! | Zpráva od: Kasz |
Z toho vlákna se postupně stalo Jájovo terapeutické vlákno, do kterého momentálně vkládá postřehy z pobytu v PN Bohnice. Proto jsem jej přejmenoval. Bude-li to účelné, později jej zase přejmenuji podle aktuální situace. Ze začátku Jája nechápal, že vůbec nějaké takové stránky jako ČEPEK mohou existovat, proto psal dost "divné" příspěvky, dali jsme mu kvůli tomu i BAN, ale nakonec jsme mu dali ještě další šanci. Myslím, že by toto vlákno mohlo být pro Jáju i pro čtenáře našeho fóra přínosné. |
Postřehy z pobytu v PN Bohnice (Jájovo terapeutické vlákno)
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 16
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 10
- ve věku do: 45
- Kontakt: Miluju zpívající holčičky 🤞
https://youtu.be/nA7MotpbkEA❤️
https://youtu.be/4cmffLlkwxc❤️
💞
💞💞💞https://youtube.com/shorts/Z0YsfCKU3ko?si=vubH8aQzo6Melnnh💞💞💞 - Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘
„Lehčí je odpustit nepříteli než příteli" - Příspěvky: 281
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 208 poděkování
Postřehy z pobytu v PN Bohnice (Jájovo terapeutické vlákno)
Ahoj divné stránky 😆😆😆 kolík tu je farářú a papežů????😆😆😆😆😆😆😆😆
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pátek 1. 9. 2023, 22:54:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Na žádost autora zamčeno.
Důvod: Na žádost autora zamčeno.
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- Kontakt: To víš že jooo.. A vůbec, co mi čumíš na profil, když víš že ti nic nepovím? ROFL
- Výkřik do tmy: Proč bych měl řvát do tmy?
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 53 poděkování
Re: Někdo si psát
Ahoj, Já s příjmením Já..Já já píše: ↑pondělí 10. 4. 2023, 12:24:16 Ahoj divné stránky kolík tu je farářú a papežů????
Co se ti nezdá na zdejších stránkách? Pravdou, nemá to grafické propracování jako třeba jiný stránky, ovšem plní svojí funkci víc než dobře, tedy moje otázka zní proč ti příjdou divné? No a to že se ptáš kolik je tu farářů a papežů, tohle mi nějak nejde do hlavy? Zkoušel jsi třeba kostel či si udělej výlet do Vatikánu, tam se sám Papež nachází .. Tedy pokud to nemyslíš nějak urážlivě, ale budu doufat že jsi slušná osoba která snad nemá nic proti pedofilně orientovaným lidem.
Předem děkuji za odpovědi s pozdravem CatBox.
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1092 poděkování
- Dostal: 1180 poděkování
Jako divné stránky se vám asi můžou zdát, ale zkoušel jste si zde něco vážně číst? Faráře a ani papeže tu žádného neznám a pochybuji, že by jich zde bylo mnoho. Možná spíš nechápete, kdo je to pedofil.Já já píše: ↑pondělí 10. 4. 2023, 12:24:16 Ahoj divné stránky kolík tu je farářú a papežů????
Tak šup sup, pusťte se do čtení. Třeba pochopíte, proč jsou tyhle stránky důležité a k jakému slouží účelu.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Zeptej se mě na co chceš a anonymně
-
- Registrovaný uživatel
💞
💞💞💞https://youtube.com/shorts/Z0YsfCKU3ko?si=vubH8aQzo6Melnnh💞💞💞 - Výkřik do tmy: TO CO DNES ZANECHÁME V SRDCI DĚTÍ,ONY ZÍTRA VRÁTí CELÉMU SVĚTU...tak proto je musíme začít společně chránit ❤️🕊️🕊️🕊️🆘
Nevím k čemu slouží asi k ničemu když mi nikdo z Vás nedokázal pomoc., protože nikdy nenajdu odvahu jít to řešit s někým osobně tváři tvář nejsem hrdý nato že jsem jiný než ostatní lidi na této planetě v této zemi.
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Nevím, co myslíš, ale my nejsme povinni někomu pomáhat a hlavně nikde není psáno, že vždycky každému dokážeme pomoct. Nedokážeme, protože nejsme Bůh. Parafilik nabízí anonymní pomoc. Ta už teď anonymní nebude, protože Parafilik jako takový končí, ale budou jiné formy pomoci a mohou být teoreticky i anonymní, jen to teprve budeme mít v jednání.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 47 poděkování
Ahoj, vidím tě tu poprvé, s čím bys potřeboval pomoct? (Ale jak psáno výše, není jistý, že ti tu někdo dokáže pomoct).JaJa píše: ↑pátek 14. 4. 2023, 20:36:34 Nevím k čemu slouží asi k ničemu když mi nikdo z Vás nedokázal pomoc., protože nikdy nenajdu odvahu jít to řešit s někým osobně tváři tvář nejsem hrdý nato že jsem jiný než ostatní lidi na této planetě v této zemi.
