Má cenu žít?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw - Příspěvky: 241
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 37 poděkování
Má cenu žít?
Sice to úplně s pedofilií nesouvisí, ale mám potřebu to sdělit. Mám dojem, že už jsem na tom světě zbytečný a jen tu překážím, jsem neustále ignorovaný, odstrkovaný a vůbec nemám stejná práva jako vy všichni. Nikdo mě nemá rád a nikoho nezajímám. Má tedy cenu žít? Ať udělám cokoli pro to, aby se to změnilo, nezmění se nic. Už nevím, kudy kam, už nevidím žádný smysl života. Plno věcí jsem ztratil a ještě ztrácím i ty poslední zbytky, které mi v životě zůstaly. Už nemám pro co žít, nemám se z čeho radovat, vidím jen samé opovrhování mnou. Cítím ze všech stran, jak jsem tu nežádaný, nic mi není přáno, jen se pořád trápím a trápím a už mě to vážně ničí. Už nechci žít.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Má cenu žít?
Samozřejmě, že má cenu žít! A jakou cenu má tvoje žití? Záleží především na tom, jakou ty dáš svému žití cenu!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
Můj život nemá žádnou cenu, nikdo si mě neváží, nikdo mě tu nechce, nikdo mě prostě nemá rád. Co víc mám ještě říct?Kasz píše:Samozřejmě, že má cenu žít! A jakou cenu má tvoje žití? Záleží především na tom, jakou ty dáš svému žití cenu!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Zlehka jsem zapátral v historii chatu:
162882 - 2012-11-04 20:34:31 DeepInHeart -0-> Angelo: ja ta rad vidim
162886 - 2012-11-04 20:35:14 Gabriel Svoboda -> Angelo: já tě chci vidět
171764 - 2012-11-08 20:15:36 Kasz -> Angelo: Tak s tím vydrž. Já jsem rád, že tu chodíš.
Opakovaná lež se stává pravdou. Namlouvej si, že tě nikdo nemá rád, a opravdu tomu jednoho dne uvěříš... Obviňuj druhé lidi, že tě nemají rádi, a oni tě opravdu nebudou mít rádi... Víc již ti k tomu také nemám co říct.
171764 - 2012-11-08 20:15:36 Kasz -> Angelo: Tak s tím vydrž. Já jsem rád, že tu chodíš.
Opakovaná lež se stává pravdou. Namlouvej si, že tě nikdo nemá rád, a opravdu tomu jednoho dne uvěříš... Obviňuj druhé lidi, že tě nemají rádi, a oni tě opravdu nebudou mít rádi... Víc již ti k tomu také nemám co říct.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 259 poděkování
Ahoj odpovídat ti s fleku je těžké moc jsme. Si nenapsali a tak toho míč nevím,.přesto kasz má pravdu. Cenu svého žití ovlivňujes hodně ty sám. Pokud jsi čestný a neyblizujes okolí máš dost dobrý základ na to,proč žít. Zkus koukat kolem sebe cíl se najde
-
- Registrovaný uživatel
Jenže slova jsou slova a činy jsou činy. Můžete mi psát tisíckrát, že mě máte rádi, ale když to pak nevidím, tak to mu také nevěřím.Kasz píše:Zlehka jsem zapátral v historii chatu:
-
- Registrovaný uživatel
-
- Registrovaný uživatel
Já to vidím v podobě Leefy. Ta má všechno, co chce, a když chci něco já, tak se na mě všichni vykašlete. Už jenom kvůli LeeFě jsem odešel z chatu.Silesia píše:Na chatu se to dá vidět těžko jinak než slovy
-
- Registrovaný uživatel
-
- Administrátor
Víš co, Angelo, já mám trpělivost, ale taky jenom jedny nervy, takže teď ti řeknu něco od plic: Jestli tě tady tak všichni přehlížíme a nemáme rádi, tak běž pryč. Nevím, proč tady pořád lezeš a jenom si pak stěžuješ, jak si tě nikdo nevšímá. Když na tebe všichni kašleme, tak změň putiku a budeš mít klid, a my také. Mě už vážně nebaví denně číst, jak na tebe tady všichni kašleme, jak tě tady nechceme, pořád nás jen obviňuješ. Běž si s tímhle otravovat někam jinam a někoho jiného! Jako admin tě zároveň upozorňuji, že budeš-li pokračovat v nepodloženém obviňování zdejších uživatelů, budu nucen přikročit k opatřením a omezit ti přístup. Toto není web, který slouží k obviňování jiných, toto je web, kde mají lidé najít podporu, porozumnění, ale i oddech a místo, kde mohou svobodně mluvit o tom, co cítí. Prosím, toto respektuj. Buďto sem už nelez a nebo piš věcné příspěvky, které ostatní obohatí.
