Milá Renato,
v první řadě bych vám chtěla sdělit, že se nemohu dočkat až se budete snažit požadovat okamžité zrušení této stránky. Vzhledem k zomu, že se zde neděje nic nelegálního se totiž obávám, že je to marná snaha. Dále bych se za vás chtěla omluvit vašim potencionálním dětem, protože vás bych za matku vážně mít nechtěla.
Okamžité smazání této šílenosti!!!!!
-
černá kočka
- Chráněný uživatel
- Líbí se mi: Ženy a muži
- Dal: 35 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
-
Jednorozec
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 644 poděkování
Re: Okamžité smazání této šílenosti!!!!!
Tak jsem se těšil na nějaké nové moudro, další milé a empatické osoby a ono je to 5 let staré :0) Zajímalo by mně jestli mezitím třeba náhodou nedostala dotyčná osoba rozum..
-
černá kočka
- Chráněný uživatel
-
Little Hero
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Dal: 32 poděkování
- Dostal: 58 poděkování
Myslím, že nemá cenu reagovat na 5 let starý příspěvek, ta paní sem velmi pravděpodobně už nechodí.černá kočka píše: ↑sobota 20. 12. 2025, 0:58:40 Milá Renato,
v první řadě bych vám chtěla sdělit, že se nemohu dočkat až se budete snažit požadovat okamžité zrušení této stránky. Vzhledem k zomu, že se zde neděje nic nelegálního se totiž obávám, že je to marná snaha. Dále bych se za vás chtěla omluvit vašim potencionálním dětem, protože vás bych za matku vážně mít nechtěla.
-
Kasz
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1874 poděkování
- Dostal: 3814 poděkování
Smysl to má, protože si to přečtou jiní. 
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
černá kočka
- Chráněný uživatel
Já vím, nedívala jsem se jak je to staré.Little Hero píše: ↑pondělí 22. 12. 2025, 20:03:13
Myslím, že nemá cenu reagovat na 5 let starý příspěvek, ta paní sem velmi pravděpodobně už nechodí.