Vítám tě na fóru,
jsem rád, že web plní svůj účel a pomohl ti. Doufám, že se ti mezi námi bude líbit.
mensi je hezci píše:...,pedofil má děti rad a nikdy by jim neublížil...
Tohle ale není pravda. Nevíme kolik procent pedofilů v populaci je a těžko tedy spočítáme, kolik z nich nikdy dítěti neublíží. Jsou ale pedofilové, kteří dětem ublíží. 90% případů sexuálního zneužití dítěte nemá na svědomí pedofil, ale 10% stále páchají praví pedofilové. Buď netuší, že dítěti ubližují, nebo si myslí, že vlastně jinou možnost nemají, nebo jim na dětech nezáleží a koukají pouze na svůj prospěch. Nebo se zkrátka nedokáží ovládnout. Pedofilie je sexální zaměření na děti a nemá prakticky nic společného s empatií nebo morálkou daného jedince. Pokud tedy bude pedofil neempatický nebo pro něj sex s dítětem nepředstavuje morální problém, může být se svou deviací smířen a zneužívat jedno dítě za druhým.
Další věcí je, že sex je vlastně vyvrcholením milostného vztahu dvou lidí. To platí i pro pedofila a pokud se do dítěte zamiluje, dítě si jej oblíbí a jejich vzájemný vztah bude "růst", sexualita pedofila tlačí do sexu s milovanou osobou. To musí pedofil korigovat a tyto své potřeby potlačovat. Pokud to neumí nebo nad takovými věcmi nepřemýšlí, může dítěti ublížit i přes to, že jej má moc rád.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.