Pedofil láká... (Zpovědnice.cz a Pohadkovysvet.com)
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Pedofil láká... (Zpovědnice.cz a Pohadkovysvet.com)
Zajímavá diskuze na Zpovědnici (http://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=720216), proložená webovými stránkami http://www.pohadkovysvet.com/.
Kdyby náhodou došlo ke smazání onoho webu, vkládám sem jeden tamní obrázek. Co si o tom myslíte?
Přímý odkaz: http://s6.postimg.org/yn9g5o3m9/image.jpg
Kdyby náhodou došlo ke smazání onoho webu, vkládám sem jeden tamní obrázek. Co si o tom myslíte?
Přímý odkaz: http://s6.postimg.org/yn9g5o3m9/image.jpg
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 18. 8. 2015, 2:18:18, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Příloha změněna na IMG tag + přímý odkaz.
Důvod: Příloha změněna na IMG tag + přímý odkaz.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Re: Pedofil láká... (Zpovědnice.cz a Pohadkovysvet.com)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Nedává mi to smysl. Pokud by se snažil najít 12letou slečnu, tak proč 5 naráz a takto všem na očích? Pokud by chtěl někoho do pořadu/pohádky tak proč tímto způsobem(od tohoje konkurz)? Proč předpokládá alkohol a cigarety u 12-13 letých děvčat? Proč byť i jen zkušenost měla vadit v rámci společné návštěvy restaurace? Napadá mě nějaký náboženský fanatik ale naštěstí je pravděpodobnost něčeho podobného malá. Druhá možnost marketink k pohádce ale zase, co ty cigarety?
-
- Administrátor
Na webu té Francouzské restaurace mě zaujalo, že společnost, která tuto restauraci provozuje, má sídlo v Praze Na Pankráci. Tak aby na Pankráci neskončil i pan Markus.
-
- Registrovaný uživatel
V profilu má odkaz na ty stránky s "pohádkou". A ten jeho profil nemá naprosto logiku. Ve vlastnostech si přisuzuje vylučující se varianty, u zájmů vypsal skoro cokoliv a třeba u barev mluví jako ženská :0) A životní cíl, "ferrari" zas vypadá na 10-15let...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 10
- Dal: 53 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Ten člověk snad ani nemůže být skutečný. Nechápu, proč se snaží psát slovensky, proč považuje za hlavní město ČR Bratislavu a vůbec, takhle by přece nepsal, kdyby to myslel vážně, ne? Není to prostě jen taková provokace? Ten web jsem ale nezkoumal, takže moc nevím, o co tam jde.
-
- Administrátor
Na to, aby to byla provokace, má ty "pohádky" docela dlouhé... tolik textu, namáhal by se s tímto nějaký provokatér? Nemyslí to ten člověk ve své naivitě přece jen opravdu vážně?
-
- Administrátor
Markusovi jsem napsal email:
Ahoj Markusi,
reaguji na tvůj web a na další skutečnosti, které souvisejí s tvým webem http://www.pohadkovysvet.com. Našel jsem tuto diskuzi: http://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=720216, následně jsem se podíval na tvůj profil na Lidé.cz.
Pohádka vypadá fajn, i ten web, i soutěž, ale co mě hned na první pohled zarazilo, že je jednou z výher v soutěži vyhlášena i "bonusová" cena, spočívající ve tvém doprovodu pěti(?) štíhlých, krásných a inteligentních slečen ve věku 12-13 let na "brunch". Nevím, co tím sleduješ, a proto ti píši, protože to působí hrozně, divně, určitě bych svou dceru na něco takového nepustil.
Je mi něco přes 30 let, líbí se mi mladší dívky, nejvíc kolem 11-12 let. Před 10 lety, když jsem přišel na příčinu toho, proč se mi líbí, jsem založil svůj osobní web http://kasz.sweb.cz
Čas šel dál a před 3 lety jsme spolu s dalšími lidmi, kteří mají stejný "problém" (líbí se jim dívky či kluci poněkud mladší), založili komunitní web http://www.pedofilie-info.cz. Nevím, co si od té soutěže slibuješ, nevím, co je na tom pravdy, zda se jedná jen o nějakou provokaci, ale rozhodně bys měl přemýšlet o tom, co píšeš a co k těm dívkám cítíš z trochu jiného úhlu pohledu.
Pokud bys měl zájem o další komunikaci, určitě si rád pár emailů vyměním. Zajímalo by mě především, jak to s těmi holkami máš a proč jsi založil web pohadkovysvet.com. Tu soutěž bys měl každopádně upravit, opravdu není vhodné psát veřejně na web, že pozveš na brunch holky 12-13 let štíhlé a krásné. Co neštíhlé a nekrásné, ale co umí třeba hezky kreslit? Jak ty by k tomu přišly? Co bych to byl za učitele, kdybych hezkým holkám ve škole ve věku 12-13 let dával dobré známky jenom proto, že se mi líbí?
Měj se fajn a budeš-li chtít, napiš.
Zdraví tě
Petr Kasz, email: [email protected]
Ahoj Markusi,
reaguji na tvůj web a na další skutečnosti, které souvisejí s tvým webem http://www.pohadkovysvet.com. Našel jsem tuto diskuzi: http://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=720216, následně jsem se podíval na tvůj profil na Lidé.cz.
Pohádka vypadá fajn, i ten web, i soutěž, ale co mě hned na první pohled zarazilo, že je jednou z výher v soutěži vyhlášena i "bonusová" cena, spočívající ve tvém doprovodu pěti(?) štíhlých, krásných a inteligentních slečen ve věku 12-13 let na "brunch". Nevím, co tím sleduješ, a proto ti píši, protože to působí hrozně, divně, určitě bych svou dceru na něco takového nepustil.
Je mi něco přes 30 let, líbí se mi mladší dívky, nejvíc kolem 11-12 let. Před 10 lety, když jsem přišel na příčinu toho, proč se mi líbí, jsem založil svůj osobní web http://kasz.sweb.cz
Čas šel dál a před 3 lety jsme spolu s dalšími lidmi, kteří mají stejný "problém" (líbí se jim dívky či kluci poněkud mladší), založili komunitní web http://www.pedofilie-info.cz. Nevím, co si od té soutěže slibuješ, nevím, co je na tom pravdy, zda se jedná jen o nějakou provokaci, ale rozhodně bys měl přemýšlet o tom, co píšeš a co k těm dívkám cítíš z trochu jiného úhlu pohledu.
Pokud bys měl zájem o další komunikaci, určitě si rád pár emailů vyměním. Zajímalo by mě především, jak to s těmi holkami máš a proč jsi založil web pohadkovysvet.com. Tu soutěž bys měl každopádně upravit, opravdu není vhodné psát veřejně na web, že pozveš na brunch holky 12-13 let štíhlé a krásné. Co neštíhlé a nekrásné, ale co umí třeba hezky kreslit? Jak ty by k tomu přišly? Co bych to byl za učitele, kdybych hezkým holkám ve škole ve věku 12-13 let dával dobré známky jenom proto, že se mi líbí?
Měj se fajn a budeš-li chtít, napiš.
Zdraví tě
Petr Kasz, email: [email protected]
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 10
- Dal: 53 poděkování
No jo, koukám, že tam toho má opravdu dost... Zaráží mě ale ten text na zpovědnici - tam je přece několik vyloženě nesmyslů, ať už v obsahu nebo formě. Jestli ten text psal opravdu on.
-
- Registrovaný uživatel
To snad je buď někdo s rozvinutou schizofrenií, nebo habaďůra někoho ze zahraničí. Který dospělý člověk od nás může napsat že je hlavním městem ČR Bratislava?
Tento člověk je nejspíše labilní. Pod různými emailovými adresami zasílá dívkám různé emaily se stížnostni a různými příběhy a je schopný poslat jako přílohu i scan dopisu, který údajně obdržel od policie. Bohužel se nedá nijak zrušit jeho spamování na cizí emaily. Některé emaily jsou mu postupně blokovány, ale on si vytváří všude možně nové. Žádnému jeho inzerátu bych neveřila
-
- Administrátor
Psal jsem mu před 2 týdny email, zatím bez odezvy.
-
- Administrátor
Pán z Pohádkového světa se nám zase činí, stránka je trochu upravená, rozšířená, a rozesílá nějaké informativní emaily:
Pět andělů ([email protected])
Soutěž k Pohádce o pěti andělech
Včera 3. 4. 2014, 1:43:51
Ahoj holky,
dovolil jsem si vás oslovit z podstaty, že jsem vyhlásil soutěž k Pohádce o pěti andělech. Z důvodu změny na internetovém portálu Lide.cz jsem byl nucen se přesunout na můj portál Pohádkového světa a zde se ona
soutěž nachází. Je to adresa http://www.pohadkovysvet.com/CZ/ Soutěž je zcela nezištná. Zúčastnit se jí může kterákoliv holka. Pravidla najdete na výše uvedených stránkách. Do budoucna předestřu, že nyní jsem rozepsal Pohádku o Báře. Vypráví o mladé dívce, která má herbář a na každém listu mé pohádky bude jeden list květiny či stromu. Dále plánuji napsat Pohádku o Ledové královně. Po té bude následovat Pohádka o Haleyově komnatě. Původně se měla jmenovat Pohádka o Haleyově kometě, ale název jsem posléze změnil a
ona kometa se vetnula v podobě zvláštní pečeti do zámku oné komnaty. Po této pohádce bude následovat Pohádka o netopýrovi. Vypráví o dívce, která má tátu perníkáře. Žijí v perníkové chaloupce, která je pro okolní svět jen obyčejným domem. A po této pohádce budou následovat dvě pohádky o lidojedech. Pro ty ještě nemám pojmenování. Jedna bude o lidojedovi, jehož rod je starý několik staletí a skrývá se za falešný šlechtický rod. Druhá bude o lidojedovi, jehož rod je starý přibližně 3 tisíce let. Na závěr vás holky poprosím o jednu maličkost. Věnujte případně pozornost jen oné soutěži nebo pohádkám. Mě vynechejte ze svého zřetele..
