O selhání FBI, malém běloruském diktátorkovi a bráně do pekla (Rozhlas.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

O selhání FBI, malém běloruském diktátorkovi a bráně do pekla (Rozhlas.cz)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »


Nejmladší syn běloruského diktátora Kolja Lukašenko se ve svých devíti letech zná s papežem a několika prezidenty. Má rád zbraně a nosí u sebe pozlacenou pistoli, kterou mu daroval bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv, píše polský deník Gazeta Wyborcza. Kolja chodí v dětské uniformě a účastní se vojenských přehlídek i jednání na nejvyšší úrovni. Tento devítiletý chlapeček figuruje na 43. místě žebříčku nejvlivnějších Bělorusů, který sestavil místní týdeník Nasza Niwa. Předběhl i patriarchu pravoslavné církve, náměstka ředitele prezidentova úřadu a všechny politiky opozice.

Prezident nedá bez Kolji ani ránu, a tak se chlapec zúčastnil audience u papeže Benedikta XVI. i schůzek s Hugem Chávezem, Raúlem Castrem nebo prezidenty Ruska, Ukrajiny a Arménie. S Lukašenkem se na veřejnosti objevil poprvé v dubnu 2008, kdy spolu míchali a lili beton na stavbě velké sportovní haly. Druhý den se titulky všech místních novin ptaly, kdo to je, ale odpověď nikdo neznal, protože prezidentská kancelář jim ji nedala. Už za pár dní však byl chlapeček spatřen, jak říká Lukašenkovi „tatínku“, a Bělorusko se dozvědělo, že hlava státu má tajného syna.

Kolja se narodil v roce 2004 a jeho matka je Iryna Abelskaja, bývalá osobní lékařka prezidenta. Proč se ale země o jeho existenci dověděla až v roce 2008? Lukašenko tehdy najal známého britského experta na PR lorda Timothyho Bella, aby zlepšil obraz Běloruska na Západě. Ukázat Kolju byl Bellův nápad, protože „poslední evropský diktátor“ po boku dítěte bude vypadat méně krutě. Lukašenko to ale odmítá a tvrdí, že Kolja jako dítě prezidenta prostě do politiky patří.

Jablko nepadlo daleko od stromu. Kolja svého otce doprovází do továren, na schůzky s válečnými veterány a na kulturní akce. Na vojenských přehlídkách mu salutují vojáci i generálové. Lukašenko se jednou prořekl, že když Kolja zjistí, že byl někde bez něj, ztropí scénu. Jeho „výrazná osobnost“ se projevila záhy. Podle Lukašenka Kolja už ve školce odmítal po obědě spát a vyžádal si povolení ředitelky si místo spaní hrát. Poslední dva roky se vzdělává doma, ale není jasné proč. Kolja má obtížnou povahu svého otce, řekl jednou Lukašenko.

Chlapec nebyl nikdy spatřen se svou matkou. Ruský tisk spekuluje, že Lukašenko jí nedovolí se s Koljou stýkat, ale ten to nikdy nekomentoval. 59letý prezident, který je u moci od roku 1994, prohlásil, že Kolju považuje za svého nástupce. Později to ale odvolal a řekl, že politická dynastie je smyšlenka opozice, která chce Bělorusy děsit. Pohrdání, které obyvatelé země pociťují vůči svému prezidentovi, se tak přeneslo i na Kolju. Lidé kritizují, že je nemanželské dítě, a na internetu o něm kolují nejrůznější historky, například že je to syn letušky nebo že kousl policistu a plivl na něj. Všichni jsou přesvědčeni, že Kolja si může dělat, co se mu zlíbí.

Odpor vůči Koljovi Lukašenka znepokojuje. Doufá, že jeho děti nebudou trestány za otce, až on sám nebude u moci. Koljovu budoucnost lze těžko předvídat. Lukašenko má ještě dva dospělé syny, z nichž jeden, Wiktor, je prezidentským poradcem pro bezpečnost a druhý, Dzmitryj, je předsedou prezidentského sportovního klubu. Kolja v jednom rozhovoru pro lotyšskou televizi prohlásil, že až bude velký, vstoupí do Spetnazu – speciálních vojenských jednotek – a bude bránit svou vlast.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Příspěvky: 155
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Re: V Bělorusku se zaškoluje malý diktátorek

Nový příspěvek od Troper »

Pekna propaganda a hanba ze sa pustili este aj do maleho dietata. Viem o bieloruske ktora dosla na Slovensko a teraz je na tom tak zle ze ju rodina vola spat domov. Bielorusko je na tom z postsovietskych statov najlepsie, zdaleka nie ako EU, ale lepsie ako krajiny s ktorymi hranici. Nech si Zapad najprv vyriesi fakt ako ich samotna zem na ktorej ziju bola dosiahnuta genocidou domorodcov a potom sudia druhe suverenne staty.

Bodaj by FBI zlyhala milion krat. Ich puce a prevraty zhodili tucty legitimnych vlad po celom svete a vacsinou podporovali ovela horsich diktatorov nez Lukasenko. Este v 60tych rokoch testovali biologicke zbrane a drogy na nedobrovolnikoch.

A "zboznujem" ako z maleho Kolja robia diktatora pretoze nechcel spat v skolke poobede. To som nechcel ani ja a tiez mi to vybavila mama aj ked nie som zo ziadnej elity.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů