mister.nobody - for everybody

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
mister.nobody
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: "I'm sure the universe is full of intelligent life. It's just been too intelligent to come here."
— Arthur C. Clarke = 100% souhlas...

mister.nobody - for everybody

Nový příspěvek od mister.nobody »

Co o sobě naťukat? Tak trochu šílenec, třicítka dááááávno za mnou, kterej nemíní ze spousty věcí "vyrůst a dospět" ]:> hehe... takže mne užije na magořiny a vůbec celkově jsem trochu jinde a mimo...
Jsem fanatik přes literaturu, poezii (no - už tohle není normální :D ) kterou nejen čtu, ale i snaživě čmárám do šuplíku... dál nemůžu existovat bez muziky, převážně té tvrdší až nejtvrdší, doposud ničím bicí soupravu v kapele, kterou jsme zakládali jako středoškoláci :o objeli jsme pár undergroundových štací, teď už do toho bušíme jen z čisté závislosti :D ... no a k duševní potravě taky musím přiřadit filmy, hlavně "klubáky" a taky se přiznat k totální závislosti na PC, pařím jako šílenec, hlavně RPG - teď znovu sjíždím Morrowind a zase bezesný noci ;) A taky jsem doslova střelec :D mám slušnou sbírku kvérů různých velikostí a s partou pravidelně devastujeme místní střelnici... není nad relax při čištění devítky krásně vonící střelným prachem :D
- prostě jsem tak nějak celkově mimo mainstream a nehodlám to (se) měnit...

Takže v krátkosti asi tak....
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: mister.nobody - for everybody

Nový příspěvek od Dan »

jůůů, že by zas jednou někdo přes literaturu mezi námi? tak to jsem moc zvědav až něco vytáhneš ze šuflíku a hodíš to sem k nám do vlastní tvorby! ač já poezii vůbec nerozumím, ale o to víc jí uznávám a obdivuju. Jsem bohužel zarytý prozaik. A to s tou sbírkou zbraní mě taky zaujalo, myslím, že pro pedofila není nic praktičtějšího než mít hodně pistolí. Až po násněkdy společnost půjde, budeš nás moci vyzbrojit jako národní gardu.