Opětovné nesprávné používání pojmu pedofilie v TV
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Opětovné nesprávné používání pojmu pedofilie v TV
Zdá se mi to nebo v posledních pár týdnech opět dochází k hromadnému zneužívání slova pedofilie a pedofil k označování činů zneužití/ublížení dítěti? Naposledy dnes "pedofil odvedl a zabil" včera "kněží se provinili pedofilií" a to už jsem měl zato, že se poučili v minulosti a od podobných nesmyslů upustili a ještě k tomu ve veřejněprávní tv...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Re: Opětovné nesprávné používání pojmu pedofilie v TV
Ne ne, to bude trvat ještě hodně let, než se to naučí.... a hodně, tím myslím hodně desítek let.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 5
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw - Příspěvky: 241
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 37 poděkování
Kasz má pravdu, je to ještě na dlouho, než se bude brát pedofilie, jako třeba dnes nepedofilní homosexualita, i když, mezi lidmi se ještě najde nějaké to procento netolerance a opovrhování vůči nepedofilně homosexuálním jedincům. Ale v médiích už se o homosexualitě negativně nemluví.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 11
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Slovo pedofil je v médiách opakované a zneužívané tak často, že dnes sa pri jeho vyslovení okamžite vynorí v mysliach ovčanov čosi diabolské, satanské, neľudské. Čosi, čo je zodpovedné za všetko zlo na tejto planéte. Čosi ako firma MONSANTO...
-
- Administrátor
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
Sexuální delikvent. Ono by stačilo jen muž nebo žena popřípadě pachatel. A místo pedofilie můžou dát sexuální zneužívání dětí. Výrazy máme, je v tom jen výdělek (sledovanost/čtenost). Pedofil hned přitáhne pozornost, vypadá to jako větší skandál.Creepy píše:Stacilo by, kdyby media v takovych pripadech slovo "pedofil" zamenili vhodnym prekladem anglickeho slovneho spojeni "child molester". Cestina na to vyraz nema, asi by se to dalo prelozit jako "zneuzivac deti".
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.