Postřehy z pobytu v PN Bohnice (Jájovo terapeutické vlákno)

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 306 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: Postřehy z pobytu v PN Bohnice (Jájovo terapeutické vlákno)

Nový příspěvek od Silesia »

MR_Xguard píše: neděle 29. 10. 2023, 16:30:20
Jája píše: sobota 28. 10. 2023, 13:41:32 Ja narozdíl od členů ČEPEKu jsem to po 43 letech to šel řešit
Co tohle má znamenat?
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 108 poděkování
Dostal: 298 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Silesia píše: neděle 29. 10. 2023, 16:43:12
MR_Xguard píše: neděle 29. 10. 2023, 16:30:20
Jája píše: sobota 28. 10. 2023, 13:41:32 Ja narozdíl od členů ČEPEKu jsem to po 43 letech to šel řešit
Co tohle má znamenat?
To asi znamená, že podle Jáji jsme zjevně kvůli tomu, že někteří z nás nešli za odborníkem, horší než Jája. S čímž nesouhlasím. Já vidím z toho, co Jája píše, že daleko více problémů má se svojí povahou, než se svojí deviací.
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1658 poděkování
Dostal: 720 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Silesia píše: neděle 29. 10. 2023, 16:18:39 To že se systémy dají obejít je fakt. Kdo nechce nebude spolupracovat. A asi není v lidských silách zajistit 0 recidivu.

Těch kluků je mi líto. Pomoc pro ně a také pro profily by měla být prioritou pro všechny.
Pokud se bude moci člověk dostat k pomoci včas a v kriti tak může některým dětem zachránit.......(nenapadá mě slovo).
No, já bych řekl, že Jájovi (a mně také) se hnusí to, že tihle lidé se chtějí dostat ven podvodem, aby pak mohli páchat další TČ. A výmluvu, že si ten člověk neuvědomuje, že páchá něco špatného, to opravdu neberu. Když už je tam potřetí, tak už dostal třikrát zpětnou vazbu, že dělá špatnou věc, protizákonnou. A místo aby tedy začal uvažovat, že by měl tu léčbu brát vážně, tak se snaží podvézt doktory, jen aby se dostal ven, aniž by svůj problém nějak vyřešil.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Silesia
Registrovaný uživatel

To chápu ale kdy poznáš to, že to někdo bere vážně? Na čele to napsané není
podivin
Správce poradny
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

MR_Xguard píše: neděle 29. 10. 2023, 16:51:29
Silesia píše: neděle 29. 10. 2023, 16:43:12
Jája píše: sobota 28. 10. 2023, 13:41:32 Ja narozdíl od členů ČEPEKu jsem to po 43 letech to šel řešit, musel jsem to řešit viz mě "bláboly " z počátku mého příchodu zde na Čepek.
Co tohle má znamenat?
To asi znamená, že podle Jáji jsme zjevně kvůli tomu, že někteří z nás nešli za odborníkem, horší než Jája. S čímž nesouhlasím. Já vidím z toho, co Jája píše, že daleko více problémů má se svojí povahou, než se svojí deviací.
Zajímavé. Mne nic takového nenapadlo. Schválně jsem doplnil do citace ještě tu tučnou část, aby to nebylo vytržené z kontextu. Zde Jája napsal, že narozdíl od členů ČEPEKu Jája šel jeho problémy řešit, protože je musel jít řešit, což dokládá těmi "bláboly". Takže ano, na rozdíl od jiných členů ČEPEKu, kteří žádné bláboly po příchodu na ČEPEK neměli a proto to nemusli jít řešit, Jája to řešit jít musel. Nevěřím, že by Jája chtěl do někoho rýt, zvlášť když jemu samotnému narážky na něj vadí.

Nevím, ale tohle na mne spíš působí podle přísloví "potrefená husa se vždycky ozve". Ty to z toho výroku opravdu tak cítíš, Guarde, že ti Jája vyčítá, že jsi někdy měl za odborníkem s nějakým problémem jít a nešel jsi?

Jinak ano, Jája má dva problémy. Jeden problém je, že není smířený s tím, že cítí lásku/vzrušují ho děti. Druhý problém je, že je (byl) vznětlivý. A v kombinaci s prvním problémem je/byl chodící bomba. Tu zlost už se snad naučil ovládat nebo aspoň vybít nějakým přijatelným způsobem, práce ve stáji, boxovací pytel (mimochodem, ten bych občas potřeboval také) a přestal byl paranoidní, že ho chceme manipulovat, a přestal si ubližovat (teda aspoň doufám). Takže teď už zbívá smířit se s tou pedofilii. Snad se mu to na pavilonu 5 povede, bude moct jít domu, najít si práci, která ho bude bavit a tak nějak normálně žít.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
podivin
Správce poradny

Silesia píše: neděle 29. 10. 2023, 18:42:13 To chápu ale kdy poznáš to, že to někdo bere vážně? Na čele to napsané není
Když mi potřetí bude tvrdit to, co mi tvrdil už dvakrát a stejně to nedodržel? Opravdu budeš tak naivní? Tak naivní bych pravděpodobně nebyl ani já.
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 108 poděkování
Dostal: 298 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

podivin píše: neděle 29. 10. 2023, 18:52:21 Zajímavé. Mne nic takového nenapadlo. Schválně jsem doplnil do citace ještě tu tučnou část, aby to nebylo vytržené z kontextu. Zde Jája napsal, že narozdíl od členů ČEPEKu Jája šel jeho problémy řešit, protože je musel jít řešit, což dokládá těmi "bláboly". Takže ano, na rozdíl od jiných členů ČEPEKu, kteří žádné bláboly po příchodu na ČEPEK neměli a proto to nemusli jít řešit, Jája to řešit jít musel. Nevěřím, že by Jája chtěl do někoho rýt, zvlášť když jemu samotnému narážky na něj vadí.
Možná jsem úplně nepochopil text, který napsal. S ohledem na gramatiku mi není úplně srozumitelný. Asi máš pravdu. Ale nevím. Ať to vysvětlí Jája, jak to myslel.
podivin
Správce poradny

MR_Xguard píše: neděle 29. 10. 2023, 19:06:55 Možná jsem úplně nepochopil text, který napsal. S ohledem na gramatiku mi není úplně srozumitelný. Asi máš pravdu. Ale nevím. Ať to vysvětlí Jája, jak to myslel.
Jo, s tou jeho gramatikou je to těžké. Jeník má také problémy s psanou češtinou. Řekl bych, že když má někdo problém se psaním, tak musíme být víc opatrní, text číst několikrát a pokud to přesně nechápeme, tak se raději doptat nebo nereagovat. A osobně tedy spíš předpokládám, že to někdo nemyslí zle, že se jen špatně vyjádřil a jestli mi chce opravdu nějak nadávat, tak to má napsat přímo :D
Silesia
Registrovaný uživatel

podivin píše: neděle 29. 10. 2023, 18:52:21 Jinak ano, Jája má dva problémy. Jeden problém je, že není smířený s tím, že cítí lásku/vzrušují ho děti. Druhý problém je, že je (byl) vznětlivý. A v kombinaci s prvním problémem je/byl chodící bomba. Tu zlost už se snad naučil ovládat nebo aspoň vybít nějakým přijatelným způsobem, práce ve stáji, boxovací pytel (mimochodem, ten bych občas potřeboval také) a přestal byl paranoidní, že ho chceme manipulovat, a přestal si ubližovat (teda aspoň doufám). Takže teď už zbívá smířit se s tou pedofilii.

Podivíne děkuji za pohled. Musím říct, (chci), že mi dává smysl.

Napadá mě pokud to tak je:
- změnilo se teď něco? Chci tím říct co je teď ta motivace k tomu získat náhled. Pokud s tím Jája do teď nějak bojoval co ho pohlo kupředu?

Co je větší potíž nestabilita a agresivita (nemyslím ty pojmy nijak zle), nebo pedofilie?

Je super že má být motivací ,, běžnější život " a dál? Je jedna kotva dost?
Co venku?
Jde poznat že přijde agresivita a vznětlivost ke slovu dřív než přijde?
Pomáhá v tom léčebna nebo i tady jsou rádi za ustájenou relapsujicí ovci protože tu už znají a ona zná je ?

Fakt nevím někdy bych se chtěl pokusit se na to podívat z nadhledu.

Ještě drobnost. Myslím, že těch co někdy u odborníka byly není málo. Mohlo by jich být víc, kdyby bylo odborníků víc a měli víc času. Pořád si ale myslím, že pedofilovi dá nejvíc komunita. Třeba i komunitní sezení na kterém by byl psycholog nebo sexuolog ideálně on line něco jako AA (chápu někdo by mohl dělat rozvrat, na druhou stranu funguje to u více odlišností -alkohol drogy bezdomovectví, tak v čem by měla být sexualita jiná). MAPS takovou komunitu mají...
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 30. 10. 2023, 7:38:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravena citace
CatBox
Registrovaný uživatel
Varování: 4
Dal: 31 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od CatBox »

Ahojky všem dítkofilům,
Podivíne, moc zlehčuješ situaci a poměrně chápu že se Jajovi snažíš být oporou, ovšem to co tu předvedl nemá konce.. Nikdy jsem se od Jáji nedozvěděl proč tam je, s jakými problémy se tam údajně šel léčit a už vůbec nechápu jak může mít přístup k telefonu. Nevím co je tedy pravdy s tou pedofílií, ale osobně si také myslím že tohle nemá už nic s tím společného.
Jája určitě má jistý problémy které se řešit musí a řekl bych že je opravdu nebezpečnej pro své okolí.. Zajímalo by mi, co se opravdu děje v Bohnicích, zatím se jen Jája vypisuje, ovšem bych si rád poslechl i druhou stranu, tedy pánů doktorů. Takhle se dohadovat o diagnóze Jajovo problémů asi nemá smysl.
Tož nechám Jáju se dál vypisovat a dál se dozvídat něco nového, ale jak to tak čtu, tak mi přijde že Bohnice jsou nějaká pohodička, dovolená či jinak..
S pozdravem Marek, vlastně CatBox. *spruce_up*
Silesia
Registrovaný uživatel

A proč by neměla do jisté míry být ?
Jája
Registrovaný uživatel
Varování: 16
ve věku od: 10
ve věku do: 45
Kontakt: Miluju zpívající holčičky 🤞
https://youtu.be/nA7MotpbkEA❤️
https://youtu.be/4cmffLlkwxc❤️
Miss you 💖💖💖💖💖
DĚKUJI UMĚLÉ INTELIGENCI za krásné Princezničky AI je super je dobré nemít výčitky svědomí že se mi líbí fotky reálných holčiček je mi trapně, ale tak to prostě mám mé pocity mé svědomí.
Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘
Dal: 384 poděkování
Dostal: 131 poděkování

Nový příspěvek od Jája »

MR_Xguard píše: neděle 29. 10. 2023, 16:30:20 Co jsi napsal, je podle mě mimo, protože je rozdíl mezi pedofilem a psychicky labilním pedofilem. Každopádně ať se daří.
No myslel jsem to jinak než jsi to pochopil, ale také máš pravdu jen si myslím že nejsem labilní, toto slovo mě krapek uráží, ale děkuju ti za zpětnou vazbu....já to myslel tak že vy celý svůj život jste s tím smířený, já nemyslel že se máte někdo jít léčit. Zas moje chyba že jsem to špatně napsal s pozdravem Jája 💖💖🕊️🍀
Silesia
Registrovaný uživatel

Nemyslím si že by většina z nás vždycky byla smířená.
Každý z nás když si upřímně sáhne do svědomí najde ve svém životě dobu, kdy rozhodně smířený nebyl.
Co je rozdílné je délka této doby.
Stejně tak rozdílné jsou způsoby, které k tomu smíření dovedly.
Co pomohlo jednomu, nemusí být akceptovatelné nebo použitelné u druhého. Cílil jsem spíše na to, co se teď změnilo. Co je tvou aktuální motivaci ke změně a v čem se změnila ta motivace.
podivin
Správce poradny

Pokusím se odpovědět za Jáju, protože na 5 má holt mobil jen na hodinu denně. Neměl bych ale říkat snad nic špatně.
Silesia píše: pondělí 30. 10. 2023, 5:25:01 Napadá mě pokud to tak je:
- změnilo se teď něco? Chci tím říct co je teď ta motivace k tomu získat náhled. Pokud s tím Jája do teď nějak bojoval co ho pohlo kupředu?
Řekl bych, že se změnilo hodně. Z těch nových Jájovo zápisků od 16.10. se můžete dočíst několik důležitých informací.

