Kto je Michelle Trachtenberg? Americká herečka s Európskymi koreňmi. Je známa najmä vďaka účinkovaniiu napr.: Malá špiónka Harriet, Buffy - premožiteľka upírov (tam hrala sestru Buffy), Eurotrip, Ice Princess...
Dosť ľudí, aj z tohto fóra vie, že sa mi páči. Včera som díval jednu časť s ňou v seriáli Dr. House, tam mala už 19r. Vždy sa mi páčila, a milujem ju aj teraz. Keď som včera zaspával, bol som veľmi smutný, že nemôžem byť s ňou. Milujem ju už veľmi dlho, vyše 10r. Som ňou posadnutý, úplne vážne. Preto si tu hľadám niekoho, kto by si rád o nej písaval a je možno tiež posadnutý jej osobou. Jej prekrásnou tvárou a sexi telom. Určite, ako každému normálnemu pedofilovi sa Michelle musela páčit ako malá každému. Ja len dúfam, že keď raz bude mať dieťa, že to bude dcérka a bude sa na ňu podobať, bude mať tie sexi oči. Michelle je veľmi milá a dobrá, nespráva sa ako hlúpa namyslená celebrita, i keď by sa tak mohla správať. Chcem sa stretnúť osobne s Michelle... A mám aj plán ako to urobiť, teda stretnúť sa s ňou by nebol problém, ak máš šťastie, len nájsť ju musiš, ale myslím na to, že mať s ňou aj sex. Ak si odhodlaný užiť si nezabudnuteľný zážitok s takouto známou celebritou, tak sa mi ihneď ozvi. Odpišem ti, keď sa prihlásim na e-mail. Zaručujem SEX S MICHELLE TRACHTENBERG, ale musíme sa dohodnúť, sám to nezvládnem. Môj plán nie je nijak zložitý, len potrebujeme sa naň pripraviť, či už po finančnej a psychickej stránke, alebo napr. spočíva aj v tom, že mať vodičák a..., ja nič take nemám. Narodila sa 11. 10. 1985.
Ak máte nejaké výstižné postrehy, budem rád, ak okomentujete, zas mi šibe

Ozvi sa mi, prosím ťa na e-mail: [email protected], i keď aj tak nepredpokladám, že mi niekto napíše, opäť nič

Prikladám pár fotiek mojej Michelle.