Postřehy z pobytu v PN Bohnice (Jájovo terapeutické vlákno)

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Jája
Na trestné lavici
Varování: 16
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 10
ve věku do: 45
Kontakt: JSEM JEDINÝ GL KTERÉHO TOTO ROZBREČÍ
https://youtu.be/nA7MotpbkEA❤️
https://youtu.be/4cmffLlkwxc❤️
Miss you 💖💖💖💖💖
DĚKUJI UMĚLÉ INTELIGENCI za krásné Princezničky AI je super je dobré nemít výčitky svědomí že se mi líbí fotky reálných holčiček je mi trapně, ale tak to prostě mám mé pocity mé svědomí.
Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘
Dal: 384 poděkování
Dostal: 117 poděkování

Re: Divné stránky

Nový příspěvek od Jája »

Bouře píše: čtvrtek 29. 6. 2023, 19:58:57 Praxe by tam byla určitě zajímavá, i když silně pochybuji, že by mě tam minimálně zatím pustili. :)
Dobrý večer Bouřidlo, nevím zda bys tu chtěla být na praxi, možná spíš na nějakým klidnějším oddělení.
Jo je to tu nádherný, chtěl bych se podívat na koně. To že jsem zde beru jako novou etapu života moc si přeju úspěch. Z příjmu mě odvezli na právě na 5 oddělení, pak mi řekli ať jdu do jídelny a tam byli tyto fotky viz dole.

Úplně jsem se usmál a byl jsem rád že vidím hezkou princeznu, jen co jsem došel blíže uviděl jsem ty slzy i teď když o tom píšu zas mi jdou slzy do očí. Ty fotky mě tam dost zasáhli a pak po pohovoru s paní doktorkou dospělí k závěru že mé psychické problémy jsou horší než že jsem pedofil a dali mě na 21 nyní 32.
----DĚSÍ MĚ 5 ODDĚLENÍ----
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Swen
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: „…Kdo chce získat zpátky své mládí, ať si prostě zopakuje všechny své pošetilosti…“
Dal: 67 poděkování

Nový příspěvek od Swen »

Jak moc jsem velký parchant když se mnou tý obrazy nic nedělají? Vidět brečící dítě tak nějak reaguji, je mi ho líto a chci mu pomoci...
Ale samoúčelné a podle mne ne moc povedené malby u mne vzbudí spíše smích.

To se omlouvám všem kterých se to mohlo dotknout.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1528 poděkování
Dostal: 3410 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Swen píše: pátek 30. 6. 2023, 14:34:14 Jak moc jsem velký parchant když se mnou tý obrazy nic nedělají? Vidět brečící dítě tak nějak reaguji, je mi ho líto a chci mu pomoci...

To se omlouvám všem kterých se to mohlo dotknout.
Zdržel bych se negativního hodnocení uměleckých děl, zvláště těch, které mají jistý terapeutický účinek - což tyto obrazy v pavilonu 5 právě mají. Od pacientů vím, že si tyhle obrazy právě díky tomu provedení dost pamatují a jsou pro ně určitým mementem, aby si uvědomili, co se stane, když by chtěli (znovu) "sáhnout" na dítě. Mě osobně ty obrázky přijdou hodně dobré a myslím, že svůj účel plní.

Jinak tohle je Jájovo vlákno, byl bych rád, kdyby toto vlákno zachovávalo terapeutický účinek pro toho, kdo zde vkládá svoje myšlenky a postřehy z pobytu v PN Bohnice. ;)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jája
Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
DĚKUJI UMĚLÉ INTELIGENCI za krásné Princezničky AI je super je dobré nemít výčitky svědomí že se mi líbí fotky reálných holčiček je mi trapně, ale tak to prostě mám mé pocity mé svědomí.
Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘

Nový příspěvek od Jája »

Kasz píše: neděle 2. 7. 2023, 11:27:42
Jinak tohle je Jájovo vlákno, byl bych rád, kdyby toto vlákno zachovávalo terapeutický účinek pro toho, kdo zde vkládá svoje myšlenky a postřehy z pobytu v PN Bohnice. ;)
Ano přesně tak to vidím já, proto mě to rozbrečelo. Moc děkuju Kasz s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
Naposledy upravil(a) Kasz dne neděle 2. 7. 2023, 11:35:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příspěvek "terapeuticky" zkrácen. ;)
Jája
Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖

Re: Postřehy z pobytu v PN Bohnice (Jájovo terapeutické vlákno)

Nový příspěvek od Jája »

Dobrý den Krásný den,
lidičky tak dnes se mi spalo nějak lépe možná, má na tom podíl včerejší návštěva jedné slečny a muže ze zdejší komunity. Ranní studená sprcha ta mě taky probudila a má méně oblíbená činnost praní oblíbených triček atd zbytek mi pere máma (moc děkuju)

Včerejší návštěvníci moc vám tady před všemi děkuju za vaši návštěvu, jsem rád že vím že ty osoby co jsem včera viděl jsou reálné. I ta hodná pani sestřička jak jsem vám o ní povídal, tak si všimla že se mi zlepšila nálada po vašem odchodu.Petře a Podivíne vaše zprávy dokáží mě motivovat hold je umění jednat s lidmi což si myslím že oba umíte znamenitě. Včera bych zas udělal chybu, ale díky vám dvou se tak nestalo také vám děkuju.

Budu muset přehodnotit můj postoj a chování k lidem, ale to je sakra těžký když mě něco vytočí neumím se ovládat je špatné slovo prostě něco takového a budu se to muset nějak naučit.
Ta moje oblíbená paní psycholožka🥰 (jak se tu o ní pořád zmiňují) mi dala návod na zvládnutí vzteku když mě někdo štve, ale je to těžké nemožné. Ten zní takto když ti bude chtít 11letá holčička sednout na klín tak taky neřekneš je to její vina ona to chtěla a tak mám přistupovat k lidem kteří mě chtějí štvát ublížit no jo, ale hranice být musí a v každém potenciálním útočníkovi přeci nemohu vidět nevinnou 11 letou holčičku.

Toto jsou pro mě tak těžká věc ovládat ten vnitřní vztek, touhu, těžší než pokus o nějaký kontakt s 11 tady vím že nemohu, tady žádné ale možná kdyby neexistuje jen NE Sežere mě za živa ten můj vnitřní vztek a tady musím všemi prostředky na sobě makat. Na snídani jsem měl vařené vejce máslo 2 krajíčky chleba a mám hlad.

Chci se pokusit ještě dát dolů nějaké kg. Blbá cukrovka blbá dieta tu blbost mám 6 měsíců a stejně to nezvládám. Touha jist víc je neodolatelná, asi začnu pojídat zdejší pacienty, spíš asi sestřičky 😂(vtip) maso je pro diabetiky ok. Kdyby mi osud dal vybrat zda budu mít cukrovku nebo být pedofil bral bych zase pedofila, s tím žiju celý svůj život, blbá cukrovka je novinka a s tím se ještě žít a ani se vyrovnat neumím. Od zítra si zvednu tarif abych měl více dat na vše chybí mi písničky z YouTube a abych mohl přijít na chat párty.

