Co je na tom tak těžké pochopit když chci aby mě nechal být. Ve mě je alespoň krapka slušností a dokážu člověku říct nebo napsat ať mě neotravuje. prostě nestojím s dotyčnou osobou o žádnou komunikaci. Viz zde https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=63130#p63130 moc děkuju za pochopení s Dicky Jája
Postřehy z pobytu v PN Bohnice (Jájovo terapeutické vlákno)
-
- Na trestné lavici
- Varování: 16
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 10
- ve věku do: 45
- Kontakt: JSEM JEDINÝ GL KTERÉHO TOTO ROZBREČÍ
https://youtu.be/nA7MotpbkEA❤️
https://youtu.be/4cmffLlkwxc❤️
Miss you 💖💖💖💖💖
DĚKUJI UMĚLÉ INTELIGENCI za krásné Princezničky AI je super je dobré nemít výčitky svědomí že se mi líbí fotky reálných holčiček je mi trapně, ale tak to prostě mám mé pocity mé svědomí. - Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 117 poděkování
Re: Postřehy z pobytu v PN Bohnice (Jájovo terapeutické vlákno)
Jiříku sorry, ale bohužel co píšeš ani číst nebudu, pokud si někdo z vás nevzpomíná už jednou jsem ho slušně požádal o to aby mě neotravoval.
Co je na tom tak těžké pochopit když chci aby mě nechal být. Ve mě je alespoň krapka slušností a dokážu člověku říct nebo napsat ať mě neotravuje. prostě nestojím s dotyčnou osobou o žádnou komunikaci. Viz zde https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=63130#p63130 moc děkuju za pochopení s Dicky Jája

přeji krásné sny Čepkovic kamošové a kámošky jsem rád že mám ve vás podporu
Jo a nna fórum chodít Nebudu abych náhodou někoho neotravoval.....
Naposledy upravil(a) Jája dne sobota 5. 8. 2023, 20:47:44, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 380 poděkování
- Dostal: 706 poděkování
Jen si to přečti, nereaguji jen na situaci s CatBoxem. Píšu to obecně a radím ti obecné rady, které ti mohou pomoci. Pokud nečteš rady, které jsou dobře míněné a mohou ti nějak pomoci, pak se lepším člověkem opravdu nestaneš.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
DĚKUJI UMĚLÉ INTELIGENCI za krásné Princezničky AI je super je dobré nemít výčitky svědomí že se mi líbí fotky reálných holčiček je mi trapně, ale tak to prostě mám mé pocity mé svědomí. - Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘
O tom zda se stanu lepším nebo horším, mi určitě tvé rady nepomůžou. Mám hlavu jiných věcí než se tu pořád hádat a někomu stále něco dokazovat nebo vyvracet kdo jsem kdo nejsem. Spousta z vás umí jen ignorovat a není ani té slušností něco napsat odepsat já vám dám čas můj a komunikuju když budu arogantní a mlčet nic se nevyřeší. Žádný problém bez komunikace řešit nelze s pozdravem dicky Jája 

-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 380 poděkování
Nu což, jak chceš. Pak už nemám co ti říct a už ti psát hold nebudu, když to ani nechceš číst. Věčně si na něco stěžuješ, ale sám děláš totéž, Pak už ti nemám co říct. Howk.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Ano máš úplnou pravdu chceš abych ti ještě něco odsouhlasil, jsem ten nejhorší člověk na ČEPEKu který věčně někoho napadá vyhrožuje se vším je nespokojený furt brečí furt řve jsem prostě ta největší upřímná mrcha a má upřímnost a rozdílné názory spousty z vás štvou...co čekáte že tu budu psát až do hloubky své pocity atd vzpamatujte se nejste PČR nejste doktoři a může to číst celá ČR..... přeju krásný zbytek večera ja brzy dostanu lentilky tak mi bude zas o něco lépe. Dostal jsem nové lentilky tak proto mám z této komunikace spíš srandu. Všichni jsou úžasný jen já jsem blázen z Bohnic
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Můžete mi zase prosím vrátit funkcí udělování Like
? Nebo mám smůlu ty AI holčičky si zaslouží 100 Like 

s pozdravem Jája 

nechce mi někdo říct pohádku? Teď ležím na chodbě na pytel takový ten na sezení ne ten jiný a píšu tu.
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Ano máš pravdu, pokud si četl něco co jsem zde psal, tak by ti jistě nemělo uniknout že jsi právě přeju ať se tu komunikuje. Jen bych si také chtěl zachoval trochu soukromí, takže na co budu nebo nebudu reagovat je snad má věc a každému z vás je potom snad prd.Fx100d píše: ↑sobota 5. 8. 2023, 19:42:52 Jájo, já v tom příspěvku žádnou provokaci nevidím. Píšeš tu na fórum, které je veřejné a fórum je o komunikaci. Je tedy logické, že na tvé příspěvky lidé reagují a mohou vyjádřit svůj názor, nebo se třeba na něco zeptat. Tak trochu nerozumím tomu, proč sem vlastně píšeš. Chápu, že chceš vyjádřit své pocity a vypovídat se z nich. Ale musíš počítat s tím, že na to lidé reagují.
CatBox jsem zde již prosil aby mě neotravoval
https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=63123#p63123
Ano zase máš pravdu, ale asi ti uniklo v jakém pavilónu jsou a jaký mají efekt na osoby pobývající na 5 oddělení v Bohnicích. Zas jen mé POCITY které mě citově zasáhli a každý to vnímá hold jinak, ale s tím jsem se smířil tak nechápu proč to zase řešíš? (raději ani neodpovidej prosím) Timovi jsem se omluvil a spor byl vyřešen. Své chování jsem také odsoudil tak zas proč ryješ. Bylo by fajn aby někteří z vás přestali dělat ze mě to největší zlo. Někteří z vás se zamyslete sami nad sebou (někteří uživatelé zde jsou egocentrický a tuto vlastnost fakt nesnáším) Až ji odstraníte tak teprve pak máte právo se motat do citů pocitů názorů jiných osob. Do té doby dopuručuji jak se říká (držet pusinečku a šoupat nožičkami)
Ano komiks jsem zkritizoval a zas nechápu, do háje proč to řešíš, když jsem se omluvil a neviděl jsem tam to co jsem měl vidět. Podivín mi to vysvětlil já se slzami v očích uznal že má pravdu. Znovu přestaňte ze mě dělat to největší zlo.Fx100d píše: ↑sobota 5. 8. 2023, 19:42:52 Na druhou stranu jsi dost hnusně zkritizoval komiks, který nakreslila Bouře a úplně jsi jej zkritizoval a začal jsi Bouři urážet, když se ti snažila vysvětlit, že komiks není obecně o pedofilech, ale o jednom z nich a reakci veřejnosti na tohoto konkrétního člověka. Ano, ten komiks se ti nemusí líbit, stejně jako se Swenovi nelíbí obrázky plačících dětí. Jenže tvá reakce na komiks byla, na rozdíl od té Swenovy na obrázky, dosti útočná a neadekvátní.
To nebyla panna mě to spíš přišlo, jak dítě jak mrtvé dítě bylo to depresivní neviděl jsi to takže buď zticha. Ta hračka byla ošklivá, přirovnal bych ji klidně k Anabelle. Poprosil jsem dotyčnou osobu zda si tu pannu nebo holčičku nebo jak to nazvat mohu vyfotit.Fx100d píše: ↑sobota 5. 8. 2023, 19:42:52 Vytáčí tě, že si někdo s sebou tahá pannu v životní velikosti, vytáčí tě, že někdo reaguje na zápisky, které veřejně píšeš na diskuzní fórum, vytáčí tě pravidla na ČEPEKu i pravidla v Bohnicích. Vytáčí tě autority, které ta pravidla po tobě chtějí dodržovat.
Majitel řekl ano, ale zdravotní personál mi to zakázal, tak mi nezbylo nic jiného než uposlechnout. Jak píšu nechtěl bys tutu hračku dát své bývalé lásce byl to hnus měl jsem z toho husí kůži. Chápu že to má pro toho nemocného člověka nějaký větší symbol než pro mně. Já zas popsal své pocity nikomu nic nevnucuju.
Takže zas nechápu proč se ze mě snažíš dělat nějaké, zlo monstrum. Prostě vás ŠTVE že tu jsem že víte že mě 100% tento účet sleduje kriminálka a toto je jeden z důvodu proč po mě jdete jak moucha po něčem. Já mám svědomí čisté teď už ano takže zas prosím ostatní členy zamyslete sami nad sebou a pak kecy na mě.
Ano zde stebou souhlasím do posledního slova a mě nevzniká nárok jakkoliv to obkecávat jen mohu sklopit pokorně hlavu a jen se stydětFx100d píše: ↑sobota 5. 8. 2023, 19:42:52 Měl by ses naučit v první řadě ovládat své emoce a rozmýšlet se, jak na věci, které ty emoce vyvolávají budeš reagovat. Reakce ostatních lidí nezvládáš, ale sám reaguješ nepřiměřeně a vůbec nepřemýšlíš nad tím, jak tvé reakce na druhé lidi působí. Takže v druhé řadě bys měl zapracovat na své empatii a popřemýšlet, jak tvé reakce může druhý vnímat.
Nemyslím si že si přátelé najdu jelikož jsem vzteklý člověk, který je upřímný a mnozí lidé tuto vlastnost nesnáší, málokdo chce slyšet negativní kritiku na svou osobu. Takové lidí nikdo rád nemá v dnešní době uspějí ve společnosti vlez do zadkové a mazači medu kolem pusy takoví lidé mají nejvíce přátel, ale přesně tento typ lidí nesnáším a nesnášet budu. Toto nejsou lidi na které je spolehnutí, vždy budou jednat ve prospěch sebe a půjdou a jdou přes mrtvé bez ohledu.Fx100d píše: ↑sobota 5. 8. 2023, 19:42:52 Zkus to také. Vykašli se na reakce na věci, co ti vadí a zkus se naopak soustředit a reagovat na to, co ti je příjemné a co se ti líbí. nejen, že se sám budeš cítit mnohem lépe, ale třeba svou pozitivní reakcí potěšíš i toho druhého a můžeš si tak najít své přátele.
NIKDY nefňukám a pokud to na někoho tak působí tak se plete a vůbec svým způsobem je mi to i jedno. Je pro mě těžké nereagovat na idioty co mě štvou, protože jsem upřímný. Není moc lidí kteří pro mě něco významného udělali spíš jen má rodina nebýt jich byl bych na ulici nebo v kriminále nebo už mrtvý. Tím své rodině veřejně moc děkuju vím že jste to semnou měli těžké, ale bohužel o tom že jsem PEDOFIL bylo těžké si to vše připustit a to mělo za následek že jsem byl prostě v háji a drogy a alkohol to vše jen zhoršili. S pozdravem JájaFx100d píše: ↑sobota 5. 8. 2023, 19:42:52 Nebudeš pak muset fňukat, že tě tu nikdo nechce. Vykašli se na lidi, co tě štvou a nereaguj na ně. Soustřeď se na lidi, co ti jsou sympatičtí a snaž se více ocenit to, co pro tebe jiní udělají, nebo co se ti na nich líbí a více ignorovat to, co tě na nich naopak štve. Věřím, že se ti pak i ty mezilidské vztahy zlepší.
Naposledy upravil(a) Jája dne neděle 6. 8. 2023, 5:40:57, celkem upraveno 3 x.
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Ještě se dneska vrátím ke včerejšímu dnu.....Na druhou večeři pro mě a mého kolegu na pokoji jsem udělal mňamku. Nastrouhané 4x jablko na tom malém struhadle, které jsem smíchal s vločkami a mysli viz fotografie bude na konci tohoto zápisku.Krapek sůl a krapek cukru i když nesmím (diabetik).
Udělal jsem z toho hustou hmotu za pomoci vody, mléko jsme neměli. Vzal jsem malý kalíšek lehce navlhčil vodou, a vysypal vločkami aby mi šla hmota vyklopit úhledně na talíř. Po vyklopení do středu umělého talíře jsem to ozdobil ještě vločkami, chybělo mi něco barevnějšího...jen příklady mletá skořice, čokoláda, jemně nakrájená na slabé vlasy (julienne), nebo nějaká ovocná omáčka prostě něco. Udělal jsem to zkrátka z toho co jsem měl (chybí mi vaření, proto i tento moment jsem si užil)
Pak jsem to dodnes kolegovi ke stolu ve společenské místnosti ochutnal to hezky se usmál a dodal že je to výborný a já byl moc šťastný že jsem ho potěšil. Řekl jsem to ošetřujícím personálu, ty mi řekli že bude od toho špinavý jelikož kolega je fakt na tom hodně zle, poprosil jsem je ať mi něco dají ať mu to mohu přivázat kolem krku, protože papá jak zvířátko
.
Původně jsem si myslel že mě schválně zlobí, ale jak píšu je na tom zlé proto ho už teď více beru, a snažím se o něj starat baví mě to. Večer se musí budit jinak se počůrá, tak jsem ho dnes taky probudil a když se vracel ze záchodu (máme ho na pokoji) řekl mi že mě má rád. Zas jsem byl v ten moment šťastný a když si to přehrávám v hlavě pořád mě to dobíjí je to hezký, když vám to řekne někdo takový jako je on.
Mám v sobě super pocit když vím že mu má snaha v něčem ulehčí už tak těžký jeho život. Potřebuju tu svou na kousky rozmlácenou karmu trošku poopravit, tak se snažím krmit ve mě toho hodného Vlka jak mi doporučila naše KRÁLOVNA PSYCHOLOŽEK
ten zlý je obézní a hodný umírá hlady.... Hezky řečeno pro někoho to bude jistě blbost, ale pro mě zásadní krok ke změně. Nejlepší mysli výroba Česko https://emco.cz/eshop/kategorie/produkty/mysli/

Udělal jsem z toho hustou hmotu za pomoci vody, mléko jsme neměli. Vzal jsem malý kalíšek lehce navlhčil vodou, a vysypal vločkami aby mi šla hmota vyklopit úhledně na talíř. Po vyklopení do středu umělého talíře jsem to ozdobil ještě vločkami, chybělo mi něco barevnějšího...jen příklady mletá skořice, čokoláda, jemně nakrájená na slabé vlasy (julienne), nebo nějaká ovocná omáčka prostě něco. Udělal jsem to zkrátka z toho co jsem měl (chybí mi vaření, proto i tento moment jsem si užil)
Pak jsem to dodnes kolegovi ke stolu ve společenské místnosti ochutnal to hezky se usmál a dodal že je to výborný a já byl moc šťastný že jsem ho potěšil. Řekl jsem to ošetřujícím personálu, ty mi řekli že bude od toho špinavý jelikož kolega je fakt na tom hodně zle, poprosil jsem je ať mi něco dají ať mu to mohu přivázat kolem krku, protože papá jak zvířátko
Původně jsem si myslel že mě schválně zlobí, ale jak píšu je na tom zlé proto ho už teď více beru, a snažím se o něj starat baví mě to. Večer se musí budit jinak se počůrá, tak jsem ho dnes taky probudil a když se vracel ze záchodu (máme ho na pokoji) řekl mi že mě má rád. Zas jsem byl v ten moment šťastný a když si to přehrávám v hlavě pořád mě to dobíjí je to hezký, když vám to řekne někdo takový jako je on.
Mám v sobě super pocit když vím že mu má snaha v něčem ulehčí už tak těžký jeho život. Potřebuju tu svou na kousky rozmlácenou karmu trošku poopravit, tak se snažím krmit ve mě toho hodného Vlka jak mi doporučila naše KRÁLOVNA PSYCHOLOŽEK

-
- Správce poradny
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1594 poděkování
Super Jájo!Jája píše: ↑neděle 6. 8. 2023, 6:57:45 Pak jsem to dodnes kolegovi ke stolu ve společenské místnosti ochutnal to hezky se usmál a dodal že je to výborný a já byl moc šťastný že jsem ho potěšil. Původně jsem si myslel že mě schválně zlobí, ale jak píšu je na tom zlé proto ho už teď více beru, a snažím se o něj starat baví mě to. Večer se musí budit jinak se počůrá, tak jsem ho dnes taky probudil a když se vracel ze záchodu (máme ho na pokoji) řekl mi že mě má rád. Zas jsem byl v ten moment šťastný a když si to přehrávám v hlavě pořád mě to dobíjí je to hezký, když vám to řekne někdo takový jako je on.
Mám v sobě super pocit když vím že mu má snaha v něčem ulehčí už tak těžký jeho život.

Jéééé, já myslel, že to takhle píšeš ty, protože nevíš, že se píše müsliJája píše: ↑neděle 6. 8. 2023, 6:57:45 Nejlepší mysli výroba Česko https://emco.cz/eshop/kategorie/produkty/mysli/

Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 4
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 29 poděkování
Milý pedoňští uživatelé, milý návštěvníci,
Jelikož je to silně offtopic a dál bych se držel nadpisu vlákna, tak hrotit něco co píše Jája je opravdu nehezké a určitě by se o tom dalo polemizovat.. Ovšem napsal jsem Jájovi do soukromé zprávy o tom jak by se měl chovat a nebudu zde rozvádět to co píše!
Pokud ovšem se bude chtít Jája rozepsat o tom co si myslí na mou osobu nebo další osoby které mu údajně ubližují, tak bych zvážil o novém a to i klidně soukromém vlákně kde se to bude dát rozebrat a tak se snažit Jájovi domluvit na prospěch jeho chování..
A co se mých příspěvků týče na toto vlákno, tak mi nebylo odpovězeno, což mi je docela líto, protože jak psal Kasz, bylo by fajn zjistit nějaké informace které rozhodně nejsou nějak citlivé, ale nebudu Jáju pochopitelně dál nutit...
Zkrátka mi je docela líto, že se takhle chová a moje slušné otázky jsou mu asi nějak otravné, tedy zkuste se ho stejně zeptat na stejné otázky, třeba změní názor, co já vím.
Tedy jak se sám Jája vypořádá s tím faktem že toto je veřejné, to se nechám podat, ale ještě jednou píšu, prosím uvědom si co píšeš Jájo! Být citlivka, tak bych si to mohl i nějak vzít k srdci, což rozhodně nejsem a přejdu to.
Děkuji za pochopení a Jájo, budu se těšit na další příspěvky z Bohnic a i když zase budu já ten co píše všechno jen to špatně.. tak rozepiš se klidně víc o tech Bohnicích a jak to máš třeba s okolním světem, budu zvědav na tvé příspěvky.
A jak je zvykem zdejších koček z krabic.. Dycky LGL!!! Holčičkofilům zdar
Jelikož je to silně offtopic a dál bych se držel nadpisu vlákna, tak hrotit něco co píše Jája je opravdu nehezké a určitě by se o tom dalo polemizovat.. Ovšem napsal jsem Jájovi do soukromé zprávy o tom jak by se měl chovat a nebudu zde rozvádět to co píše!
Pokud ovšem se bude chtít Jája rozepsat o tom co si myslí na mou osobu nebo další osoby které mu údajně ubližují, tak bych zvážil o novém a to i klidně soukromém vlákně kde se to bude dát rozebrat a tak se snažit Jájovi domluvit na prospěch jeho chování..
A co se mých příspěvků týče na toto vlákno, tak mi nebylo odpovězeno, což mi je docela líto, protože jak psal Kasz, bylo by fajn zjistit nějaké informace které rozhodně nejsou nějak citlivé, ale nebudu Jáju pochopitelně dál nutit...

Tedy jak se sám Jája vypořádá s tím faktem že toto je veřejné, to se nechám podat, ale ještě jednou píšu, prosím uvědom si co píšeš Jájo! Být citlivka, tak bych si to mohl i nějak vzít k srdci, což rozhodně nejsem a přejdu to.
Děkuji za pochopení a Jájo, budu se těšit na další příspěvky z Bohnic a i když zase budu já ten co píše všechno jen to špatně.. tak rozepiš se klidně víc o tech Bohnicích a jak to máš třeba s okolním světem, budu zvědav na tvé příspěvky.
A jak je zvykem zdejších koček z krabic.. Dycky LGL!!! Holčičkofilům zdar

-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Šašku jsi k smíchu ani si to číst nebudu s pozdravem dicky Jája 

tak mu milý admini řekněte ať mě
nechá být, prostě se s ním bavit nebudu. KDYBYCH JÁ někoho tímto stylem otravoval tak mám zase ban. Proto tvrdím měla by tu být nezaujatá osoba která by byla nad vámi. Moc díky
nechá být, prostě se s ním bavit nebudu. KDYBYCH JÁ někoho tímto stylem otravoval tak mám zase ban. Proto tvrdím měla by tu být nezaujatá osoba která by byla nad vámi. Moc díky
Naposledy upravil(a) Jája dne neděle 6. 8. 2023, 12:50:46, celkem upraveno 2 x.
-
- Správce poradny
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Obávám se, že se asi nikdo víc vyptávat nebude. Těm, kterým Jája z nějakého důvodu důvěřuje/důvěřoval, tak některé detailnější informace sdělil jiným soukromým kanálem, takže ti nemají důvod se ptát. A těm ostatním, ke kterým má horší vztah (podobně jako k tobě), tak těm to asi také nebude chtít říkat. Možná třeba přes jiný kanál, ale ne veřejně. Nebo možná někdy později, až s tím bude víc vyrovnaný a nějak to zvládne.CatBox píše: ↑neděle 6. 8. 2023, 11:42:57 A co se mých příspěvků týče na toto vlákno, tak mi nebylo odpovězeno, což mi je docela líto, protože jak psal Kasz, bylo by fajn zjistit nějaké informace které rozhodně nejsou nějak citlivé, ale nebudu Jáju pochopitelně dál nutit...Zkrátka mi je docela líto, že se takhle chová a moje slušné otázky jsou mu asi nějak otravné, tedy zkuste se ho stejně zeptat na stejné otázky, třeba změní názor, co já vím.
Já naprosto chápu, že to hodně ubližuje, když Jája jeden den člověku nadává, druhý den je milý, a další den jsme zase hnusáci. Jako správce poradny jsem viděl i ty neschválené zápisky, takže je to opravdu jako na houpačce. A přesně proto Jája je v Bohnicích. Hodně lidí už to nebaví s Jájou takhle komunikovat a naprosto to chápu, ale prostě Jája má problém a nějak ho v Bohnicích řeší. Jeden den píše, že jsme sekta a už sem chodit nebude, druhý den zase píše, že je tady rád, že mu to pomáhá, což si myslím i já, že je tady mezi těmi, kdo mu rozumí aspoň v té pedo stránce.CatBox píše: ↑neděle 6. 8. 2023, 11:42:57 Tedy jak se sám Jája vypořádá s tím faktem že toto je veřejné, to se nechám podat, ale ještě jednou píšu, prosím uvědom si co píšeš Jájo! Být citlivka, tak bych si to mohl i nějak vzít k srdci, což rozhodně nejsem a přejdu to.
Já osobně ho nezatracuju, protože mám pocit, že není blbec a trol, ale prostě se to v něm tříská. Ale chápu, že ostatní to nebaví a raději komunikují s milými lidmi, kteří pořád nepřepínají.
Osobně bych tohle vlákno nechal také pro Jájovo zápisky. Ať sem píše sám, co chce. Pokud budete mít dotazy, zkuste se zeptat SZ nebo na jiném kanále a případné osobní konflikty řešte také tam. Já doufám, že Jája už nebude nadávat a vyhrožovat a případnou negativní kritiku povede slušně. Mám pocit, že se začíná zlepšovat, nebo alespoň už chápe, že se má krotit v používání hrubých výrazů, tak snad nikoho nebude urážet slovně nějak víc. A jinak to zkuste holt nějak zpracovat, čímž myslím ignorovat. Prostě si zkuste představit, že to neříká Jája, ale nějakej jinej člověk. Připadá mi, že Jája je jako Dr Jekyll a Mr Hyde Osobně přeju Jájovi, aby se mu podařilo zlého vlka (pana Hyda) úplně zkrotit a odstranit.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Čau lidičky, na přání mého ctitele jdu shrnout včerejší den.
Mým spolubydlícím jsem byl zas vzhůru asi od 3am, přesně již nevím. Pak jsem nějaký čas investoval do psaní na článek zde do ČEPEKu. Klasika snídaně kafe, lentilková párty, ranní sprcha. Po uběhnutí pár hodin mě můj spolubydlící donutil jít na vedlejší pokoj. Jelikož je prý retardovaný tak se chová prostě jinak než třeba ""JÁ"".
Má kašel tak u toho řve křičí, že umře že mu je hrozně a nepomůže vůbec nic jen si narvat špunty do uší, ale stejně jde slyšet.Vazím si ho jinak je ok jen se chová prostě jinak. Tak mi nabídl zdravotní personál přesun na jiný pokoj, ale nechtěl jsem ho tam nechat samotného, ale ani jsem nechtěl poslouchat jeho řvaní nadávání křičení. Jedna osoba řekla že je v takovém stavu že mu je jedno zda tam sem nebo ne. Tak mé rozhodnutí bylo o to lehčí a teď mám svatý klid, dnes jsem se i lépe vyspal
Stěhování vedle na pokoj zabralo nějaký čas.
Pak oběd, léky, kafe, Čepek (zas mě otravoval můj ctitel evidentně po mě jde
)hudba sluchátka, svačina. Nevím kdy, ale pak přišla na jakoby na vizitu žurnál Doktorka.
Ptala se jak mi je svým způsobem jsem lhal, protože se ve mě prali negativní emoce z ČEPEKu, ale jinak mi bylo fajn. Tento barák se v Bohnicích bere za to nejhorší, když tady někdo dělá bordel, tak si personál navleče modré rukavice a jdou do akce injekce a přivázání k postelí (stejně je obdivuju).
Taky jsem tu jednou spustil vztek, protože po kontrole peněz jsem měl o 200kč mínus. Mě už bylo jen divné to že se jedná osoba tvářila divně, tak jsem věděl že není něco v pořádku, proto jsem neustoupil kecům a prachy jsem si přepočítal.Pak jsem upustil páru, ale jak jsem si všiml že si berou rukavičky tak jsem dal zpátečku. Nadal jsem jim do zlodějú atd a možná i křičel.., Jeden pán mi nezapomněl připomenout proč tu jsem. Já odpověděl kvůli psychickým problémům a mé jiné sexuální orientaci a on dodal a vy nám budete nadávat do zlodějú. (Chci ho potkat venku, mimo tento areál řeknu mu více slov )
Prachy mi byli vráceny kdybych si zatím nestál přišel bych o 200kč bylo mi to vysvětleno cca po 15-20 minutách že vypadla z pytlíku. Ten pytlík je dostatečně velký a jde o ten typ s tím uzavíratelným systémem hojně se využívá všude. Nevěřím že šlo o omyl už jen z těch reakci a po uplynutí dost dlouhé doby.
Odbočil jsem jinam.... včera jsem měl emoce značně na hraně, ale štve mě když kdokoliv proti mě používá tresty ať zde v Bohnicích nebo na ČEPEKu. Jinak včerejši den nebyl ničím moc zajímavý, kdyby nebylo konfliktů na ČEPEKu tak by byla asi nuda. Dnes možná půjdu na jiný pavilón....co napsal Podivín je úplná pravda takže KITECAT zde máš vysvětlení a tím Podivínovi moc děkuju zatím mi stále je ubíráno právo na dávání Like
tak jo máš písemně s pozdravem Jája 

Mým spolubydlícím jsem byl zas vzhůru asi od 3am, přesně již nevím. Pak jsem nějaký čas investoval do psaní na článek zde do ČEPEKu. Klasika snídaně kafe, lentilková párty, ranní sprcha. Po uběhnutí pár hodin mě můj spolubydlící donutil jít na vedlejší pokoj. Jelikož je prý retardovaný tak se chová prostě jinak než třeba ""JÁ"".
Má kašel tak u toho řve křičí, že umře že mu je hrozně a nepomůže vůbec nic jen si narvat špunty do uší, ale stejně jde slyšet.Vazím si ho jinak je ok jen se chová prostě jinak. Tak mi nabídl zdravotní personál přesun na jiný pokoj, ale nechtěl jsem ho tam nechat samotného, ale ani jsem nechtěl poslouchat jeho řvaní nadávání křičení. Jedna osoba řekla že je v takovém stavu že mu je jedno zda tam sem nebo ne. Tak mé rozhodnutí bylo o to lehčí a teď mám svatý klid, dnes jsem se i lépe vyspal
Stěhování vedle na pokoj zabralo nějaký čas.
Pak oběd, léky, kafe, Čepek (zas mě otravoval můj ctitel evidentně po mě jde
Ptala se jak mi je svým způsobem jsem lhal, protože se ve mě prali negativní emoce z ČEPEKu, ale jinak mi bylo fajn. Tento barák se v Bohnicích bere za to nejhorší, když tady někdo dělá bordel, tak si personál navleče modré rukavice a jdou do akce injekce a přivázání k postelí (stejně je obdivuju).
Taky jsem tu jednou spustil vztek, protože po kontrole peněz jsem měl o 200kč mínus. Mě už bylo jen divné to že se jedná osoba tvářila divně, tak jsem věděl že není něco v pořádku, proto jsem neustoupil kecům a prachy jsem si přepočítal.Pak jsem upustil páru, ale jak jsem si všiml že si berou rukavičky tak jsem dal zpátečku. Nadal jsem jim do zlodějú atd a možná i křičel.., Jeden pán mi nezapomněl připomenout proč tu jsem. Já odpověděl kvůli psychickým problémům a mé jiné sexuální orientaci a on dodal a vy nám budete nadávat do zlodějú. (Chci ho potkat venku, mimo tento areál řeknu mu více slov )
Prachy mi byli vráceny kdybych si zatím nestál přišel bych o 200kč bylo mi to vysvětleno cca po 15-20 minutách že vypadla z pytlíku. Ten pytlík je dostatečně velký a jde o ten typ s tím uzavíratelným systémem hojně se využívá všude. Nevěřím že šlo o omyl už jen z těch reakci a po uplynutí dost dlouhé doby.
Odbočil jsem jinam.... včera jsem měl emoce značně na hraně, ale štve mě když kdokoliv proti mě používá tresty ať zde v Bohnicích nebo na ČEPEKu. Jinak včerejši den nebyl ničím moc zajímavý, kdyby nebylo konfliktů na ČEPEKu tak by byla asi nuda. Dnes možná půjdu na jiný pavilón....co napsal Podivín je úplná pravda takže KITECAT zde máš vysvětlení a tím Podivínovi moc děkuju zatím mi stále je ubíráno právo na dávání Like
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Čau Lidičky
snad vám všem nevadí že Vás všechny tak oslovují, ale je pravda že lidi jsme všichni.
Dnes začínám psát dříve už dnešní den ne zítra ráno právě je 18:42 ležím na chodbě na mým oblíbeným pytli zde

Tuto věc si musím koupit, až si seženu až mě pustí nějakou práci. Zatím jsem na obtíž rodině a tomutu státu ČR.
Dnes jsem se vyspal podstatně lépe, byl jsem vzhůru ve 4 go WC pak se mi podařilo ještě usnout do 6hod.
Potom klasické ranní věci, sprcha NEsnážím sprchy které jsou pevně přidělené ke zdi. Štve mě když si nemůžu mýt kde Chci. Ještě je úplně malá stejná velikost jak flaška na čaj od firmy na ty suché bagety
Po sprše si snažím rozhýbat 100x dřepů 80x klik 100 sklapovaček. Pak si ustelu postel, uklidím si bordel a chci fungovat jako kdybych měl práci a nějaký řád. Moc si přeju najít nějakou práci kuchaře za nějaký peníz, kde se dá vařit kreativně a lidí se k sobě chovají hezky. Juknu na mobil buď na WC nebo před snídaní.
Juknu na ČEPEK přečtu ok věci. Jenom nečtu jaký dobytek zneužíval někoho jen pak vzteky brečím a jsem naštvaný (mám zákaz číst takové články od naší Královny) Přímo pro KiteCat píšu ano já také zneužíval jako nezletilý tak Psst nemusíš to pak zmíňovat jak běžně děláš! Dnes byla na snídani 1x vařené vejce + máslo + dva krajíce chleba....Kakao a čaje jsou hnusný
lepší voda.
Po snídani rychlá lentilková párty pak co nejrychleji pro kafe....mají ho schované v kuchyňce, já mám kafčo v umělé dóze, ale na pokoj mi ho nechtějí dát protože bych mohl logrem zabít sebe a umělým kyblíčkem převzít kontrolu nad tímto pavilónem. Kafčo na pokoji pak přijde zdravotní personál, převléct postele ustlát utřít, stolky po lidech kteří jsou asi i doma úplné neschopný. Semnou to mají bez starosti
Pak jsem si šel ještě zdřímnout cca do 10 už přesně nevím, napsal článek na Čepek jak po mě můj nápadník chtěl
a dnes ho píšu znova.
Pak byla velká vizita kde jsem se dozvěděl určitý typ informací které tady určitě psát nebudu, toto se dozví jen vyvolení lidí. Ještě sám nevím, nerad mluvím o dětech a Pedofili zneužívání s doktory většinou brečím, protože mě to bolí moc bolí. Pan primář první otázka jak se máte já řekl mám už hlad bylo před obědem, pak další otázka co byste si přál já zas mé obvyklé eutanazie pak mi řekl něco co zde právě psát nebudu omlouvám se všem kteří se toto nikdy nedozvědí. Po obědě nic moc, prášky, kafčo a moc přemýšlení. Pitomé prášky většinou se mi chce po nich spát, tak jsem si lehnul asi do 15 kafčo a nějak to přežít do večeře.
Už mě to tu začíná štvát, už bych chtěl domů, ale cítím že ok nejsem možná už nikdy nebudu, ten vnitřní vztek s některé pocity reakce zvládám těžce. Jen mám už delší dobu udělat pro někoho 1x denně něco dobrého. Zvláštní já se nesnáším a doktoři říkají že nejsem tak zlý. No a jsem zpět u depresi prostě má hlava obsahuje x věci kvůli kterým je těžké sám k sobě najít cestu.
Jednou dobrá nálada bych zas úplný opak má hlava je mé vězení jedná část mozku chce to druhá zas to. Kdy už nějaký inteligentní člověk pochopí že eutonazie pro mě je jediné možné řešení...teď to píšu už zas ráno večer jsem už neměl náladu. Tak jsem zvědav co mě zas dneska čeká. Snad to bude něco dobrého jdu si dát sprchu atd atd tak zatím čauky s pozdravem Jája

Dnes začínám psát dříve už dnešní den ne zítra ráno právě je 18:42 ležím na chodbě na mým oblíbeným pytli zde

Tuto věc si musím koupit, až si seženu až mě pustí nějakou práci. Zatím jsem na obtíž rodině a tomutu státu ČR.
Dnes jsem se vyspal podstatně lépe, byl jsem vzhůru ve 4 go WC pak se mi podařilo ještě usnout do 6hod.
Potom klasické ranní věci, sprcha NEsnážím sprchy které jsou pevně přidělené ke zdi. Štve mě když si nemůžu mýt kde Chci. Ještě je úplně malá stejná velikost jak flaška na čaj od firmy na ty suché bagety
Po sprše si snažím rozhýbat 100x dřepů 80x klik 100 sklapovaček. Pak si ustelu postel, uklidím si bordel a chci fungovat jako kdybych měl práci a nějaký řád. Moc si přeju najít nějakou práci kuchaře za nějaký peníz, kde se dá vařit kreativně a lidí se k sobě chovají hezky. Juknu na mobil buď na WC nebo před snídaní.
Juknu na ČEPEK přečtu ok věci. Jenom nečtu jaký dobytek zneužíval někoho jen pak vzteky brečím a jsem naštvaný (mám zákaz číst takové články od naší Královny) Přímo pro KiteCat píšu ano já také zneužíval jako nezletilý tak Psst nemusíš to pak zmíňovat jak běžně děláš! Dnes byla na snídani 1x vařené vejce + máslo + dva krajíce chleba....Kakao a čaje jsou hnusný
Po snídani rychlá lentilková párty pak co nejrychleji pro kafe....mají ho schované v kuchyňce, já mám kafčo v umělé dóze, ale na pokoj mi ho nechtějí dát protože bych mohl logrem zabít sebe a umělým kyblíčkem převzít kontrolu nad tímto pavilónem. Kafčo na pokoji pak přijde zdravotní personál, převléct postele ustlát utřít, stolky po lidech kteří jsou asi i doma úplné neschopný. Semnou to mají bez starosti
Pak byla velká vizita kde jsem se dozvěděl určitý typ informací které tady určitě psát nebudu, toto se dozví jen vyvolení lidí. Ještě sám nevím, nerad mluvím o dětech a Pedofili zneužívání s doktory většinou brečím, protože mě to bolí moc bolí. Pan primář první otázka jak se máte já řekl mám už hlad bylo před obědem, pak další otázka co byste si přál já zas mé obvyklé eutanazie pak mi řekl něco co zde právě psát nebudu omlouvám se všem kteří se toto nikdy nedozvědí. Po obědě nic moc, prášky, kafčo a moc přemýšlení. Pitomé prášky většinou se mi chce po nich spát, tak jsem si lehnul asi do 15 kafčo a nějak to přežít do večeře.
Už mě to tu začíná štvát, už bych chtěl domů, ale cítím že ok nejsem možná už nikdy nebudu, ten vnitřní vztek s některé pocity reakce zvládám těžce. Jen mám už delší dobu udělat pro někoho 1x denně něco dobrého. Zvláštní já se nesnáším a doktoři říkají že nejsem tak zlý. No a jsem zpět u depresi prostě má hlava obsahuje x věci kvůli kterým je těžké sám k sobě najít cestu.
Jednou dobrá nálada bych zas úplný opak má hlava je mé vězení jedná část mozku chce to druhá zas to. Kdy už nějaký inteligentní člověk pochopí že eutonazie pro mě je jediné možné řešení...teď to píšu už zas ráno večer jsem už neměl náladu. Tak jsem zvědav co mě zas dneska čeká. Snad to bude něco dobrého jdu si dát sprchu atd atd tak zatím čauky s pozdravem Jája
Naposledy upravil(a) Jája dne úterý 8. 8. 2023, 11:32:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Přeju pěkný večer jdu se s tou informací podělit se všemi.
Včera na velké vizitě kde mi přímář i sexulog navrhnul přesun na mé děsivé 5 oddělení. Použil jako návnadu, že tam bude i naše oblíbená KRÁLOVNA PSYCHOLOŽEK je i sexulog tudíž by mi mohla výrazně pomoci se vším. Potřebuju řešit vše ne jen psychické stavy které mám jednou tak pak zas tak.
Včera jsem nevěděl nebo spíš nechtěl tam jít, dneska ráno také ne, bojím se aby tam nebyli moc velké stvůry copak s nimi sežrat nežrat být či nebýt? Dneska jsem si to nechal vše projít hlavou a dospěl jsem k závěru že na 5 oddělení půjdu, šel jsem tady s tím ať si stát semnou udělá pořádek zeptal se na názor mámy (nemyslel jsem, ale podporuje mě)
Kašlu na sebe, jen chci ať jsou princezny (děti) v bezpečí snad tímto krokem půjdu příkladem jiným pedofilům, toto je mé zbožné přání. Těžko mě někdo zbaví mé sexuálni orientace, ale jen chci posbírat zkušenosti od doktorů a jiných pedofilů. To co mám napsané v profilu myslím vážně, chci pro vaše děti udělat maximum a pokud budu mít nějakou možnost jak tak dotoho půjdu. Chci aby i společnost má rodina známí prostě všichni věděli že se omlouvám za svou sexuální orientaci, ale jsem taky člověk jako každý z Vás jen mi do života rozdal jiné překážky než třeba jiným.
Zatím jsem se přiznal jen mámě a našemu státu že jsem pedofil až společnost změní názory a nebude nás chtít střílet, kastrovat za pomocí dvou cihel tak pak mnozí z nás vyjdou z anonymity. Do té doby budeme chodit mezi vámi a ani o tom vědět nebudete. Určitě jsem pro registr hříšníků co neudrželi svůj pud na uzdě o těch by asi společnost vědět měla.
Já třeba patřím mezi lidi (Pedofili) co se princezen vyhýbají, je mi trapně před nimi, před lidmi v autobuse, zato co jsem a co cítím. Vím že selhat nechci a protože toto vše co píšu myslím vážně a dobrovolně pro VÁS VŠECHNY podstoupím tutu závěrečnou proceduru a nechám se přeřadit na ďábelský
Pavilion 5 Nebudu lhát mám z toho velký strach.
Nejsem typ člověka co se bojí umřít podepsat eutonazii nechat si dát přes hubu, fyzicky si ubližovat abych zahnal svou nasranost své pudy atd. Ach jo mě tam děsí jen ty obrazy zde https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=62986#p62986
Potřebuju řešit vše ne jen psychické stavy které mám jednou tak pak zas jsem jak počasí. Neumím vyjít s lidmi ani sám se sebou prostě jsem idiot s pozdravem Jája

Včera na velké vizitě kde mi přímář i sexulog navrhnul přesun na mé děsivé 5 oddělení. Použil jako návnadu, že tam bude i naše oblíbená KRÁLOVNA PSYCHOLOŽEK je i sexulog tudíž by mi mohla výrazně pomoci se vším. Potřebuju řešit vše ne jen psychické stavy které mám jednou tak pak zas tak.
Včera jsem nevěděl nebo spíš nechtěl tam jít, dneska ráno také ne, bojím se aby tam nebyli moc velké stvůry copak s nimi sežrat nežrat být či nebýt? Dneska jsem si to nechal vše projít hlavou a dospěl jsem k závěru že na 5 oddělení půjdu, šel jsem tady s tím ať si stát semnou udělá pořádek zeptal se na názor mámy (nemyslel jsem, ale podporuje mě)
Kašlu na sebe, jen chci ať jsou princezny (děti) v bezpečí snad tímto krokem půjdu příkladem jiným pedofilům, toto je mé zbožné přání. Těžko mě někdo zbaví mé sexuálni orientace, ale jen chci posbírat zkušenosti od doktorů a jiných pedofilů. To co mám napsané v profilu myslím vážně, chci pro vaše děti udělat maximum a pokud budu mít nějakou možnost jak tak dotoho půjdu. Chci aby i společnost má rodina známí prostě všichni věděli že se omlouvám za svou sexuální orientaci, ale jsem taky člověk jako každý z Vás jen mi do života rozdal jiné překážky než třeba jiným.
Zatím jsem se přiznal jen mámě a našemu státu že jsem pedofil až společnost změní názory a nebude nás chtít střílet, kastrovat za pomocí dvou cihel tak pak mnozí z nás vyjdou z anonymity. Do té doby budeme chodit mezi vámi a ani o tom vědět nebudete. Určitě jsem pro registr hříšníků co neudrželi svůj pud na uzdě o těch by asi společnost vědět měla.
Já třeba patřím mezi lidi (Pedofili) co se princezen vyhýbají, je mi trapně před nimi, před lidmi v autobuse, zato co jsem a co cítím. Vím že selhat nechci a protože toto vše co píšu myslím vážně a dobrovolně pro VÁS VŠECHNY podstoupím tutu závěrečnou proceduru a nechám se přeřadit na ďábelský
Nejsem typ člověka co se bojí umřít podepsat eutonazii nechat si dát přes hubu, fyzicky si ubližovat abych zahnal svou nasranost své pudy atd. Ach jo mě tam děsí jen ty obrazy zde https://pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=62986#p62986
Potřebuju řešit vše ne jen psychické stavy které mám jednou tak pak zas jsem jak počasí. Neumím vyjít s lidmi ani sám se sebou prostě jsem idiot s pozdravem Jája
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Zdravíčko lidičky, před nějakou chvíli jsem měl rozhovor s psychologem (chlap) již dnes po druhé. Musím napsat že byl ten pohovor ok. Což je fajn zítra možná budu mít eskort má 5 oddělení, tak mi podal ruku a dodal ať se mi daří na 5 oddělení, což mi pozitivně naladilo.
Máme tu nový přírůstek Ukrajinec který se odvolává na naše zákony a buzeruje zdravotní personál. Tak už jsem to nevydržel a divím se slušně i když hnusným tónem hlasu. Jsem mu řekl já tu žiju celý život když máš kecy a odvoláváš se na naše zákony a práva pro pacienty. Buď rád že jsi zde v Bohnicích kdyby záleželo na mě deportoval bych tě na Ukrajinu a vůbec bych tvé rypaní neposlouchal. Nesnáším nevděčné lidí místo toho aby držel pusu tak má kecy občan jiného státu. Naštval mě ať táhne od kud přišel UK nevděčný.
Zde něco pro pobavení v Bohnicích nemáme polštáře tak někteři to řeší tímto způsobem
Máme tu nový přírůstek Ukrajinec který se odvolává na naše zákony a buzeruje zdravotní personál. Tak už jsem to nevydržel a divím se slušně i když hnusným tónem hlasu. Jsem mu řekl já tu žiju celý život když máš kecy a odvoláváš se na naše zákony a práva pro pacienty. Buď rád že jsi zde v Bohnicích kdyby záleželo na mě deportoval bych tě na Ukrajinu a vůbec bych tvé rypaní neposlouchal. Nesnáším nevděčné lidí místo toho aby držel pusu tak má kecy občan jiného státu. Naštval mě ať táhne od kud přišel UK nevděčný.
Zde něco pro pobavení v Bohnicích nemáme polštáře tak někteři to řeší tímto způsobem

Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 9. 8. 2023, 16:19:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Zdravíčko lidičky tak už jsem od včerejšiho dne cca od 17hod na Pavilónu 5 na Neklidu potřebovali místa. Pocity zde mám smíšené, mobil mohu mít jen 1hod/den proto zde budete mít ode mně klid....chci jít a půjdu příkladem všem, zjišťuji že nejsem až tak zlý člověk kdyby nebylo lentilek utekl bych.... mám rád prinzecny toto dělám pro Vás moje
patří vám na svůj život kašlu. S pozdravem Jája 

-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Zdravím lidičky jediný pozitivní věc je že mohu na 5 oddělení mluvit o své sexuální orientaci, ale jinak se mi to tu hnusí. Chci pryč z toho oddělení až takové zlo jak jsem si o sobě myslel fakt nejsem a nikdy nebudu.
Jak tam četli své rozsudky tak jsem pak vzteky brečel.
Ani má psycholožka tu není hlavně kvůli ní jsem zde šel dobrovolně, tak doufám že ji zde uvidím. Nejsem andílek, ale také né až taková zrůda.... chci pryč je mi tu úzko m, chci domů s pozdravem Jája

Jak tam četli své rozsudky tak jsem pak vzteky brečel.
Ani má psycholožka tu není hlavně kvůli ní jsem zde šel dobrovolně, tak doufám že ji zde uvidím. Nejsem andílek, ale také né až taková zrůda.... chci pryč je mi tu úzko m, chci domů s pozdravem Jája
-
- Správce poradny
Řekl bych, že tohle je pro tebe opravdu důležité. Jednak to ze sebe dostat, s někým o tom mluvit a vidět, že opravdu nejsi jediný. Sice tady na ČEPEKu jsme také, ale pro tebe jsme virtuální a můžeš nám i nedůvěřovat. Na pětce jsou ale skuteční, reální.
No a tohle potřebuješ asi nejvíc, abys viděl, že vůbec nejsi zrůda, když holčičkám nechceš ubližovat, že nejsi jeden z těch, kteří ublížili. A možná, když si tohle uvědomíš, že nejsi zlej a když tě bude hnát touha, dostat se pryč, tak to možná zvládneš rychleji.
Tak ti moc přeju, aby ses začal mít rád, přestal o sobě pochybovat, že jsi hnusnej a aby ses dostal brzo ven.
-
- Na trestné lavici
Miss you 💖💖💖💖💖
Krásné nedělní odpoledne přeji všem
..... najednu stranu mi chybí mobil na druhou ne 1hod/denně je fakt málo. Nejvíce mi chybí poslouchat písně, které mě dokáží uklidnit a zde jít na Čepek ty mi chybíš Podivíne moc dobře se mi stebou kecá. Tvé názory jsou ok a cos napsal mi zas pomůže jít dál. Snažím se nechci mít žádné záporné body, ale to jsem nechtěl mít ani tady na ČEPEKu PRAVIDLA na vše. Je lehké selhat, snažím se být jiný a v tom jste mi pomohli i vy ČEPEKu prostě se zde musím chovat jinak než na jiných pavilónech. Nechci tu být dlouho stejně toto vše dělám pro ty naše malé princezny Chci mít jistotu že budu ok já to vím že neselžu. Snad už jste taky pochopili jak myslím a že chránit děti prostě Chci a budu....moc děkuju s pozdravem Jája 

Naposledy upravil(a) Jája dne neděle 13. 8. 2023, 14:31:52, celkem upraveno 1 x.