Pedofil, který je nešťastný
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw - Příspěvky: 241
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 37 poděkování
Pedofil, který je nešťastný
Ani jsem to neměl v úmyslu, tento žalopis sem dávat, ale když už jsem se s ním tak psal, tak by byla škoda, nechat si svoje pocity a nálady jen pro sebe. Nemá to sice s pedofilií nic společného, ale jak je vidět, i pedofil dokáže milovat starší holku.
Ale upozrňuji, že jak se tady o mě mluví, že jsem svině a hajzl, co jedné holce jen ubližuje, tak pokud jsem ji opravdu někdy ublížil, bylo to až dávno po nedobrovolném rozchodu, kdy už mě její chování psychicky tak zatlačilo do úzkých, že už jsem se prostě musel začít nějak bránit. Možná to nebyly ty správné kroky a správná rozhodnutí, ale to už nikdo nezmění. Již se snažím být k ní milý a být s ní za dobře, ale, bohužel, snažím se marně.
Už nikdy v životě, pokud brzy nespáchám sebevraždu, nechci potkat holku, jako je Nikola. Taková ***** snad ani nemůže být. Když někdo někoho miluje a ten druhý ho jen využívá, a pak se mu ještě s posměchem mstí a dělá mu naschvál věci, které ho zraňují a bolí, nemůže to být člověk s dobrým srdcem. Nikdy jsem té holce neublížil, tak proč ona ubližuje mě? Moc dobře, Nikola, ví, že mě pořád přitahuje a že na ní myslím dnem i nocí. Moc dobře ví, jak mě její chování, vůči mě, ničí a ubližuje mi. Moc dobře to ví, ale nehodlá s tím skončit. Jiné holky, se kterýma jsem chodil a rozešel se, jsou na mě stále hodné, a dokonce mi i vycházejí vstříc. Ale tahle ***** mi jen dělá věci, které mě víc a víc nutí, abych se šel zabít. A musím už používat taková vulgární slova, protože mě to až vytáčí, jaká ke mě ta ***** je. I kdybych se tisíckrát snažil, být s ní za dobře, tak prostě ne, jen na mě bude hnusná. A věřte, že ke všem vám bude jako andílek a vyhoví vám v čemkoli budete chtít. Ale mě nevyhoví vůbec v ničem. Kdo mi vysvětlí tu logiku, ten smysl, proč se ke mě celé ty roky, co se známe, chovala tak, že tohle se mnou nechtěla, tamto se mnou nechtěla, tohle mi nedopřála, tamto mi nedopříla, a pak jednoho dne zajde do hospody, spatří tam starého pána a hned se všema tohle chce, tam to chce, všem ve všem ráda vyhoví a všem všechno dopřeje. Ale mě pořád nic. Tak proč se se mnou celé ty roky zahazovala, když mě nemá ráda? Byl jsem snad jediný, kdo byl ochotný trávit s ní volné chvíle, když neměla nikoho jiného s kým by mohla být? Měla mě jen jako poslední nouzi, kterou s odporem využívala? Proč je se všema ve všem rychlejší a se mnou plno věcí, z její strany, trvalo dlouho. Dva roky trvalo, než mi ukázala, kde bydlí a to ještě jen proto, že s námi šel můj kamrád. Jinak mě samotnému by to neukázala do dnes. Spousta lidí se dozví, kde bydlí, za krátkou dobu a já na to musel čekat až dva roky. Tak jak mě mohla mít ráda, když mi to tak dlouho nechtěla říct a ostatním to řekne klidně hned, i když je zná krátkou dobu? Jak mě mohla mít ráda, když mi ani k narozeninám nepopřála a vymlouvala se na to, že v ten den má narozeniny její děda, který ji zemřel. Jasně, ani blbých pět minut neměla za celý den, aby mi popřála i třeba jen kratičkou větou. A jako dárek jsem byl od ní pozvaný na pizzu, protože prý neměla peníze na to, aby mi nějaký dárek koupila. Ale že ta Pizza stála, myslím, tak 150 korun, za to by mi klidně mohla koupit drobností, co by mi udělalo daleko větší radost. Sama moc dobře ví, co mám rád a na co by i měla peníze. Ale hold měla jen hlad a tak, aby to nevypadalo, že na mě kašle, mě jakoby pozvala na pizzu, aby se najedla. Už když se mnou chodila, jak mi pořád tvrdí, tak dělala flirtovní věci i s jinýma lidma a nechala si to líbit. To by snad milující holka neudělala ne? Proč se ke mě celou tu dobu, co se známe, takhle chovala? A proč je ke mě od podzimu taková hnusná? Proč zrovna já, který ji miloval a dal ji tolik lásky, musím snášet to její chování, vůči mě? Dokonce jsem se ji zastával a bránil ji, když ji přes internet ubližoval jeden kluk, který se jí naboural do profilů a vyhrožoval jí. Byl jsem to já, kdo ji utěšoval a kdo ji chtěl chránit, což mě také stálo nabourání, toho kluka, do mého profilu, o který jsem, bohužel, díky tomu přišel. Byl jsem to já, kdo měl o ní jako jedinný strach, když byla se školou na vodáku v jižních čechách, a v místech, kde byly v té době velké povodně. Jen jedinný já měl strach, jestli se jí něco nestalo. Hrozně moc jsem ji miloval, opravdu velmi moc a teď to mám jako za odměnu? To mám doplácet na její chování svoji psychcikou, kterou mi ta holka tak zdeformovala, že už nejsem normálně fungující člověk? Nemohu si pomoci, ale takhle se chovají jen *****.
Ale upozrňuji, že jak se tady o mě mluví, že jsem svině a hajzl, co jedné holce jen ubližuje, tak pokud jsem ji opravdu někdy ublížil, bylo to až dávno po nedobrovolném rozchodu, kdy už mě její chování psychicky tak zatlačilo do úzkých, že už jsem se prostě musel začít nějak bránit. Možná to nebyly ty správné kroky a správná rozhodnutí, ale to už nikdo nezmění. Již se snažím být k ní milý a být s ní za dobře, ale, bohužel, snažím se marně.
Už nikdy v životě, pokud brzy nespáchám sebevraždu, nechci potkat holku, jako je Nikola. Taková ***** snad ani nemůže být. Když někdo někoho miluje a ten druhý ho jen využívá, a pak se mu ještě s posměchem mstí a dělá mu naschvál věci, které ho zraňují a bolí, nemůže to být člověk s dobrým srdcem. Nikdy jsem té holce neublížil, tak proč ona ubližuje mě? Moc dobře, Nikola, ví, že mě pořád přitahuje a že na ní myslím dnem i nocí. Moc dobře ví, jak mě její chování, vůči mě, ničí a ubližuje mi. Moc dobře to ví, ale nehodlá s tím skončit. Jiné holky, se kterýma jsem chodil a rozešel se, jsou na mě stále hodné, a dokonce mi i vycházejí vstříc. Ale tahle ***** mi jen dělá věci, které mě víc a víc nutí, abych se šel zabít. A musím už používat taková vulgární slova, protože mě to až vytáčí, jaká ke mě ta ***** je. I kdybych se tisíckrát snažil, být s ní za dobře, tak prostě ne, jen na mě bude hnusná. A věřte, že ke všem vám bude jako andílek a vyhoví vám v čemkoli budete chtít. Ale mě nevyhoví vůbec v ničem. Kdo mi vysvětlí tu logiku, ten smysl, proč se ke mě celé ty roky, co se známe, chovala tak, že tohle se mnou nechtěla, tamto se mnou nechtěla, tohle mi nedopřála, tamto mi nedopříla, a pak jednoho dne zajde do hospody, spatří tam starého pána a hned se všema tohle chce, tam to chce, všem ve všem ráda vyhoví a všem všechno dopřeje. Ale mě pořád nic. Tak proč se se mnou celé ty roky zahazovala, když mě nemá ráda? Byl jsem snad jediný, kdo byl ochotný trávit s ní volné chvíle, když neměla nikoho jiného s kým by mohla být? Měla mě jen jako poslední nouzi, kterou s odporem využívala? Proč je se všema ve všem rychlejší a se mnou plno věcí, z její strany, trvalo dlouho. Dva roky trvalo, než mi ukázala, kde bydlí a to ještě jen proto, že s námi šel můj kamrád. Jinak mě samotnému by to neukázala do dnes. Spousta lidí se dozví, kde bydlí, za krátkou dobu a já na to musel čekat až dva roky. Tak jak mě mohla mít ráda, když mi to tak dlouho nechtěla říct a ostatním to řekne klidně hned, i když je zná krátkou dobu? Jak mě mohla mít ráda, když mi ani k narozeninám nepopřála a vymlouvala se na to, že v ten den má narozeniny její děda, který ji zemřel. Jasně, ani blbých pět minut neměla za celý den, aby mi popřála i třeba jen kratičkou větou. A jako dárek jsem byl od ní pozvaný na pizzu, protože prý neměla peníze na to, aby mi nějaký dárek koupila. Ale že ta Pizza stála, myslím, tak 150 korun, za to by mi klidně mohla koupit drobností, co by mi udělalo daleko větší radost. Sama moc dobře ví, co mám rád a na co by i měla peníze. Ale hold měla jen hlad a tak, aby to nevypadalo, že na mě kašle, mě jakoby pozvala na pizzu, aby se najedla. Už když se mnou chodila, jak mi pořád tvrdí, tak dělala flirtovní věci i s jinýma lidma a nechala si to líbit. To by snad milující holka neudělala ne? Proč se ke mě celou tu dobu, co se známe, takhle chovala? A proč je ke mě od podzimu taková hnusná? Proč zrovna já, který ji miloval a dal ji tolik lásky, musím snášet to její chování, vůči mě? Dokonce jsem se ji zastával a bránil ji, když ji přes internet ubližoval jeden kluk, který se jí naboural do profilů a vyhrožoval jí. Byl jsem to já, kdo ji utěšoval a kdo ji chtěl chránit, což mě také stálo nabourání, toho kluka, do mého profilu, o který jsem, bohužel, díky tomu přišel. Byl jsem to já, kdo měl o ní jako jedinný strach, když byla se školou na vodáku v jižních čechách, a v místech, kde byly v té době velké povodně. Jen jedinný já měl strach, jestli se jí něco nestalo. Hrozně moc jsem ji miloval, opravdu velmi moc a teď to mám jako za odměnu? To mám doplácet na její chování svoji psychcikou, kterou mi ta holka tak zdeformovala, že už nejsem normálně fungující člověk? Nemohu si pomoci, ale takhle se chovají jen *****.
Naposledy upravil(a) Angelo dne pátek 8. 3. 2013, 14:27:19, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Pedofil, který je nešťastný
Už jsme o tom všem mluvili. Láska není výměnný obchod, kdy dostaneš přesně to, co jsi vložil. Člověk se vyvíjí, v patnácti je úplně jiný než ve dvaceti, a věkový rozdíl mezi patnáctiletým a pětadvacetiletým je mnohem větší než dvacetiletým a třicetiletým. A nárokovat si při narozeninách cokoli a ostatním vyčítat, že tvoje nároky nesplnili, je hnus.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
Špatně jsi mě pochopil. Jde o to, že ona byla celou tu dobu ke mě, jako by mě neměla ráda, a teď mi to dává ještě o mnoho víc najevo. Nechová se ke mě stejně, jako ke všem ostatním. Chápeš?Gabriel Svoboda píše:Už jsme o tom všem mluvili. Láska není výměnný obchod, kdy dostaneš přesně to, co jsi vložil. Člověk se vyvíjí, v patnácti je úplně jiný než ve dvaceti, a věkový rozdíl mezi patnáctiletým a pětadvacetiletým je mnohem větší než dvacetiletým a třicetiletým. A nárokovat si při narozeninách cokoli a ostatním vyčítat, že tvoje nároky nesplnili, je hnus.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Přiznám se, že jsem původně měl v plánu si tvůj text přečíst celý, ale po přečtení této věty jsem čtení ukončil. Nemám potřebu zde na fóru ztrácet svůj čas čtením lživých textů.Angelo píše:Nikdy jsem té holce neublížil...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
Kdyby si si to alespoň přečetl pořádně. Ale, co bych já od tebe mohl jiného čekat. Ty by si se LeeFy zastal, i kdyby mě zavraždila.Kasz píše:Přiznám se, že jsem původně měl v plánu si tvůj text přečíst celý, ale po přečtení této věty jsem čtení ukončil. Nemám potřebu zde na fóru ztrácet svůj čas čtením lživých textů.Angelo píše:Nikdy jsem té holce neublížil...
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Už mě ani nepřekvapuje, že píšeš jednu lež za druhou.Angelo píše:Ty by si se LeeFy zastal, i kdyby mě zavraždila.
-
- Registrovaný uživatel
Přiznám se, že ti nějak nerozumím. Jestli si myslel, jak jsem řekl, že by si se LeeFy zastal, i kdyby mě zavraždila, vážně, tak to bylo jen obrazně řečeno.Kasz píše:Už mě ani nepřekvapuje, že píšeš jednu lež za druhou.Angelo píše:Ty by si se LeeFy zastal, i kdyby mě zavraždila.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
Angelo, síce nepoznám celý tvoj príbeh, jednu vec si pamätaj. Láska je zváštna vec a pokiaľ ju dokonale neodhalíš aj z tej druhej strany, nemá zmysel. Nechcem, aby si sa upriamil len na seba, ale občas treba myslieť na seba viac ako na druhých. Nezanedbávaj sa, lebo to nie je cesta niekoho milovať.
-
- Administrátor
Stejně jako bylo obrazně řečeno, že jsi LeeFě nikdy neublížil. Já to chápu, vysvětlovat mi to nemusíš.Angelo píše:... to bylo jen obrazně řečeno.
-
- Registrovaný uživatel
Tím NIKDY jsem myslel do doby, než jsme se rozešli a začala doba hádek a nervů. Pak jsem LeeFě možná, jak tvrdíte, ublížil. Ale já osobně to zatím tak nevidím, možná časem mi to dojde, že jsem jí, zdůrazňuji, po rozchodu, něčím ublížil. Teď však vidím všechno jinak. Nechci ze sebe dělat svatého člověka, ale pod vlivem zdeformované psychiky dělám různé věci. Jestli správné nebo špatné posoudím, až se dostanu do normálu, jestli tedy vůbec. A mimochodem, pro váš klid, LeeFa je šťastná a užívá si krásného života. Takže jí, momentálně, nic netrápí. Sama mi to osobně říkala.Kasz píše:Stejně jako bylo obrazně řečeno, že jsi LeeFě nikdy neublížil. Já to chápu, vysvětlovat mi to nemusíš.Angelo píše:... to bylo jen obrazně řečeno.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Angelo:
1) Chyby bys měl nejprve hledat u sebe, teprve potom případně u druhých.
2) Stále více si začínám myslet, že jsi veskrze velmi sobecký člověk. Vnímáš jen to, co chceš TY a nepřemýšlíš, po čem touží a co chtějí jiní lidé a co je pro ně nejlepší.
2) Stále více si začínám myslet, že jsi veskrze velmi sobecký člověk. Vnímáš jen to, co chceš TY a nepřemýšlíš, po čem touží a co chtějí jiní lidé a co je pro ně nejlepší.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
Ano, měl bych chyby hledat nejdříve u sebe, to máš pravdu, ale já nevím, kde jsem udělal chybu. Ani LeeFa mi to nikdy nedokázala říct. A pokud si myslíš, že jsem sobecký člověk, tak vyvracet ti to nebudu. Až mě budeš znát osobně, pak mě můžeš soudit. Já tady na tomto webu také nikoho nesoudím, protože nevím, jaký kdo doopravdy je. A kromě toho, kdo z vás tady zná LeeFu tři roky osobně? Víš, to, že se ty, i ostatní, zastáváte LeeFy, přikládám tomu, že chcete být k holkám milí a chránit je. Tohle na jednu stranu chápu. Ale nevíte plno skutečností jak se věci mají. Mohl bych se tady o tom hodně rozepsat, ale nemám už moc velký zájem to řešit. A nemám ani zájem na tom, dělat si zde nepřátele. Já vím, že už mě berete jako někoho, kdo se umí chovat hnusně. Však je mi jasné, že LeeFa hodně povídala. Ale pokud mám šťastný a spokojený život a cítím, že mě má někdo rád, dokáži být také milý a pohodový člověk. Ale to již zasahuji do oblasti psychologie a vůbec, pomalu odbočuji od tématu. Zkrátka, zkuste být také někdy objektivní a ne se za každou cenu zastávat holek. Je to sice krásné gesto, které holky vždy potěší, ale ublíží to pak někomu, který vlastně do všeho spadl ani nevěděl jak. A i kdybych tady miliónkrát napsal pravdu, jak to všechno je, tak se stejně budete zastávat LeeFy. Takže, toto mé krátké dílo, které jsem napsal pod vlivem psychického tlaku, hold berte po svém. Já mám na tenhle problém s LeeFou již psychiatra a ten mi na to svůj názor už řekl.Kuba píše:Angelo:
-
Jenže já se nezastávám Leefy, znám ji minimálně a o tobě jsem s ní mluvil minimálně a navíc většinu z toho už jsem stejně zapomněl, protože to pro mě bylo nedůležité. Když jsem ale četl tenhle tvůj text, tvé vyjadřování se mi nelíbilo a podle toho jsem reagoval.
-
- Registrovaný uživatel
Mě se prostě zdá, že jste nikdo pořádně nepochopil, o čem vlastně píšu. Ale snad to není tak nepochopitelné. A pak, když se já trápím a jsem již psychicky na dně, že se musím nějakým způsobem vyřvat, což dělám formou psaní, to je špatně? Nechci dělat žádné problémy, ale já už se musím nějak z toho psychického napětí ventilovat. Pochopte to. Vždyť je mi momentálně psychicky tak zle, že jsem již musel navštívit psychiatra.Kuba píše:Jenže já se nezastávám Leefy, znám ji minimálně a o tobě jsem s ní mluvil minimálně a navíc většinu z toho už jsem stejně zapomněl, protože to pro mě bylo nedůležité. Když jsem ale četl tenhle tvůj text, tvé vyjadřování se mi nelíbilo a podle toho jsem reagoval.
-
Je dobře, že jsi navštívil psychiatra.
A třeba já mám s tebou docela problém i v tom, že jsem ti za poslední rok taky věnoval nějaký čas, ale nakonec měl pocit, že vlastně vůbec nevnímáš co ti ostatní píšou a pořád jenom meleš to svoje. Po nějaké době, co je to pořád stejné, člověka to už začne otravovat číst a myslím, že takhle to tu nevnímám jen já.
Mimochodem, já jsem podobné uraženě-naštvané texty taky v minulosti napsal, když jsem si potřeboval vybít zlost, například na Kasze, ale nakonec potom, co jsem si to nechal projít trochu hlavou, jsem je smazal a nikdy neuveřejnil, protože to znělo jako výplod chorého mozku. To nemění nic na tom, že na fórech jsem se s Kaszem nejednou totálně pohádal, ale prostě to, co jsem napsal a neuvěřejnil, to bylo ještě mnohem horší. A jsem rád, že jsem to neuveřejnil, protože potom už bych se s ním asi nikdy nemohl znovu začít bavit, jako se spolu bavíme teď.
To co jsi napsal jsi klidně napsat mohl, aby sis ulevil. Podle mě jsi to ale nikdy neměl zveřejnit.
A třeba já mám s tebou docela problém i v tom, že jsem ti za poslední rok taky věnoval nějaký čas, ale nakonec měl pocit, že vlastně vůbec nevnímáš co ti ostatní píšou a pořád jenom meleš to svoje. Po nějaké době, co je to pořád stejné, člověka to už začne otravovat číst a myslím, že takhle to tu nevnímám jen já.
Mimochodem, já jsem podobné uraženě-naštvané texty taky v minulosti napsal, když jsem si potřeboval vybít zlost, například na Kasze, ale nakonec potom, co jsem si to nechal projít trochu hlavou, jsem je smazal a nikdy neuveřejnil, protože to znělo jako výplod chorého mozku. To nemění nic na tom, že na fórech jsem se s Kaszem nejednou totálně pohádal, ale prostě to, co jsem napsal a neuvěřejnil, to bylo ještě mnohem horší. A jsem rád, že jsem to neuveřejnil, protože potom už bych se s ním asi nikdy nemohl znovu začít bavit, jako se spolu bavíme teď.
To co jsi napsal jsi klidně napsat mohl, aby sis ulevil. Podle mě jsi to ale nikdy neměl zveřejnit.
-
- Registrovaný uživatel
Víš, já se vám pořád snažil vysvětlit, co mě trápí, ale asi marně. Ono stejně, teď už je to nespíš jedno řešit LeeFu, už jsem došel k závěru, že ohledně jí nic nevyřeším. Změnila se tak, že už ani nevidí, jaká teď je. Ano, je to její věc a její život, ale já byl zvyklý na jinou LeeFu. A nejsem sám, kdo je z její změny chování nešťastný. Jenže u mě je to ještě umocněné tím, že já ji miloval a chodil jsem s ní. A vlastně, nejvíc se změnila svým chováním ke mě. A to mě tak psychicky srazilo, že už se z toho sám neumím dostat. Sice to vážně vypadá, že ze sebe dělám chudinku, jenže takhle psychicky špatně mi ještě nikdy nebylo. Jinak, vážně jsem neměl v úmyslu zde tohle moje vyřvání uveřejnit. Ale když jsem si uvědomil, že jsou tam vlastně moje pocity, tak mi to nedalo a dal jsem to sem. Já stejně čekal, že se to neobejde bez kritiky vůči mě.Kuba píše:A třeba já mám s tebou docela problém i v tom, že jsem ti za poslední rok taky věnoval nějaký čas, ale nakonec měl pocit, že vlastně vůbec nevnímáš co ti ostatní píšou a pořád jenom meleš to svoje. Po nějaké době, co je to pořád stejné, člověka to už začne otravovat číst a myslím, že takhle to tu nevnímám jen já.