Každý osmý zneužitý chlapec vyrůstá v pedofila (Blesk.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Každý osmý zneužitý chlapec vyrůstá v pedofila (Blesk.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Vědci přinesli šokující závěry: minimálně jeden z osmi v dětství zneužívaný muž sám v dospělosti vyhledává nezletilé děti k intimním radovánkám.

Psychiatři došli při studiu dospívání a vývoje sexuálně zneužívaných chlapců k překvapujícím a znepokojujícím závěrům. Minimálně jeden z osmi takto postižených totiž v dospělosti sám vyhledává nezletilé děti k intimním radovánkám. "Zatímco v dětství se staneme obětí pedofilů, v dospělosti se sami můžeme zařadit mezi tyto agresory zneužívající děti" vzkazují lékaři. Skupina odborníků z nemocnice Street Hospital v Great Ormondu došla k závěru, že se v dospělosti stávají pedofily častěji chlapci zneužívaní ženou. Velký význam přitom zároveň hraje vztah ke zvířatům. Jestliže se totiž například malí chlapci chovají během dospívání krutě ke zvířatům, inklinují k pedofilii mnohem více. Vědci tvrdí, že tato studie je jen další klíčovou informací, na jejímž základě je potřeba důsledněji léčit osoby postižené pedofilií a bránit jim tak ve zneužívání nezletilých dětí. Podle výsledků lékařské zprávy se šestadvacet z dvou set čtyřiceti chlapců, kteří byli v minulosti donuceni k pohlavnímu aktu s dospělou osobou, samo v dospělosti dopouštělo porušování zákona obdobným způsobem. V minulosti se však vědci domnívali, že procento těch, kteří se z oběti promění během puberty v dětské násilníky, je mnohem vyšší. Přesto je zjištění, že taková situace nastává u dvanácti procent obětí, nepřehlédnutelné. Studie také uvádí, že znásilnění ženou vede třikrát častěji ke vzniku pedofilie, než znásilnění mužem. Třetina z pohlavně zneužívaných chlapců, kteří se stali v dospělosti pedofily, pak v dětství byla svědkem nebo přímo aktérem týrání zvířat. Význam má rovněž nálada v rodině. Někdy totiž nemusí být dítě přímo obětí, ale stačí, když vyrůstá v prostředí plném násilí a napětí.

Tak si zase můžeme přečíst ty "zcela zaručené pravdy". Jak mohu věřit článku, který nemá ani elementární znalosti o tématu pohlavního zneužívání dětí a pedofilie.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Re: Každý osmý zneužitý chlapec vyrůstá v pedofila (Blesk.cz

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Tradičně záměna pojmů...
Mato
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Dal: 68 poděkování
Dostal: 64 poděkování

Nový příspěvek od Mato »

To je debilina podla mňa. Ako môže to spôsobiť traumu, alebo psychickú ujmu, ale žeby sa zmenila orientácia...
Angelo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw
Dal: 12 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od Angelo »

Třeba na tom něco pravdy bude.
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Tak to, aby rychle vznikl registr "potencionálních pedofilů co budou zneužívat děti" a já opravdu věřím, že na takovém registru někdo už pracuje. (doufám, že se mýlím)
Napsal bych, že takovou blbost jsem dlouho nečetl, ale za poslední dobu jich je zas nějak moc. Například kauza Savila a opravdu úsměvný pojem vrchní pedofil atp... Jinak tehle článek snad ani nemá cenu dal nějak moc komentovat.

Ale ten výzkum, by mě docela zajímal v nezkreslených informacích.
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

je to kravina a souhlasím s Maťo, pedofilie je ti vrozená nelze jí nějak získat, kromě toho osobneě jsme zneužíván nebyl a jsem bl ikdyž jsem jako časně pubertánlní měl takové divné fantazie že by mi to nevadilo ale to by se asi sexuologum nelíbilo kdyby to četli že by mi nebadilo kdybych v dětství měl svého pedofila, který by mě provedl pubertou..nu nebyl
Angelo
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.

A proč by to neměla být pravda, jak tady někteří říkáte? Je to zkrátka statistika lékařů a odborníků, tak na tom asi něco bude. A kdysi jsem slyšel, že kdo byl šikanován, později také šikanoval. Neznamená to hned, že zneužité nebo znásilněné dítě je v dospělosti stoprocentní pedofil, jen to v něm může něco zanechat, a proto se pak takhle chová i v dospělosti. Psychika je někdy složitá na pochopení.
MR_Xguard
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Ale definice pedofila není "člověk, který znásilňuje děti", ani "člověk, kterému bylo v mládí ubližováno, tak sám ubližuje mladým".
Angelo
Registrovaný uživatel

MR_Xguard píše:Ale definice pedofila není "člověk, který znásilňuje děti", ani "člověk, kterému bylo v mládí ubližováno, tak sám ubližuje mladým".
Člověk, který znásilní dítě je nepravý pedofil nebo-li kriminální pedofil, není to normální pedofil, jako jsme my, nekriminální pedofilové. Ale obecně vzato, tu nálepku pedofila, kdo zneužije nebo znásilní dítě, má.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

90% lidí, co zneužijí nebo znásilní dítě, nejsou pedofilové.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Nezapomeňme, že ne všichni lidé v populaci jsou nekriminální...
VANAX
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Nový příspěvek od VANAX »

Krípy, nechcela si ty náhodou odísť z tohto fóra a už sa sem nevrátiť? Čo tu ešte chceš počuť? Máš tu nejakú tajnú misiu, ktorej cieľom je presvedčiť nás, že aj tak skôr či neskôr zneužijeme nejaké dieťa? Pripomínať stále dookola fakt, že medzi ľuďmi, ktorí zneužili dieťa, je aj určité percento pedofilov, začína byť trápne. Ak si aj ty sama nebola v detstve obeťou zneužitia, tak potom nechápem, čo ťa tu tak silno drží. Náklonnosť k nám to očividne nie je...
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Angelo píše: Člověk, který znásilní dítě je nepravý pedofil nebo-li kriminální pedofil, není to normální pedofil, jako jsme my, nekriminální pedofilové. Ale obecně vzato, tu nálepku pedofila, kdo zneužije nebo znásilní dítě, má.
I pedofil může znásilnit dítě. Vyhnul bych se používání pojmu kriminální pedofil pro lidi, kteří spáchají sexuální trestný čin na dítěti, je to matoucí. Takoví lidé mohou, ale nemusí splňovat (a většinou nesplňují) definici pedofila jako člověka, který je eroticky zaměřený na děti. Navíc média to prostě zkrátí na pedofila. Kromě toho může být kriminální pedofil, který děti nezneužívá (ale například krade), sice pak není důvod mluvit o erotickém zaměření, ale je to další příklad toho, proč je nevhodné používat pojem kriminální pedofil ve významu pachatel sexuálních trestných činů na dětech.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jistě, ale 10 % pachatelů sexuálních trestných činů na dětech jsou (kriminální) pedofilové. Nejsem si vědom toho, že by někdo používal výraz "kriminální pedofil" jako synonymum pro jakéhokoli zneužívače.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
topkapi
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Dal: 25 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Nový příspěvek od topkapi »

Tak vida, bezmála 90% zneužitých chlapců v "pedofily" nevyroste...
Kuba
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Angelo píše:Člověk, který znásilní dítě je nepravý pedofil nebo-li kriminální pedofil, není to normální pedofil, jako jsme my, nekriminální pedofilové. Ale obecně vzato, tu nálepku pedofila, kdo zneužije nebo znásilní dítě, má.
Pedofil je ten, kdo v erotické rovině preferuje děti před dospělými. Zda děti zneužívá či ne, nehraje v tom, zda je pedofil žádnou roli.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

VANAX píše:Krípy, nechcela si ty náhodou odísť z tohto fóra a už sa sem nevrátiť? Čo tu ešte chceš počuť? Máš tu nejakú tajnú misiu, ktorej cieľom je presvedčiť nás, že aj tak skôr či neskôr zneužijeme nejaké dieťa? Pripomínať stále dookola fakt, že medzi ľuďmi, ktorí zneužili dieťa, je aj určité percento pedofilov, začína byť trápne. Ak si aj ty sama nebola v detstve obeťou zneužitia, tak potom nechápem, čo ťa tu tak silno drží. Náklonnosť k nám to očividne nie je...
Obrázek Creepy sem chodí, protože mě má ráda. ;)
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Právě proto to bylo psáno - aby to ostatním pedofilům dodalo naději, sebeúctu a dalo pozitivní příklad. A nepedofilům ukázalo, že to může být i jinak, než se obvykle píše.

A jelikož to nebyla v mém případě pravda, jelikož to vyšlo najevo, jelikož to pak mohlo v konečném důsledku u někoho způsobit pravý opak chtěného, máte právo a můžete mě nenávidět. Já se můžu buď zakopat do země nebo se pokusit pracovat a žít dál. Zvolil jsem to druhé. A klidně mě za to nemějte rádi.
Naposledy upravil(a) Kuba dne neděle 18. 11. 2012, 15:17:54, celkem upraveno 1 x.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Druhou šanci jsi dostal, snad ji nezahodíš. :)
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Ka osobně si myslím ze si kuba pravdu uvědomil po vyrceni ne od holek, byť je to asi později než by se slušelo,ale život není ideální.