Před chvílí proběhla lentilková párty (rozdávání prášku) uvítal bych samoobslužný bufet s neomezeným přídavkem 😂Teď piju turka a čekáme na komunitu. Nyní na činnostech jsem vyrobil dva nové náramky pak ukážu. Dnes jdu na jiný pavilón tak snad bude vše ok. Máme po obědě a čekám na transport na ten jiný pavilon.
Venku je hezky 🌞 tak snad dnešní den bude pro všechny lidičky šťastný s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
Naposledy upravil(a) Jája dne pondělí 3. 7. 2023, 12:58:45, celkem upraveno 1 x.
Bouře
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 812 poděkování
Dostal: 817 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Já s dalším uživatelem, který si nepřeje být jmenován (budu mu říkat třeba pan H.) jsme včera byli v Bohnicích. Bylo těžší se dostat do Bohnic kvůli výlukám metra, ale nějak jsme se tam dopotáceli. Ze začátku jsme si prohlíželi areál Bohnic a prošli jsme kolem pavilonu 5, kam jsme dali sklenici s dopisem. Nejdříve jsem to dala k lampě a pak jsme šli na 15 minut jinam. Když jsme se po chvíli vrátili, sklenice tam pořád byla a na schodech stál pan primář, který tak zajímavě hleděl na pana H., až ho to začalo znervózňovat, zatímco já jsem začala vtipkovat, že si ho na té pětce nechá, a že možná dokáže vycítit, kdo je pedofil. :D Když odešel pan primář, pan H. dal sklenici až ke schodům se slovy, že už tam nepůjde. Tak snad si to někdo přečetl a možná teď čte i tento zápisek. :)

Když jsme přišli k pavilonu 32, nebylo jisté, zda Jáju uvidíme. Domlouvali jsme se přes SZ a někdy i přes prostředníky. Jája nakonec stál v 1 patře vysoko nad zemí, a já u modrého hydrantu, takže jsme na sebe křičeli, jelikož nebylo dost dobře rozumět, zatímco pan H. šel na hlavní budovu kvůli ztracenému sešitu, co našel na lavičce. Po chvíli jsem přišla i s panem H. a Jája mi hodil náramek, co mi vyrobil. Já mu chtěla předat svůj a vyřešil to tak, že vzal papírovou tašku na kterou přivázal provázek a ten spustil dolů a zase zpátky přitáhl, když jsem do tašky dala svůj náramek. Úplně se mi vybavila scéna, kde princezna Rapunzel na své vlasy zavěšuje košík a spouští ho díky vlasům dolů, aby do něj její matka mohla dát jídlo a jiné potřebné věci. Rozdíl byl jen v tom, že to nebyly vlasy, ale provaz a místo vysoké věže to byl pavilon Bohnic. :)

Jája nám nabídl, že bychom mohli dovnitř, načež jsme souhlasili. Zazvonili jsme na první patro a ozvala se nám sestřička. Já panu H. řekla, co má říkat a tak jí řekl křestní jméno a číslo pokoje za kým jdeme. Sestřička ale chtěla i příjmení, že bez toho máme smůlu. Přišli jsme tedy zpět k oknu za Jájou a ten nám to přijmení řekl. Zazvonili jsme tedy znovu a řekli vše, co sestřička chtěla, načež se ozvalo "no to jste ale šikovní!". Podle mě to naše dohadování a vysvětlování sestřička a možná i celý personál musel slyšet, jelikož jsme tam na sebe skoro až křičeli. No museli z toho mít asi fakt srandu. :D Až tedy k někomu půjdete na návštěvu do Bohnic tak ano, je potřeba znát i příjmení.

Všichni jsme si šli sednout do společenské místnosti, kam chodili další pacienti z pavilonu. Prostředí mi přišlo takové prázdné, až smutné. Ve společenské místnosti byli křesla, stůl a televize. Byla tam i polička, kde byly obrazy, co sem Jája posílal a na druhé straně místnosti zase kuchyňka a v rohu i bubny. Říkala jsem si, že je škoda, že tam toho nábytku a dekorací není více. Že tam nedají více her nebo knih, což by určitě lidem na pavilonu zlepšilo pobyt.

