Posadnutosť Michelle Trachtenberg (*1985)

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
GirlLover
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12

Posadnutosť Michelle Trachtenberg (*1985)

Nový příspěvek od GirlLover »

Na úvod: Tento článok sa netýka pedofílie skoro vôbec.

Kto je Michelle Trachtenberg? Americká herečka s Európskymi koreňmi. Je známa najmä vďaka účinkovaniiu napr.: Malá špiónka Harriet, Buffy - premožiteľka upírov (tam hrala sestru Buffy), Eurotrip, Ice Princess...

Dosť ľudí, aj z tohto fóra vie, že sa mi páči. Včera som díval jednu časť s ňou v seriáli Dr. House, tam mala už 19r. Vždy sa mi páčila, a milujem ju aj teraz. Keď som včera zaspával, bol som veľmi smutný, že nemôžem byť s ňou. Milujem ju už veľmi dlho, vyše 10r. Som ňou posadnutý, úplne vážne. Preto si tu hľadám niekoho, kto by si rád o nej písaval a je možno tiež posadnutý jej osobou. Jej prekrásnou tvárou a sexi telom. Určite, ako každému normálnemu pedofilovi sa Michelle musela páčit ako malá každému. Ja len dúfam, že keď raz bude mať dieťa, že to bude dcérka a bude sa na ňu podobať, bude mať tie sexi oči. Michelle je veľmi milá a dobrá, nespráva sa ako hlúpa namyslená celebrita, i keď by sa tak mohla správať. Chcem sa stretnúť osobne s Michelle... A mám aj plán ako to urobiť, teda stretnúť sa s ňou by nebol problém, ak máš šťastie, len nájsť ju musiš, ale myslím na to, že mať s ňou aj sex. Ak si odhodlaný užiť si nezabudnuteľný zážitok s takouto známou celebritou, tak sa mi ihneď ozvi. Odpišem ti, keď sa prihlásim na e-mail. Zaručujem SEX S MICHELLE TRACHTENBERG, ale musíme sa dohodnúť, sám to nezvládnem. Môj plán nie je nijak zložitý, len potrebujeme sa naň pripraviť, či už po finančnej a psychickej stránke, alebo napr. spočíva aj v tom, že mať vodičák a..., ja nič take nemám. Narodila sa 11. 10. 1985.

Ak máte nejaké výstižné postrehy, budem rád, ak okomentujete, zas mi šibe :D Ale to mne stále, a zvlášť pokiaľ sa jedná o Michelle, som do nej blázon!

Ozvi sa mi, prosím ťa na e-mail: [email protected], i keď aj tak nepredpokladám, že mi niekto napíše, opäť nič :(

Prikladám pár fotiek mojej Michelle.
Naposledy upravil(a) GirlLover dne čtvrtek 22. 11. 2012, 14:07:13, celkem upraveno 1 x.
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Re: Posadnutosť Michelle Trachtenberg

Nový příspěvek od StrangerByNight »

Tak my dva si do zelí opravdu nepolezeme. :D Nepřišla mi nijak zvlášť hezká ani jako malá a jako dospělá se mi líbí asi tak stejně jako ty šlachovité umělohmotné "sexbomby" z reklamy na Clavin.
GirlLover
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7

Nový příspěvek od GirlLover »

no, vsak nevadi, kazdy mame iny vkus, ale michelle sa paci hodne ludom. ja by som sa o nu velmi rad podelil. uspokojila by nas vsetkych. v roku 2004 nakrucala aj v Prahe film Eurotrip, keby tak este raz chcela prist blizsie... zial, potrebujem partaka. urcite.
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 20. 7. 2020, 9:43:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněny nefunkční odkazy na obrázky
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

22.12.2012 ve 12:20 na Primě je film Princezna ledu s 20letou Michelle Trachtenberg. Já se dívat nebudu, ale kdyby někdo měl zájem. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Mack
Moderátor audiovizuální sekce
ve věku od: 1
ve věku do: 9
Dal: 595 poděkování
Dostal: 86 poděkování

Nový příspěvek od Mack »

Poprvé na sebe upozornila jako dítě hlavní rolí ve filmové komedii Špionka Harriet. Na přelomu tisíciletí pak zaznamenala úspěch v televizních seriálech Buffy, přemožitelka upírů a Super drbna. Ve věku pouhých 39 let tuto středu zemřela americká herečka Michelle Trachtenberg.

O úmrtí informovala agentura AP s odkazem na bulvární list New York Post. Podle něj dnes ráno amerického času záchranáři našli bezvládné tělo devětatřicetileté ženy v luxusním jedenapadesátipatrovém věžáku na Manhattanu.

Dcera židovských imigrantů z Německa a Ruska Michelle Trachtenberg se narodila roku 1985 v New Yorku. Poprvé zaujala jako desetiletá ve filmu Špionka Harriet. K jejím nejznámějším rolím patřila Dawn, mladší sestra hlavní hrdinky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Za její ztvárnění byla herečka třikrát nominovaná na cenu Saturn Award.

Kromě toho se blýskla jako Georgina v seriálu Super drbna nebo Jenny v komediální road movie Eurotrip z roku 2004. V pozdějších letech dostávala spíše menší role.