Exmanželka pedofila Dutrouxe na svobodě (ČeskáTelevize.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Příspěvky: 97
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Exmanželka pedofila Dutrouxe na svobodě (ČeskáTelevize.cz)

Nový příspěvek od StrangerByNight »


Brusel - Belgický kasační soud definitivně potvrdil podmínečné propuštění Michelle Martinové. Žena se v 90. letech podílela na zločinech svého exmanžela, pedofilního vraha Marca Dutrouxe. Dvojice únosy, mučením a vražděním malých dívek šokovala celý svět a možnost propuštění na svobodu poslední týdny budila vášně celé země. Dvaapadesátiletá bývalá učitelka opustila brány vesnice dnes večer.

Kasační soud v Bruselu dnes nerozhodoval, zda spolupachatelku hrůzných zločinů pustit či nepustit, pouze ověřoval, zda soud koncem července při svém jednání neudělal nějakou chybu. Rodiny obětí se proti předchozímu verdiktu totiž odvolaly. Odvolání pozůstalých kasační soud, nejvyšší justiční autorita v zemi, odmítl jako neopodstatněné a nepřípustné.

Možnost propuštění Martinové vzbudila v Belgii silné emoce. Do ulic už dříve vyšly dva tisíce lidí, požadovaly radikální změny zákonů. Další protesty se chystají i nyní. Tamní policie očekává, že bude muset přijmout mimořádná bezpečnostní opatření. Ta by mohla belgické daňové poplatníky stát v přepočtu tři miliony korun ročně.

Frédéric Dutroux, syn Michelle Martinové: "Frédéric Dutroux„Mám strach, že nějaký šílenec mou matku zavraždí. Není žádné monstrum ani zlá žena."


„Další možné odvolání je Štrasburk. Může ale konat i belgický parlament, pokud dá práva odsouzených taky jejich obětem,“ říká Georges-Henri Beauthier, advokát rodiny jedné ze zabitých dívek. Na verdikt se u soudu stála fronta. Poslechnout si ho přišel i Jean-Denis Lejeune, jeden z hlavních kritiků podmínečného propuštění a otec osmileté Julie, kterou Dutroux unesl a znásilňoval. Martinová ji pak nechala zemřít hlady ve sklepní skrýši i se stejně starou kamarádkou. „Jsem velmi unavený. Vůbec už nespím,“ říká Lejeune.

Michele Martinová si odseděla víc než polovinu třicetiletého trestu za podíl na únosech šesti dívek a vraždách čtyř z nich. Svého činu nikdy veřejně nezalitovala. Uneseným dětem najíst nedala, znásilnění ani mučení nezabránila. Ve sklepě Marka Dutrouxe skončilo v polovině 90. let šest holčiček, Dutroux dvě z nich zabil a další dvě nechal umřít hlady. Za to dostal doživotí.

Martinová se ukryje do katolického kláštera

Dutrouxova bývalá manželka by zbytek života měla prožít v katolickém klášteře v malé vesničce Malonne, která leží 70 kilometrů jihovýchodně od Bruselu. Místní se ovšem proti pobytu pedofilovy pomocnice hlasitě ozývají. Zástupci kláštera se nechali slyšet, že jsou ochotni Martinové pomoct pykat za své činy. Žena se do života v klášterní komunitě nezapojí úplně, má pomáhat s mytím nádobí či uklízením a bude moct přijímat návštěvy. Bude smět také z kláštera vycházet ven, avšak bude se muset vyhnout dvěma regionům, v nichž s bývalým manželem žila. Místní lidé z Malonne zuří a tvrdí, že Martinová měla ve vězení zůstat déle a trpět tak, jako její oběti.

Dutroux dostal v roce 2004 doživotní trest vězení za únos, věznění a sexuální zneužívání šesti dívek, z nichž čtyři jeho trýznění v letech 1995 a 1996 nepřežily. Martinová se s ním rozvedla až při pobytu v žaláři v roce 2003. I po dvou desítkách roků od hrůzných činů je považována za nejnenáviděnější ženu Belgie. Belgická krajní pravice žádá její oběšení, příbuzní umučených dětí chtějí odškodné. Tvrdí, že Martinová měla dědictví po matce za 12 milionů korun, nedostali ale ani cent.

