Co o sobě napsat, už to smolím asi dvě hodiny a stále netuším. Říct to nahlas a nedej bože dát na papír je takové strašně definitivní a i když člověk neřekne kdo je, mozna by to bylo snazší protože to je pořád slupka.
No nic, jdeme na to a Bouři patří mé díky, správně popíchla.

Tak jo, jak už odhadli Morge.... ehm, Marco Freeman (laciný vtip, ja vím...) a Simgiran, je mi něco mezi 25 a 39...
K tomu dodám jen že bydlím někde mezi Aší a Valašským Meziříčím (přesně!!! Ještě lacinější....)...
Líbí se mi mládí kloučci, tak asi od 8 do 13yo... přiznával jsem si to tak nějak postupně. V gay vztazích mi vždy něco chybělo a umět si říct co, tak nějak zrálo. Postupně jsem "slevoval" takovou salamovou metodou jako "líbí se ti 15yo? To je asi ok (s roky to šlo niž)"...
Takže ano, jednou jsem si to musel přiznat. Upřímně ale nechápu jedince co jsou schopní o sobe říct ze se pořád cítí být dětmi a tak je vyhledávají atd... neodsuzuji, jen nechápu. Ja jsem i s dětmi v blízkosti starý nudný dědek (pohledem dětí)...

Jinak jsem povahou spíše mrzout... I když to nedávám najevo. Fakt ze můj život mi nedá štěstí co bych rád je trochu k vzteku... Ne ze bych byl pro to aby děti randili s dospelaky ale uplne bych si tuto preferenci nevybral...
Absence naděje mne vedla na dráhu zločince, člověka co se odcizil přátelům protože v tom nevidí smysl....
A také jsem profesionální alkoholik co se po nocích opíjí dokud neusne, protože pak se mi nic nezdá. To co se mi totiž tu a tam zdává je po probuzení víc bolestivé když si člověk uvědomí ze to je jen sen...
Jedinou mou světlou chvíli je cesta domů, několikrát týdně jedu tramvají s jedním 10yo skolakem co si chce povídat... o škole, rodičích nebo grilování... faaajn, často ve volbnu vlastně čekám na tramvaj až bude končit ve škole... No nejsem krásný pošuk?? Ale celou dobu mám vlastně trochu strach... strach z toho kdyz mu jen pomuzu s batohem na záda tak že udělám něco nevhodného (tím nemyslím zavlečení do krovi), že ho třeba jen poplacam po vlasech a hned budu za monstrun....
A proč jsem přišel zde? No, hledat cestu... Jak žít o trochu lépe...
Omlouvám se za hrubky atd... smolím to na mobilu co snad pamatuje Jugoslávii....