Už vím, že jsem pedofil

Životní příběhy pedofilů, které byly zveřejněny na titulní straně webu. Mnohé další, avšak na webu nezveřejněné, je možné nalézt v sekci Životní příběhy v sekci pro registrované. Mějte na paměti, že chcete-li zveřejnit svůj příběh na titulní straně webu, stačí napsat na redakční e-mail: [email protected].
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 53 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Už vím, že jsem pedofil

Nový příspěvek od Tony »

Už vím, že jsem pedofil
Jmenuji se Tony a jsem pedofil. V době, kdy píšu tento článek, je mi 21 leta studuji na vysoké škole. Jsem nespolečenský introvert, romantik teoretik s nulovými sexuálními zkušenostmi, trochu melancholik se sklony k depresím a stále přemýšlím, co vlastně v životě dělat. Ve své orientaci ještě nemám úplně jasno, ale pár věcí vím. Vím, že mi většinou nic neříkají dívky, které se líbí mým vrstevníkům. Někdy se s těma holkama cítím vyloženě nepříjemně, proto ani jejich společnost nevyhledávám. Už to samo o sobě působí tím divněji, čím jsem starší. Vím, že se mi líbí mladé dívky, třeba kolem 10 let, a to stále víc od doby, kdy jsem si to naplno uvědomil a připustil.
Kdybych měl možnost s nimi trávit čas nějakým společensky přijatelným způsobem, určitě bych se tomu nebránil. Je mi s nimi dobře, když nějakou pěknou vidím, hned mi zvedne náladu. Když někam jdu, dívám se po holčičkách. Vyhledávám místa, kde můžu nějakou potkat. Sídliště, hřiště, parky, hromadná doprava. Tam všude se to krásou jen hemží. Stačí se dívat. Že něco nebude v pořádku, pozoruji už delší dobu, ale až asi před rokem jsem si začal uvědomovat, že bych mohl být pedofil. Chtěl bych zde uceleně popsat své dospívání a postupné uvědomnění si své odlišnosti. Nebude to ničím zvláštní příběh a spousta dalších to asi prožívala a prožívá podobně, přesto si myslím, že bych to napsat měl.