Klíčová data případu vraha Marca Dutrouxe a jeho exmanželky Michelle Martinové:

4. února 1986 - Bývalý elektrikář Marc Dutroux a jeho manželka Michelle Martinová byli zatčeni kvůli znásilnění několika dívek v předcházejícím roce.
26. dubna 1989 - Dutroux byl odsouzen za únosy, věznění, znásilňování nezletilých a krádeže k celkem 13 letům odnětí svobody; Martinová potrestána pěti lety vězení.
duben 1992 - Dutroux byl podmínečně propuštěn z vězení.
srpen 1994 - Dutroux omámil a znásilnil mladou Slovenku; scénu nafilmoval, oběť si nic nepamatovala.
4. června 1995 - Dutroux znásilnil další slovenskou dívku.
24. června 1995 - Únos osmiletých děvčátek, Julie Lejeunové a Melissy Russové v Grace-Hollogne.
noc z 22. na 23. srpna 1995 - Únos dospívajících Vlámek An Marchalové a Eefje Lambrecksové.
28. května 1996 - Sabine Dardenneová (12) zmizela během jízdy na kole do školy ve městě Kain na jihozápadě Belgie.
9. srpna 1996 - Laetitia Delhezová (14) zmizela po odchodu z plaveckého bazénu v rodném městě Bertrix na jihovýchodě Belgie.
13. srpna 1996 - Dutroux, Michelle Martinová a Michel Lelievre byli zadrženi v Sars-la-Buissiere na jihu země.
15. srpna 1996 - Dutroux vede policii do své skrýše v domě v Marcinelle, předměstí Charleroi, kde jsou nalezeny živé Dardenneová a Delhezová. Obě byly omámeny a sexuálně zneužívány.
16. srpna 1996 - Dutroux přiznává, že unesl Marchalovou a Lambrecksovou. Je zadržen čtvrtý podezřelý Michel Nihoul.
17. srpna 1996 - Dutroux přiznává, že držel Lejeuneovou a Russovou ve skrýši, ale popírá, že by je unesl. Doznává, že zabil údajného komplice Bernarda Weinsteina. Vede policii k tělům Lejeuneové, Russové a Weinsteina pohřbeným na zahradě domu v Sars-la-Buissiere.
3. září 1996 - Policie nalézá ostatky Marchalové a Lambrecksové pod zahradním domkem u Weinsteinova domu v Jumetu na předměstí Charleroi.
23. dubna 1998 - Dutroux prchl z vězení. Po 210 minutách na svobodě chytil vězně lesník. Kvůli útěku odstoupili ministři vnitra a spravedlnosti Johan Vande Lanotte a Stefaan De Clerck.
1. března 2004 - Dutroux, Martinová, Lelievre a Nihoul stanuli před soudem v Arlonu na východě Belgie.
22. června 2004 - Soud vyměřil Dutrouxovi doživotí, byl uznán vinným z únosu a ze sexuálního zneužívání šesti dívek a z vraždy dvou z nich ve svém domě. Porota Dutrouxe také označila za vraha jeho komplice Weinsteina. Dutrouxova dnes již bývalá žena Michelle Martinová byla odsouzena ke 30 letům vězení za zneužívání čtyř dívek, z nichž dvě trýznění nepřežily. Narkoman Michel Lelievre byl odsouzen k 25 letům vězení za únos tří dívek, jakož i za jejich zneužívání. Čtvrtému podezřelému, podvodníkovi Niholouvi soud vyměřil pět roků, spojitost s případem Dutrouxe mu ale nebyla prokázána.
21. června 2007 - Soud zamítl první žádost Martinové o předčasné propuštění z vězení.
30. srpna 2011 - Martinová znovu žádala o předčasné propuštění, žádost byla znovu zamítnuta.
31. července 2012 - Z rozhodnutí soudu by měla být Martinová podmínečně propuštěna a bude muset pobývat v ústraní v klášteře v obci Malonne asi 60 kilometrů jihovýchodně od Bruselu.
19. srpna 2012 - Na dva tisíce lidí v Bruselu demonstrovaly proti podmínečnému propuštění Martinové a požadovaly změny v trestním právu.
28. srpna 2012 - Belgický kasační soud zamítl odvolání proti rozhodnutí soudu nižší instance o podmínečném propuštění dvaapadesátileté Martinové.


Opět ukázka lží a dezinformací a další důkaz toho, že Česká televize jakožto veřejnoprávní médium, kterému platíme za příslib poskytování objektivních a ideologicky nezatížených zpráv, selhává.

Marc Dutroux žádný pedofil není - dvěma z dívek, které držel, mučil a znásilňoval, bylo 17, resp. 19 let a je velice nepravděpodobné, že by si sadistický pedofil za svoji oběť jako zástupný objekt vybral někoho, kdo se dovede bránit lépe než děti.

Skutečnost bude spíše taková, že onimi zástupnými objekty pro jeho sadistické choutky byly právě ty osmileté holky, kvůli kterým teď média nepravdivě označují Marca Dutrouxe za pedofila, načež pravicoví extremisté s více či méně tichou podporou "spořádaných občanů" vylézají ze svých děr a vyhlašují pedofilům intifádu.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Martinová, exmanželka "pedofila" Dutrouxe, je na svobodě

Nový příspěvek od Kasz »

Jen pro informaci uvádím kompletní výčet Detrouxových obětí:

Julie Lejeunová - 8 let
Melissa Russovová - 8 let
Sabina Dardenneová - 12 let
Laetitia Delhezová - 14 let
An Marchalová - 17 let
Eejfa Lambrecková - 19 let

"Policie našla i další hrob, v němž ležela mrtvola muže. Jednalo se o Bernarda Weinsteina, který byl viděn živý naposledy v polovině listopadu 1995. Pitva prokázala, že byl před smrtí mučen, byly mu rozkopány genitálie a do hrobu byl uložen ještě zaživa, pod silnou dávkou hypnotik. S Dutrouxem udržoval přátelské styky a dokonce se měl společně s ním podílet na některých únosech dívek. Dutroux ho usmrtil proto, aby získal majetek z dědictví po Weinsteinové příbuzné."

Zdroj: http://kriminalistika.eu/muzeumzla/dutroux/dutroux.html

No pedofil jak vyšitý.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

iDnes.cz: Vraždící pedofil Dutroux zůstane ve vězení

Nový příspěvek od simgiran »


Belgičan Marc Dutroux, který byl v roce 2004 odsouzen na doživotí za únosy, znásilňování a vraždy malých dívek, zůstane i nadále ve vězení. Soud totiž zamítl jeho žádost o předčasné propuštění - šance na jeho začlenění do společnosti je prý prakticky nulová.

Marc Dutroux byl usvědčen z únosu a znásilnění šesti dívek. Dvě unesené dívky zavraždil, další dvě zemřely ve sklepě jeho domu hladem. Zatčen byl v roce 1996.

Moc velké šance na úspěch se jeho žádosti nedávaly. A to přesto, že Dutroux se pokoušel argumentovat, že už nepředstavuje nebezpečí. Navrhoval také, že by setrval v domácím vězení a nosil by elektronický náramek. Nic z toho však soud nepřesvědčilo.

"Neexistuje žádné opodstatnění pro propuštění a dohled pomocí elektronického náramku," citovala z verdiktu agentura AFP. Soud také došel k závěru, že "není žádná vyhlídka", že by se Dutroux znovu začlenil do společnosti. On sám u soudního stání nebyl.

Ještě není připraven, říká Dutrouxova matka

Jen pár hodin před verdiktem soudu byla zveřejněna varovná slova jeho matky, která se vyjádřila v podobném duchu. "Jsem si jistá, že začne znovu," řekla 78letá Jeannine Dutrouxová časopisu Le Soir. Matka neblaze proslulého násilníka a vraha malých děvčat se přitom doposud veřejně k případu nevyjadřovala. Podle světových agentur je to vůbec poprvé, co takto promluvila od roku 2004, kdy jejího syna odsoudili na doživotí.

"Marc není na propuštění připraven," uvedla dále jeho matka. "Stále chce odpovědnost za to, co udělal, přenést na někoho jiného." Časopis Le Soir, se kterým mluvila, normálně vychází ve středu. Kvůli rozhovoru jeho vydání uspíšili na pondělí, aby se na stáncích objevil ještě před vynesením verdiktu.

Dutrouxův případ budí nadále velkou pozornost nejen kvůli brutalitě hlavního aktéra, ale i kvůli nepřesvědčivému přístupu belgické policie při vyšetřování. Strážci pořádku jednou dokonce navštívili jeho dům, kde skrýval dvě osmileté dívky, ale policie je neobjevila. Později byly dívenky nalezeny mrtvé. V roce 1998 se zase Dutrouxovi dokonce podařilo uprchnout z vazby, ale krátce poté ho opět zadrželi.

Pozdvižení vyvolalo i loňské podmínečné propuštění Dutrouxovy bývalé manželky - a také spolupachatelky - Michelle Martinové. Ta si odseděla necelou polovinu z 30letého trestu a nyní žije v klášteře.



Opět nejdůležitější informací je to, že je to pedofil. (Nikde jsem zatím neviděl toto tvrzení podložené, jediné, co tomu nasvědčuje, jsou dětské oběti, naopak proti tomu je, že měl i starší oběti a velmi brutální způsob zacházení s oběťmi a veřejné vystupování - svědčí pro jiné závažné poruchy a je dost možné, že děti byly mezi oběťmi jako snadný cíl, případně protože dávaly pachateli větší pocit převahy a že pro pachatele nemusel být věk oběti podstatný.)
Uživatelský avatar
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Příspěvky: 987
Dal: 110 poděkování
Dostal: 306 poděkování

Re: iDnes: Vraždící pedofil Dutroux zůstane ve vězení

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Takže tipuješ sadismus, exhibicionismus.
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: iDnes: Vraždící pedofil Dutroux zůstane ve vězení

Nový příspěvek od simgiran »

MR_Xguard píše:Takže tipuješ sadismus, exhibicionismus.
Proč exhibicionismus? Spíš sociopatie.
Uživatelský avatar
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Příspěvky: 987
Dal: 110 poděkování
Dostal: 306 poděkování

Re: iDnes: Vraždící pedofil Dutroux zůstane ve vězení

Nový příspěvek od MR_Xguard »

simgiran píše:
MR_Xguard píše:Takže tipuješ sadismus, exhibicionismus.
Proč exhibicionismus? Spíš sociopatie.
Tak když ty své sadistické kousky rád představuje na veřejnosti...
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: iDnes: Vraždící pedofil Dutroux zůstane ve vězení

Nový příspěvek od simgiran »

MR_Xguard píše:
Tak když ty své sadistické kousky rád představuje na veřejnosti...
On neuznává, že by něco udělal špatně. Společnost kolem něj je pro něj špatná.
Uživatelský avatar
Mathias8

Re: iDnes: Vraždící pedofil Dutroux zůstane ve vězení

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ja si myslím, že to nebol pedofil, ale psychopat, pretože si myslím, že žiadny pedofil by nedokázal umučiť dieta, brutálne ho zavraždiť a zakopať vo svojom dome. Navyše bol ženatý a ona mu pomáhala v únosoch. Podľa mňa to neboli normálny ľudia. Ja som pedofil a myslím si, že žiadny pedofil na svete by nedokázal umučiť dieta, pretože by sa nedokázal pozerat do tých nevinnych očí zaliate slzami. Ja by som sa radšej zabil, ako by som mal mučiť dieta. Nedokázal by som to. Ak má niekto iný názor ako ja, tak ho napíšte. Rád si prečítam aj iný názor :-))
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: iDnes: Vraždící pedofil Dutroux zůstane ve vězení

