AgePlay, ABDL, DDLG z pohledu žen

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Tachken
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 15
Dal: 3 poděkování
Dostal: 12 poděkování

AgePlay, ABDL, DDLG z pohledu žen

Nový příspěvek od Tachken »

Zdravím,

Vzrušují mě mladé slečny v plenkách a roztomilých oblečcích. Díky tomu již dlouhodobě hledám mladou ženu, která to má podobně, naštěstí mi stačí i věk 25, i když se rád koukám na 13, 14, 15 leté ☺️

A proč píšu. Rád bych, kdyby zde napsaly ženy, které k tomu mají blízko a byly by mi schopny odpovědět na pár otázek.

Pokud byste hledaly muže, svého "Daddyho" (taťku), co je pro Vás více důležité? Je to hraní si s ním a pokud ano, spíše jde o dětské hry nebo pro dospělé? Chovaly byste se ve vztahu spíše jako dítě, nebo jako dospělý? Prostě, co je to, proč vás to láká? A miminkovské oblečky berete jako součást DD/lg vztahu, že k tomu patří, je vám to jedno nebo se vám to líbí?

A co plenky, ty už v rámci DD/lg byste nechtěly, nebo naopak ano a pokud ano, proč? Je to kvůli pocitu, že se lépe vžijete do své role, nebo vás vzrušující? A používaly byste je i k potřebě nebo čistě jen jako součást oblečku? A pokud používaly, proč?

Jak starý oproti Vám by měl Daddy být?

Dokázaly byste si představit vztah ve třech - dcera / mamka / taťka?

Chtěl bych znát všechny aspekty toho, proč ženy, když už, tak DD/lg vztah vyhledávají, co od toho očekávají. Pomůže mi to při hledání takové ženy :) Moc děkuji :)

Naposledy upravil(a) Tachken dne pondělí 15. 5. 2023, 17:46:02, celkem upraveno 2 x.
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci)
Dal: 1098 poděkování
Dostal: 2054 poděkování

Re: AgePlay, ABDL, DDLG z pohledu žen

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Myslím, že větší ovoce bys v tomto ohledu sklidil na nějakém DDLG fóru, na ČEPEK zrovna hromady lidí s tímto fetišem nechodí. Nicméně jsem dohledal, že jsme to téma už jednou řešili, byť tam se zakladatelka ptala spíše opačně (tedy jestli je to zajímavé pro pedofily, než že by se zajímala, jak to působí na partner(k)y pedofilů):
I proto jsem témata trochu přejmenoval, abych je od sebe odlišil a společně je propojil. Nicméně do toho linknutého tématu už tuším dvě ženy přispívaly, tak si můžeš pročíst, co psaly.

Pozn.: Ještě je otázka, jestli toto téma ještě nějak nepřejmenovat a nezaměřit obecně na obě pohlaví, protože někde může být i nějaký mladý muž pro DDLB, jehož názor by též mohl být zajímavý. *think* Nicméně jsem zatím nevymyslel žádný název tématu inkluzivní pro obě pohlaví, který by zároveň nezněl divně.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
Bouře
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 811 poděkování
Dostal: 817 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Ahoj. Nejsem si jistá, jestli zrovna zde najdeš někoho, koho hledáš. Možná kdyby napsal nějaký návštěvník, ale lidí, kteří by měli rádi DDLG natož žen zde moc není. Znám ale místa, kde by ti mohli poradit. :)

- https://littlespace.cz/ a https://ddlg.cz/
Littlespace je komunita lidí, zaměřených přímo na DDLG, kde je i diskusní forum, pošta a kdybys tam napsal nějaký dotaz, určitě by ti poradili. Pak je ještě ddlg.cz, což nené diskusní forum, ale jsou tam různé informace o DDLG a mohlo by tě také zajímat.

- https://abdl.cz/ a https://abdlklub.cz/
Jsou to fora zaměřená spíše na ABDL, avšak někteří členové budou mít pravděpodobně i k DDLG blízko.

Snad najdeš to, co hledáš. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Tachken
Registrovaný uživatel

Děkuji moc za doporučení webu littlespace. Hned první den jsem tam našel svoji little. Píšu s odstupem, když už je to jasné. Moc děkuji.
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1594 poděkování
Dostal: 706 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Tachken píše: čtvrtek 25. 5. 2023, 16:11:25 Děkuji moc za doporučení webu littlespace. Hned první den jsem tam našel svoji little. Píšu s odstupem, když už je to jasné. Moc děkuji.
Jééé, tak to ti moc přeju :) *heart* Jen pozor, aby nebyla zase až moc little :D (jen vtipkuju)

Tak ať vám to spolu klape :)
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1528 poděkování
Dostal: 3410 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Tachken píše: čtvrtek 25. 5. 2023, 16:11:25 Děkuji moc za doporučení webu littlespace. Hned první den jsem tam našel svoji little. Píšu s odstupem, když už je to jasné. Moc děkuji.
Nechtěl by ses o tom třeba někdy víc rozepsat?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Tachken
Registrovaný uživatel

Já na littlespace nepotkal jednu, ale hned 2. Tu druhou o něco později.

Ta první, řekněme, s tou si vyměním kolem 200 zpráv denně. A každý den víc. A je krásná a mlaďounká. A líbím se jí. Problém je, že není z Prahy, kde jsem já. Ale půjde sem od září na školu. Do te doby nemáme moc možností se vidět. Ale to vydržím. Další minus, je že moc nemá ráda plínky a oblečky a mě se to moc líbí, ale nemá problém s tím to zkusit.

Ta druhá, s ní už jsem se viděl 2x a bydlí kousek. Té je přes 20, je postavou maličká, ale tlustá. Ale jinak krásná. Nosí plínky 24/7 (ne proto, že by musela), ven úplně normálně chodí s kočárkem a s panenkou. A oblečená jako mimi. Pro mě úžasné. Ale nekomumikuje tak, když nejsme spolu, jako ta první. Napíše jednu pár stručných zpráv denně. Včera jsme se viděli, spolu to bylo úžasné. Měla u mě přespat, ale nakonec se omluvila, že musí domu, protože má v 5 si přebrat nějaké dítě na hlídání. Tomu úplně nevěřím, vzhledem k tomu, že se 24/7 obléká jako mimi a nosí pořád plínky. A to prostě i na veřejnosti. Byli jsme odpoledne na zahrádce a prostě úplně v pohodě pro ni a vůbec ji nezajímalo, jak na ni lidi koukají.

Da se říct, že jsem se zamiloval. Tak moc, že jsem ji řekl o té první slíbil, že chci zůstat jen s ní. Ale byl jsem ovlivněn aktuální situaci. Chtěla kontakt na tu první, tak jsem ji ho dal. Tak si psaly, protože tahke druhá stejně jako já, chceme společně ještě jednu little a maminku. Takový vztah ve čtyřech. Oba to moc chceme. Tak se jí snažila vysvětlit, jak to je.

No a pak tedy musela odjet. A mě se to celé rozlezelo v hlavě. Že nechci o tu první ani náhodou přijít. Je úžasná. Krásná. I když není tak moc little, jak by se mi líbilo. Ale je upřímná. A miluje mě evidentně, když mi píše 200x denně.

No tak jak se mi to rozlezelo, napsal jsem te první, že se omlouvám, že jsem se s tou druhou sešel. Byla urazena doted, tedy do druhého dne do rána. Ale odpustila mi to a musel jsem ji slíbit, že se tě druhé už nikdy neozvu.

Za to ta druhá prostě nepíše vůbec, i když tvrdí, že má pořád čas, že je doma. Když se ptám, proč nepíše, říká, že má na prd data. Ale když volám, nezvedne to.

Ještě ta první je hrozbě skromná a nikdy nic ode mě nechce. Ta druhá pořád chtěla něco koupit.

Abych to shrnul, v té první mám obrovskou důvěru. V té druhé vůbec. Ta první je krásnější, ta druhá je zas little 24/7 i venku, což bych chtěl takto.

Nevím moc, co dál. Srdce mě tak nějak táhne k teprvni, když vezmu další věci okolo, jako co se mi líbí a tak, tak k té druhé.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1528 poděkování
Dostal: 3410 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jestli se můžu zeptat - kolik je té první? Jinak docela sis zkomplikoval situaci. Ono není špatné nejdřív si věci promyslet a až pak něco říkat nebo jednat, protože to může buď někomu ublížit a nebo situaci zbytečně zkomplikovat.

Jinak někdy je to tak, že život je o rozhodnutích - a to můžeš být rád, máš na výběr, zatímco jiní nemají. Teď jenom, jak se rozhodnout, že?

Tak snad najdeš tu, která s tebou bude šťastná a ty s ní.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