-
- Administrátor
- ve věku od: 2
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 2028 poděkování
- Dostal: 853 poděkování
Tak asi není pro tebe. Nám jiným slouží dobře. Ale my se tu mezi sebou chováme slušně, nenadávame si navzájem. Pokud se chceš normálně pobavit, tak přijď někdy na chat, můžeš i anonymně. Ale jestli se chceš bavit, tak musíš něco napsat. A když se budeš chovat slušně, tak si s tebou třeba někdo bude povídat.JaJa píše: ↑pátek 14. 4. 2023, 20:36:34Nevím k čemu slouží
My nejsem odborníci. Co kdybys zkusil poradnu? Tam radí odborníci. Bohužel obvykle ta pomoc vyžaduje nějaký stupeň "osobního kontaktu". A rozhodně si tu pomoc od nás nemůžeš vynucovat.JaJa píše: ↑pátek 14. 4. 2023, 20:36:34když mi nikdo z Vás nedokázal pomoc., protože nikdy nenajdu odvahu jít to řešit s někým osobně tváři tvář
To chápu - na to, jaké máš city a pocity a jak ses narodil, na to člověk obvykle hrdý být nemůže - to je prostě jeho stav.JaJa píše: ↑pátek 14. 4. 2023, 20:36:34nejsem hrdý nato že jsem jiný než ostatní lidi na této planetě v této zemi.
Hrdý můžeš na sebe být, když se dokážeš ovládat a neublížíš nebo když najdeš odvahu to s někým řešit.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
-
- Registrovaný uživatel
💞
ANO omlouvám se byla to z me strany blbost se obrátit na lidi komunitu kteří maji s touto sexuální orientaci nejvíce zkušeností jako jednotlivci i jako komunita.
Za ty urážky se omlouvám jsem horká hlava já nic po Vás PANE UČITELI nechtěl jen odpověď. Váš admin mi jasně už napsal že jsem si dveře k vám již ZAVŘEL
Je smutné když čtu od Vás že není vaší povinností někomu pomáhat tak snad jste lidí údajně píšete že slušní a pro slušné lidi je snad i pro duši a ❤️ pomáhat druhým. Také to tak dělám když mohu tak pomůžu v čemkoliv komukoliv pak se cítím zas vice jako člověk.
Vám to možná je příjemné co jste, ale mě to vadí někdo to bere jako dar já to beru jako prokletí.
Nikdy jsem do žádné slečny zamilovaný nebyl a snad že ani nebudu bojím se kontaktu s dospívajícími slečnami bojím se abych nechtěl víc a být zamilovaný do malé princezny je brutální peklo už tak je láska která není opětována bolestivá a co teprve ta která je zakázána.
Jsem soudný pedofil chápu lidí kteří nás rády nemají chápu lidí kteří by nás nejraději viděli mrtvé chápu úplně každého nejsem sobec. Jen nechápu lidi kteří dokážou UBLIŽOVAT DĚTEM VŠEOBECNĚ týrání zneužívání vydírání různé formy násilí pro mě je toto NEPŘÍPUSTNÉ a tady by společnost měla být NEKOMPROMISNÍ ne nadávat vyhrožovat každému kdo je jiný než oni... Stejně si myslím že to je o lidech kdo chce tak ublíží kdo chce tak bude zneužívat kdo chce tak budu hledat a najde kdo chce tak zabíje člověka kdo chce tak bude krást atd atd atd pane učiteli prosím jen o vaší odpověď na můj dlouhý e-mail beru Vás jako zkušeného člověka proto vaše rada a odpovědi na me otázky by mi pomohli s pozdravem osoba XXX ❤️🍀
Za ty urážky se omlouvám jsem horká hlava já nic po Vás PANE UČITELI nechtěl jen odpověď. Váš admin mi jasně už napsal že jsem si dveře k vám již ZAVŘEL
Je smutné když čtu od Vás že není vaší povinností někomu pomáhat tak snad jste lidí údajně píšete že slušní a pro slušné lidi je snad i pro duši a ❤️ pomáhat druhým. Také to tak dělám když mohu tak pomůžu v čemkoliv komukoliv pak se cítím zas vice jako člověk.
Vám to možná je příjemné co jste, ale mě to vadí někdo to bere jako dar já to beru jako prokletí.
Nikdy jsem do žádné slečny zamilovaný nebyl a snad že ani nebudu bojím se kontaktu s dospívajícími slečnami bojím se abych nechtěl víc a být zamilovaný do malé princezny je brutální peklo už tak je láska která není opětována bolestivá a co teprve ta která je zakázána.
Jsem soudný pedofil chápu lidí kteří nás rády nemají chápu lidí kteří by nás nejraději viděli mrtvé chápu úplně každého nejsem sobec. Jen nechápu lidi kteří dokážou UBLIŽOVAT DĚTEM VŠEOBECNĚ týrání zneužívání vydírání různé formy násilí pro mě je toto NEPŘÍPUSTNÉ a tady by společnost měla být NEKOMPROMISNÍ ne nadávat vyhrožovat každému kdo je jiný než oni... Stejně si myslím že to je o lidech kdo chce tak ublíží kdo chce tak bude zneužívat kdo chce tak budu hledat a najde kdo chce tak zabíje člověka kdo chce tak bude krást atd atd atd pane učiteli prosím jen o vaší odpověď na můj dlouhý e-mail beru Vás jako zkušeného člověka proto vaše rada a odpovědi na me otázky by mi pomohli s pozdravem osoba XXX ❤️🍀
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
Re: Divné stránky
Vážený Já Já,
ty jsi sem nepřišel hledat pomoc, ale jen trolit a provokovat. Kdyby jsi byl pedofil, který hledá pomoc, přečetl by sis základní informace na webu a tam by ses dozvěděl, že pedofilie není sexuální zneužívání dětí. Nevyjadřoval by ses ve smyslu, že nechápeš, jak někdo může ubližovat dětem a neměl bys potřebu vyzdvihovat, že administrátor je učitelem. Nepřišel bys do fóra a nenapsal do seznamky dotaz, kolik tu je farářů a papežů. Kdybys hledal pomoc, napsal bys dotaz někam, kam patří a neměl bys potřebu se vyjadřovat, že někdo nemá právo chodit po této zemi a dýchat tento vzduch. Choval by ses zkrátka jinak.
To, že nejsme povinni někomu pomáhat není smutné, ale je to fakt. Člověku, který trolí a vyhrožuje nepomáháme. Naše pomoc je dobrovolná a je určena těm, kdo o ní stojí, nikoliv těm, kdo provokují a vyhrožují.
ty jsi sem nepřišel hledat pomoc, ale jen trolit a provokovat. Kdyby jsi byl pedofil, který hledá pomoc, přečetl by sis základní informace na webu a tam by ses dozvěděl, že pedofilie není sexuální zneužívání dětí. Nevyjadřoval by ses ve smyslu, že nechápeš, jak někdo může ubližovat dětem a neměl bys potřebu vyzdvihovat, že administrátor je učitelem. Nepřišel bys do fóra a nenapsal do seznamky dotaz, kolik tu je farářů a papežů. Kdybys hledal pomoc, napsal bys dotaz někam, kam patří a neměl bys potřebu se vyjadřovat, že někdo nemá právo chodit po této zemi a dýchat tento vzduch. Choval by ses zkrátka jinak.
To, že nejsme povinni někomu pomáhat není smutné, ale je to fakt. Člověku, který trolí a vyhrožuje nepomáháme. Naše pomoc je dobrovolná a je určena těm, kdo o ní stojí, nikoliv těm, kdo provokují a vyhrožují.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Ahoj osobo X.
Myslím že cesty jsou záleží na tom co chceš a co potřebuješ.
Pokud sdílet tvé stavy a zkusit mluvit s někým kdo ti rozumí, doporučuji chat. Je dobré se zamyslet co je tím co chceš/potřebuješ řešit nebo sdílet. Taky je důležité říct, že jsme jen lidé a každý z nás má za sebou jiný příběh a jinou zkušenost. Neexistuje instantní recept ani řada. Existuje tu ale řada lidí s vlastní zkušeností kteří jsou ochotni se bavit.
Myslím že cesty jsou záleží na tom co chceš a co potřebuješ.
Pokud sdílet tvé stavy a zkusit mluvit s někým kdo ti rozumí, doporučuji chat. Je dobré se zamyslet co je tím co chceš/potřebuješ řešit nebo sdílet. Taky je důležité říct, že jsme jen lidé a každý z nás má za sebou jiný příběh a jinou zkušenost. Neexistuje instantní recept ani řada. Existuje tu ale řada lidí s vlastní zkušeností kteří jsou ochotni se bavit.
-
- Registrovaný uživatel
💞
Trolleni vypadá jinak... nechci být sprostý já vám píšu jen své emoce jen to co mě se stalo mě zkušenosti můj Pohled na toto vše to není žádné trollení. Jsem radiální člověk byl jsem vychováván jinak než spousta z Vás nebude se litovat atd atd atd já neznám vás vy zase mě když tady nerespektuje můj svobodný názor tak asi je také něco špatně. Nerad čtu otázky co mě zajímáji co jsou pro mě zásadní jsem napsal panu Učiteli (Petr) a jak jsem psal vše co člověk ve svém životě dělá je jen a jen na každém jedinci.
Mrzí mě že si myslíte že jsem nějaký troll....a vysvětlím svou narážku na papeže a faráře.... nemám rád křesťanství nemám rád faráře zas můj svobodný názor z mnoha důvodu, ale to je zas jiné téma.
Já jsem svým způsobem nováček před pár týdny jsem si to přizval kdo jsem co jsem a jako každý co v něčem je nový je pro mě důležité vědět co je únosné a co zase ne.
Jen vím jedno nesmí pud přerůst přes hranici není PŘÍPUSTNÉ pro mě šáhnout na princeznu ženy mám rád a ještě víc ty menší proto je v mém zájmu jim do života dávat jen to nej žena a hlavně ty menší jsou pro mě princezny které mě nutí se o ně starat rozmazlovat hýčkat jsou něco úžasného narozdíl od nás chlapů. Jsem zmatený ze svých pocitů a půdu jak potlačit myšlenky které bych mít neměl na tyto otázky mi můžou odpověď jen jen lidí kterým se líbí to samé co mě. Když mě bolí zub jdu k zubaři jak mi může pomoc v nějakých mých otázkách sexuolog psychiatr který je normální hetero....hold každý člověk vše vnímá jinak tak jak to vnímám já je zásluhou naší společnosti mě úvahy už tak jsem udělál krok a přizval jsem si to po mnoha letech že jsem pedfil tak to slovo nemám rád... kdybych si to přiznal mnohem mnohem dříve byl bych někde jinde než v depresích....jsem hrdý nato že jsem férový upřímný člověk jsem hrdý že umím dobře vařit jsem hrdý že nedopustím abych zhřešil pudy jsou svinstvo a zvlášť ty moje... nechci se tady ptát na plnou hubu protože když takovou otázku tady položím tak to ani nemůžeme zveřejnit ty otázky jsem položil panu Petrovi....pokud Vás Fajt štvu a máte mě za nějaké trolla nebo bůhví co tak mi dejte ban na IP adresu a je klid.
Mrzí mě že si myslíte že jsem nějaký troll....a vysvětlím svou narážku na papeže a faráře.... nemám rád křesťanství nemám rád faráře zas můj svobodný názor z mnoha důvodu, ale to je zas jiné téma.
Já jsem svým způsobem nováček před pár týdny jsem si to přizval kdo jsem co jsem a jako každý co v něčem je nový je pro mě důležité vědět co je únosné a co zase ne.