-
- Registrovaný uživatel
Ty už se také zastáváš LeeFy? No jak jinak.Silesia píše:Trochu moc to prozivas najdi si i jinou zabavu nez leefu
-
- Registrovaný uživatel
Ne, vůbec sem nepíšu i věcné příspěvky. Ale fajn, mlčím.Kasz píše:Víš co, Angelo, já mám trpělivost, ale taky jenom jedny nervy, takže teď ti řeknu něco od plic: Jestli tě tady tak všichni přehlížíme a nemáme rádi, tak běž pryč. Nevím, proč tady pořád lezeš a jenom si pak stěžuješ, jak si tě nikdo nevšímá. Když na tebe všichni kašleme, tak změň putiku a budeš mít klid, a my také. Mě už vážně nebaví denně číst, jak na tebe tady všichni kašleme, jak tě tady nechceme, pořád nás jen obviňuješ. Běž si s tímhle otravovat někam jinam a někoho jiného! Jako admin tě zároveň upozorňuji, že budeš-li pokračovat v nepodloženém obviňování zdejších uživatelů, budu nucen přikročit k opatřením a omezit ti přístup. Toto není web, který slouží k obviňování jiných, toto je web, kde mají lidé najít podporu, porozumnění, ale i oddech a místo, kde mohou svobodně mluvit o tom, co cítí. Prosím, toto respektuj. Buďto sem už nelez a nebo piš věcné příspěvky, které ostatní obohatí.
-
- Registrovaný uživatel
JA SE ZASTÁVÁM NIKOHO ani nemám proč a nevím v čemAngelo píše:Ty už se také zastáváš LeeFy? No jak jinak.Silesia píše:Trochu moc to prozivas najdi si i jinou zabavu nez leefu
-
- Registrovaný uživatel
Hm, když to říkáš.Silesia píše:JA SE ZASTÁVÁM NIKOHO ani nemám proč a nevím v čemAngelo píše:Ty už se také zastáváš LeeFy? No jak jinak.Silesia píše:Trochu moc to prozivas najdi si i jinou zabavu nez leefu
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
To snad vidíš moc černě ... Je pravda, že na chatu to Angelo občas přeháněl. Ale na fórum dává mnoho věcných příspěvků, které ostatní obohatí. To, že si vedle toho založí i povzdechové téma, snad není trestné, taková témata tu má víc uživatelů. Angelovým povzdechům na chatu se opravdu občas nešlo vyhnout, ale pokud se někomu nelíbí analogické téma na fóru, může si do něj sám dobrovolně omezit přístup, místo aby vyhrožoval omezením přístupu jeho zakladateli.Kasz píše:Jako admin tě zároveň upozorňuji, že budeš-li pokračovat v nepodloženém obviňování zdejších uživatelů, budu nucen přikročit k opatřením a omezit ti přístup.
-
- Administrátor
Gabrieli, mě to prostě vadí, zvlášť proto, že se jeho tvrzení nezakládají na pravdě, ale na v jeho hlavě vykonstruované "pravdě". Jako admin musím mít přístup do všech sekcí fóra, není tedy přípustné, abych si do nějaké sekce přístup sám dobrovolně znemožnil.
Chápu, že někdo může být ve srabu, může mít pocity, jaké vyjadřuje Angelo, může třebas i vážně uvažovat o sebevraždě, ale pomocnou ruku a podporující příspěvky tady píšeme Angelovi od začátku, dokonce měl i holku (LeeFu), ale nic mu nestačí - jeho reakce jsou už od začátku pořád stejné. Nejdřív pořád psal jen o nahotě holčiček, teď zas pořád jen píše... viz výše. Další věc je ta, že osobní kontakt a přátelství mu tady ztěží můžeme nabídnout, to si bude muset najít sám v reálném životě. Jenže pokud touží po nějakém kamarádovi, který by ho nepřehlížel, svým přístupem si jakéhokoliv kamaráda spíše odradí, než že by si nějakého získal (leda z lítosti, ale to by nebylo kamarádství). Pokud bude pokračovat s obviňováním uživatelů fóra, prostě zde dočasně skončí. Může se kdykoliv vrátit, kdyby bylo nejhůř, kontaktovat nás lze i přes email, ale některé věci zde prostě trpět nebudu. Má-li život na vlásku, mohu mu ještě nabídnout jedinou pomoc - osobní doprovod k nějakému psychologovi/psycholožce. Ale pozor, je to pomoc zcela mimořádná a poskytuje se opravdu jen vážným případům. A samozřejmě s tím musí dotyčný souhlasit a také by se to muselo domluvit skrz jinou osobu, než s někým z fóra.
Chápu, že někdo může být ve srabu, může mít pocity, jaké vyjadřuje Angelo, může třebas i vážně uvažovat o sebevraždě, ale pomocnou ruku a podporující příspěvky tady píšeme Angelovi od začátku, dokonce měl i holku (LeeFu), ale nic mu nestačí - jeho reakce jsou už od začátku pořád stejné. Nejdřív pořád psal jen o nahotě holčiček, teď zas pořád jen píše... viz výše. Další věc je ta, že osobní kontakt a přátelství mu tady ztěží můžeme nabídnout, to si bude muset najít sám v reálném životě. Jenže pokud touží po nějakém kamarádovi, který by ho nepřehlížel, svým přístupem si jakéhokoliv kamaráda spíše odradí, než že by si nějakého získal (leda z lítosti, ale to by nebylo kamarádství). Pokud bude pokračovat s obviňováním uživatelů fóra, prostě zde dočasně skončí. Může se kdykoliv vrátit, kdyby bylo nejhůř, kontaktovat nás lze i přes email, ale některé věci zde prostě trpět nebudu. Má-li život na vlásku, mohu mu ještě nabídnout jedinou pomoc - osobní doprovod k nějakému psychologovi/psycholožce. Ale pozor, je to pomoc zcela mimořádná a poskytuje se opravdu jen vážným případům. A samozřejmě s tím musí dotyčný souhlasit a také by se to muselo domluvit skrz jinou osobu, než s někým z fóra.
-
- Registrovaný uživatel
Nic nechápete. Ale dobře, řeknu vám důvod, proč si zase začínám všímat, jak se ke mě nehezky chováte, a proč už mě zase pohltila myšlenka, jestli má cenu, abych žil. Jde o to, že Leefa o vás ví spoustu věcí, které o vás já nevím, ačkoliv bych je také rád věděl. Ale jen mě je nikdy neřeknete. Nejsem detektiv, a ani nechci informace zneužívat, jsem stejně zvědavý, jako LeeFa, které se ovšem řekne všechno a mě nic. Ani ona sama mi o vás nechce nic říkat. Chápu, ochrana soukromí. Ale že mi kdysi říkala informace z úřadu, kde byla na praxi, o lidech, o jejichž problémech musí sociální pracovníci mlčet, to u ní asi bylo v pořádku. Ale jak jde o vás, nechce mi říct nic. Možná si to nemyslíte, ale vyměnila mě za tenhle web. Sice jsem odešel z chatu, a to právě proto, že tam je LeeFa, a dokud tam bude ona, já tam nebudu, ale přesto mi to ubližuje. A je mi jasné, že tam chcete mít právě LeeFu, takže mě tam, nejspíš pro vaše potěšení, neuvidíte. A lituji toho, že jsem sem LeeFu kdy přitáhl, byla to chyba, která mě pěkně hlodá. Dokud tu nebyla, bylo to tu celé fajn, jak sem, díky mě, přišla, všechno se to začalo měnit a jen se to zhoršovalo, až to došlo do této fáze. Ale za chyby se platí, a já za to opravdu nemile zaplatil. Vím, že máte LeeFu rádi, a to mi nevadí, ale že kvůli ní jste si mě na chatu přestali všímat, a sama LeeFa mě kvůli vám přestala mít ráda a ignorouje mě, mě prostě psychicky ničí. I když mě pořád přesvědčujete, že to tak není, já pořád vidím, že to tak je. To se na mě nezlobte. Je tedy pravda, že tady na foru nemám pocit, že jsem odstrkovaný, ale je to také tím, že sem zatím LeeFa nechodí. Až se tak stane, budu nucený celý web definitivně opustit. A doufám, že se tak nestane. Chodím na tenhle web rád a rád bych sem chodil i dál, ale pokud mě to tu bude spíše ničit, tak mě to sem přestane přitahovat, pokud mě tedy dřív sami nevyhodíte.Kasz píše:Gabrieli, mě to prostě vadí, zvlášť proto, že se jeho tvrzení nezakládají na pravdě, ale na v jeho hlavě vykonstruované "pravdě". Jako admin musím mít přístup do všech sekcí fóra, není tedy přípustné, abych si do nějaké sekce přístup sám dobrovolně znemožnil.
Sice to není jediný důvod, proč si myslím, že nemá cenu žít, ale je to jeden z několika důvodů. A rada, abych navštívil psychologa, je k ničemu, ten mi nepomůže. Ono by jen stačilo, kdybych měl stejná práva, jako ostatní, kdybych třeba jen tohle měl, neměl bych žádné myšlenky o tom, zda-li žít nebo nežít, byl bych opět normálně šťastný. Jenže vy mi ty stejná práva nechcete nikdo nabídnout. Místo toho, mě jen urážíte, nadáváte mi, ignorujete mě a já nevím, co ještě. A na tohle je i psycholog krátký. Copak toho chci tak moc? Chci jen, aby mě měl každý normálně rád, a abych měl stejné podmínky jako vy všichni. To je tak těžké pochopit? A nebo to chápete, ale chcete, abych se psychcicky dusil?
-
- Registrovaný uživatel
Tak třeba na chatu jsem často ignorovaný, nic mi nikdo nechce říkat a tak.Creepy píše:Angelo, ja te chapu. Ale jak to myslis, ze nemas stejne prava? Jake prava nemas?
A ze te nikdo nema rad? Opravdu? Co tvoje rodina?
A možná rodina mě má ráda, ale já chci mít i kamarády, co mě mají rádi.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Máš tu práva jako normální uživatel. Oblíbenost si nemůžeš nárokovat. Soukromé informace si nemůžeš nárokovat. Bavil jsem se s jedním člověkem odsud, s kým bychom se byli ochotni setkat a s kým ne. S tebou bych se bál setkat, nemyslím si, že bys chtěl informace zneužít, ale bál bych se, že je někde z neopatrnosti vyklopíš, případně jak se budeš užírat. Mně zase přitom o tolik nejde, ale jsou tu lidé, kterým jde o hodně, například lidem, kteří pracují s dětmi.
Nelíbí se mi, jak se chováš k Leefě. To není férové chování, to je žárlivost, vydíráš nás ostatní. Pokud ti LeeFa říkala nějaké citlivé informace, asi usoudila, že ti je může říci, pokud jsi to tak neviděl, tak jsi jí to měl vytknout. Není fér to takhle vytáhnout tady na fóru.
