Návštěvník píše:Mě toto rozhodně neodradilo....Ba naopak! Musím přiznat, že první mou reakcí byli vytřeštěné oči, bušící srdce asi tak 1000 tepů za vteřinu a totální naštvání, které střídal pláč. Prostě jsem nevěděla co si mám myslet, jelikož byl dotazník ve stejném znění odeslán 3 krát, předpoklad, že je to myšleno vážně byl velmi malý. Přesto se ve mě začali prát pocit bezradnosti z pocitem, že musím okamžitě zjistit jak se věci mají...
Přečetla jsem již takové množství Vašich příběhů, že začínám být touto problematikou úplně zahlcena. Mrzí mě, že jsem to pořád tak odkládala a myslela jak je toto téma jednoduché, jednoznačné a jak je k němu všude přehršel informací. Nyní jsem prostě znechucena názory "většiny" populace. Některé příběhy mě dojímají, některé jsou čtivé, některé svým způsobem "sebemrskačské", ale ze žádného rozhodně nevyplývá, že někdo z Vás stojí s bonbóny před základkou a už vůbec ne, že by byl následně schopen toto "nalákané" dítě někam odvést, ukojit své potřeby a "nedejbůh" toho Vámi tolik milovaného tvora někde odhodit v lese jako odpadky. Byla jsem také taková, "slepá"!!! Snad to bylo nedostatkem informací, nebo naopak přehnaným množstvím nepřesných, zkreslených a mylných informací ze stran medií, ale bohužel i ze školy. Musím říct, že ty z Vás, kteří se dokážete takto se svou orientací smířit a nepřekročit stanovené meze, hluboce obdivuji. Musíte být velmi silnými osobnostmi, a já za sebe mohu s jistotou říct : Já bych to nezvládla. Nemoct se nikomu svěřit, bát se, abych se něčím neprozradila, aby mne okolí neodsunulo na okraj(záleží samozřejmě na individuálních případech), a hlavně nemoct legálně žít s osobou, kterou miluji. Smekám klobouk před tím jak dokážete být silní.
Žaneta
Zaneto.
Verim ze si prave udelala nekterym lidem den krasnejsi:)
A jiste se najdou clenove fora,kteri si tvuj text vytisknou a povesi na zed vedle svych zbirek mladych modelek:)
No ale vazne.Cist tvuj prispevek,je jako balzam na dusi.Podivej se,jak dlouho uz jsme na teto planete.Svazky gayu byli v nekterych zemich legal. teprve nedavno.V nekterych napr.muslimskych zem.,jsou gayove a lesbicky tvrde persekuovani A jeste dlouhou dobu budou.
V dnesnim svete jsou porad jeste ukryta tabu.Pedofilie je jedna z nich.
Vlady se snazi chranit lidi a jeden z prostredku teto ochrany,je mravni kodex.Spolecnost se snazi lisem namluvit,ze pachtalele tr.cinnosti na detech,jsou pedofilove.Pruzkumy ale ukazuji ,ze je tomu presne opacne.
Ted je nasnade otazka:Jsou novinari ignoranti a nebo k nim jeste tato dulezita informace nedorazila???
Ja osobne si vzpominam na cas v kterem novinari pletli slova LOUPEZ-KRADEZ.!!! A povaz,ze to byli novinari pracujici roky a roky v rubrikach "cerna kronika".
Proc ma vlada,ci system strach zverejnit pravdu o pachatelych trestnych cinnu pohl.zneuzivani.Nebo je to ignorance novinaru?
Cejcho pedofila dava spolecnosti jistotu "podchyceni" problemu.Kdezto kdyby se verejne takrikajich "na plnou hubu"vedelo,ze detsti sexualni predatori,se proste ocejchovat nedaji,protoze se nedaji ani najit,vytipovat ani jinak vyhledat.
Lide si potom reknou:To bebezpeci ciha tam venku!A 90 % od nekoho kdo neni pedofil.A co pouze venku!!NEBEZPECI CIHA TAKE UVNITR. Unvitr vlastni rodiny.Co kdyz muj manzel?Bratr?Stryc?Deda??....Ale notak....napadne vas. Ale statistiky nelzou!