Jen vím jedno nesmí pud přerůst přes hranici není PŘÍPUSTNÉ pro mě šáhnout na princeznu ženy mám rád a ještě víc ty menší proto je v mém zájmu jim do života dávat jen to nej žena a hlavně ty menší jsou pro mě princezny které mě nutí se o ně starat rozmazlovat hýčkat jsou něco úžasného narozdíl od nás chlapů. Jsem zmatený ze svých pocitů a půdu jak potlačit myšlenky které bych mít neměl na tyto otázky mi můžou odpověď jen jen lidí kterým se líbí to samé co mě. Když mě bolí zub jdu k zubaři jak mi může pomoc v nějakých mých otázkách sexuolog psychiatr který je normální hetero....hold každý člověk vše vnímá jinak tak jak to vnímám já je zásluhou naší společnosti mě úvahy už tak jsem udělál krok a přizval jsem si to po mnoha letech že jsem pedfil tak to slovo nemám rád... kdybych si to přiznal mnohem mnohem dříve byl bych někde jinde než v depresích....jsem hrdý nato že jsem férový upřímný člověk jsem hrdý že umím dobře vařit jsem hrdý že nedopustím abych zhřešil pudy jsou svinstvo a zvlášť ty moje... nechci se tady ptát na plnou hubu protože když takovou otázku tady položím tak to ani nemůžeme zveřejnit ty otázky jsem položil panu Petrovi....pokud Vás Fajt štvu a máte mě za nějaké trolla nebo bůhví co tak mi dejte ban na IP adresu a je klid.
-
- Registrovaný uživatel
💞
Ok tak jssm si přečetl kdo je pedofil asi dělám nějaké chyby mě pocity jsou zmatené ještě více.
Jojo sebevražda je asi nejlepší způsob jak z toho všeho ven štvou mě ty tlaky chtěl bych kontakt, ale bojím se úplně malé princezny jsou pro mě ok tady dokážu být v pořádku, ale kontakt vzít si na klín hrát si princeznu 10-14 by byl pro mě problém asi bych chtěl víc proto takovou situaci nedopustím proto se bojím. Jak píšu každý to vnímá jinak možná dělám chybu že se až tak strávím bojím já nevím mám bordel v hlavě. Když jsem si to vše nepřipouštěl asi musím být někam nasměrovány když mi někdo řekne jsi nebezpečný pro princezny donutím PČR aby mě zastřelili protože pokud selžu tak není cesty zpět a to NEPŘIPUSTÍM i kdybych měl udělat cokoliv mám ÚCTU k ženám a ještě větší k těm nejmenším pro Vás udělám vše vymazat mozek a začít znova chci tlačítko RESET ❤️❤️❤️❤️❤️🆘🆘
Jojo sebevražda je asi nejlepší způsob jak z toho všeho ven štvou mě ty tlaky chtěl bych kontakt, ale bojím se úplně malé princezny jsou pro mě ok tady dokážu být v pořádku, ale kontakt vzít si na klín hrát si princeznu 10-14 by byl pro mě problém asi bych chtěl víc proto takovou situaci nedopustím proto se bojím. Jak píšu každý to vnímá jinak možná dělám chybu že se až tak strávím bojím já nevím mám bordel v hlavě. Když jsem si to vše nepřipouštěl asi musím být někam nasměrovány když mi někdo řekne jsi nebezpečný pro princezny donutím PČR aby mě zastřelili protože pokud selžu tak není cesty zpět a to NEPŘIPUSTÍM i kdybych měl udělat cokoliv mám ÚCTU k ženám a ještě větší k těm nejmenším pro Vás udělám vše vymazat mozek a začít znova chci tlačítko RESET ❤️❤️❤️❤️❤️🆘🆘
-
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 365 poděkování
- Dostal: 2444 poděkování
Že by další pedofanda Jokera?
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
- Registrovaný uživatel
💞
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
No, já také nejsem věřící, ale to neznamená, že budu věřící urážet. Je to jejich věc, jestli potřebují víru k životu nebo aby měli morálku. Náboženství mi sice vadí, protože je tam potenciál manipulace lidmi pod (klidně i skrytou) pohrůžkou (spáchání hříchu; že přijdou do pekla), ale to si ti lidé musí v hlavě srovnávat sami.Já ja píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:07:53a vysvětlím svou narážku na papeže a faráře.... nemám rád křesťanství nemám rád faráře zas můj svobodný názor z mnoha důvodu, ale to je zas jiné téma.
No to mi říkej! Já si to přiznal už někdy kolem roku 2018 (moje registrace na ČEPEKu), je to teď tak 5-7 let, ale pořád se cítím jako nováček, když jsem si to uvědomil až někdy ve 40 letech. Nicméně, já osobně jsem s tím neměl problém, protože jsem věděl, co cítím k holčičkám. Cítil jsem (a cítím) velkou citovou náklonnost, lásku. V přítomnosti holčiček nejsem ani schopný myslet na nic sexuálního (teprve až v soukromí si představuju intimní situace). Takže takové pocity jsem vždy měl. A pak jsem k těm pocitům vlastně přiřadil jen název. A bylo mi jedno, že se to nazývá pedofilie - já jsem věděl, že těm holčičkám ublížit nechci a to je pro mne to nejdůležitější.Já ja píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:07:53Já jsem svým způsobem nováček před pár týdny jsem si to přizval kdo jsem co jsem a jako každý co v něčem je nový je pro mě důležité vědět co je únosné a co zase ne.
