INMOST

VIDEOHRY slouží ke sdílení recenzí a tipů na videohry, jež mají potenciál zaujmout členy zdejší komunity.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání recenzí a tipů na videohry, a to vč. případného vkládání obrázků/videí ze hry, tyto je však možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  2. V sekci by se neměla vyskytovat jiná audiovizuální díla než záznamy z her. Bude-li však v rámci diskuze relevantní užití i jiného audiovizuálního materiálu, tento může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
  3. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Sucré
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: "Dobro" je politická ideologie.
Dal: 36 poděkování
Dostal: 75 poděkování

INMOST

Nový příspěvek od Sucré »

Příběh o bolesti. V podstatě jde o logickou plošinovku se třemi oddělenými dějovými linkami: střídavě hrajete sekvence z příběhu velmi zvědavé a.. ztracené dívenky, staršího muže hledajícího odpovědi, a bezejmenného rytíře. Nejde o nějakou součást hádanek, že byste nad tím měli kontrolu, pouze o styl vyprávění. Kromě toho, že každá z postav má své vlastní schopnosti - používat předměty, rozflákat cokoli mi přijde do cesty, "je to tak metr, ona z toho vážně neseskočí?" - se každý ze tří příběhů hrozně liší tónem, celkově se mi líbí, jak vedle efektní grafiky a hudby INMOST pracuje s atmosférou i pomocí samotné hratelnosti. Vyvrcholení příběhu je velmi, *velmi* silné, zanechá to stopu, i dost na přemýšlení - celé je to zabalené ve spoustě symbolismu a metafor, většina toho "co znamená co" docvakne člověku až později, či jak to vidí podruhé. Dohrát to jde za 3-4 hodiny, a kvůli stylu vyprávění je ideální udělat si na to čas a zvládnout to celé najednou, člověk se v tom lehce ztratí.. ale stojí to za to.

podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2052 poděkování
Dostal: 863 poděkování

Re: INMOST

Nový příspěvek od podivin »

Kouknul jsem jen krátce na YT na video a ta holčička je sice malinká, ale opravdu roztomilá a krásně naanimovaná *heart* Koupil jsem a zkusím si najít čas i na hraní.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí