Doporučíte mi prosím nějakého psychiatra, který je zároveň i sexuologem? Inklinace k dětem zhoršuje mé úzkostné stavy. Nechci klasického psychiatra, ale takového, který je zároveň sexuolog a pochopil by tak mé cítění ovlivněné pedofilní deviací.
Nezáleží mi na městě, mám auto a jednou za tři měsíce bych si mohl udělat čas na návštěvu takového odborníka.
Klasického sexuologa taky nepotřebuji, protože nemám problém se ovládat a dětem se vyhýbám. Pedofilie pouze výrazně zhoršuje kvalitu mého života po psychické stránce. Proto se ohlížím po odborníkovi dva v jednom
Pokud máte jakýkoliv tip tak prosím sem s ním.
Psychiatr a Sexuolog
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 118 poděkování
- Dostal: 320 poděkování
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1122 poděkování
- Dostal: 1204 poděkování
Re: Psychiatr a Sexuolog
Ahoj, jsi si jistý, že chceš konkrétně psychiatra? Víš, jaký je rozdíl mezi psychologem a psychiatrem? Psychiatr především předepisuje léky, zatímco psycholog s tebou hlavně mluví a poslouchá. Když si (ať už psycholog nebo psychiatr) udělá ještě sexuologické vzdělání, je z něj sexuolog.
Je každopádně super, že svůj problém chceš nějakým způsobem řešit a hledáš pomocnou ruku. V poradně nám odpovídá například pan sexuolog Antonín Brzek, který je zároveň psychiatr, takže může předepisovat i hormonální léčbu. Jak už zmiňoval MR_Xguard, existuje zde projekt parafilik.cz, který se věnuje pomoci parafilikům, jako třeba ty. Zde je pomoc zdarma a anonymní, a můžeš zde potkat i Kateřinu Klapilovou, která taktéž odpovídá v poradně. Ještě se můžeš podívat na mapu sexuologů, která však už může být poměrně zastaralá.
Kromě odborné pomoci můžeš využít i neformální pomoc zde na ČEPEKu. Je zde mnoho pedofilů, kteří to také měli těžké. Pedofilie jim taky velmi ovlivňovala nebo i doteď ovlivňuje kvalitu života. ČEPEK ti sice nedokáže zajistit odbornou pomoc, ale dá ti pocit, že na své trápení nejsi sám. Poskytne ti místo, kde se se svými problémy můžeš podělit a ostatní ti můžou dát zpětnou vazbu, nebo ti můžou říct, co jim na takové stavy pomohlo. Můžeš si zde najít i kamarády. Taktéž můžeš využít jak forum, tak i méně veřejný chat, který je aktivní hlavně ve večerních hodinách.
To, co využiješ je na tobě. Já ti každopádně držím palce.
Bouře
Je každopádně super, že svůj problém chceš nějakým způsobem řešit a hledáš pomocnou ruku. V poradně nám odpovídá například pan sexuolog Antonín Brzek, který je zároveň psychiatr, takže může předepisovat i hormonální léčbu. Jak už zmiňoval MR_Xguard, existuje zde projekt parafilik.cz, který se věnuje pomoci parafilikům, jako třeba ty. Zde je pomoc zdarma a anonymní, a můžeš zde potkat i Kateřinu Klapilovou, která taktéž odpovídá v poradně. Ještě se můžeš podívat na mapu sexuologů, která však už může být poměrně zastaralá.
Kromě odborné pomoci můžeš využít i neformální pomoc zde na ČEPEKu. Je zde mnoho pedofilů, kteří to také měli těžké. Pedofilie jim taky velmi ovlivňovala nebo i doteď ovlivňuje kvalitu života. ČEPEK ti sice nedokáže zajistit odbornou pomoc, ale dá ti pocit, že na své trápení nejsi sám. Poskytne ti místo, kde se se svými problémy můžeš podělit a ostatní ti můžou dát zpětnou vazbu, nebo ti můžou říct, co jim na takové stavy pomohlo. Můžeš si zde najít i kamarády. Taktéž můžeš využít jak forum, tak i méně veřejný chat, který je aktivní hlavně ve večerních hodinách.
To, co využiješ je na tobě. Já ti každopádně držím palce.
Bouře
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 259 poděkování
Mám potřebu opravit že u parafilika už není pomoc anonymní, vzhledem ke konci podpory z projektových peněz
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1122 poděkování
- Dostal: 1204 poděkování
Ano, nově je na pojišťovnu, avšak to neznamená, že pracovníci z parafilika nemají mlčenlivost například o tom, kdo je jejich klientem, a ani do té pojišťovny nemusí psát, že je dotyčný pedofil. To už si může dotyčný vyřešit na místě sám.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2507 poděkování
Z univerzálních rad, tu máme ještě mapu sexuologů zde na webu https://pedofilie-info.cz/mapa-sexuologu/
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 259 poděkování
Ne tohle prostě již není anonymní pomoc i kdyby se diagnoza neobjevila nikde.
Ano, nově je na pojišťovnu, avšak to neznamená, že pracovníci z parafilika nemají mlčenlivost například o tom, kdo je jejich klientem, a ani do té pojišťovny nemusí psát, že je dotyčný pedofil. To už si může dotyčný vyřešit na místě sám.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1601 poděkování
- Dostal: 816 poděkování
Mohu doporučit dva z Prahy, o kterých vím, že s nimi můžeš probírát úplně všechno:Bramborové knedlíky píše: ↑středa 30. 8. 2023, 18:52:37 Doporučíte mi prosím nějakého psychiatra, který je zároveň i sexuologem?
- Slavoj Titl, https://www.ippart.cz, cenu neznám
- Petra Vrzáčková, https://www.atodamedical.cz, cena asi 2-3.000 Kč za sezení
Jinak když pošleš mailíka do Parafilika, určitě ti rádi poradí někoho bližšího nebo levnějšího. Tréning terapeutů byl jednou z jejich priorit.