Příliš dlouhé doménové jméno
Příliš dlouhé doménové jméno
Proč máte tak dlouhé doménové jméno? Je to náročné jak na zapamatování tak i na napsání. Ne každý si chce ukládat odkaz do záložek kvůli charakteristice tohoto webu.
Proč nemáte doménu třeba Čepek.cz nebo Pedo.cz?
Přemýšlím, že bych zaplatil doménu kratšího formátu a nastavil přesměrování, protože mě to dlouhé vypisování celkem vadí.
Přemýšlím, že bych zaplatil doménu kratšího formátu a nastavil přesměrování, protože mě to dlouhé vypisování celkem vadí.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 358 poděkování
- Dostal: 677 poděkování
Re: Příliš dlouhé doménové jméno
Lze použít i pedofil.sk nebo pedofilia.sk, obě domény jsou přesměrovány na pedofilie-info.cz. 

Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Dal: 10 poděkování
- Dostal: 37 poděkování
Tohle mě vždycky dostává. Náročné na zapamatování? Já bych spíš řekl nejvýstižnější název stránky. A vždycky žasnu, že nikomu nevadí vypisovat litanie na chatu nebo fóru, ale napsat jednou trochu delší název stránky je nad něčí síly. A právě kvůli takovým se pokud se dobře pamatuju platí dráž slovenská doména, která slouží jenom na přesměrování, než doména, na které jsou vlastní stránky. To prostě nevymyslíš.Krátký rukáv píše: ↑středa 19. 4. 2023, 21:01:09 Proč máte tak dlouhé doménové jméno? Je to náročné jak na zapamatování tak i na napsání. Ne každý si chce ukládat odkaz do záložek kvůli charakteristice tohoto webu.
-
- Správce poradny
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1343 poděkování
- Dostal: 644 poděkování
Já jsem si udělal pro bookmark vlastni bit.ly odkaz přímo na forum - není vidět kam to vede a bookmark ve FF může mít vlastní zkratku, např. "pd".
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : +420 605 779 951
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b - Výkřik do tmy: Jsem šťastný, že jsem šťastný a zamilovaný.
- Dal: 320 poděkování
- Dostal: 25 poděkování
Však stačí napsat do vyhledávače čepek a kliknout na první odkazKrátký rukáv píše: ↑středa 19. 4. 2023, 21:01:09 Proč máte tak dlouhé doménové jméno? Je to náročné jak na zapamatování tak i na napsání. Ne každý si chce ukládat odkaz do záložek kvůli charakteristice tohoto webu.

-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 25
- Dal: 291 poděkování
- Dostal: 513 poděkování
Tak hlavně je nutné si uvědomit, že ne každá doména je volná, minimálně pro domény pedofilie.cz, pedo.cz, cepek.cz to platí 

-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 390 poděkování
- Dostal: 1779 poděkování
Tak to už Google asi zná dobře tvé preference. Jinak tam je jako druhý odkaz jen článek na Wiki o ČEPEKu.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Správce poradny
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1343 poděkování
- Dostal: 644 poděkování
Juuuu, to je něco, ty domény jsou opravdu zaregistrované.
Cepek.cz - no, ok, to nic neznamená. Vede na luxusnipradlo cz
Pedo.cz - zajímavé, že si luxusnipradlo vzalo i tuhle doménu. Mají tam ale prádlo jen pro dospělé, včetně erotického prádla. Ale třeba plánují časem rozšířit sortiment i pro děti a tudíž nás tam chtějí nalákat

A pedofilie.cz je (u mne přes tor) německá reklama na půjčky.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : +420 605 779 951
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b - Výkřik do tmy: Jsem šťastný, že jsem šťastný a zamilovaný.
- Dal: 320 poděkování
- Dostal: 25 poděkování
Aha, nepoužívám google , tak jsem nevěděl .
Na DuckDuckGo je čepek hned na prvním odkazu.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 716 poděkování
- Dostal: 613 poděkování
I DuckDuckGo občas blbne. Většinou mi vyhledá ČEPEK jako první výsledek, ale už se mi stalo, že byl i na druhé straně vyhledávání. To je asi způsobeno tím, že DuckDuckGo narozdíl od Googlu doporučuje stránky podle toho, na co nejvíce klikají uživatele DuckDuckGoane jako Google, který vybírá podle toho, co o vás ví (a nebo také co se mu hodí). 
Doménové jméno se mi nezdá nějak moc složité. Stejně stačí napsat do vyhledavače prostě jen ČEPEK nebo ČEPEK forum, avšak je super, že dáváte zpětnou vazbu a podnět k zamyšlení.

Doménové jméno se mi nezdá nějak moc složité. Stejně stačí napsat do vyhledavače prostě jen ČEPEK nebo ČEPEK forum, avšak je super, že dáváte zpětnou vazbu a podnět k zamyšlení.

Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.