Už to sám nedám (Tom)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Tom

Už to sám nedám (Tom)

Nový příspěvek od Tom »

Už to sám nedám - dotaz v poradně
Tom píše:Dobrý den, jsem efebofil. Dlouho mě to trápí a poslední týden se to na mě nějak vše sesypalo. Začínám se z toho psychicky hroutit. Bylo by možné si sjednat sezení s paní doktorkou Kateřinou Klapilovou, Ph.D ? Děkuji.
Katerina Klapilova, Ph.D. odpovídá:

Milý Tome

velmi se omlouvám za pozdní reakci, email mi zapadl do spamu. V současné době nelze přímo ke mně (Dr. Klapilová) objednat. Cítíte-li však, že Vaše problémy jsou akutní, máte nejvhodnější zavolat kdykoliv v pracovních hodinách na linku Parafilik +420 317 071 668 Po + St 9:00 - 12:00 / Út + Čt 13:00 - 16:00. Tam vám pomohou překlenout současné období případně nalézt další řešení či pomoc.

Držím pěsti

Kateřina Klapilová

Podivín odpovídá:

Ahoj Tome,

doplnil jsem odpověď od Kateřiny Klapilové.

Kvůli tvému stavu ti posílám alespoň kontakty na Projekt Parafilik, jehož je Mgr. Kateřina Klapilová, Ph.D. odbornou garantkou.

Web stránky Projektu Parafilik: https://parafilik.cz/

Emailový kontakt: [email protected]

Telefonická krizová intervence a poradenství: +420 317 071 668
v době
Po + St 9:00 - 12:00
Út + Čt 13:00 - 16:00

Nebo můžeš pročíst poradnu na webu https://parafilik.cz/poradna/, případně napsat dotaz i k nim.

Přeji ti sílu, abys tu krizi překonal a vyrovnal se s tím.

Podivín
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Re: Už to sám nedám (Tom)

Nový příspěvek od Silesia »

Ahoj Tome. Docela chápu, že se to může stát. Můžeš přijít k nám na chat nejsme odborníci ale věřím že tě dokážeme pochopit a podržet do chvíle, než se k odborníkům dostaneš. Zároveň klidně vyzkoušej krizovou linku parafiliika
. držím pěsti. Hlavně na to teď nebuď sám.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1143 poděkování
Dostal: 1244 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Ahoj. Připojuji se k Silesiovi a zvu tě k nám na chat. Sice nejsme odborníci, ale věřím, že něčím podobným, ne-li stejným si prošlo mnoho zdejších uživatelů. Je skvělé, že se snažíš nebýt na své problémy sám a necháš si pomoci. Pojď probrat svůj problém na chat a třeba ti bude lépe. Mnoho lidem jako jsi ty pomáhá vědomí, že na svůj problém nejsou sami, a že tě má kdo vyslechnout a někdo tě dokáže pochopit. :)

Na chat klidně můžeš vlézt jako anonym. Chat pro anonymy je přístupný spíš ve večerních hodinách, nebo když je tam přítomný někdo z adminů. Pokud by se ti zde líbilo a nebo bys sem chodil častěji, můžeš se k nám i registrovat, což má mnoho výhod, jako třeba, že se za tebe nikdo nemůže vydávat, můžeš chodit na chat kdy chceš a mít více práv na foru.

Přeji ti, aby ti zase bylo lépe. Bouře. *b*
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Swen
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: „…Kdo chce získat zpátky své mládí, ať si prostě zopakuje všechny své pošetilosti…“
Dal: 67 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Swen »

Tome, nemyslím si že by jsi musel být sám... Já vím že oříšek může být v tom si o pomoc říct - sám to chápu skvěle protože se životem motám jak žába v mixéru. Navíc nás svět tlačí do toho že kluci nepláčou a že máme být pevní jako pilíř mostu ale to jsou prostě jen kecy. Máš problém? Tak se ozvi a nakonec budeš sám rád za někoho o koho se opřít.