Nový příspěvek od Kuba »

Tak on pedofil také může být zároveň i psychopat nebo cokoliv jiného.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: iDnes: Vraždící pedofil Dutroux zůstane ve vězení

Nový příspěvek od simgiran »

Určitě si dovedu představit, že by to udělal pedofil. Když podobné věci mohou dělat gynekofilní muži ženám... O tom, že je to sadistický psychopat moc nepochybuji. Pedofil to být mohl, minimálně ve smyslu definice založené na sexuální přitažlivosti dětí. Ale také nemusel, pro to by mohly svědčit starší oběti. U některých lidí může být vzrušení z preferované aktivity podstatnější než sexuální objekt.

Co mě štve, tak jak je Dutroux automaticky označován za pedofila, přitom to všichni opisují a nikde jsem neviděl zmínku o nějakém odborném posudku, co by říkal, že je pedofil. "Zneužíval děti? To je jasné, pedofil! Mučil a vraždil děti? No to je ještě jasnější pedofil!" *wall*
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: iDnes: Vraždící pedofil Dutroux zůstane ve vězení

Nový příspěvek od Jednorozec »

Když byla ta aféra aktuální tak jsem někde narazil na to, že nebyl pedofil, ale dělal to pro peníze, s tím , že mu bylo jedno kdo jsou ve skutečnosti oběti, netuším nakolik to byla pravda, chtělo by to najít spolehlivý zdroj. Nejhorší je, že jeho manželka věděla kde ty holky jsou a nechala je tam umřít hlady/žízní.
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

iDnes: Zaplatím 20 eur měs. nabízí obětem pedofila Dutrouxe

Nový příspěvek od simgiran »


Bývalá manželka pedofila Marka Dutrouxe chce rodinám obětí vyplácet odškodnění ve výši 20 eur měsíčně, tedy zhruba 515 korun. Třiapadesátiletá Michelle Martinová tak chce po více než roce splnit jednu z podmínek svého předčasného propuštění z vězení.

Dutrouxova bývalá manželka a spolupachatelka zločinů byla loni v srpnu podmínečně propuštěna na svobodu po odpykání zhruba 16 let z 30, k nimž byla odsouzena. Hlavní podmínkou jejího propuštění bylo, že musí žít v ústraní a pobývat v klášteře v obci Malonne asi 60 kilometrů jihovýchodně od Bruselu.

List Le Soir v úterý s odvoláním na obhájce rodin dvou obětí napsal, že Martinová jim nabídla odškodnění 20 eur měsíčně. Takto malá suma může být podle listu jen symbolickým gestem.

Martinové, Dutrouxovi a jeho dalšímu komplici soud původně uložil vyplacení odškodného ve výši 500 000 eur přeživším obětem a až 250 000 eur rodinám zabitých dětí.

Podle Le Soir je nyní Martinová podezřelá z podvodu, protože údajně předstírá insolventnost. Dědictví po své matce, vilu a šperky, údajně přepsala na své děti, aby nemusela uložené kompenzace platit.

Nyní šestapadesátiletý Dutroux dostal v roce 2004 trest doživotního vězení za únos, věznění a sexuální zneužívání šesti dívek, z nichž čtyři zavraždil.

Martinová činy svého manžela kryla a zároveň se na nich podílela. Oběti věznila a dvě osmileté dívky nechala zemřít hlady. S Dutrouxem se rozvedla až při pobytu v žaláři v roce 2003.