Mercirius
PS : Tento email je určený pouze pro odchozí poštu. Korespondenční email určený k soutěži se nachází na portálu Pohádkového světa.
Píšu si nyní s jednou osobou ženského pohlaví, která mě na tuto korespondenci upozornila. Možná, že by mohla některé své úvahy vložit i přímo sem do vlákna.
Pět andělů ([email protected])
Soutěž k Pohádce o pěti andělech
Včera 3. 4. 2014, 1:43:51
Ahoj holky,
dovolil jsem si vás oslovit z podstaty, že jsem vyhlásil soutěž k Pohádce o pěti andělech. Z důvodu změny na internetovém portálu Lide.cz jsem byl nucen se přesunout na můj portál Pohádkového světa a zde se ona
soutěž nachází. Je to adresa http://www.pohadkovysvet.com/CZ/ Soutěž je zcela nezištná. Zúčastnit se jí může kterákoliv holka. Pravidla najdete na výše uvedených stránkách. Do budoucna předestřu, že nyní jsem rozepsal Pohádku o Báře. Vypráví o mladé dívce, která má herbář a na každém listu mé pohádky bude jeden list květiny či stromu. Dále plánuji napsat Pohádku o Ledové královně. Po té bude následovat Pohádka o Haleyově komnatě. Původně se měla jmenovat Pohádka o Haleyově kometě, ale název jsem posléze změnil a
ona kometa se vetnula v podobě zvláštní pečeti do zámku oné komnaty. Po této pohádce bude následovat Pohádka o netopýrovi. Vypráví o dívce, která má tátu perníkáře. Žijí v perníkové chaloupce, která je pro okolní svět jen obyčejným domem. A po této pohádce budou následovat dvě pohádky o lidojedech. Pro ty ještě nemám pojmenování. Jedna bude o lidojedovi, jehož rod je starý několik staletí a skrývá se za falešný šlechtický rod. Druhá bude o lidojedovi, jehož rod je starý přibližně 3 tisíce let. Na závěr vás holky poprosím o jednu maličkost. Věnujte případně pozornost jen oné soutěži nebo pohádkám. Mě vynechejte ze svého zřetele..
Mercirius
PS : Tento email je určený pouze pro odchozí poštu. Korespondenční email určený k soutěži se nachází na portálu Pohádkového světa.
Píšu si nyní s jednou osobou ženského pohlaví, která mě na tuto korespondenci upozornila. Možná, že by mohla některé své úvahy vložit i přímo sem do vlákna.
-
- Administrátor
A tady je další tedy další věc, na kterou jsem byl onou osobou odkázán:
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/tohle-jmeno-desi-marek-sara-obtezuje-desitek-zen-po-cele-republice.html
Jestli se jedná o stejného člověka (doména pohadkovysvet.com je registrována na stejné jméno), pak to již není jen nějaké "nevinné" oslovování náhodných dívek či žen. Každý psychicky zdravý a slušný člověk, pokud mu napíšete, že vás jeho emaily obtěžují a že si nepřejete, aby vás kontaktoval, tak to bude respektovat.
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/tohle-jmeno-desi-marek-sara-obtezuje-desitek-zen-po-cele-republice.html
Jestli se jedná o stejného člověka (doména pohadkovysvet.com je registrována na stejné jméno), pak to již není jen nějaké "nevinné" oslovování náhodných dívek či žen. Každý psychicky zdravý a slušný člověk, pokud mu napíšete, že vás jeho emaily obtěžují a že si nepřejete, aby vás kontaktoval, tak to bude respektovat.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
Pokud je Marek Šára ten Markus, tak to asi není přímo pedofil - těmi obscénními maily obtěžoval dospělé ženy. I když... někdo to má složitější. Ale jinak? Naivní pedofil romantik? Naivní nadržené prase? Schizofrenik? Pedofil-schizofrenik? Pedofil-schizofrenik-nadržené prase?
Myslel jsem si, že mě jen tak něco nepřekvapí
Myslel jsem si, že mě jen tak něco nepřekvapí