Ano, bylo mi také často smutno, protože jsem věděl, že je nemohu obtěžovat, a to žádným způsobem, ani nesexuálně.
To máš naprosto stejné myšlenky jako hodně z nás.Já ja píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:07:53Jen vím jedno nesmí pud přerůst přes hranici není PŘÍPUSTNÉ pro mě šáhnout na princeznu ... hlavně ty menší jsou pro mě princezny které mě nutí se o ně starat rozmazlovat hýčkat jsou něco úžasného narozdíl od nás chlapů
Tak si o tom přijď slušně popovídat na chat - každý den odpoledne/večer nebo za přítomnosti adminů je možné se přihlásit i anonymně. Poslední dva dny jsem na chatu zahlídnul anonyma, který ale nic neříkal. Nejsi to náhodou ty? Jestli ano, tak promluv, pozdrav a začni se bavit.Já ja píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:07:53Jsem zmatený ze svých pocitů a půdu jak potlačit myšlenky které bych mít neměl na tyto otázky mi můžou odpověď jen jen lidí kterým se líbí to samé co mě.
Sexuolog/psychiatr ti může s pedofilií nebo depresí pomoct úplně stejně, jako ti s tvým bolavým zubem pomůže zubař, kterého žádný zub nebolí. Samozřejmě tě pedofilie nezbaví, stejně jako zubař z bolavého zubu neodstraní jen tu bolest. Zubař ti zub vyvrtá a zaplombuje nebo provede jiný zákrok. Sexuolog/psychiatr tě může snížit sexuální tlak, pokud bys měl strach, že to nedokážeš zvládnout, nebo ti může předepsat léky na depresi, pokud by ses dokázal ovládat v přítomnosti holčiček, ale měl bys hrozné deprese. Tady na webu není žádný uživatel sexuolog, psychiatr ani zubař (možná někdo je, ale stejně ti přes chat nepomůže, s bolavým zubem budeš muset za ním do ordinace).Já ja píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:07:53Když mě bolí zub jdu k zubaři jak mi může pomoc v nějakých mých otázkách sexuolog psychiatr který je normální hetero
Ano, společnost nás zatím bere blbě, ale řekl bych, že se to zlepšuje. A pak k nám na web chodí nepedofilní lidé, kteří pomáhají dělat osvětu, že nejsme všichni zneužívači.Já ja píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:07:53hold každý člověk vše vnímá jinak tak jak to vnímám já je zásluhou naší společnosti mě úvahy už tak jsem udělál krok a přizval jsem si to po mnoha letech že jsem pedfil tak to slovo nemám rád
No, já si říkám také, že bych si podle toho mohl přizpůsobit život. Ale pozdě, v 50 už nic moc nemůžu.Já ja píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:07:53kdybych si to přiznal mnohem mnohem dříve byl bych někde jinde než v depresích
Přesně tak!!! Na tohle buď hrdý. Že jsi pedofil, s tím nic nenaděláš, to je prostě fakt. Ale můžeš být hrdý na to, že přemůžeš ten svůj pud, ovládneš se a neublížíš. Všichni víme, jak je to těžké, protože ten cit i ten pud jsou silné.Já ja píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:07:53jsem hrdý nato že jsem férový upřímný člověk jsem hrdý že umím dobře vařit jsem hrdý že nedopustím abych zhřešil pudy jsou svinstvo
On asi nebude problém, jaké otázky jsi položil, ale spíš JAK jsi je položil a JAK se dožadoval odpovědi. Pokud jsi napsal dotazy a očekával jsi odpověď do 30 minut a pak jsi psal nadávky, tak se nediv. Jednak máme opravdu všichni své vlastní životy a přes den pracujeme a večer řešíme své osobní úkoly (nákup, úklid, večeře, platby složenek), navíc učitel se musí obvykle připravovat na druhý den, musí známkovat písemky. Kdybys napsal do poradny, já kontroluju emaily v poradně také pouze večer a ikdyž tam email objevím, tak musím čekat na odpověď od odborníků, kterou pak buď přepošlu nebo zveřejním na fóru. Jen se podívej do poradny, kdy jsou tam poznámky "Dotaz přijat" a kdy jsou vložené články. Prostě musíš počkat nebo jdi na chat, tak si s tebou budou uživatelé povídat online. Ale musíš být slušný.Já ja píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:07:53nechci se tady ptát na plnou hubu protože když takovou otázku tady položím tak to ani nemůžeme zveřejnit
Takže jestli to chceš zkusit ještě jednou, tak to zkus znovu a slušně. Na chatu je obvykle Bouře a Mack, často také FX100d a někdy přijde i víc uživatelů a povídají si.
Jestli chceš pomoc (radu) od odborníka, tak napiš nějaký dotaz do poradny (ten se automaticky posílá odborníkům, tak buď slušný) a vyčkej na odpověď.
Dodatek:
Pokud se bojíš, že to nezvládeš, tak to upravdu začni řešit. Mohl bys být na sebe i hrdý, že se odhodláš to řešit s odborníkem, protože se bojíš selhání.JaJa se píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:41:42štvou mě ty tlaky chtěl bych kontakt, ale bojím se
Tak jestli máš pochybnosti, jestli to zvládneš, tak bys to měl začít řešit. Jednou ti totiž může nějaká přátelštější holčička na ten klín opravdu sednout nebo může být zvědavá ohledně intimností a pak můžeš hodně jednoduše selhat. Ne, ani když ona bude chtít, tak prostě nesmíš.JaJa se píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:41:42ale kontakt vzít si na klín hrát si princeznu 10-14 by byl pro mě problém asi bych chtěl víc
Můžeš si o tom popovídat se zkušenějšími, kteří ví a třeba i poznají, kdy to riziko opravdu hrozí. Nemusíš nutit PČR tě zastřelit (ale přiznám se, že občas jsem také takhle přemýšlel). A máš pravdu, že pak už není cesty zpět. Můžeš dostat podmínku, můžeš dostat i na tvrdo pár let, ale že jsi ublížil, to budeš mít v hlavě až do srmti.JaJa se píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 11:41:42asi musím být někam nasměrovány když mi někdo řekne jsi nebezpečný pro princezny donutím PČR aby mě zastřelili protože pokud selžu tak není cesty zpět
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
-
- Registrovaný uživatel
💞
Moc a moc děkuju moc dobře vysvětleno PANE PODIVIN tak mě je 43 na chatu jsem nebyl nejde tam vlést jinak než po registraci nebo nevím jak to udělat vždy mě to hodí do Okna na přihlášení.
Byli doby kdy pusa atd byla normální jen si myslím že nadměrné pití alkoholu a užívání drog (pervitin) byl problém a toto vše jsem porazil a ještě jsem přestal kouřit. Moc chlastu moc drog mi to ten mozek naštěstí při užívání pervitinu jsem neměl přístup k žádným princeznám kdybych měl určitě bych selhal pervitin mě měnil ve zvíře. Jo perník umí dokonale odvařit mozek do té doby jsem byl stabilní vyrovnaný člověk. Chodil jsem na psychiatrii, ale žádný efekt to moc nemělo nikde jsem se o tom nezmínil tváří tvář takže k ničemu ale pokud je psychiatr měla by z mých bodů co jsem ji řekl už zaznamenat nějaké alarmující informace, ale to se nikdy nestalo.f Flm v Síti vše změnil u toho filmu jsem vzteky brečel toto Fakt byli hrozný ZM⭐⭐⭐⭐ být táta nějaké té princezny která si toto zažila ten člověk by UMŘEL a jako poháněč vzteku bych použil jeho komunikaci s NEZLETILOU tady žádná omluva není jen čistý terror který bych mu dopřál bez výčitek svědomí....Kdo jsou tyto 🐷 který si toto dovolí??? Zak bych nepřivítal na chatu ani dospělou ŽENU natož tak malou PRINCEZNU takové lidí ve mě vzbudí nehorázný vztek a touhu jim ublížit teď zjišťují tak toto asi právě PEDOFILOVÉ nejsou když si toto dovolí aha já se házel do koše přesně s ními, ale toto bych nikdy NEDOPUSTIL NEUDĚLAL.
Covid problém moc volného času a tady začal zlom chtěl jsem chytit takové 🐷 chtěl jsme fakt někoho koho podobného kdo nemá hranice bohužel či bohů dík na takové agresivní ZM⭐⭐⭐⭐jsem nenarazil. Ale na 🐷ano všichni jeli 15+ a tady je problém na to slyší spousta těch kteří urážejí PEDOFILI jsem co jsem, ale měl by být zákon změněn sex od 18+ chlast pornografie taky je od 18 tak proč dospěly může mít 15+ je to dítě je nezletilá a neměli by se v reálném životě potkat dva světy ten dětský vs dospělý. Aby získali co chtěli překročili vše a to jsem v mnoha případech napsal je mi od 12-14 nezájem poslali úplně vše a toto já bych také nikdy NEUDĚLAL....díky tomuto všemu jsem se dostal k hnusným věcem u některých jsem zase brečel chtěl jsem zjistiit co mají oni v hlavě, ale co jsem tak zjistil právě že úplný opak mě.
Dokonce jsem asi narazil na osobu která asi zneužívá svou dceru vše co poslal jsem poslal na podatelnu PČR. Svět je jeden velký bordel ruský serv VK humus pornografie všeho druhu server 🍅díky mě tam dostalo ban mnozí uživatelé líbímseti Blindr ty 🐷 kteří nemají hranice jsou všude. Ale na úplného PREDÁTORA jsem narazil kdyby jo chtěl bych schůzku jen ten fotr, ale doufám že už teď ho PČR má na Mušce Diky němu jsem se udal na PČR, protože toto jsem nemohl nechat jen tak měl bych příšerné výčitky kdybych třeba v TV zjistil že někdo svou dceru zneužíval to raději jsem zvolil cestu ze budu mít problémy s PČR za držení dětské..... Atd ale za to stojí alespoň postoupím co je potřeba já jim psal že Chci být při zatýkání zastřelen, ale mám spousta informací a ty jim chci předat tak nevím jak to vše udělat aby byli PRINCEZNY v bezpečí protože jsou na internetu lidi co loví malé princezny a ty musí být zastavení, protože je pro ně a jejich maminky tatínky udělám maximum když na ně systém kašle taky mě jako malého kluka zneužila jedna K⭐⭐⭐⭐bylo mi 4-5,6 let a proto zase vše mám jinak nevím jsem idiot a do toho všeho mi zjistili cukrovku a s ní spojené komplikace a toto NEZVLÁDÁM úplně nejvíce pitomá dieta Same blbosti do toho ma jiná sexuální orientace do toho me psychické problémy celý život jen boj proto si myslím že chci umřít je to mě právo Chci ať je v České republice zavedena EUTONAZIE lidi mají právo odejít z tohoto světa jen se tu trápím a trápím není lidské páchat nedůstojné sebevraždy kulka do hlavy beru jako důstojný odchod z toho světa....taky jsem psal PČR já vám pomůžu s 🐷vy mě s odchodem z tohoto světa...... OCHRANA DĚTÍ MUSÍ BÝT POSTAVENA JAKO HLAVNÍ PRIORITA pro ně udělám cokoliv doslova mám rád jejich duši upřímnost smích ksichtiky (grimasy) radost v očích miluje když vidím šťastné děti, ale tak by měli žít všichni mrňata na této PLANETĚ v této ZEMI ale tak to není a to me moc ŠTVE zas když o tom všem píšu tak brečím poslední dobou jen brečím do háje se vším.....
