, E-mailem? Já nemám web kameru a nechtěl bych to řešit zde u pc před Bráchou...
Jinak díky a klidně mi můžeš dát nějaké kontakty díky moc.
podivin
Administrátor

Pepa zahradník píše: pondělí 29. 1. 2024, 0:59:58
podivin píše: neděle 28. 1. 2024, 12:00:37 Bohužel :( Musíme se s tím smířit :( Když to nezvládneme, tak jim ublížíme :(
Můžu se prosím zeptat jako nezkušený Pedo, jak přesně jim ublížíme? Prosím jaké jsou rizika? Na co si mám dávat pozor přesně? Krom toho, že je nesmím sexuálně obtěžovat a bavit se sn nimi o erotice a tak podobně.
No jak psal Kasz, že se na ně upneš a když tě opustí, tak buď se tím budeš trápit ty nebo, což by bylo horší, bys ho nechtěl pustit. A tím bys mu mohl ublížit psychicky.
Pepa zahradník píše: pondělí 29. 1. 2024, 0:59:58Jinak pane admine @Kasz já se vám moc omlouvám, že jsem o vás napsal, že vás nenávidím,
Já myslel, že jsi mu to napsal ironicky. :) Ano, je to smutné, ale prostě to tak je a nezáleží na tom, jestli ti to někdo řekne. Prostě to tak je.
Pepa zahradník píše: pondělí 29. 1. 2024, 0:59:58já vím, že tomu jednou dojde a opustí mě a půjdou si žít svůj život, ale já jsem to teď fakt nepotřeboval vědět
Jenže když na to teď nebudeš myslet a opravdu do toho spadneš až po uši, tak pak budeš vykolejený z toho, když se ti pár hodin neozve a začneš ho nahánět a stalkovat a budeš si ho přivlastňovat.
Pepa zahradník píše: pondělí 29. 1. 2024, 0:59:58Já na tu chvilku než mi pán buch vezme do vesmíru, tak bych chtěl mít i já nějakou neřest a radost z toho co mám rád,
Jasný, ale neupínej se na něj až moc.