Ahoj, jsem Tomáš a líbí se mi kluci, který začínají poznávat a procházejí pubertu.
Stačí když se na ně dívám třeba v autobuse nebo na koupališti a hned se mi zvedne nálada a je mi fajn.
Nejsem gay a žiju s partnerkou, která o tom ví, ale nebavíme se o tom a to mi trochu chybí.
Proto jsem zde, jestli je na tom někdo stejně jako já nebo si chtěl o tom popovídat.
Díky Tom
Jsem tu nový
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 9
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1149 poděkování
- Dostal: 1248 poděkování
Re: Jsem tu nový
Ahoj. Vítám tě Sebíku. 
Prvně musím pogratulovat, že máš přítelkyni. Ne každý má partnera, jelikož s touhle přitažlivostí to může být občas složitější. Jestli ti nevadí, budu mít hodně otázek, ale ber to jako příležitost se zde více představit, aby tě mohli ostatní lépe poznat. Jak probíhal tvůj coming out partnerce? Kdy sis uvědomil, že tě přitahují chlapci? Jak ses s tím smiřoval? Co se ti na nich nejvíce líbí? Zamiloval ses někdy do nějakého?
Mnoho lidí je zde na tom určitě stejně jako ty. Jsou tu Boy-loveři (BL), jako třeba Myš, Simgiran, Filip, Silesia nebo Pavel1 a další. Když je zastihneš na chatu, můžeš si s nimi popovídat nebo jim můžeš napsat soukromou zprávu. Určitě doporučuji si prohlédnout forum. Je tu mnoho témat, která tě můžou zajímat. Neboj se psát. Já i ostatní jsme rádi, když nováčci přispějí novým názorem, zkušeností nebo pohledem na věc a je skutečně z čeho vybírat. Neboj se oživit klidně i starší témata.
Doufám, že se ti zde zatím líbí, ale určitě dej vědět. Já i ostatní jsme rádi za feed back. Chat je obvykle aktivní ve večerních hodinách tak od 19:00 - 0:00. Kdyby ti něco nebylo jasné, napiš na chat, sem do vlákna nebo mně do SZ. Měj se hezky.
Bouře

Prvně musím pogratulovat, že máš přítelkyni. Ne každý má partnera, jelikož s touhle přitažlivostí to může být občas složitější. Jestli ti nevadí, budu mít hodně otázek, ale ber to jako příležitost se zde více představit, aby tě mohli ostatní lépe poznat. Jak probíhal tvůj coming out partnerce? Kdy sis uvědomil, že tě přitahují chlapci? Jak ses s tím smiřoval? Co se ti na nich nejvíce líbí? Zamiloval ses někdy do nějakého?
Mnoho lidí je zde na tom určitě stejně jako ty. Jsou tu Boy-loveři (BL), jako třeba Myš, Simgiran, Filip, Silesia nebo Pavel1 a další. Když je zastihneš na chatu, můžeš si s nimi popovídat nebo jim můžeš napsat soukromou zprávu. Určitě doporučuji si prohlédnout forum. Je tu mnoho témat, která tě můžou zajímat. Neboj se psát. Já i ostatní jsme rádi, když nováčci přispějí novým názorem, zkušeností nebo pohledem na věc a je skutečně z čeho vybírat. Neboj se oživit klidně i starší témata.

Doufám, že se ti zde zatím líbí, ale určitě dej vědět. Já i ostatní jsme rádi za feed back. Chat je obvykle aktivní ve večerních hodinách tak od 19:00 - 0:00. Kdyby ti něco nebylo jasné, napiš na chat, sem do vlákna nebo mně do SZ. Měj se hezky.
Bouře
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 260 poděkování
Ahoj Tome děkuji za to, že jsi zavítal na fórum. Je tady spousta lidí, kteří to mají stejně.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 842 poděkování
Také Tě, trochu opožděně, vítám.
Docela mi zajímá jak to máš s partnerkou. Líbí se ti? Zažíváš ve vztahu romantický rozměr? Ptám se, protože to neznám, jsem asi zcela homosexuální a lidi mého věku (25-30) mě nepřitahují a naopak mě zdaleka nejvíc přitahují kluci na hranici puberty.
Někdy si s tebou rád pokecám, ale brzo odjíždím na offline dovolenou, takže tě zatím jenom přeji, ať tu najdeš to, co hledáš.
Docela mi zajímá jak to máš s partnerkou. Líbí se ti? Zažíváš ve vztahu romantický rozměr? Ptám se, protože to neznám, jsem asi zcela homosexuální a lidi mého věku (25-30) mě nepřitahují a naopak mě zdaleka nejvíc přitahují kluci na hranici puberty.
Někdy si s tebou rád pokecám, ale brzo odjíždím na offline dovolenou, takže tě zatím jenom přeji, ať tu najdeš to, co hledáš.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : +420 605 779 951
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Instagram : https://www.instagram.com/plistillukas/ ... l6NnV3MA==
FB : https://www.facebook.com/share/12BpVNr8 ... tid=wwXIfr
Threema: Moje Threema ID:https://threema.id/V8TXDCPD - Výkřik do tmy: Děti jsou nádherné kouzelné malé bytůstky, které svou roztomilostí, radostí, bezprostředností, a hravostí rozdávají radost kolem sebe.
- Dal: 1019 poděkování
- Dostal: 139 poděkování
Ahoj,líbí se mi kluci před pubertou , rodiče o tom vědí a přítel také, když budeš chtít napiš 

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Kapka lásky je víc než vodopád zlata.
- Dal: 7 poděkování