som homosexualny pedofil, aj keď toto pomenovanie moc nemám rád.
Do teraz som navštevoval jedno staršie bl forum, tí ktorí ho poznajú určite omne vedia, takže som videl že je tu aj kial, aj ten ma pozná iste.
Páčia sa mi 5-13 roční chlapci, no niekedy toto pravidlo neplatí...
Ja osobne mám 17 rokov, to že som bl som o sebe zistil ked som mal ešte 15, niekde hlboko vnutri som to o sebe vedel už dávno, no pripustil som si to až v 15, v čase ked som aj objavil to už spomenuté forum, ktoré mi velmi pomohlo k pochopeniu seba samého a ludí ako som ja.
Spočiatku som to bral naozaj zle, hnusil som sa sám sebe, nenávidel som sa, prestal som vlastne žiť. Forum a ludia ktorý tam sú mi moc pomohli k pochopeniu že sa s tým dá žiť a že to nie je také strašné pokiaľ sa človek dokáže ovládať.
Ďaľší veľký problém prišiel keď na to kôli mojej neopatrnosti prišli moji rodičia, nebojte sa nič som nevyviedol, len som nezmazal historiu v pc... Otec to zobral celkom v poriadku, zatiaľ čo mama nie, dosť zúrila a od vtedy sa vzťah medzi ňou a mnou výrazne zmenil. Teraz sa situacia utíšila čomu som moc rád a vychádzame spolu celkom v poriadku.
S deťmi sa stretávam, niektoré si ma dosť obľúbili a určite aj ja ich... Mám dokonca aj mladšieho 13 ročného brata, takže kontaktu s deťmi mám dosť a nikdy som nepomyslel na to že by som im ublížil.
Týmto by som sa rád vrátil k vete ktorú som povedal na začiatku:”som homosexualny pedofil, aj keď toto pomenovanie moc nemám rád.”... Nemám rád toto pomenovanie práve preto lebo ludia si pod týmto slovom predstavia tých úchylákov čo sa neovládajú, alebo si liečia mindráky na deťoch, preto ma potešilo že na to existuje pomenovanie boylover.
Neviem čo viac o sebe povedať, popýtajte sa vy kludne na čo chcete, mám aj skype ktorý vám môžem dať a pohovoriť môžeme aj na skype, poprípade znovu oprášim icq

S pozdravom: Ninja