Pochopil bych kdyby třeba kněz selhal a pak by toho litoval a třeba by se té práce s dětmi vzdal... ale když to dělá stále dokola, tak se mi ani nechce věřit že je pravý pedofil. Když má člověk děti opravdu rád, tak jim nechce ublížit a chce pro ně to nejlepší.
Třeba v té sprše nebo na tom záchodě jak ho nadávkami nutil at mu udělá orál.... to podle mě není láska, ale pedofílie spojená se sexuálním sadismem nebo nějakou poruchou osobnosti. Takže za mě to je delikvent a ne deviant co má děti rád. Nepřijde mi to jako projev skutečné lásky. Já když jsem v přítomnosti dětí, emočně mě to naplní a nemám nutkání jim dělat věci co se jim nelíbí.... stačí mi jejich přítomnost a to že pro ně mohu dělat dobré skutky třeba je rozvíjet a kamarádit se s nimi. Nevěřím že to je láska takovéto ubližování.
Také mi přijde nefér že mají ty tresty tak nízké.... kdybych já sahl nevhodně na jedno dítě, hrozil by mi soud kdežto oni po tolika zneužití mají trest jak kdyby vykradli obchod
Je fakt smutné, že člověk co by pro ty děti něco dělal, byl jim na blízku, učil je novým věcem má málo možností být s dětmi ve styku kdežto takový knězi jsou s dětmi v kontaktu nadále s podmínkou i když se to o nich ví.
OPRAVDU SMUTNÉ