Byli doby kdy pusa atd byla normální jen si myslím že nadměrné pití alkoholu a užívání drog (pervitin) byl problém a toto vše jsem porazil a ještě jsem přestal kouřit. Moc chlastu moc drog mi to ten mozek naštěstí při užívání pervitinu jsem neměl přístup k žádným princeznám kdybych měl určitě bych selhal pervitin mě měnil ve zvíře. Jo perník umí dokonale odvařit mozek do té doby jsem byl stabilní vyrovnaný člověk. Chodil jsem na psychiatrii, ale žádný efekt to moc nemělo nikde jsem se o tom nezmínil tváří tvář takže k ničemu ale pokud je psychiatr měla by z mých bodů co jsem ji řekl už zaznamenat nějaké alarmující informace, ale to se nikdy nestalo.f Flm v Síti vše změnil u toho filmu jsem vzteky brečel toto Fakt byli hrozný ZM⭐⭐⭐⭐ být táta nějaké té princezny která si toto zažila ten člověk by UMŘEL a jako poháněč vzteku bych použil jeho komunikaci s NEZLETILOU tady žádná omluva není jen čistý terror který bych mu dopřál bez výčitek svědomí....Kdo jsou tyto 🐷 který si toto dovolí??? Zak bych nepřivítal na chatu ani dospělou ŽENU natož tak malou PRINCEZNU takové lidí ve mě vzbudí nehorázný vztek a touhu jim ublížit teď zjišťují tak toto asi právě PEDOFILOVÉ nejsou když si toto dovolí aha já se házel do koše přesně s ními, ale toto bych nikdy NEDOPUSTIL NEUDĚLAL.
Covid problém moc volného času a tady začal zlom chtěl jsem chytit takové 🐷 chtěl jsme fakt někoho koho podobného kdo nemá hranice bohužel či bohů dík na takové agresivní ZM⭐⭐⭐⭐jsem nenarazil. Ale na 🐷ano všichni jeli 15+ a tady je problém na to slyší spousta těch kteří urážejí PEDOFILI jsem co jsem, ale měl by být zákon změněn sex od 18+ chlast pornografie taky je od 18 tak proč dospěly může mít 15+ je to dítě je nezletilá a neměli by se v reálném životě potkat dva světy ten dětský vs dospělý. Aby získali co chtěli překročili vše a to jsem v mnoha případech napsal je mi od 12-14 nezájem poslali úplně vše a toto já bych také nikdy NEUDĚLAL....díky tomuto všemu jsem se dostal k hnusným věcem u některých jsem zase brečel chtěl jsem zjistiit co mají oni v hlavě, ale co jsem tak zjistil právě že úplný opak mě.
Dokonce jsem asi narazil na osobu která asi zneužívá svou dceru vše co poslal jsem poslal na podatelnu PČR. Svět je jeden velký bordel ruský serv VK humus pornografie všeho druhu server 🍅díky mě tam dostalo ban mnozí uživatelé líbímseti Blindr ty 🐷 kteří nemají hranice jsou všude. Ale na úplného PREDÁTORA jsem narazil kdyby jo chtěl bych schůzku jen ten fotr, ale doufám že už teď ho PČR má na Mušce Diky němu jsem se udal na PČR, protože toto jsem nemohl nechat jen tak měl bych příšerné výčitky kdybych třeba v TV zjistil že někdo svou dceru zneužíval to raději jsem zvolil cestu ze budu mít problémy s PČR za držení dětské..... Atd ale za to stojí alespoň postoupím co je potřeba já jim psal že Chci být při zatýkání zastřelen, ale mám spousta informací a ty jim chci předat tak nevím jak to vše udělat aby byli PRINCEZNY v bezpečí protože jsou na internetu lidi co loví malé princezny a ty musí být zastavení, protože je pro ně a jejich maminky tatínky udělám maximum když na ně systém kašle taky mě jako malého kluka zneužila jedna K⭐⭐⭐⭐bylo mi 4-5,6 let a proto zase vše mám jinak nevím jsem idiot a do toho všeho mi zjistili cukrovku a s ní spojené komplikace a toto NEZVLÁDÁM úplně nejvíce pitomá dieta Same blbosti do toho ma jiná sexuální orientace do toho me psychické problémy celý život jen boj proto si myslím že chci umřít je to mě právo Chci ať je v České republice zavedena EUTONAZIE lidi mají právo odejít z tohoto světa jen se tu trápím a trápím není lidské páchat nedůstojné sebevraždy kulka do hlavy beru jako důstojný odchod z toho světa....taky jsem psal PČR já vám pomůžu s 🐷vy mě s odchodem z tohoto světa...... OCHRANA DĚTÍ MUSÍ BÝT POSTAVENA JAKO HLAVNÍ PRIORITA pro ně udělám cokoliv doslova mám rád jejich duši upřímnost smích ksichtiky (grimasy) radost v očích miluje když vidím šťastné děti, ale tak by měli žít všichni mrňata na této PLANETĚ v této ZEMI ale tak to není a to me moc ŠTVE zas když o tom všem píšu tak brečím poslední dobou jen brečím do háje se vším.....