Jednak Jájovi psychologové, doktoři i komunita na oddělení 5 říkali dost toho, co jsme mu tady psali my. Takže Jája pochopil, že jsme se ho nesnažili nijak manipulovat nebo poškodit, ale že jsme měli pravdu.

Dále mu konečně našli prášky, které jdou dohromady s jeho cukrovkou, takže mu pomáhají.

Dále má možnost chodit pracovat do stáje ke koním, práce ho naplňuje nějakou užitečností a koně se mu líbí.

To jsou asi ty nejdůležitější věci.
Silesia píše: pondělí 30. 10. 2023, 5:25:01 Co je větší potíž nestabilita a agresivita (nemyslím ty pojmy nijak zle), nebo pedofilie?
Pro Jáju to je zřejmě ta pedofilie. S tou se prostě nedokáže smířit. Co je ale u Jáji dobré, že sám nechce dětem obližovat, nechce chodit do blízkosti holčiček, protože se bojí selhání. Právě kvůli tomuhle jeho názoru ho nechci odkopnout, ikdyž mi také přes IM nadával. Ale prostě to, že nechce ublížit, toho si moc vážim.

Pro jeho okolí je samozřejmě probém ta agresivita a nestabilita. Nejsem psycholog, ale mám pocit, že ta jeho agresivita i sebepoškozování pramení jen z toho nesmíření se s pedofilii. Osobně si myslím, až se přijme, tak už nebude vybuchovat.
Silesia píše: pondělí 30. 10. 2023, 5:25:01 Je super že má být motivací ,, běžnější život " a dál? Je jedna kotva dost?
Co venku?
Najít si práci a být užitečný. Jsou sice ignoranti, kteří se dokážou celý den flákat a líbí se jim to. Ale osobně mi připadá, že Jája chce být nějak užitečný. A pokud bude stabilní nebo svůj vztek dokáže vybít třeba do toho boxovacího pytle, když to na něj přijde, tak by si mohl najít práci a začít nějak normálně žít.
Silesia píše: pondělí 30. 10. 2023, 5:25:01 Jde poznat že přijde agresivita a vznětlivost ke slovu dřív než přijde?
Jak jsem psal - osobně si myslím, že když se přijme, tak ten vztek zmizí. Smutek z nenaplnění lásky ale zůstane. :(
Silesia píše: pondělí 30. 10. 2023, 5:25:01 Pomáhá v tom léčebna nebo i tady jsou rádi za ustájenou relapsujicí ovci protože tu už znají a ona zná je ?
Tak to by ses musel zeptat těch pracovníků tam, jestli jsou rádi za to, že se jim tam vrací zákazníci. Jája tam rozhodně být nechce a až odejde, tak se tam určitě nebude chtít vrátit.

Rozhodně bych ale řekl, že Jájovi to tam pomáhá. Nejen že dostal léky, ale dostal i stejnou zpětnou odezvu od ne-ČEPEK uživatelů, jako mu dávali ČEPEK uživatelé.
Silesia píše: pondělí 30. 10. 2023, 5:25:01 Ještě drobnost. Myslím, že těch co někdy u odborníka byly není málo. Mohlo by jich být víc, kdyby bylo odborníků víc a měli víc času. Pořád si ale myslím, že pedofilovi dá nejvíc komunita. Třeba i komunitní sezení na kterém by byl psycholog nebo sexuolog ideálně on line něco jako AA (chápu někdo by mohl dělat rozvrat, na druhou stranu funguje to u více odlišností -alkohol drogy bezdomovectví, tak v čem by měla být sexualita jiná). MAPS takovou komunitu mají...
S tím souhlasím, říkám to Jájovi a Jája sám to několikrát potvrdil, že je rád, že nás, nekriminální komunitu, našel.

Nicméně, Jája byl v dost špatném stavu, když k nám přišel, tak předtím pobýval na darkweb fórech a tam se mu nelíbilo a myslel si, že jsme stejní. No a na ten jeho stav potřeboval prostě prášky a nějakou autoritu.

Snad bude mít Jája možnost sám zareagovat, kdybych něco nenapsal přesně, ale zkusím ti odpovědět aspoň na něco.
CatBox píše: pondělí 30. 10. 2023, 9:28:47 Podivíne, moc zlehčuješ situaci , ... , ovšem to co tu předvedl nemá konce..
Hmmm, čím myslíš, že to zlehčuju? Jája tu něco provedl, dostal za to trest, stejně jako každý jiný. Spousta lidí kvůli tomu s ním přestalo komunikovat, což můžeš brát jako další trest.
CatBox píše: pondělí 30. 10. 2023, 9:28:47a poměrně chápu že se Jajovi snažíš být oporou
Snažím, protože se prezentuje jako že nechce dětem ubližovat. Což beru jako velký plus a proto ho nechci zahodit kvůli tomu, že má problém se sebepřijetím a reaguje (reagoval) kvůli tomu agresivně.
CatBox píše: pondělí 30. 10. 2023, 9:28:47Nikdy jsem se od Jáji nedozvěděl proč tam je, s jakými problémy se tam údajně šel léčit a už vůbec nechápu jak může mít přístup k telefonu. Nevím co je tedy pravdy s tou pedofílií, ale osobně si také myslím že tohle nemá už nic s tím společného.
No jo, tak asi Jája s tebou nechce moc komunikovat kvůli osobním antipatiím. Zkus si přečíst jeho zápisky, musíš tomu ale věnovat trochu víc času kvůli jeho gramatice, špatně se to čte, já také někdy musím číst víckrát, abych ten význam pochopil.

Mně osobně (a zřejmě i některým dalším) napsal, jak přesně se do Bohnic dostal. Možná to tu i je někde popsané. Pokud bude třeba chtít, ještě to někdy celé napíše. Jak jsem psal výše, do Bohnic se dostal jednak kvůli tomu agresivnímu a nestabilnímu chování a teď je na oddělení 5 kvůli pedofilii.

Zkus se zeptat doktorů v Bohnicích, zda je možné mít mobil. Jak popisoval 28.10., v Bohnicích jsou různá oddělení, od těch s volnějším režimem až po ty, kde vám seberou úplně všechno a máte na pokoji kameru. Přečti si ten zápisek, jak Jája cestoval. Aktuálně je na oddělení 5, kde může mít mobil hodinu denně.

Navíc, jak psala Bouře, za Jájou byla a skutečně tam je.

Ale samozřejmě - máš právo věřit, čemu chceš.
CatBox píše: pondělí 30. 10. 2023, 9:28:47Jája určitě má jistý problémy které se řešit musí a řekl bych že je opravdu nebezpečnej pro své okolí
Ano, proto tam je.
CatBox píše: pondělí 30. 10. 2023, 9:28:47Zajímalo by mi, co se opravdu děje v Bohnicích, zatím se jen Jája vypisuje, ovšem bych si rád poslechl i druhou stranu, tedy pánů doktorů.
No, to si budeš muset holt nechat zajít chuť, doktoři ti asi nic moc neřeknou. Ale třeba by se Jája s tebou sešel, kdybych měl odvahu za ním zajet.
CatBox píše: pondělí 30. 10. 2023, 9:28:47Takhle se dohadovat o diagnóze Jajovo problémů asi nemá smysl.
No, o ničem se nedohaduju. Z jeho chování a popisu jeho nálad a myšlenek je to docela zřejmé.
CatBox píše: pondělí 30. 10. 2023, 9:28:47 ale jak to tak čtu, tak mi přijde že Bohnice jsou nějaká pohodička, dovolená či jinak..
No, rekl bych, že to teda moc dobře nečteš. Nebo ti přijde tohle pohodička?
Po měsíci na 21 mě dali na 20 zde jsem se moc dlouho neohřál pro mojí vznětlivou povahu a vztek. Tento pavilón není akutní a slouží už pro uklidněné pacienty, ale to jsem nebyl a ani teď úplně nejsem
Z pavilonů 20 jsem byl přemístěný na 23, ale zde jsem se neohřál ani 24hod po ústním konfliktu s ošetřovatelem
Po konzultaci s primářem mě dali na 36 nejakutnější v Bohnicích, říká se to tak. Seberou vám úplně vše čím by si mohl člověk ublížit nebo spáchat sebevraždu a dají na pokoj s kamerou, když je člověk stabilní tak přesunutí na pokoj bez kamery
Z 36 byla deportace 9.8. Na ďábelskou 5 zde jsem se také neohřál dlouho myslím cca 10 dnů +- kvůli ústnímu konfliktu s pacientem Ukrajinské národnosti a zase zpět na 36
Tak nyní jsem zas přes 1 měsíc na 5 a už tu asi zůstanu, jen vůbec netuším jak dlouho vypadalo to že mě pustí, ale asi ne. Tento pavilón je nejhorší ze všech, na jiných se to dalo snést. Na pětce je mnoho pravidel a všeho co dokáže lidi přinutit ke spolupráci jinak tu mohou být i dokonce života, pokud nebudou spolupracovat. Ještě nikdo nikde nademnou neměl tak velkou kontrolu jako zde
Řekl bych tedy, že to moc jako pohodička a dovolená nevypadá. Ale není to vězení, mají tam člověku pomoct a ne ho trápit a trestat.
Jája
Registrovaný uživatel
Miss you 💖💖💖💖💖
DĚKUJI UMĚLÉ INTELIGENCI za krásné Princezničky AI je super je dobré nemít výčitky svědomí že se mi líbí fotky reálných holčiček je mi trapně, ale tak to prostě mám mé pocity mé svědomí.
Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘

Nový příspěvek od Jája »

Dobrý den, milý přátelé a nepřátele co zde čtu tak je mi docela úzko, ale jakákoliv zpětná vazba je pro mě důležitá ať je mi příjemná či nikoliv. CatBox já to stebou zkusil slušně, ale ty evidentně stále jen provokuješ a útočíš (divím se že ti to admini tolerují mě by takové chování už tady neprošlo)Nejsi můj kamarád ani někdo z rodiny abych byl nucen zrovna tobě a celé Česká republice psát o mém zdravotním stavu děkuju za pochopení.
PODIVÍNE🤞 velice moc ti děkuju odpověděl jsi za mě dobře asi sám bych to lépe nezvládl, píšeme si denně víš o mě dost jaké to tady je. Jsi můj první internetový nikdy bych nevěřil že jde mít kamaráda na internetu. Ostudu už ti neudělám budu se snažit být slušný i když mě jedna osoba neustále provokuje a evidentně asi jen tak nepřestane. S pozdravem Jája 💖💖🕊️🍀
Jája
Registrovaný uživatel
Miss you 💖💖💖💖💖

Nový příspěvek od Jája »

Ahoj tak dneska mám 12 hodinovou propustku, kdybych byl tak hrozně NEBEZPEČNÝ jak mě tu jeden nejmenovaný uživatel nazval tak těžko bych byl doma. Pro nezasvěcené lidí kteří o tomto systému nevědí nic, bych rád oznámil že pro fakt NEBEZPEČNÉ Pedofili či jiné osoby je určená DETENCE, pro ještě horší kriminál. Mám radost a jsem šťastný dnes jsem se po 5 🌙 dostal k vaření a vařím své nejoblíbenější jídlo guláš vezmu i na 5 oddělení...a foto podzimu v Bohnicích miluju zdejší stromy s pozdravem Jája 💖💖🕊️🍀
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Jája dne středa 1. 11. 2023, 14:23:16, celkem upraveno 1 x.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Obrázek

Stable Diffusion web UI (Inpaint sketch) + juggernautXL_version6Rundiffusion
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Jája
Registrovaný uživatel
Miss you 💖💖💖💖💖

Nový příspěvek od Jája »

Hezké jak si to udělal? *bravo* *bravo*
podivin
Správce poradny

Cykle02 píše: středa 1. 11. 2023, 17:15:35 Stable Diffusion web UI (Inpaint sketch) + juggernautXL_version6Rundiffusion
tak takhle by se Jájovi ten podzim líbil určitě ještě víc :D
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Jája píše: středa 1. 11. 2023, 18:59:33 Hezké jak si to udělal? *bravo* *bravo*

No dělal jsem vložení objektu do fotografie vlastně poprvé. Nejdřív jsem "umělou inteligencí" LLaVA vytvořil textový popis toho obrázku, text jsem doplnil o holčičku, a pak jsem pomocí Inpaint sketch v Stable Diffusion web UI dal s tím popisem a nakresleným místem, kde má být holčička, vygenerovat otázek. Vyšlo to až na x-tý pokus. Musel jsem teprve zkoušet jak to nastavit. Ten postup a výsledek ještě potřebuje doladit.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?