Příliš dlouhé doménové jméno

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Krátký rukáv

Příliš dlouhé doménové jméno

Nový příspěvek od Krátký rukáv »

Proč máte tak dlouhé doménové jméno? Je to náročné jak na zapamatování tak i na napsání. Ne každý si chce ukládat odkaz do záložek kvůli charakteristice tohoto webu.

Proč nemáte doménu třeba Čepek.cz nebo Pedo.cz?
Přemýšlím, že bych zaplatil doménu kratšího formátu a nastavil přesměrování, protože mě to dlouhé vypisování celkem vadí.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 358 poděkování
Dostal: 677 poděkování

Re: Příliš dlouhé doménové jméno

Nový příspěvek od Fx100d »

Lze použít i pedofil.sk nebo pedofilia.sk, obě domény jsou přesměrovány na pedofilie-info.cz. ;)
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Little Hero
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Dal: 10 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od Little Hero »

Krátký rukáv píše: středa 19. 4. 2023, 21:01:09 Proč máte tak dlouhé doménové jméno? Je to náročné jak na zapamatování tak i na napsání. Ne každý si chce ukládat odkaz do záložek kvůli charakteristice tohoto webu.

Přemýšlím, že bych zaplatil doménu kratšího formátu a nastavil přesměrování, protože mě to dlouhé vypisování celkem vadí.
Tohle mě vždycky dostává. Náročné na zapamatování? Já bych spíš řekl nejvýstižnější název stránky. A vždycky žasnu, že nikomu nevadí vypisovat litanie na chatu nebo fóru, ale napsat jednou trochu delší název stránky je nad něčí síly. A právě kvůli takovým se pokud se dobře pamatuju platí dráž slovenská doména, která slouží jenom na přesměrování, než doména, na které jsou vlastní stránky. To prostě nevymyslíš.
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1343 poděkování
Dostal: 644 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Já jsem si udělal pro bookmark vlastni bit.ly odkaz přímo na forum - není vidět kam to vede a bookmark ve FF může mít vlastní zkratku, např. "pd".
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 14
Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : ‪+420 605 779 951‬
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Výkřik do tmy: Jsem šťastný, že jsem šťastný a zamilovaný.
Dal: 320 poděkování
Dostal: 25 poděkování

Nový příspěvek od Pavel1 »

Krátký rukáv píše: středa 19. 4. 2023, 21:01:09 Proč máte tak dlouhé doménové jméno? Je to náročné jak na zapamatování tak i na napsání. Ne každý si chce ukládat odkaz do záložek kvůli charakteristice tohoto webu.

Však stačí napsat do vyhledávače čepek a kliknout na první odkaz :D
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 25
Dal: 291 poděkování
Dostal: 513 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Tak hlavně je nutné si uvědomit, že ne každá doména je volná, minimálně pro domény pedofilie.cz, pedo.cz, cepek.cz to platí :D
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 390 poděkování
Dostal: 1779 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Pavel1 píše: čtvrtek 20. 4. 2023, 6:38:38Však stačí napsat do vyhledávače čepek a kliknout na první odkaz :D
Tak to už Google asi zná dobře tvé preference. Jinak tam je jako druhý odkaz jen článek na Wiki o ČEPEKu.

Obrázek
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1343 poděkování
Dostal: 644 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Teenbl píše: čtvrtek 20. 4. 2023, 8:00:27 Tak hlavně je nutné si uvědomit, že ne každá doména je volná, minimálně pro domény pedofilie.cz, pedo.cz, cepek.cz to platí :D
Juuuu, to je něco, ty domény jsou opravdu zaregistrované.

Cepek.cz - no, ok, to nic neznamená. Vede na luxusnipradlo cz

Pedo.cz - zajímavé, že si luxusnipradlo vzalo i tuhle doménu. Mají tam ale prádlo jen pro dospělé, včetně erotického prádla. Ale třeba plánují časem rozšířit sortiment i pro děti a tudíž nás tam chtějí nalákat :D

A pedofilie.cz je (u mne přes tor) německá reklama na půjčky.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 14
Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : ‪+420 605 779 951‬
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Výkřik do tmy: Jsem šťastný, že jsem šťastný a zamilovaný.
Dal: 320 poděkování
Dostal: 25 poděkování

Nový příspěvek od Pavel1 »

Cykle02 píše: čtvrtek 20. 4. 2023, 8:07:01
Pavel1 píše: čtvrtek 20. 4. 2023, 6:38:38Však stačí napsat do vyhledávače čepek a kliknout na první odkaz :D
Tak to už Google asi zná dobře tvé preference. Jinak tam je jako druhý odkaz jen článek na Wiki o ČEPEKu.

Obrázek
Aha, nepoužívám google , tak jsem nevěděl .
Na DuckDuckGo je čepek hned na prvním odkazu.
Bouře
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 716 poděkování
Dostal: 613 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

I DuckDuckGo občas blbne. Většinou mi vyhledá ČEPEK jako první výsledek, ale už se mi stalo, že byl i na druhé straně vyhledávání. To je asi způsobeno tím, že DuckDuckGo narozdíl od Googlu doporučuje stránky podle toho, na co nejvíce klikají uživatele DuckDuckGoane jako Google, který vybírá podle toho, co o vás ví (a nebo také co se mu hodí). ;)

Doménové jméno se mi nezdá nějak moc složité. Stejně stačí napsat do vyhledavače prostě jen ČEPEK nebo ČEPEK forum, avšak je super, že dáváte zpětnou vazbu a podnět k zamyšlení. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.