Zdravi vas jeden z vasich

Jen na okraj chci rict,ze cele to medialni ,,anti paedo,, tazeni mi pripomina USA a jejich tazeni proti afroamericke casti populace.Afroamericane meli povoleno pouzivat pouze zadni cast autobusu,protoze ta predni,byla vyhrazena pro ty ,,normalni,,.
Kdyz by dnes clovek prisel do autobusu a rekl,ze je pedofil,tak by se s velkou pravdepodobnosti mohl najit nekdo...kdo by dal tomuto ,,bratrovy,, pres hubu.Takze po rychle uvaze zjistuji,ze jsme na tom daleko hure nez drive zminovani afroamericti bratri.Roly kukluxklanu dnes s velkou oblibou sehravaji verejna media jako televize a tisk.Take neinformovanost a lenost novinaru,zjistit si objektivni informace o tematu(muz co miluje trinactilete devce mezi pedofily zarazen byt NEMUZE),prispiva k ,,mateni,, verejnosti a v naproste vetsine zcela zbytecne podnecuje nenavistne vasne a ,,blbe,, nalady obyvatelstva.
Vim,ze je jeste brzo....ale tesim se na ten den,kdy lide vezmou transparenty a vyjdou do ulic.Skandovat se budou hesla:At ziji pedofilove!!! ... Pedofile-zadny hnus!!!....My ty deti milujem!!
A verte ! Jednou to skutecne prijde!

Tak a ted bych rad presel k tematu ktere me osobne zajima,ale ktere je i zde na foru znacne nepopularni.Tim tematem je sex mezi dosp. a detmi.Ja sam mam na tuto zalezitost svuj osobni nazor a mrzi me,ze ho zde nemuzu svobodne uvest,protoze bych se tim dopustil poruseni pravidel diskuze.To proto jsem svuj prispevek pojmenoval OMEZOVANI SVOBODY PROJEVU.