XXV Bohnické sexuologické dny 2013

Zapojení komunity do osvětových či jiných aktivit, jako jsou např. přednášky a jiné projekty mimo účasti na Prague Pride, natáčení Danielova světa a projektu Parafilik.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 351 poděkování
Dostal: 632 poděkování

XXV Bohnické sexuologické dny 2013

Nový příspěvek od Fx100d »

Letos jsem se účastnil BSD jen pasivně, neměl jsem účast na referátu, který tam Karel Žák přednesl. V referátu Karel seznámil účastníky s výsledky jeho výzkumu z diplomové práce.

I přes to, že jsem byl pouze pasivním účastníkem, domlouval jsem v kuloárech spolupráci s M. Duzbabou z havlíčkobrodské léčebny, přesněji řešili jsme problém s doručováním dotazů z naší poradny. V nejbližší době tedy bude spojení s lékaři z HB vyřešeno a doufám, že paní doktorka Herrová i pan doktor Duzbaba již budou odpovídat na dotazy z poradny.

Promluvil jsem i s Ondřejem Trojanem o jeho plánovaném výzkumu na PPG. Podrobnosti v příslušném vlákně na fóru: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=521

Dále jsem se pozdravil s panem doktorem Brzkem a opět mu poděkoval za vytrvalost a snahu o vyčerpávající odpovědi při působení v naší poradně.

Na konferenci se objevila i Veronika Lišková se štábem a natočila velmi zajímavý rozhovor Daniela Kubce s panem doktorem Weissem a Karlem Žákem, který by měl být součástí připravovaného dokumentárního filmu o pedofilii.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.