GYLT (PC/Playstation/Xbox)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání recenzí a tipů na videohry, a to vč. případného vkládání obrázků/videí ze hry, tyto je však možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
- V sekci by se neměla vyskytovat jiná audiovizuální díla než záznamy z her. Bude-li však v rámci diskuze relevantní užití i jiného audiovizuálního materiálu, tento může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 323 poděkování
GYLT (PC/Playstation/Xbox)
Hra má vyjít v Červenci 2023. Jedná se o děsivý příběh ve strašidelném a melancholickém světě, ve kterém se vaše noční můry stávají skutečností. Jedná se o akční dobrodružnou hru, kde se musíte schovávat před strašlivými stvořeními nebo se jim postavit, když budete hledat cestu přes výzvy tohoto hříšného světa v kůži mladé dívky Sally. Stejně tak se musíte rozhodnout, jestli se postavíte svému strachu nebo před ním utečete. (Přepis mluveného slova z ukázky v časopise Indian)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2052 poděkování
- Dostal: 863 poděkování
Re: GYLT (PC/Playstation/Xbox)
Jůůů, starší sestřička zachraňuje mladší sestřičku. Teda zachraňovat sestřičky, to jsem si vždycky přál

Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 323 poděkování
Re: GYLT (PC/Playstation/Xbox)
Ještě bych měl doplnit jedno upřesnění. Hra to není zcela nová. Původně vyšla exkluzivně pro platformu Google Stadia. Jenomže Google Stadia zanikla. Nyní tedy vychází na klasické platformy.