Na návštěvě jsme byli asi hodinu a za tu dobu jsme tam stihli probrat pár věcí. Já s panem H. jinak můžu potvrdit, že Jája je skutečná osoba, a že je to ten, za koho se vydává. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Jája
Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖

Nový příspěvek od Jája »

Bouře píše: pondělí 3. 7. 2023, 22:50:48 Na návštěvě jsme byli asi hodinu a za tu dobu jsme tam stihli probrat pár věcí. Já s panem H. jinak můžu potvrdit, že Jája je skutečná osoba, a že je to ten, za koho se vydává. :)
Dobrý den, krásný den,
Bouřidlo a ostatní lidičky moc hezky jsi to napsala, pojala jsi to po svém, hezké přirovnání k té pohádce, Košík a vlasy.Tvé komunikační schopnosti se mi moc líbí, umíš vše vysvětlit po svém.Však už ti to píšu dlouho a dlouho.

Jo abych ještě dodal, že ten pavilón 32 je jen dočasný protože ofiko jsme byli na pavilónu 21 první nestabilní jedinci jsou v prvním patře kde jsou horší pravidla než v druhém patře.Tam jsem se dostal asi po 14 dnech přesně to nevím. V druhém patře jsem byl pár dnů asi 2 a stěhovali jsme se na 32 zde je dost věcí provrzovni což jsem vám zapomněl také říct.

Včera mě po obědě přestěhovali na Pavilion 2 kde se zas po výměně oken půjde na Pavilion 20. Zde se mi vůbec nelíbí, ale je super že tu jsou právě dva lidi z Pavilionu 21(32) nemám rád nové obličeje a prostředí.
Ještě chci napsat KLIDNĚ TU PIŠTE VŠICHNI chci ať tu spolu komunikujeme chci ať se mě třeba na něco ptáte. Mě jen naštvalo a zamrzlo tato reakce https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=63003#p63003 protože ty ubrečené mrňata mě pořád a pořád dokáží přivodit špatný pocit, když se v žiju do těch dětí tak je mi úzko. Dospěli musí děti chránit ne jim úmyslně ubližovat jakýmkoliv způsobem.
Zas se těším na studenou sprchu jo a teče tu studenější voda než na 32 což je fajn. Přeji všem krásný nový den s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
Naposledy upravil(a) Jája dne úterý 4. 7. 2023, 8:52:09, celkem upraveno 1 x.
podivin
Správce poradny
ve věku od: 2
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1594 poděkování
Dostal: 706 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Bouře píše: pondělí 3. 7. 2023, 22:50:48 Všichni jsme si šli sednout do společenské místnosti, kam chodili další pacienti z pavilonu. Prostředí mi přišlo takové prázdné, až smutné. Ve společenské místnosti byli křesla, stůl a televize. Byla tam i polička, kde byly obrazy, co sem Jája posílal a na druhé straně místnosti zase kuchyňka a v rohu i bubny. Říkala jsem si, že je škoda, že tam toho nábytku a dekorací není více. Že tam nedají více her nebo knih, což by určitě lidem na pavilonu zlepšilo pobyt.
Říkáš, radši bych tam neměl chodit ani na návštěvu, jinak mne z toho chytne depka a rovnou si mě tam nechají? :D

Viděl jsem fotku budovy zvenku. Osobně bych se bál, že se tam budova během mého pobytu rozpadne. Vymlátit okna a k Chánovu to nemá daleko. Ale jasně (ironie)proč by se mělo investovat do neproduktivního odpadu společnosti(ironie), že? :(

Ikdyž by to možná stálo za zamyšlení - kdyby to tam bylo hezké, třeba by lidi ty deprese rychleji opouštěly. A nebe to tam nechtějí dělat hezké, aby se tam lidem moc nelíbilo a nechtěli tam zůstávat napořád?
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Jája
Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖

Nový příspěvek od Jája »

podivin píše: úterý 4. 7. 2023, 7:44:52 Říkáš, radši bych tam neměl chodit ani na návštěvu, jinak mne z toho chytne depka a rovnou si mě tam nechají? :D
Na návštěvu klidně, přijeď si jeden ze zdejších lidí kterého bych také chtěl vidět osobně. Místo ti tu budu rezervovat 😀😀😀
podivin píše: úterý 4. 7. 2023, 7:44:52 Viděl jsem fotku budovy zvenku. Osobně bych se bál, že se tam budova během mého pobytu rozpadne.
Já si zas myslím že snaha to tu zlepšit modernizovat je všudy přítomná. Myslím že tento nebo nějaké části tohoto historického místa jsou až 120let staré. Dle těch historických pravidel nemůžou moc zasahovat do zdejší architektury, myslím že je to náš klenot. Jak je to tu vše staré jde vidět také na stromech, ty mě tu fascinující úplně na max od prvního dne co tu jsem 1.6. je tu nutno hodně investovat, protože to je mega komplex. Doporučují i zde si udělat třeba výlet. Je tu proslulá Farma tak kdo na rád koně určitě bude spokojený ❤️je tu divadlo za plotem atd
podivin píše: úterý 4. 7. 2023, 7:44:52 Ikdyž by to možná stálo za zamyšlení - kdyby to tam bylo hezké, třeba by lidi ty deprese rychleji opouštěly. A nebe to tam nechtějí dělat hezké, aby se tam lidem moc nelíbilo a nechtěli tam zůstávat napořád?
Myslím že obě varianty jsou velice reálné, lidí co chtějí jít domů a chtějí změnu chtějí bojovat, pro takové by bylo fajn aby to místo bylo plné barev, radosti, aktivit, a umožnilo rychlejší návrat do reálného života.
Pro lidi co jsou třeba bez domova nebo jim je vše jedno jsou to nenapravitelný alkoholici, feťáci atd bych jim dával ty nejhorší budovy, aby právě neměli důvod zde zůstávat zbytečně dlouho.

Dnes jsem na tom novém pavilonu a žádné aktivity tu nejsou a ptal jsem se Doktorky a samotné vycházky na tu centrální terapii budu mít od příštího týdne. Budu mít návštěvu a venčení ve výběhu pro pacienty. Je super že tu máme volně přístupnou rychlovarnou konvici, tak zde si kafe mohu zalít kdy chci, jen si nemohu zvyknout. Tak jsem neprotestoval co jsem tak vypozoroval moc protestů je k ničemu jen to povede k dalším krokům které nebudou ve prospěch mě. Jsem tu nový musím hold vydržet.....tak se omlouvám za více dnešních příspěvků, ale nudit se tu je zlo.
Toto jsou jen moje názory s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
Naposledy upravil(a) Jája dne úterý 4. 7. 2023, 11:21:55, celkem upraveno 6 x.
Bouře
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 812 poděkování
Dostal: 817 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

No já si spíš myslím, že na to nejsou peníze. Na některých pavilonech je to lepší, ale pak jsou pavilony, kde je to opravdu strašný. Tady ale byla vidět aspoň snaha psycholožky, která jim tam nalepovala obrazy na zeď a nebo dávala jiné dekorace, aby tam nebylo tak prázdno. Zase výhoda těch starších budov je, že tam v létě není horko, jelikož lépe drží chlad. I tak ale souhlasím, že by se to mělo rekonstruovat. :)
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
podivin
Správce poradny
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Jája píše: úterý 4. 7. 2023, 9:12:10 Na návštěvu klidně, přijeď si jeden ze zdejších lidí kterého bych také chtěl vidět osobně. Místo ti tu budu rezervovat 😀😀😀
Dobře, někdy se zastavím. Ale radši s Bouří, aby mne tam odtud případně vysekala, kdyby si mě tam opravdu chtěli nechat :D
Jája píše: úterý 4. 7. 2023, 9:12:10 Já si zas myslím že snaha to tu zlepšit modernizovat je všudy přítomná.
No, nějak to není vidět. Kdejaká soukromá budova je opravena rychle, komerční budovy se staví hodně, ale na opravu na státní památku není?
Jája píše: úterý 4. 7. 2023, 9:12:10Myslím že tento nebo nějaké části tohoto historického místa jsou až 120let staré. Dle těch historických pravidel nemůžou moc zasahovat do zdejší architektury, myslím že je to náš klenot.
No, to leda. Jenže pak tím vlastně říkají "no, co s váma? novou budovu vám stavět nebudeme, šoupne vás do té památky, aspoň tam někdo bude, jiné využití pro to nemáme" :(

