Muž z Klatovska zneužil pětiletou dívku, nalákal ji k sobě na čokoládu (Novinky.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Muž z Klatovska zneužil pětiletou dívku, nalákal ji k sobě na čokoládu (Novinky.cz)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »


Soud v pátek poslal do vazby sedmačtyřicetiletého muže z Klatovska, kterého policisté obvinili ze sexuálního zneužití pětileté holčičky. Muž se ke všemu doznal, hrozí mu až osm let vězení. Podle informací Práva dívku osahával na přirození. Nechal toho, až když dívka začala plakat.

K činu došlo na ubytovně, kde obviněný muž bydlí stejně jako rodina poškozené dívky. Tu vlákal do svého pokoje pod záminkou, že má pro ni čokoládu.

„Částečně ji svlékl, hladil po těle a nakonec se pokusil strčit prst do jejího přirození. Když dívka začala vzlykat, tak ji pustil a nechal odejít,“ uvedl zdroj, který zná detaily z případu.

Dívka se pak svěřila matce, která zavolala policisty. Ti muže zadrželi a při dechové zkoušce mu naměřili okolo dvou promile alkoholu.

„Navrhli jsme vazbu z obavy, že by mohl na svobodě v trestné činnosti pokračovat,“ uvedla šéfka klatovského státního zastupitelství Jiřina Vítovcová. „Návrh žalobkyně jsem akceptoval,“ řekl Právu soudce Jan Kasal.

Jak Právo zjistilo, obviněný muž žil v obci více než třicet let. „Je to takovej lempl, nebo spíš bambula. Nikdy pořádně nepracoval. Co ho znám, tak je živ jen ze sociálních dávek. Vlastní rodinu nemá, bydlel s matkou, dokud nezemřela,“ prohlásil starosta s tím, že v obci s ním žádné velké problémy nebyly. „Dokud žila jeho matka, tak ho ještě dokázala jakžtakž ukočírovat. Teď je z něho opilec,“ uzavřel starosta.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Příspěvky: 471
Dal: 155 poděkování
Dostal: 101 poděkování

Re: Muž z Klatovska zneužil pětiletou dívku, nalákal ji k so

Nový příspěvek od MarkM »

Se snad taky přestěhuju na ubytovnu, když tam je tolik volných dětí :D (teda jen bych nedopad tak to, bych se s tou holčičkou pomazlil normálně :D)


Klatovsko - Muž, který minulý týden pohlavně zneužil na Klatovsku malou holčičku, má podle informací Deníku první trest už za sebou. Ještě než mu na rukou sklapla policejní pouta, dostal pořádnou nakládačku.

Podle očitých svědků byl v době zatčení samá modřina, podle nepotvrzených informací má i zlomenou ruku. To vše má zřejmě na svědomí otec zneužitého dítěte, který je podezřelý z toho, že pedofila poté, co zjistil, co udělal jeho dcerce, pořádně zmlátil. Pokud se mu to prokáže, mohou za mřížemi skončit oba - pedofil i otec oběti.

Vše se odehrálo v malé obci na Klatovsku, nechvalně proslulé poměrně vysokou koncentrací problémových občanů. Obyvatel tamní ubytovny (47) tam k sobě vlákal teprve pětiletou holčičku ze sousedství, které slíbil sladkost. V bytě ji podle dobře informovaného zdroje svlékl, osahával a dokonce se jí pokoušel zasunout prst do přirození. Když dítě začalo brečet, tak ho nechal odejít.

Když se o všem dozvěděla dívčina rodina, obrátila se na policii. „Podezření z pohlavního zneužití nezletilé dívky předškolního věku bylo klatovským policistům oznámeno na linku 158," uvedla policejní mluvčí Jana Tomková.

Muž se ke všemu přiznal a minulý pátek ho klatovský soud poslal do vazby. „Hlavním důvodem bylo, že pokud by byl na svobodě, hrozilo by, že by mohl trestnou činnost opakovat. Dokud nebudeme mít v ruce znalecký posudek, zda je to chorobné, nebo zda šlo o jedno selhání, nemůžeme riskovat jeho pobyt na svobodě," vysvětlil soudce Jan Kasal.

Vazba může být pro muže paradoxně záchranou, neboť při návratu na ubytovnu by ho zřejmě nečekalo nic pěkného. Už poté, co dívenka řekla, co jí udělal, totiž dostal pořádnou nakládačku. Údajně od dívčina otce, to ale zatím policie nechce potvrdit. „Ke zranění muže došlo před jeho obviněním. Případ je na samém začátku, více proto nyní sdělit nemohu," vysvětlila policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Pokud její kolegové prokáží, že pedofila skutečně zbil dívčin otec, a doba léčení přesáhne sedm dní, může před soudem kromě muže obviněného z pohlavního zneužití stanout i naštvaný rodič. Oba tak mohou shodně skončit ve vězení.

Rodina holčičky se k události nechce vyjadřovat. I když doma bylo v době návštěvy redaktora Deníku odhadem patnáct lidí, nikomu z nich do řeči nebylo. „Do novin ani do televize nic říkat nechceme," zaznělo hned z několika úst. Komentovat nikdo nechtěl ani to, zda pedofil skutečně od dívčina otce dostal nakládačku. „To je vyřešený," mávl dotyčný po chvilce váhání rukou a více říkat nechtěl. Bobříka mlčení drží i lidé v obci. „Já nic nevím," tvrdil muž, který žije jen pár desítek metrů od ubytovny.

Podle starosty vesnice je obviněný muž „bambula", kterého dříve držela zkrátka jeho matka, ale od její smrti pustne a pustne. „Bydlí na ubytovně a žije ze sociálních dávek, práce ho moc nebere. Je to takový drobeček, měří tak metr a půl. Když foukne vítr, tak spadne," řekl první muž obce, kterého obvinění hodně překvapilo. „Nikdy bych něco takového do něj neřekl," prohlásil starosta.

Muži hrozí za pohlavní zneužití dítěte až osm let vězení.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů