DOTAZNÍK Žanety Bischofové - pouze do PÁTKU 22. března 2013!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Re: DOTAZNÍK Žanety Bischofové - pouze do PÁTKU 22. března 2
A co takhle prevence i mimo odbornou pomoc? A proč tu prevenci omezovat jen na spáchání deliktu na dětech? Proč to omezovat jen na delikty. Hodně věcem by se dalo předcházet už na začátku v pubertě, když už někdo žádá o pomoc, třeba v poradně, tak už třeba neví kudy kam, ale kdyby se mu "preventivní" informace podaly už dříve právě ten problém by být nemusel. Když už někdo potřebuje pomoc odbornou (psychiatrickou) je(mělo by) to být už vážný (vážnější), ale jiné případy lze řešit uplně jinou prevencí. To co se asi snažíš zjistit bych určitě neviděl jako primární prevenci (Ale jen osobní pohled na věc)
Jinak teda k dotazníku jsem se jen vyjadřovat nechtěl, ale ty otázky jsou formulovány dost nešikovně. A i na mě to pusobí silně negativně a možná i trochu nejasně a zmateně
A máš pravdu, když se zeptáš můžeš zjistit hodně, ale přece jen je dobré si o tom něco zjist předem. Když to přeženu potom to může dopadnout tak, že se zeptáš: "Co vám chutná na ubrusu" A právě proto, to může potom pusobit takto blbě...
I tak dík za snahu se o téma zajímat
Jinak teda k dotazníku jsem se jen vyjadřovat nechtěl, ale ty otázky jsou formulovány dost nešikovně. A i na mě to pusobí silně negativně a možná i trochu nejasně a zmateně
A máš pravdu, když se zeptáš můžeš zjistit hodně, ale přece jen je dobré si o tom něco zjist předem. Když to přeženu potom to může dopadnout tak, že se zeptáš: "Co vám chutná na ubrusu" A právě proto, to může potom pusobit takto blbě...
I tak dík za snahu se o téma zajímat
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Ale tak, pablo, kdybys byl většinově orientovaný a chtěl udělat nějaký výzkum o pedofilii, jak bys ho udělal, když 99% výzkumů je provedeno na delikventních pedofilech? A ty sám bys donedávna považoval pedofilii za synonymum pro pohlavní zneužívání dětí? Myslím si, že pokus Žanety, ač nekononalý, zeptat se pedofilů samotných zde na těchto stránkách, lze považovat za odvážný - mohla by tě taky chtít kastrovat a doživotně izolovat od společnosti - to by teprv byla prevence. Sexuální delikvence pedofilů by byla nulová. Ale otázka by byla, za jakou cenu.pablo píše:odpovidat na dotazy typu-kolik leku beres,abys neojel celou materinku,je trochu mimo...ma rada pro zanetu-nejdriv se trochu informuj,pak se me ptej.zanetu pritahuji pravdepodobne muzi,leci se s tim uz nekde?;-)nejsem nemocny,tak nereste lecbu,tento pristup nam take velmi ublizuje!!!!
A zkus se na to podívat i z toho lepšího hlediska - pro Žanetu je to třeba první přímý kontakt s tématem pedofilie a potažmo i s pedofily. Je to pro ni zkušenost, která ji může posunout dále, která ji může vést k zamyšlení a v konečném důsledku utvoření reálnějšího obrazu o pedofilii a pedofilech. Ještě se k tomu zde vyjádřím.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
To žaneta:
Odpovím trošičku jinak a tady než do dotazniku.
Pedofilie, v mém případě boyloverstvi je podle mě dost neprobadana oblast.
Já osobně jsem o léčbě dobrovolné přemýšlel, ale bojím se toho, že se vše omezí na to za klukama se ani neotacejte a poctivě polykejte proveru.
A na to, že mám B**** plnou hlavu, že přemýšlím nad tím, jak mu nikdy nesmím nijak ublížit, ikdyz ho mám plnou hlavu v těch nejkrásnějších chvílích, jak mě trápí, když vím, že se trápí a já ho tu situaci musím nechat vyřešit samotného tak na,to bych rád l od éčby odpověď. Tedy abych se o sobě,dověděl, co jsou pro mě signály kde si říct a dost, jak mít pohotovou rychlobrzdu ve formě reakce na riziko, abych se naučil být v klidu a v pohodě a ne brečet za tím, když si uvědomím, že zlato má milující,fungující rodinu a defacto mu nic nechybí. Zároveň se sám triznim tím, že.ani jemu ani jeho rodičům (těm bych asi ani nechtěl) ale ani těm svým nemůžu říct co k němu cítím.
A msím si tím procházet více méně své pomocí nebo s pomocí komunity.
Posledni casti bych se rád omluvil autorce za mou prvotní reakci.
Byla pod tlakem emocí. Děkuji.
Odpovím trošičku jinak a tady než do dotazniku.
Pedofilie, v mém případě boyloverstvi je podle mě dost neprobadana oblast.
Já osobně jsem o léčbě dobrovolné přemýšlel, ale bojím se toho, že se vše omezí na to za klukama se ani neotacejte a poctivě polykejte proveru.
A na to, že mám B**** plnou hlavu, že přemýšlím nad tím, jak mu nikdy nesmím nijak ublížit, ikdyz ho mám plnou hlavu v těch nejkrásnějších chvílích, jak mě trápí, když vím, že se trápí a já ho tu situaci musím nechat vyřešit samotného tak na,to bych rád l od éčby odpověď. Tedy abych se o sobě,dověděl, co jsou pro mě signály kde si říct a dost, jak mít pohotovou rychlobrzdu ve formě reakce na riziko, abych se naučil být v klidu a v pohodě a ne brečet za tím, když si uvědomím, že zlato má milující,fungující rodinu a defacto mu nic nechybí. Zároveň se sám triznim tím, že.ani jemu ani jeho rodičům (těm bych asi ani nechtěl) ale ani těm svým nemůžu říct co k němu cítím.
A msím si tím procházet více méně své pomocí nebo s pomocí komunity.
Posledni casti bych se rád omluvil autorce za mou prvotní reakci.
Byla pod tlakem emocí. Děkuji.
Naposledy upravil(a) Silesia dne neděle 17. 3. 2013, 20:54:19, celkem upraveno 4 x.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
I já bych chtěl autorce v první řadě poděkovat. Myslím, že jednou ze zásadních snah pedo komunity je otevření diskuze se společností. Ta diskuze je myslím na začátku, naším úkolem je do společnosti vnášet otázky, snažit se otvírat tohle téma a trpělivě odpovídat. Pokud někdo z vlastních iniciativy nás osloví a nabídne nám otázky k odpovědím, ať už jakékoliv otázky, vychází nám tím maximálně vstříc, svou ochotou diskutovat.
Určitě nepovažuju otázky v tomto dotazníku za nějak přemrštěné nebo hloupé. jednak jistě směřují v první řadě k tématu práce, pro kterou slouží, a je z nich znát právě ten zájem se něco dozvědět a diskutovat. Myslím, že sami můžeme mít někdy problém si v diskuzi se společností některé otázky formulovat, někdy nám i může scházet pochopení pro to, co lidi opravdu o pedofilii chtějí vědět, to není na nás, co chceme nebo nechceme o pedofilii vysvětlovat, to je na lidech, na co se potřebují zeptat.
Samotná terapie u sexuologa rozhodně není jednoduché ani zcela jednoznačné téma. Záleží vždy v první řadě na sexuologovi, ale taky na klientovy, co od terapie očekává, nakolik je ochotný a schopný k ní přistupovat. Já se stále veskrz držím názoru, že pro každého může být přínosné, nebo aspoň zajímavé sezení u sexuologa vyzkoušet a pak zjistit, jestli mu to může něco dát. Ovšem je třeba k tomu přistupovat s otevřenou hlavou a nejít ze hranici něčeho, co už klient považuje spíš za nepřínosné pro svůj život než naopak.
Určitě nepovažuju otázky v tomto dotazníku za nějak přemrštěné nebo hloupé. jednak jistě směřují v první řadě k tématu práce, pro kterou slouží, a je z nich znát právě ten zájem se něco dozvědět a diskutovat. Myslím, že sami můžeme mít někdy problém si v diskuzi se společností některé otázky formulovat, někdy nám i může scházet pochopení pro to, co lidi opravdu o pedofilii chtějí vědět, to není na nás, co chceme nebo nechceme o pedofilii vysvětlovat, to je na lidech, na co se potřebují zeptat.
Samotná terapie u sexuologa rozhodně není jednoduché ani zcela jednoznačné téma. Záleží vždy v první řadě na sexuologovi, ale taky na klientovy, co od terapie očekává, nakolik je ochotný a schopný k ní přistupovat. Já se stále veskrz držím názoru, že pro každého může být přínosné, nebo aspoň zajímavé sezení u sexuologa vyzkoušet a pak zjistit, jestli mu to může něco dát. Ovšem je třeba k tomu přistupovat s otevřenou hlavou a nejít ze hranici něčeho, co už klient považuje spíš za nepřínosné pro svůj život než naopak.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
I tací blbečkové a provokatéři se najdou - velmi rozladěná Žaneta mi přeposlala odpovědi jednoho z "respondentů":efix píše:Pochybuji, že někdo, kdo sexuální trestný čin na dítěti spáchal, se s tím bude svěřovat zrovna googlu
OTÁZKA: Jakým způsobem jste zjistil/a, že ve Vašem případě jde konkrétně o pedofilii?
ODPOVĚĎ: “Masturbací před holčičkama na dětském hřišti”
OTÁZKA: Spáchal/a jste někdy v minulosti na dítěti sexuální trestný čin?
ODPOVĚĎ: “Jistě, že ano”
OTÁZKA: Jestli spáchal/a, co Vás k tomu vedlo?
ODPOVĚĎ: “Prostě jsem se nemohl udržet a tý holčičce se to moc líbilo”
OTÁZKA: Udělal/a byste to po předchozí zkušenosti znovu?
ODPOVĚĎ: “Nejenže udělal. Já už to dělám přes 4 roky...a náramně si to oba užíváme”
OTÁZKA: Ví Váš/e partner/ka o Vaší sexuální orientaci?
ODPOVĚĎ: “Ano, ale neví co s nima dělám”
OTÁZKA: Zná Vaše okolí pravdu o tom, že jste sexuálně přitahován/a dětmi?
ODPOVĚĎ: “Pár kamarádů, jeden z nich je ten díky, kterému jsem poprvé mohl okusit slast orgasmu s dítětem”
OTÁZKA: Je něco (cokoliv) týkající se tématu pedofilie, co byste si přál/a, aby se v našem státě změnilo?
ODPOVĚĎ: “Posunout legální věk z 15 na pět. A zavést Free lolita sex....hmmmm....mnam”
Na otázky: navštívil jste někdy ústavní léčbu, nebo podstoupil jste někdy odbornou terapii a navštěvujete nějaké odborníky v oboru sexuologie apod., byly odpovědi : “nemám v plánu”, “nikdy” a “ne”.
Co si o tom myslíte? Hrubě se mi nelíbí, že někdo takovýmito nevkusnými vtípky kazí něčí seriózní zájem něco zjistit. Za sebe musím říct, že kdybych znal IP adresu dotyčného, přičetli bychom si za web jedno z dalších trestních oznámení.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
za mě osobnš doufám v pubertální žert neb pokd ne tak tak bezpáteřního člověka bych asi umístil do kopky detenčního ústavu a pouštěl mu dětský křik a pláč jeho obětí aspoň 3x do dne v dávkách větších než malých.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
A to vyplnovali jen lidi z fora nebo je ten dotaznik pristupny sirsi verejnosti? Podle me je to jen mizerny pokus o vtip (tedy doufam).
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 9
- Výkřik do tmy: Nikdy se nevzdávej a bojuj až do vítězství
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 17 poděkování
Myslím že tohle je pouze snaha o provokaci od člověka, který o pedofilii nic neví a vědět nechce. Pořád je zde spousta lidí, kteří si o nás myslí jen to nejhorší. Pochybuji že by se s tímto někdo chlubil do dotazníku Google. Určitě bych to nebral vážně ale trestní oznámení na dotyčného člověka by rozhodně neškodilo. Lidi by si měli uvědomit, že ani na internetu, si nemohou dělat co se jim zlíbí. Doufám že tě tento incident neodradí od další spolupráce s námi. Přeci jen pedofilie je stále kontroverzní téma a občas se najde někdo, kdo se bude snažit jakoukoliv snahu o získání relevantních údajů mařit.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Uz mam dost toho nechutnyho kriminalizovani pedofilu.Zijeme v jednadvacatem stoleti...stoleti HONU NA CARODEJNICE.
- Dal: 7 poděkování
Clovece co to tu meles o trestnim oznameni?Ja osobne jsem ten dotaznik take vyplnil a nektere kolonky mi prisli ponekud "moc osobni",tak sem je vynechal.tojejedno píše:Myslím že tohle je pouze snaha o provokaci od člověka, který o pedofilii nic neví a vědět nechce. Pořád je zde spousta lidí, kteří si o nás myslí jen to nejhorší. Pochybuji že by se s tímto někdo chlubil do dotazníku Google. Určitě bych to nebral vážně ale trestní oznámení na dotyčného člověka by rozhodně neškodilo. Lidi by si měli uvědomit, že ani na internetu, si nemohou dělat co se jim zlíbí. Doufám že tě tento incident neodradí od další spolupráce s námi. Přeci jen pedofilie je stále kontroverzní téma a občas se najde někdo, kdo se bude snažit jakoukoliv snahu o získání relevantních údajů mařit.
Ja zastam,vzdy jsem zastaval a budu tak cinit i v budoucnosti-naprostou svobodu slova.Nejsme v totalitnim ci policejnim statecku,takze kdyz vytahujes slova o "udani",tak to ve me peni krev.(a je jednoho jestli ten koho chces udat je naprostej blbec,nebo lidska zruda.)
Ja proste nesnasim udavace.Je mi z nich na bl""""bbb"""" (musim bezet na zachod)
Mě toto rozhodně neodradilo....Ba naopak! Musím přiznat, že první mou reakcí byli vytřeštěné oči, bušící srdce asi tak 1000 tepů za vteřinu a totální naštvání, které střídal pláč. Prostě jsem nevěděla co si mám myslet, jelikož byl dotazník ve stejném znění odeslán 3 krát, předpoklad, že je to myšleno vážně byl velmi malý. Přesto se ve mě začali prát pocit bezradnosti z pocitem, že musím okamžitě zjistit jak se věci mají...
Přečetla jsem již takové množství Vašich příběhů, že začínám být touto problematikou úplně zahlcena. Mrzí mě, že jsem to pořád tak odkládala a myslela jak je toto téma jednoduché, jednoznačné a jak je k němu všude přehršel informací. Nyní jsem prostě znechucena názory "většiny" populace. Některé příběhy mě dojímají, některé jsou čtivé, některé svým způsobem "sebemrskačské", ale ze žádného rozhodně nevyplývá, že někdo z Vás stojí s bonbóny před základkou a už vůbec ne, že by byl následně schopen toto "nalákané" dítě někam odvést, ukojit své potřeby a "nedejbůh" toho Vámi tolik milovaného tvora někde odhodit v lese jako odpadky. Byla jsem také taková, "slepá"!!! Snad to bylo nedostatkem informací, nebo naopak přehnaným množstvím nepřesných, zkreslených a mylných informací ze stran medií, ale bohužel i ze školy. Musím říct, že ty z Vás, kteří se dokážete takto se svou orientací smířit a nepřekročit stanovené meze, hluboce obdivuji. Musíte být velmi silnými osobnostmi, a já za sebe mohu s jistotou říct : Já bych to nezvládla. Nemoct se nikomu svěřit, bát se, abych se něčím neprozradila, aby mne okolí neodsunulo na okraj(záleží samozřejmě na individuálních případech), a hlavně nemoct legálně žít s osobou, kterou miluji. Smekám klobouk před tím jak dokážete být silní.
Žaneta
Přečetla jsem již takové množství Vašich příběhů, že začínám být touto problematikou úplně zahlcena. Mrzí mě, že jsem to pořád tak odkládala a myslela jak je toto téma jednoduché, jednoznačné a jak je k němu všude přehršel informací. Nyní jsem prostě znechucena názory "většiny" populace. Některé příběhy mě dojímají, některé jsou čtivé, některé svým způsobem "sebemrskačské", ale ze žádného rozhodně nevyplývá, že někdo z Vás stojí s bonbóny před základkou a už vůbec ne, že by byl následně schopen toto "nalákané" dítě někam odvést, ukojit své potřeby a "nedejbůh" toho Vámi tolik milovaného tvora někde odhodit v lese jako odpadky. Byla jsem také taková, "slepá"!!! Snad to bylo nedostatkem informací, nebo naopak přehnaným množstvím nepřesných, zkreslených a mylných informací ze stran medií, ale bohužel i ze školy. Musím říct, že ty z Vás, kteří se dokážete takto se svou orientací smířit a nepřekročit stanovené meze, hluboce obdivuji. Musíte být velmi silnými osobnostmi, a já za sebe mohu s jistotou říct : Já bych to nezvládla. Nemoct se nikomu svěřit, bát se, abych se něčím neprozradila, aby mne okolí neodsunulo na okraj(záleží samozřejmě na individuálních případech), a hlavně nemoct legálně žít s osobou, kterou miluji. Smekám klobouk před tím jak dokážete být silní.
Žaneta
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 9
- Výkřik do tmy: Nikdy se nevzdávej a bojuj až do vítězství
- Dal: 13 poděkování
Jedna věc je být udavač a druhá chránit ty, na kterých nám záleží nejvíce. Pokud by to dotyčný myslel vážně, moje povinnost je chránit dítě i když ho neznám.Pokud dotyčný nechce zneužívání zanechat a ještě se s tím takto chlubí, klidně bych jeho IP adresu předal policii. Jiná věc by byla, dozvědět se tuto informaci přímo od dotyčného, který by hledal pomoc a radu. Takovému člověku bych se snažil podat maximum informací a jeho jednání mu rozmluvit.pirats píše: Clovece co to tu meles o trestnim oznameni?Ja osobne jsem ten dotaznik take vyplnil a nektere kolonky mi prisli ponekud "moc osobni",tak sem je vynechal.
Ja zastam,vzdy jsem zastaval a budu tak cinit i v budoucnosti-naprostou svobodu slova.Nejsme v totalitnim ci policejnim statecku,takze kdyz vytahujes slova o "udani",tak to ve me peni krev.(a je jednoho jestli ten koho chces udat je naprostej blbec,nebo lidska zruda.)
Ja proste nesnasim udavace.Je mi z nich na bl""""bbb"""" (musim bezet na zachod)
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Uz mam dost toho nechutnyho kriminalizovani pedofilu.Zijeme v jednadvacatem stoleti...stoleti HONU NA CARODEJNICE.
Návštěvník píše:Mě toto rozhodně neodradilo....Ba naopak! Musím přiznat, že první mou reakcí byli vytřeštěné oči, bušící srdce asi tak 1000 tepů za vteřinu a totální naštvání, které střídal pláč. Prostě jsem nevěděla co si mám myslet, jelikož byl dotazník ve stejném znění odeslán 3 krát, předpoklad, že je to myšleno vážně byl velmi malý. Přesto se ve mě začali prát pocit bezradnosti z pocitem, že musím okamžitě zjistit jak se věci mají...
Žaneta
Zaneto.
Verim ze si prave udelala nekterym lidem den krasnejsi:)
A jiste se najdou clenove fora,kteri si tvuj text vytisknou a povesi na zed vedle svych zbirek mladych modelek:)
No ale vazne.Cist tvuj prispevek,je jako balzam na dusi.Podivej se,jak dlouho uz jsme na teto planete.Svazky gayu byli v nekterych zemich legal. teprve nedavno.V nekterych napr.muslimskych zem.,jsou gayove a lesbicky tvrde persekuovani A jeste dlouhou dobu budou.
V dnesnim svete jsou porad jeste ukryta tabu.Pedofilie je jedna z nich.
Vlady se snazi chranit lidi a jeden z prostredku teto ochrany,je mravni kodex.Spolecnost se snazi lisem namluvit,ze pachtalele tr.cinnosti na detech,jsou pedofilove.Pruzkumy ale ukazuji ,ze je tomu presne opacne.
Ted je nasnade otazka:Jsou novinari ignoranti a nebo k nim jeste tato dulezita informace nedorazila???
Ja osobne si vzpominam na cas v kterem novinari pletli slova LOUPEZ-KRADEZ.!!! A povaz,ze to byli novinari pracujici roky a roky v rubrikach "cerna kronika".
Proc ma vlada,ci system strach zverejnit pravdu o pachatelych trestnych cinnu pohl.zneuzivani.Nebo je to ignorance novinaru?
Cejcho pedofila dava spolecnosti jistotu "podchyceni" problemu.Kdezto kdyby se verejne takrikajich "na plnou hubu"vedelo,ze detsti sexualni predatori,se proste ocejchovat nedaji,protoze se nedaji ani najit,vytipovat ani jinak vyhledat.
Lide si potom reknou:To bebezpeci ciha tam venku!A 90 % od nekoho kdo neni pedofil.A co pouze venku!!NEBEZPECI CIHA TAKE UVNITR. Unvitr vlastni rodiny.Co kdyz muj manzel?Bratr?Stryc?Deda??....Ale notak....napadne vas. Ale statistiky nelzou!
-
- Administrátor
Pleteš si svobodu slova s ochranou zájmů, které je třeba chránit. V tomto případě někdo svobodně napsal, že zneužívá dítě, a já můžu svobodně dojít na nejbližší služebnu PČR a svobodně jej tam nahlásit. Ničí svoboda nebyla narušena, všichni, i on, i já, jsme dělali vše svobodně. Ovšem pokud by dotyčný skutečně "svobodně" zneužíval dítě, tak je výrazným způsobem pošlapána svoboda jiného člověka, v tomto případě svoboda toho dítěte. V tom případě je zapotřebí zajistit ochranu svobody pro to dítě.pirats píše:Ja zastam,vzdy jsem zastaval a budu tak cinit i v budoucnosti-naprostou svobodu slova.Nejsme v totalitnim ci policejnim statecku,takze kdyz vytahujes slova o "udani",tak to ve me peni krev.(a je jednoho jestli ten koho chces udat je naprostej blbec,nebo lidska zruda.)
Z toho mi vyplývá: Přijde mi, že hledíš jen na sebe a svou svobodu, nikoliv však už na ostatní a jejich svobodu.
Tak to možná aby ses spakoval z tohoto webu, jinak budeš muset zůstat sedět na WC - za minulý rok jsme podali asi 2 nebo 3 trestní oznámení, od počátku provozu webu celkem čtyři. Tady se s těmi, kdo nehledí na svobodu druhých, nepářeme.pirats píše:Ja proste nesnasim udavace.Je mi z nich na bl""""bbb"""" (musim bezet na zachod)
-
- Administrátor
Vytesat do kamene. Žaneto, moc děkujeme za tato Tvá slova!Návštěvník píše:Přečetla jsem již takové množství Vašich příběhů, že začínám být touto problematikou úplně zahlcena. Mrzí mě, že jsem to pořád tak odkládala a myslela jak je toto téma jednoduché, jednoznačné a jak je k němu všude přehršel informací. Nyní jsem prostě znechucena názory "většiny" populace. Některé příběhy mě dojímají, některé jsou čtivé, některé svým způsobem "sebemrskačské", ale ze žádného rozhodně nevyplývá, že někdo z Vás stojí s bonbóny před základkou a už vůbec ne, že by byl následně schopen toto "nalákané" dítě někam odvést, ukojit své potřeby a "nedejbůh" toho Vámi tolik milovaného tvora někde odhodit v lese jako odpadky. Byla jsem také taková, "slepá"!!! Snad to bylo nedostatkem informací, nebo naopak přehnaným množstvím nepřesných, zkreslených a mylných informací ze stran medií, ale bohužel i ze školy. Musím říct, že ty z Vás, kteří se dokážete takto se svou orientací smířit a nepřekročit stanovené meze, hluboce obdivuji. Musíte být velmi silnými osobnostmi, a já za sebe mohu s jistotou říct : Já bych to nezvládla. Nemoct se nikomu svěřit, bát se, abych se něčím neprozradila, aby mne okolí neodsunulo na okraj(záleží samozřejmě na individuálních případech), a hlavně nemoct legálně žít s osobou, kterou miluji. Smekám klobouk před tím jak dokážete být silní.
Žaneta
-
- Registrovaný uživatel
Pomahat a chranit.Uz asi vim odkud vitr vaje.tojejedno píše:Jedna věc je být udavač a druhá chránit ty, na kterých nám záleží nejvíce. Pokud by to dotyčný myslel vážně, moje povinnost je chránit dítě i když ho neznám.Pokud dotyčný nechce zneužívání zanechat a ještě se s tím takto chlubí, klidně bych jeho IP adresu předal policii. Jiná věc by byla, dozvědět se tuto informaci přímo od dotyčného, který by hledal pomoc a radu. Takovému člověku bych se snažil podat maximum informací a jeho jednání mu rozmluvit.pirats píše: Clovece co to tu meles o trestnim oznameni?Ja osobne jsem ten dotaznik take vyplnil a nektere kolonky mi prisli ponekud "moc osobni",tak sem je vynechal.
Ty odpovedi sem cetl a musim dat zapravdu ostatnim,kterym to pripada jako lez,vtip ci provokace.Takze to neresim.
Vis kolik lidi zemrelo v lagrech kvuli lidem tipu:Nejsem udavac,ale hlasit se to musi.
Navic lide,kteri ohlasuji veci uradum maji podle vyzkumu nizsi sebevedomi a take jsou slusne receno "jednodussi"
-
- Registrovaný uživatel
Otazka: Muze pro me vyplneni anonymniho dotazniku,doporuceneho timto forem-muze pro me mit neprijemne zakonceni?
-
- Administrátor
Pokud v něm napíšeš např. že zneužíváš dítě, tak může.pirats píše:Otazka: Muze pro me vyplneni anonymniho dotazniku,doporuceneho timto forem-muze pro me mit neprijemne zakonceni?
-
- Registrovaný uživatel
Woooow...tak proc je anonymni? A nebylo by fer pro ostatni napsat upozorneni,ze pripadne SPATNA odpoved jim muze privodit trestni stihani.Muzes to tam dopsat??.Kasz píše:Pokud v něm napíšeš např. že zneužíváš dítě, tak může.pirats píše:Otazka: Muze pro me vyplneni anonymniho dotazniku,doporuceneho timto forem-muze pro me mit neprijemne zakonceni?
Naposledy upravil(a) pirats dne pondělí 18. 3. 2013, 18:34:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
1) Prosím o doložení zdroje, ze kterého tato fakta čerpáš.pirats píše:Navic lide,kteri ohlasuji veci uradum maji podle vyzkumu nizsi sebevedomi a take jsou slusne receno "jednodussi"
2) Tobě sebevědomí rozhodně nechybí. Založ tedy web o pedofilii, za který budeš mít zodpovědnost. Poté ti popřeji mnoho zdaru při vysvětlování na PČR a v hlavních zprávách TV Nova, proč se na tvém webu sdílí dětská pornografie a tys to nenahlásil.
-
- Administrátor
Pane soudce, to není fér, na té holčičce nebylo napsané žádné upozornění, že jí nesmím strkat prsty mezi nohy!pirats píše:Woooow...tak proc je anonymni? A nebylo by fer pro ostatni napsat upozorneni,ze pripadne SPATNA odpoved jim muze privodit trestni stihani.Muzes to tam dopsat??