Rozměry (báseň)

VLASTNÍ TVORBA slouží ke sdílení vlastní tvorby uživatelů – povídek, črt, básní, písní, kreseb, případně i fotografií a videoklipů zobrazujících veřejně známé osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
  2. Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
  3. V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Rozměry (báseň)

Nový příspěvek od Fx100d »

Rozměry

Všechno na světě tři rozměry má,
délka, hloubka a šířka, jimi jsou.
Čtvrtý rozměr jinou jednotku má,
vteřiny a světelné roky kupředu jdou.

Pátým rozměrem se láska stává,
ta metrem ani stopkami neměří se.
Prověřit dlouhým časem se nechává,
však někdy za okamžik ztratí se.

Však není důležité, jak dlohá je,
ani jak hluboce srdce nám zasáhne.
Důležitějším, jak člověk jí prožije,
zda kolem něj jak průvan neprotáhne.

I kdyby trvala vteřinu pouhou,
člověk má si jí naplno prožít.
Lepší než prožít lásku dlouhou,
jen tak jí nechat vedle sebe být.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.