Kasz píše:Sex s dospělými pro děti přirozený není!
A co s Mary Kay Letourneauovou? http://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Kay_Letourneau
Renatou Jurasovou. http://sex.dama.cz/clanek.php?id=17997
Kasz píše:Sex s dospělými pro děti přirozený není!
Ale já nechápu, co je špatného na sexu? Alkohol je špatný , tomu rozumím, protože je to jed. Stejně tak, pokud jde o nikotin či drogy. Oni nejsou dobré pro děti. Proto , že je něco v nich , co je škodlivé. Pokud vím, sex není škodlivé( neobsahuje nic škodlivého)? Gay sex byl také není škodlivé. Byl považován za nemorální a byl trestán.DanielKubec píše: Řekne, že s tím vším osuhlasil, že to byl "konsenzuální sex"? Supr, taková výpověď ho možná může dovést na psychárnu.
Abnormalita ano. Stejně jako je abnormální psát levou rukou, mít IQ 150, pamatovat si všechna díla Aloise Jiráska, nádherně kreslit atd. atd...Creepy píše:Dalsi vec, uznejte sami, ze pedofilie rozhodne abnormalita je, to nemuzeme poprit.. To, aby nekoho sexualne pritahovali deti, neni prece prirozene.
Proč je takový rozdíl mezi věkem souhlasu v jedné zemi ve vztahu k jinému? Ve Španělsku 13, v Irsku 17.Kasz píše:Za dítě považuji v užším smyslu osobu maximálně do 12 let věku.
Já to ještě doplním, přemýšlí (a lže si sám sobě do kapsy) obdobně jako já v cca 21 letech. Čtyři roky na to jsem potom byl ve vězení a když bude takto přemýšlet, dost možná jej to taky potká.DanielKubec píše:Sorry regino, ale dovolím si osobní úvahu: Myslím si, že jsi provozoval, provozuješ nebo zvažuješ, že budeš mít sex s klukem mladším patnácti let. A zdá se mi, že si hledáš jakékoliv racionální zdůvodnění, aby sis takový sex obhájil před ostatními, ale i dost možná i sám před sebou. Udělej kvůli nám, ale hlavně kvůli těm dětem jednu věc, pokus se aspoň rozvážit argumenty, které tu zazněly. Zkus si aspoň trochu připustit, že sex s dítětem není rozhodně bezproblémová záležitost. Sami tyhle názory neříkáme z pozice obecných společenských norem, ale ze svých zkušeností. Které potvrzují, že sex s dítětem mohl vést k velmi negativním důsledkům, jak pro pedofila tak pro dítě. A které taky potvrzují, že i bez sexu nebo právě bez sexu se dá s dítětem rozvíjet velmi krásný vztah, oproštěný od řady rizik, způsobených právě sexuální aktivitou, které by tu harmonii narušovaly.
Sex není špatný, ale prostituce je považován za špatný.DanielKubec píše:Samo o sobě není nic špatného na tom, když si manžel od rodiny odskočí za prostitutkou. Ten sex sám o sobě není nic špatného. Ale co jeho následky?
regina píše:Spočívá v tom, že je rozumově zdůvodněno a ospravedlněno chování, které by jinak bylo nepřípustné nebo nevysvětlitelné, [
Je tožuji za spatne protoemam potřebu ho racionalizovat
Pokud není to není. Ale když je, proč ne?Silesia píše: jestli je nebo není na neco takového připraveny
Celý život žiješ v kultuře, která ti vštěpuje, že sex s dětmi je špatný, chodíš po světě a hledáš studie, kde je zmíněno, že v některých případech (velmi ojedinělých) to újmu dítěti nezpůsobí. Toho se chytáš a tvrdíš, že sex s dětmi špatný není. Tomu se říká racionalizace.regina píše:Spočívá v tom, že je rozumově zdůvodněno a ospravedlněno chování, které by jinak bylo nepřípustné nebo nevysvětlitelné,
Je to chování které nepovažuji za spatne proto nemam potřebu ho racionalizovat
Proč ne my, ale vy? Ty nemáš sexualitu zaměřenou na děti?Creepy píše:Vy si ale nekteri...
Creepy píše:...kdo neni nemocny, ten neselha tak, ze zneuzije dite.
Ten kdo selže, má být potrestán a má být léčen. Nevím, že by tu někdo obhajoval třeba Kubovo jednání. Sám si myslím, že Kuba dostal trest velmi mírný. Tak jaké "no a co" ? Myslím, že to "no a co" neříkáme, když tu reginu přesvědčujeme, že se prostě sex s dětmi nprovozuje a že toto jednání je špatné. To je "no a co"?Creepy píše:A pokud neni nemocny(tedy vedel, co dela)a i tak to udelal, tak at jde pekne sedet a ostatni "kolegove" ho neprijmaji s pristupem "jeden z nas selhal, no a co, jde se dal".
Abnormalita nerovná se nemoc.Creepy píše:Dalsi vec, uznejte sami, ze pedofilie rozhodne abnormalita je, to nemuzeme poprit.. To, aby nekoho sexualne pritahovali deti, neni prece prirozene.
Kasz píše:v této kultuře jsem se narodil, v této kultuře jsem vyrůstal, v této kultuře se nakonec nyní nacházím jako dospělý jedinec, který si zvnitřnil a přijal hodnoty,
Hmm, jak bys dnes žil mimo kulturu a společnost? Kdybys tak žil, nesměl by sis jít koupit ani chleba, protože tím do té společnosti vstupuješ. Společnost lidí pomáhá jednotlivcům, kteří se nemusí starat o spoustu věcí a mohou se věnovat velmi úzkému zaměření své profese. Bez té společnosti by neexistoval ani jeden zlepšovák a technika, vědci by si museli pěstovat potraviny a na vědu by nezbýval čas.regina píše:Kasz píše:v této kultuře jsem se narodil, v této kultuře jsem vyrůstal, v této kultuře se nakonec nyní nacházím jako dospělý jedinec, který si zvnitřnil a přijal hodnoty,
Kanárek v kleci také "si zvnitřnil a přijal hodnoty" a je velmi šťastný , a dokonce i zpívá.
Jak můžeš tvrdit, jak já vnímám sex jako takový. Sex mám rád.regina píše:Fx100d píše:
Toho se chytáš a tvrdíš, že sex s dětmi špatný není. Tomu se říká racionalizace.
Narodili jsme se v špatném místě a špatné době. To je vše.
Vnímáš sex jako něco zlovestného, co ubližuje, zneuživa ,nutkání, sobectví. Ty jsi sexuální pesimista. Avšak, sex je radosť. Pod podmínkou, že obě strany akceptují to. Ne každý musí mít sex. To záleží na mnoha faktorech. Věk dítěte, jeho postoj nebo názor na sex, jeho náboženství nebo absence náboženské chování, jeho sociální prostředí. To vše je třeba vzít v úvahu.