Jestli chceš, napiš mi přes jabber. Rád si píši s lidmi a rád si budu psát s tebou. Na chatu hodně věcí zapadne, je tam někdy dost lidí. Ale pod podmínkou, že nebudeš obviňovat LeeFu nebo ostatní lidi tady. Myslím si, že můžeš být fajn kluk, ale tím, jak si vyřváváš pozornost a obviňuješ ostatní u mě velmi ztrácíš. Stává se z tebe nějaký nový Angelo. Toho starého jsem měl radši.
Nelíbí se mi, jak se chováš k Leefě. To není férové chování, to je žárlivost, vydíráš nás ostatní. Pokud ti LeeFa říkala nějaké citlivé informace, asi usoudila, že ti je může říci, pokud jsi to tak neviděl, tak jsi jí to měl vytknout. Není fér to takhle vytáhnout tady na fóru.
Jestli chceš, napiš mi přes jabber. Rád si píši s lidmi a rád si budu psát s tebou. Na chatu hodně věcí zapadne, je tam někdy dost lidí. Ale pod podmínkou, že nebudeš obviňovat LeeFu nebo ostatní lidi tady. Myslím si, že můžeš být fajn kluk, ale tím, jak si vyřváváš pozornost a obviňuješ ostatní u mě velmi ztrácíš. Stává se z tebe nějaký nový Angelo. Toho starého jsem měl radši.
-
- Registrovaný uživatel
Nový Angelo? Hm, tak ten starý se asi začal vytrácet s příchodem LeeFy. Ano LeeFy. Ona je tu hvězda a já byl vedle ní nic. Už mě to ničilo, jak jste se z ní všichni mohli zbláznit a na mě jste kašlali. I ona sama tu na mě často kašlala. Má všechno, co chce a já nemám nic.simgiran píše:Máš tu práva jako normální uživatel. Oblíbenost si nemůžeš nárokovat. Soukromé informace si nemůžeš nárokovat. Bavil jsem se s jedním člověkem odsud, s kým bychom se byli ochotni setkat a s kým ne. S tebou bych se bál setkat, nemyslím si, že bys chtěl informace zneužít, ale bál bych se, že je někde z neopatrnosti vyklopíš, případně jak se budeš užírat. Mně zase přitom o tolik nejde, ale jsou tu lidé, kterým jde o hodně, například lidem, kteří pracují s dětmi.
A říkáš, že mě by si vidět nechtěl. Tak to nemám stejná práva jako ostatní? A copak vykecávám nějaké tajnosti? Já jsem právě ten typ člověka, co si všechno nechává pro sebe. Ale proč já nesmím nic vědět a LeeFa jo, to nechápu. Ona ještě k tomu není pedofil, tak neví jaké to je jím být. Já to vím, a o to víc o těchhle věcech s nikým nemluvím.
A že se k LeeFě chovám ošklivě? Tak ona mě na jednu stranu psychicky ničí a já jsem k ní zlý? Fajn, řeknu pár věcí, které vás snad přesvědčí, že nejsem k LeeFě zlý. V lednu v roce 2012 začal LeeFu obtěžovat jeden kluk, vyhrožoval jí, naboural se jí do všech profilů, co kde měla a rozesílal její fotografie, na nichž byla nahá. Nikdo se jí tenkrát nezastával a nebránil jí, jen já, a stálo mě to zbytečně profil, o který jsem přišel, protože se mi do něho ten kluk naboural. Kdybych byl K LeeFě zlý, tak se na ní vykašlu a nebudu jí pomáhat. A přeci bych ji i nemiloval, kdybych k ní byl ošklivý. Ale já mám LeeFu hodně moc rád, i když mě dokáže psychicky ničit. A jestli vám o mě povídá na chatu bůhví co, to už já neovlivním, a ani to není poprvé, už jednou mě to stálo kamaráda.
A psát si s nikým nebudu, protože na chat já nejdu. Dokud tam bude LeeFa, tak tam nejdu. A jinde si s nikým psát nebudu. A nikoho neobviňuji, píši jen pravdu, kterou vy nevidíte.