Ono nejde o to nějak tu památku měnit, ale prostě opravit opadanou omítku, obnovit původní barvy.
Jája píše: úterý 4. 7. 2023, 9:12:10Pro lidi co jsou třeba bez domova nebo jim je vše jedno jsou to nenapravitelný alkoholici, feťáci atd bych jim dával ty nejhorší budovy, aby právě neměli důvod zde zůstávat zbytečně dlouho.
Zní to logicky. Ale když jsi v depresích a utápíš jí v alkoholu nebo drogách, jsi v polorozpadlé barabizně a víš, že když odsud vylezeš, tak budeš ještě ve větším svrabu, tak tě ta deprese asi neopustí. Kdyby to tam bylo hezké, tak by to možná na tyhle lidi mohlo působit, že to může být lepší i venku, že si budou moct zařídit byteček aspoň nějak hezky. Že jsou možnosti, že existují hezké domy a byty. No, možná.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Jája
Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖

Nový příspěvek od Jája »

podivin píše: úterý 4. 7. 2023, 21:00:46 Zní to logicky. Ale když jsi v depresích a utápíš jí v alkoholu nebo drogách, jsi v polorozpadlé barabizně a víš, že když odsud vylezeš, tak budeš ještě ve větším svrabu, tak tě ta deprese asi neopustí. Kdyby to tam bylo hezké, tak by to možná na tyhle lidi mohlo působit, že to může být lepší i venku, že si budou moct zařídit byteček aspoň nějak hezky. Že jsou možnosti, že existují hezké domy a byty. No, možná.
Za mě Podivíne si myslím že píšeš nesprávné informace, jsou ty lidi kteří se tu vracejí jak holuby. Já psal o nenapravitelných lidech chceš pít tak pij chceš fetovat tak fetuj nemyslím si že je nemoc být závislý na čemkoliv. Nechápu tuto lidskou logiku, když člověk z něčeho vybočuje tak je označen slovem "NEMOCNÝ" co je to za blbost? Když si zlomíš nohu je to dle lékařských termínu úraz. Tak nějak mi hlava nebere proč feťáci a alkoholici se berou za nemocné lidi je to jejich boj to oni si to způsobily sami. Stejně tak jako sexuálně odlišný lidí se berou jako nemoc, pěkný prd lidé se narodí s různým handicap. Toto bude můj poslední příspěvek jelikož čekám na přesunutí na trestnou lavici jen za pravdu vládne tu komunismus 😀😀😀😀 s pozdravem Jája ❤️❤️🕊️🍀
podivin
Správce poradny

Swen píše: pátek 30. 6. 2023, 14:34:14 Jak moc jsem velký parchant když se mnou tý obrazy nic nedělají? Vidět brečící dítě tak nějak reaguji, je mi ho líto a chci mu pomoci...
Hmm, parchant asi ne. Řekl bych, že nemáš fantazii a empatii. Ano, tohle jsou jen obrazy (jak moc povedé, to je subjektivní). Ale dokážeš si třeba čtením novinových článků nebo nějaké knihy, kde se popisuje zneužívání nebo znásilňování dětí, představit, jak ty děti musely trpět? Třeba knihu Hra na pavoučka jsem probrečel a když jsem četl naposledy o Alici, tak jsem také měl slzy na krajíčku.

