Přednášky na MU v Brně

Zapojení komunity do osvětových či jiných aktivit, jako jsou např. přednášky a jiné projekty mimo účasti na Prague Pride, natáčení Danielova světa a projektu Parafilik.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Přednášky na MU v Brně

Nový příspěvek od Fx100d »

Již se stává pomalu tradicí, že jsme s Karlem Žákem zváni každý rok, abychom studentům Pedagogické fakulty na Masarykově Universitě v Brně přednesli přednášku o pedofilii. Letošní dvě přednášky (dvě stejné přednášky hned za sebou) se podle mého názoru povedly. Studenti jako obvykle měli možnost klást dotazy a celkem hojně toho využívali. Jako obvykle se objevil dotaz, zda se týká pedofilie i žen, nebo jestli je pedofil schopen partnerského vztahu s dospělou osobou.

Nicméně na letošních přednáškách se událo něco ne příliš častého. Přednášku zdokumentovala redaktorka Lucie Vopálenská z Českého rozhlasu, natočila několik rozhovorů jak se mnou, Karlem Žákem a paní doktorkou Reissmannovou, tak i se studenty. Až bude známo, kdy a kde bude pořad vysílán, dám určitě vědět.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.