-
- Administrátor
Např. teď to jde, je tam tlačítko "Login to chat ČEPEK" a druhé "Login as guest" (mám to v angličtině, ale česky to tam bude také). Prostě tam budou dvě tlačítka, když to půjde. Asi zrovna v 15:37 byl FX100d (admin) luxovat auto, tak to bylo pro hosty zakázané. Bez adminů je to denně od 16 do 23 pro anonymy otevřené, tak to zkus v téhle době. Ale lidé chodí spíš až večer, po 18.Návštěvník píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 16:37:42na chatu jsem nebyl nejde tam vlést jinak než po registraci nebo nevím jak to udělat vždy mě to hodí do Okna na přihlášení.
To děláš rozhodně dobře, že to hlásíš.Návštěvník píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 16:37:42Dokonce jsem asi narazil na osobu která asi zneužívá svou dceru vše co poslal jsem poslal na podatelnu PČR.
Naprosto souhlasím, proto já žiju ve své bublince. A také brečim, když čtu ty zprávy nebo knihy o zneužívání/znásilňování.Návštěvník píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 16:37:42Svět je jeden velký bordel
No, možná máš problém právě s tímhle a potřebuješ se nejdřív vyrovnat s tím. Zkus přijít do chatu a pobavit se o tom. Nejsme sice odborníci, ale vyslechneme tě a budeme tě chápat, co cítíš.Návštěvník píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 16:37:42taky mě jako malého kluka zneužila
A co když jednou budeš v situaci, že opravdu přímo zachráníš nějakou holčičku, kterou někdo bude chtít zneužít? Když se zabiješ, tak ji nezachráníš. Takže zůstaň žít a hledej ty zneužívané holčičky, abys je mohl zachránit.Návštěvník píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 16:37:42není lidské páchat nedůstojné sebevraždy kulka do hlavy beru jako důstojný odchod z toho světa
Tak žij a snaž se je chránit, když se do takové situace dostaneš!Návštěvník píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 16:37:42OCHRANA DĚTÍ MUSÍ BÝT POSTAVENA JAKO HLAVNÍ PRIORITA pro ně udělám cokoliv
Jo, já jsem také hodně ubrečenej poslední roky. I Bouře se mě jednou ptala, jestli je to takhle u starších dospělých normální, že takhle často brečíNávštěvník píše: ↑sobota 15. 4. 2023, 16:37:42doslova mám rád jejich duši upřímnost smích ksichtiky (grimasy) radost v očích miluje když vidím šťastné děti, ale tak by měli žít všichni mrňata na této PLANETĚ v této ZEMI ale tak to není a to me moc ŠTVE zas když o tom všem píšu tak brečím poslední dobou jen brečím do háje se vším.....
-
- Registrovaný uživatel
💞
Ještě jednou ti moc děkuju Podivíne zvláštní Nick pro někoho kdo má tvé schopnosti komunikace.... omlouvám se za ty překlepy píšu jak idiot no jo no🤮tomutu serveru jsem se vyhýbal oklikou raději jsem šel zjistit informace kdo jsem mezi 🐷na jednu stranu dobře, protože oni mě donutili udělat razantní změny v mém životě...všem se tady omlouvám že jsem Vás i sebe házel do jednoho koše to byla chyba teď to vím. Kdybych šel rovnou sem udělal bych lépe no jo, ale to bych zas neměl tak razantní postoj radikální postoj na PREDÁTORY 🐷 to tyto zrůdy mě donutili konat, které jsou všude ve světě. A takové 🐷 NEMAJÍ PRÁVO CHODIT PO TÉTO PLANETĚ A DÝCHAT TENTO VZDUCH.... ještě jednou moc děkuji že já idiot jsem si hned nepřečetl kdo je PEDOFIL ještě by bylo dobré použít SLOVO kdo je PREDÁTOR nebo tak něco aby společnost věděla jaké jsou rozdíly. Tak jsem nabitý pozitivním zjištěním že nejsem až taková zrůda a ani vy zde na tomto servu. Chci zrůdy 🐷do svého majetku mé druhé JÁ se vám bude věnovat naplno toužím po vás budu vaše noční můra nemůžu psát více tlak roste za zrůdu 🐷 PREDÁTORAberu DOŽIVOTÍ všemi deseti....☠️ Po dlouhé době se cítím o něco lépe a za to moc děkuju s pozdravem Já a mé druhé Já 🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️❤️
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
Tyto věty si prosím pro příště také odpusť. Také nemáme rádi, když někdo ubližuje dětem, nicméně ani takové lidi tu neodsuzujeme. Někteří z nich se po odpykání trestu mohou napravit a uvědomit si, že to, co dělali bylo špatné. Samozřejmě, pokud takový člověk nechce se sebou něco dělat a ještě se zneužíváním dětí chce chlubit, takoví tu opravdu vítaní nejsou. Pokud však zneužívat přestanou a přijdou sem, aby jsme jim pomohli se pro příště ubližování dětem vyhnout a už nikdy to neudělat, pak i tací zde mohou najít prostor.
To, že jsi někoho nahlásil za zneužívání dětí je správné, také tak činíme, pokud se o někom dozvíme, že děti zneužívá. Nicméně přát někomu smrt a podobně, to zde nevidíme rádi. Myslet si o těchto lidech můžeš co chceš, nemusíš se s nimi bavit, ale nadávky a přání smrti si nech pro sebe a na tomto webu je nepiš.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
💞