Řekni mi, když si přečteš tyhle články, nebo teda poslechneš, opravdu to s tebou nic nedělá?

https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?t=10176

https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?t=10213

https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?t=10258 (Hra na pavoučka)

https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?t=10296 (Alice)

Ano, tohle jsou reálné osoby. Ale za těmi obrazy si můžeš také představit reálné děti. Opravdu takovou představivost nemáš?
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 1982 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Kyby se mnou to něco dělalo, asi bych tyhle události v takovém množství a tak dlouho nezpracovával. Prvoplánovost těch obrazů mě taky spíš uráží, a zkuste tvrdit že nemám empatii k dětem.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Swen
Na trestné lavici
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: „…Kdo chce získat zpátky své mládí, ať si prostě zopakuje všechny své pošetilosti…“
Dal: 67 poděkování

Nový příspěvek od Swen »

podivin píše: středa 5. 7. 2023, 9:53:37 Hmm, parchant asi ne. Řekl bych, že nemáš fantazii a empatii. Ano, tohle jsou jen obrazy (jak moc povedé, to je subjektivní). Ale dokážeš si třeba čtením novinových článků nebo nějaké knihy, kde se popisuje zneužívání nebo znásilňování dětí, představit, jak ty děti musely trpět? Třeba knihu Hra na pavoučka jsem probrečel a když jsem četl naposledy o Alici, tak jsem také měl slzy na krajíčku.

Řekni mi, když si přečteš tyhle články, nebo teda poslechneš, opravdu to s tebou nic nedělá?

Ano, tohle jsou reálné osoby. Ale za těmi obrazy si můžeš také představit reálné děti. Opravdu takovou představivost nemáš?
Ty články se mnou něco dělají, stejně tak jako třeba knihy "Váš kluk - prostitut?" nebo "Tati, prosím ne!" (ty jsem obrečel), stejně jako kniha "Saló aneb 120 dnů sodomy" (po té jsem nemohl spát) ale ta prvoplánovistost těch obrazů mi spíše než terapeutická přijde směšná. A to nemluvím o provedení jako takovém... Myslím si že reálné fotky z nějakýých fotobank by byly vhodnější. Tady vidíme přehršel výrazů a pláče které jsou stejně přehnané jako japonská manga (hlavně v proporcích) a k realitě jsou celkem daleko.
podivin
Správce poradny

Doufám, kluci, že jste to nebrali nijak útočně. Tak jsem to opravdu nemyslel. Jen jsem chtěl vědět, jak to funguje u vás.
Swen píše: středa 5. 7. 2023, 11:41:26Ty články se mnou něco dělají, stejně tak jako třeba knihy "Váš kluk - prostitut?" nebo "Tati, prosím ne!" (ty jsem obrečel), stejně jako kniha "Saló aneb 120 dnů sodomy" (po té jsem nemohl spát)
Tak na jednu stranu mne těší, že tuhle empatii máš také, ale samozřejmě mne mrzí, že ti to způsobuje smutek.
Swen píše: středa 5. 7. 2023, 11:41:26ale ta prvoplánovistost těch obrazů mi spíše než terapeutická přijde směšná. ... Myslím si že reálné fotky z nějakýých fotobank by byly vhodnější.
Cykle02 píše: středa 5. 7. 2023, 10:21:26Prvoplánovost těch obrazů mě taky spíš uráží,
To víte. Oni logicky ze zákona nesmí zobrazovat fotografie zneužitých/znásilněných dětí, navíc by to byl opravdu hnus někde vystavovat fotografie plačící holčičky, kterou právě znásilnil strejda/otčím/vedoucí kroužku.

A fotky z fotobanky? Jako plačící holčička? A jakýpak by to byl pak rozdíl? Navíc by tam zase hrozilo, že to bude jako "holčička, kterou někdo zneužil". Proto zřejmě ty obrazy.

Ale dobrý, prostě uměle vytvořené věci vás neberou. Takže ani kreslená/fiktivní DP nebo manga? Ta je také přece vytvořená přehnaně a prvoplánovaně. No, někteří lidé si i za vymyšlenými materiály umí představovat skutečnost a nemají potřebu vidět nebo realizovat ty věci ve skutečnosti.
Swen píše: středa 5. 7. 2023, 11:41:26Tady vidíme přehršel výrazů a pláče které jsou stejně přehnané jako japonská manga (hlavně v proporcích) a k realitě jsou celkem daleko.
To máš pravdu. Já osobně si myslím, že děti po takovém zneužití nebo znásilnění mají prázdný výraz v obličeji jako bez duše. A reálně jejich utrpení je víc vidět na těch jizvách na jejich rukách a nohách a dalších částích jejich těl.

A ty obrazy jsou tam prostě pro ty, kteří už těm dětem ublížili. Oni tedy možná ty děti viděli na vlastní oči plakat. Takže jim ty obrazy mají připomínat jejich skutky.
Cykle02 píše: středa 5. 7. 2023, 10:21:26Kyby se mnou to něco dělalo, asi bych tyhle události v takovém množství a tak dlouho nezpracovával.
Jo, jsi drsoň. Sice to všechno čtu, ale jak jsem psal, obvykle u toho slzím a je to vyčerpávající. Ale prostě nechci si říct "holt se to děje, nic s tim udělat nemůžu, tak to budu ignorovat". Chci to vědět, co se děje, abych věděl, proč nikdy nic takového udělat nesmím. A holt to prožívám hodně.

Cykle02 píše: středa 5. 7. 2023, 10:21:26a zkuste tvrdit že nemám empatii k dětem.
Nevím - když to s tebou nic nedělá? Tak asi jen nemáš tu představivost a dokud před tebou neleží znásilněné dítě, tak asi nic necítíš?

Ale tak když to s vámi nic nedělá, tak OK. Nejste tam, nespáchali jste zločin na dětech, tak OK. Na vás ty obrazy působit nemají.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 1982 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

podivin píše: středa 5. 7. 2023, 12:40:15Jo, jsi drsoň.
Zesměšňování a nálepkování jako důkaz empatie.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Marco Freeman
Administrátor
ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci)
Dal: 1098 poděkování
Dostal: 2054 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Se mnou ty obrázky též nic nedělají. Víc na mě působí obraz Augusta F. A. Schencka s názvem Anguish (Úzkost):

Subjektivně mi přijde, že to přináší větší emoce a příběh než čistě obraz plačícího dítěte.

Podobně jako hoši přede mnou musím konstatovat, že na mě více působí příběhy psané podle skutečnosti. Většinou ale musí být hodně zaměřené na pocity oběti, aby to u mě vyvolalo větší reakci. Tati, prosím ne jsem nedokázal dočíst. Ale když čtu nějaké kratší příběhy o zneužití, většinou mi to nedělá problém v tom ohledu, že by mi z toho bylo zle. Rozbrečet mě dokážou spíš jiné věci. (Asi proto, že jsem toho na toto téma četl už tolik, že se mi tam už otupily hrany.)
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
podivin
Správce poradny

Cykle02 píše: středa 5. 7. 2023, 13:45:47
podivin píše: středa 5. 7. 2023, 12:40:15Jo, jsi drsoň.
Zesměšňování a nálepkování jako důkaz empatie.
Moc nechápu tuhle reakci.
podivin
Správce poradny

Marco Freeman píše: středa 5. 7. 2023, 14:29:58 Se mnou ty obrázky též nic nedělají. Víc na mě působí obraz Augusta F. A. Schencka s názvem
Subjektivně mi přijde, že to přináší větší emoce a příběh než čistě obraz plačícího dítěte.
Podobně jako hoši přede mnou musím konstatovat, že na mě více působí příběhy psané podle skutečnosti.
Chápu. Oni holt tam asi nemůžou mít obrazy, kde je plačíčí holčička, nad kterou stojí chlap, který ji právě znásilnil. Ale v kontextu toho oddělení a jejich pacientů mají ty obrazy právě tohle vyvolávat. Ale někdo se do toho vžije víc, jiný méně. To není nic špatného.

Holt Jáju to urazilo, protože to cítí víc. To ho ale neomlouvá za jeho reakci.