Příběhy dospívajících pedofilů (Daniel Kubec)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání recenzí na jakékoliv knihy a následná diskuze k nim.
- Jestliže bude v rámci recenze knihy uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné toto jméno zkrátit na křestní jméno a iniciálu příjmení.
- V rámci recenzí je možné vkládat odkazy na fotografie obálek knih, příp. fotografie autorů, a to jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj. Je-li autor v současnosti mladší 18 let, anebo je-li na jeho fotografii společně s ním jiná osoba v současnosti mladší 18 let, odkaz na fotografii nemůže být zveřejněn.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Příběhy dospívajících pedofilů (Daniel Kubec)
Příběhy dospívajících pedofilů
Článek ke knize
K odvážnému vydavatelskému počinu se odhodlalo mladé vydavatelství Youngbooks, které v podobě ebooku přináší sbírku Příběhy dospívajících pedofilů. V té se nachází devět poutavých a především velice upřímně a otevřeně napsaných osobních výpovědí mladých pedofilů ve věku 16-26 let, kteří vzpomínají na své dětství, počátky uvědomování si vlastní odlišnosti i obrovské obtíže, které jim kladlo vyrovnávání se s odlišnou sexualitou a v mnoha případech i odsudky okolí, v nejednom případě i vlastních rodičů. Sbírku sestavil a předmluvu napsal Daniel Kubec, který je také autorem jednoho z devíti příběhů.
V Příbězích dospívajících pedofilů se daří to, co bylo hlavním cílem autorů. Ukázat čtenářům těžko představitelná trable a muka, které prožívá zdánlivě obyčejný dospívající kluk, jenž se však od ostatních odlišuje parafilní sexuální orientací. Každý z dospívajících je ovlivněn jinak, ale s pocity zhnusení sami nad sebou či odsudky ze strany okolí se setkávají postupně prakticky všichni. Někoho to vede až k pokusu o sebevraždu, jiný zase podlehne beznaději a pocitu, že stejně nemá na výběr a dopustí se zneužívání dětí, čehož později hořce lituje.
Celým dílem se táhne myšlenka, co by všechno mohlo být jinak, kdyby společnost byla více otevřená lidem s parafilní sexuální orientací, kdyby bylo dospívajícím přístupno více informací o sexuálních deviací, kdyby se jim dostalo podpory od okolí. Na základě vyprávění těchto mladých pedofilů musí čtenáře zákonitě napadnout myšlenka, zda by nemohlo být méně zneužitých dětí a méně sebevražd mezi mladými pedofily (v podstatě taktéž ještě stále dětmi), kdyby pedofilie nebylo tolik tabuizována a mluvilo se o ní věcně a bez předsudků. A ostatně i právě tomu Příběhy dospívajících pedofilů napomáhají a přináší čtenářům, ať už se bude jednat o mladé pedofily či ostatní lidi, mnoho zajímavých informací.
Někteří z pedofilů, jejichž příběhy jsou ve sbírce zaznamenány, na sebe nechávají i emailový kontakt, čili samotní čtenáři se na ně mohou obrátit s dotazy či poděkováním. Lze jen doufat, že si Příběhy dospívajících pedofilů najdou cestu k co nejvíce čtenářům a že se mezi nimi najdou třeba i mladí pedofilové, kterým knížka pomůže, aby našli sami sebe a žili spokojený a řádný život.
Příběhy dospívajících pedofilů, 74 stran, 80Kč
vydává Youngboooks
(Autoři příběhů veškerý svůj honorář věnují Fondu ohrožených dětí)
Článek ke knize
K odvážnému vydavatelskému počinu se odhodlalo mladé vydavatelství Youngbooks, které v podobě ebooku přináší sbírku Příběhy dospívajících pedofilů. V té se nachází devět poutavých a především velice upřímně a otevřeně napsaných osobních výpovědí mladých pedofilů ve věku 16-26 let, kteří vzpomínají na své dětství, počátky uvědomování si vlastní odlišnosti i obrovské obtíže, které jim kladlo vyrovnávání se s odlišnou sexualitou a v mnoha případech i odsudky okolí, v nejednom případě i vlastních rodičů. Sbírku sestavil a předmluvu napsal Daniel Kubec, který je také autorem jednoho z devíti příběhů.
V Příbězích dospívajících pedofilů se daří to, co bylo hlavním cílem autorů. Ukázat čtenářům těžko představitelná trable a muka, které prožívá zdánlivě obyčejný dospívající kluk, jenž se však od ostatních odlišuje parafilní sexuální orientací. Každý z dospívajících je ovlivněn jinak, ale s pocity zhnusení sami nad sebou či odsudky ze strany okolí se setkávají postupně prakticky všichni. Někoho to vede až k pokusu o sebevraždu, jiný zase podlehne beznaději a pocitu, že stejně nemá na výběr a dopustí se zneužívání dětí, čehož později hořce lituje.
Celým dílem se táhne myšlenka, co by všechno mohlo být jinak, kdyby společnost byla více otevřená lidem s parafilní sexuální orientací, kdyby bylo dospívajícím přístupno více informací o sexuálních deviací, kdyby se jim dostalo podpory od okolí. Na základě vyprávění těchto mladých pedofilů musí čtenáře zákonitě napadnout myšlenka, zda by nemohlo být méně zneužitých dětí a méně sebevražd mezi mladými pedofily (v podstatě taktéž ještě stále dětmi), kdyby pedofilie nebylo tolik tabuizována a mluvilo se o ní věcně a bez předsudků. A ostatně i právě tomu Příběhy dospívajících pedofilů napomáhají a přináší čtenářům, ať už se bude jednat o mladé pedofily či ostatní lidi, mnoho zajímavých informací.
Někteří z pedofilů, jejichž příběhy jsou ve sbírce zaznamenány, na sebe nechávají i emailový kontakt, čili samotní čtenáři se na ně mohou obrátit s dotazy či poděkováním. Lze jen doufat, že si Příběhy dospívajících pedofilů najdou cestu k co nejvíce čtenářům a že se mezi nimi najdou třeba i mladí pedofilové, kterým knížka pomůže, aby našli sami sebe a žili spokojený a řádný život.
Příběhy dospívajících pedofilů, 74 stran, 80Kč
vydává Youngboooks
(Autoři příběhů veškerý svůj honorář věnují Fondu ohrožených dětí)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Re: Příběhy dospívajících pedofilů
No né, i Alza.cz to prodává! http://www.alza.cz/pribehy-dospivajicich-pedofilu-d396144.htm
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
A když na Alze tak tím pádem i na Palmknihách: http://www.palmknihy.cz/web/kniha/pribehy-dospivajicich-pedofilu-4337.htm. Jsem rád, že se distribučky ebooků nezalekly vlka ani pedofilů a sbírku vydaly.
Kdyby se někomu chtělo, třeba pro něj nákup přes Alzu může být přijatelnější, protože odpadá nutnost registrace (byť jednoduché a bez nutnosti udávat vlastní jméno) na Youngbooks. Tak rozvažte, jsem zvědav, jakej prodej Příběhů bude a kolik se průběžně případně vybere i na zmíněný Fond ohrožených dětí.
Kdyby se někomu chtělo, třeba pro něj nákup přes Alzu může být přijatelnější, protože odpadá nutnost registrace (byť jednoduché a bez nutnosti udávat vlastní jméno) na Youngbooks. Tak rozvažte, jsem zvědav, jakej prodej Příběhů bude a kolik se průběžně případně vybere i na zmíněný Fond ohrožených dětí.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Já jsem na Alze registrovaný, mě vadila u YoungBooks registrace na PayPal. Čili si to u Alzy koupím na svůj normální zákaznický účet a zaplatím kartou. Super.
-
To jsem si taky tak myslel, že někomu ta registrace nemůsí vyhovovat - ono to jde i bez Pay palu, jen přes kreditku ale určitá registrace je tam taky nutná. Takže proto jsem rád, že už to lze zakoupit i jinde.
-
- Administrátor
Bez registrace do PayPal to nešlo. Jiná možnost, jak zaplatit kreditkou, tam nebyla.
-
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 119 poděkování
- Dostal: 321 poděkování
-
Tak zase, buďme rádi, že to mají v nabídce. A taková poznámka upozorňující na vysokou kontroverznost díla může být leckdy velmi dobrou reklamou.
-
Heh možná znám i toho, kdo tu poznámku napsal a ještě s jeho na jeho názor zeptám. Ale faktem holt i je, že si distributor takové knížky musí trochu chránit záda, víme, jak může vypadat atak antipedofilů, kdyby k tomu došlo. Ale buďme každopádně vděční, že to na svoje stránky dali.
A že není vhodné pro dětí do 15 let... asi ne, ale esli si to přečte i nějaký 13letý pedofil, budu rád!
A že není vhodné pro dětí do 15 let... asi ne, ale esli si to přečte i nějaký 13letý pedofil, budu rád!
-
Chtěl bych jen hodit info, že se sbírka prodává nad očekávání dobře, za jeden den se prodalo třeba i 8 kusů, což je na ebook, který nemá prakticky žádnou oficiální reklamu velmi slušné číslo i podle nakladatelů. Chtěl bych teda taky poděkovat všem lidem odsud, kdo si taky pořídili nebo třebas eště pořídí. Přec jen když nakladatelé uvidí, že se takovéhle téma může i vyplatit uvádět na trh, budou se o něj sami víc zajímat!
-
To je super zpráva Dane a připojuji se k poděkování.
Kdo ví, třeba si tu knížku některý z nás koupil padesátkrát.
Kdo ví, třeba si tu knížku některý z nás koupil padesátkrát.
-
Abych svá předchozí slova doložil, můžu přidat odkaz: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=512303228827056&set=a.456616307729082.109553.240083519382363&type=1&theater, který dosvědčuje, že je tato sbírka momentálně mezi nejprodávanějšími ebooky na Alze a předstihla i poslední knihu Viewegha! Všem autorům gratuluju, že to momentálně natřeli nejprodávanějšímu českému autorovi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
Gratulujem Dano, to je skvelý postup. Dúfam, že to niekedy dotiahnem aspoň na tvoju úroveň
-
LOL. A znamená to Dane taky, že stejně jako Viewegh můžou autoři Příběhů dospívajících pedofilů vyžít pouze ze svých honorářů?