Nevím o tom, že by byl Dutroux na základě vyšetření označen za pedofila. Naopak charakter jeho činů svědčí spíš proti tomu, že by byl pedofilní orientace (mezi jeho oběťmi byly osmileté dívky, ale i sedmnáctiletá nebo devatenáctiletá), Dutroux je daleko spíše sadista nebo psychopat, dost možná obojí.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: iDnes: Zaplatím 20 eur měs. nabízí obětem pedofila Dutro

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Pedofil určitě může ublížit dítěti, a to tak že hodně. Ale dokud není prokázáno, že Dutroux je pedofil, domnívám se, že pedofil není.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: iDnes: Zaplatím 20 eur měs. nabízí obětem pedofila Dutro

Nový příspěvek od simgiran »

kvetak píše:Nevím ale začíná mě připadat, že si myslíte jak pedofil nedokáže ublížit dítěti ano i pedofil může být psychopat a pedofil může být i sadista ale stále je to člověk co se mu k jeho zvráceným choutkám líbí hlavně děti. A když to jsou děti tak je to prostě pedofil a u ně ho to řekla i vyšetří je to sadistický pedofil......
Jenže pedofilů je málo, pedofilních sadistů nebo psychopatů je ještě méně. Modelový příklad, údaje si cucám z prstu: 1 % populace jsou pedofilové (mohlo by být), dětem násilně ubližují jen psychopati (není pravda), není korelace mezi pedofilií a psychopatií (mohlo by být, některé hypotézy o vzniku pedofilie předpovídají určitou korelaci, která ovšem může být velmi slabá). Pak by musela být u pedofilního psychopata 100krát větší pravděpodobnost, že ublíží dítěti. Pokud by byla jen 10krát větší, tak by bylo desetkrát víc nepedofilních psychopatických pachatelů než nepedofilních psychopatických pachatelů.

Reálná situace je mnohem složitější, ale jako nástin by to snad mohlo stačit. U Dutrouxe věk obětí neukazuje na preferenci dětí, měl i dospělé oběti. Dítě je snažší cíl než dospělý, pokud by byl zaměřený převážně na děti, pak by spíše neměl dospělé oběti. Dává podle mě větší smysl, že byl zaměřený spíše, možná prakticky výlučně na dospělé a děti si vybíral jako snažší cíl.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: "pedofil" Dutroux

Nový příspěvek od Kasz »

Sloučil jsem 3 témata, která jsem na fóru našel pod klíčovým pojmem "Dutroux" do jediného, aby se diskuze o tomto nepedofilním sadistovi paralelně nerozlézala v několika vláknech. Výše najdete můj výčet "obětí".
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Příspěvky: 155
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Re: "pedofil" Dutroux

Nový příspěvek od Troper »

Keby bol vznik pedofilie nejak "spojeny" so sociopatiou, asi by som nemal cely zivot caste vycitky svedomia a pocity viny. Teda odhliadnuc od toho, ze podla mna je sociopatia viac-menej vymysleny termin ktory ma oddelit "tych zlych" od "nas dobrych". Fakt je ze vela nacistickych vrahov boli v sukromi "milujucimi otcami" a ze Milgramov vazensky experiment dokazal, ze uplne "normalni" ludia su schopni takmer vsetkeho. Podla mojho nazoru je "sociopatia" z velkej casti otazkou toho, ako sa kto v zivote rozhodol chovat.

Plus, vacsina ludi zaoberajucich sa sociopatmi tvrdia, ze sociopatov je najviac vo vlade a financnictve. Typicky sociopat nie je Dutrox, typicky sociopat je banker na Wall Streete ktory vedome zaraba na ukor milionoch ludi, alebo CEO skorumpovanej farmaceutickej spolocnosti co zaraba na nebezpecnych liekoch. Do vazania sa udajne dostanu len ti najhlupejsi, a najmenej adaptovani sociopati. Samozrejme, pokial je to realna kategoria. Su krajiny kde sa mlatenie deti a verejne popravy povazuju za normalne a neda sa povedat ze by vacsina z tych ludi boli "sociopati" napriek tomu ze toleruju otrasne zlo.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: "pedofil" Dutroux

Nový příspěvek od Jednorozec »

Sociopat je ten, který díky nějaké poruše, nedokáže správně existovat ve společnosti. Nedokáže třeba milovat, nebo je obsolutně sobecký atd. Ti ředitelé bank se evidentně ve společnosti chovat naučili.
Dá se to vysvětlit tak, že člověk obvykle nezmlátí stařenku, protože je mu jí líto a má ke starým lidem, ze svého předcházejícího života, vytvořený nějaký vztah, má nějaké zábrany.
Sociopatovi je ta osoba naprosto ukradená, je pro něj asi tak stejně důležitá jako nejaká věc a on ani nemusí chápat proč mu má být někoho líto. Přizpůsobiví sociopaté se mohou naučit lítost "simulovat" tzn. jemu sice stařenky líto není, ale ví, že aby do společnosti zapadl, musí se chovat jako by mu jí líto bylo. Ví že je to pro něj výhodné. (Problém nastane v momentě kdy se takový jedinec rozhodne, že už to pro něj výhodné není.)
Pro mě je třeba velice těžké pochopit jak je možné že někomu toho mučeného člověka není líto, ale snažím si to představit tak, že stejně těžké musí stejně být pro sociopata pochopit proč mu má toho člověka líto být.
Nebo si to snažím představit tak, proč by mě mělo být líto kuřete co sním, je to jen kuře. A pro sociopata je ten starý člověk asi jako pro mě to kuře, pro něj jsou taková kuřata třeba všichni lidi okolo....
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jednorozec za příspěvek:
Gabriel Svoboda
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Příspěvky: 357
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: "pedofil" Dutroux

Nový příspěvek od malou »

Vracim se jeste lednou ktomuto bezcitnem NEpedofilnim Deviantovy.

Uz od zacatku devadesatych let si media hledaly duvod jak nejlíp zautočit na pedofily.Když se 1996 zjistilo že nějaký deviant unesl 8-19 lete děti a mladistvé tak Média hned troubyly do celého světa že takhle se chová typický pedofil nebo ktomu mají všichni pedofilové sklony.Ale nebyla to víc než špinavá propaganda.

Prosím,já jako pedofil bych nemohl unést dítě a zavřít ho do sklepa.A proč bych unášel 14,17.19 leté.Marc Dutroid byl Heterosexualni Deviant.Měl Manželku,tuším 5 dětí a pohyboval se v kriminálních kruzích.Jednoho společníka dokonce zabyl.Pedofil milující děti rozhodně nebyl.Ale media ho potřebují jako byč na pedofili.

Pro příklad,v 60 a 70 letech unášel a zabýjel Joachim Kroll ženy a dívky mezi 4 až 61 roky.činy byly částečně sexualně motivovány.Jednoho muže zabyl jenom tak.Na Krolla se brzy zapomnelo protož žil v době kdy se z každého devianta nedělal pedofil.Kdyby své skutky dělal o dvacet let pozdeji,tak by byl další udajný pedofil na světě.

I Andrej Chikatilo byl sexuálni deviant NE pedofil.Už jako učitel šahal 11 leté holčičce na prsa.Potom se snažil znásilnit 9letou holčičku.Tu zabyl.Potom už musel vraždit,protože jenom tehdy dosáhl orgasmu.Vraždil ženy,muže i děti.Dodnes se neví jestly všechny jeho činy byly sexuálně motivované,protože Chikatylo byl ve svych pozdejších letech impotent.

Clověk by si měl udělat vlastní názor co se tíče článku v (senzacechtivých)novinách nebo v televyzi.A nevěřit všemu aniž by si to ověřil,jaká je pravá skutečnost.

Musím vás ale nato připravit že i v budoucnu budou v mediích násilničtí sexuální devianti označeni za pedofili.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: "pedofil" Dutroux

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

malou píše:Marc Dutroid byl Heterosexualni Deviant.
Heterosexualita je deviace? :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
haizi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Příspěvky: 40
Dal: 12 poděkování
Dostal: 25 poděkování

Re: "pedofil" Dutroux

Nový příspěvek od haizi »

Gabriel Svoboda píše: Heterosexualita je deviace? :)
Ja mám pri niektorých ľudoch niekedy pocit, že je :D :D :D
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů