Letos jsem se účastnil BSD jen pasivně, neměl jsem účast na referátu, který tam Karel Žák přednesl. V referátu Karel seznámil účastníky s výsledky jeho výzkumu z diplomové práce.
I přes to, že jsem byl pouze pasivním účastníkem, domlouval jsem v kuloárech spolupráci s M. Duzbabou z havlíčkobrodské léčebny, přesněji řešili jsme problém s doručováním dotazů z naší poradny. V nejbližší době tedy bude spojení s lékaři z HB vyřešeno a doufám, že paní doktorka Herrová i pan doktor Duzbaba již budou odpovídat na dotazy z poradny.
Promluvil jsem i s Ondřejem Trojanem o jeho plánovaném výzkumu na PPG. Podrobnosti v příslušném vlákně na fóru: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=521
Dále jsem se pozdravil s panem doktorem Brzkem a opět mu poděkoval za vytrvalost a snahu o vyčerpávající odpovědi při působení v naší poradně.
Na konferenci se objevila i Veronika Lišková se štábem a natočila velmi zajímavý rozhovor Daniela Kubce s panem doktorem Weissem a Karlem Žákem, který by měl být součástí připravovaného dokumentárního filmu o pedofilii.
XXV Bohnické sexuologické dny 2013
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 351 poděkování
- Dostal: 632 poděkování
XXV Bohnické sexuologické dny 2013
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.