Nic jiného nám nezbývá. Přece se nebudeme utápět v depresích kvůli tomu, že někdo někde napíše takovýhle ještě navíc z půlky vymyšlený komentář.
Narážky na ČEPEK na platformě X
-
Kasz
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1870 poděkování
- Dostal: 3804 poděkování
Re: Narážky na ČEPEK na platformě X
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
Marilon
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsem jen člověk, který prošel složitým obdobím.Bezúhonný,ale s bolestí z prožitého života.Dětství považuji za jeden velký omyl, který se nedá vzít zpět.Třeba to otevřelo pandořinu skříňku, třeba právě ten prožitek spustil to,co je spolecností odsuzováno a zavrhováno.
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 34 poděkování
-
Ta Jiná
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 22
- ve věku do: 40
- Kontakt: Telegram: @ZbloudilaOvecka
Signal: @ZbloudilaOvecka.46 - Výkřik do tmy: Jsem přízrak. Šedá eminence. Neexistuji.
- Dal: 88 poděkování
- Dostal: 112 poděkování
-
Cykle02
- Mediální analytik
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 2
- Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
- Dal: 364 poděkování
- Dostal: 2876 poděkování
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
-
Jednorozec
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 633 poděkování
Není náhodou pomluva a nabádání k násilí proti skupině obyvatel obojí trestný čin?
-
Kasz
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Měl jsem na to chuť už dlouho, ale až teď přišel ten správný okamžik, kdy jsem si na to našel tu správnou motivaci a čas:
Dobrý den,
dne 15. 9. 2025 v čase 17:06 hod. uživatel s přezdívkou Michal von Reichenberg (odkaz na profil: https://x.com/Michal73287034) vložil na sociální síť X následující příspěvek:
Domníváme se, že vložením příspěvku na veřejnou sociální síť X se tento uživatel dopustil trestného činu podle § 356 (Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod) a podle § 364 (Podněcování k trestnému činu), neboť tento příspěvek lze chápat minimálně jako podněcování k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, což je předmětem odstavce 1) trestného činu podle § 356, a dále tento příspěvek svým vyzněním znamená, že členové Spolku ČEPEK by měli být zavražděni, tedy tento příspěvek veřejně podněcuje k trestnému činu vraždy, což je trestný čin podle § 364.
Nejedná se o nějakou anonymní výhrůžku na sociální síti, Spolek ČEPEK má reálné členy, kteří se mohou cítit podobnými výroky na sociálních sítích ohroženi, zejména v případě, že by veřejně vyšla najevo jejich identita, pak by skutečně mohlo hrozit i fyzické napadení. Podněcování nenávisti či podněcování k vraždě jistě není v demokratické společnosti přípustné.
Prosíme o informaci, zda došlo ke ztotožnění podezřelého a jak bylo v této věci postupováno.
-----------------------------------------
Nečekám, že se něco zásadního stane, ale už na to začneme reagovat. Uvidíme, co se stane.
Dobrý den,
dne 15. 9. 2025 v čase 17:06 hod. uživatel s přezdívkou Michal von Reichenberg (odkaz na profil: https://x.com/Michal73287034) vložil na sociální síť X následující příspěvek:
Domníváme se, že vložením příspěvku na veřejnou sociální síť X se tento uživatel dopustil trestného činu podle § 356 (Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod) a podle § 364 (Podněcování k trestnému činu), neboť tento příspěvek lze chápat minimálně jako podněcování k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, což je předmětem odstavce 1) trestného činu podle § 356, a dále tento příspěvek svým vyzněním znamená, že členové Spolku ČEPEK by měli být zavražděni, tedy tento příspěvek veřejně podněcuje k trestnému činu vraždy, což je trestný čin podle § 364.
Nejedná se o nějakou anonymní výhrůžku na sociální síti, Spolek ČEPEK má reálné členy, kteří se mohou cítit podobnými výroky na sociálních sítích ohroženi, zejména v případě, že by veřejně vyšla najevo jejich identita, pak by skutečně mohlo hrozit i fyzické napadení. Podněcování nenávisti či podněcování k vraždě jistě není v demokratické společnosti přípustné.
Prosíme o informaci, zda došlo ke ztotožnění podezřelého a jak bylo v této věci postupováno.
-----------------------------------------
Nečekám, že se něco zásadního stane, ale už na to začneme reagovat. Uvidíme, co se stane.

-
Jednorozec
- Registrovaný uživatel
Výborně taky jsem zvědavý na reakci, mimochodem to tvrzení jak se zde lidé scházejí aby plánovali/prováděli trestnou činnost je podle mne jasná pomluva..
-
Silesia
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 13
- Dal: 314 poděkování
- Dostal: 270 poděkování
Kaszi a podali jste za spolek trestní oznámení nebo jste jen napsali email?
-
Kasz
- Administrátor
Trestní oznámení datovkou na policejní prezidium. 

-
Silesia
- Registrovaný uživatel
Super akorát si pak budou dávat pozor na projev názory a smýšlení jim to nezmění. Nicméně je dobře, že se to stalo.
-
Jednorozec
- Registrovaný uživatel
Tak pokud ztotožní člověka a prokáží trestný čin, což by neměl být až zas takový problém (a není to 12letý dítě), tak by neměl dostat jen bububu už to nedělej, ale skončit před soudem a dostat trest...
-
Silesia
- Registrovaný uživatel
Nevím,ale za sebe si nevybavují jediný případ kdy by za nebezpečné vyhrožování bylo cokoliv jiného než podmínka.
-
Jednorozec
- Registrovaný uživatel
v ČR už padly i nepodmíněné tresty za vyhrožování skupině obyvatel a/nebo podněcování násilí/nenávisti. ministerské a policejní přehledy potvrzují, že nepodmíněné tresty za hate crimes včetně § 352/§ 356 se ukládají každoročně, byť v menší části případů.:
Patrik Tušl & Tomáš Čermák (Kladno, 26. 10. 2022): za video s nenávistnými výroky a výzvami k „protiofenzivě“ proti Ukrajincům soud uložil 10 měsíců a 6 měsíců vězení (hanobení národa § 355 + podněcování k nenávisti § 356; výkon ve věznici s ostrahou). Rozsudek je dostupný, obsahuje i citace výzev k násilí.
Vladimír Kudráč (Louny, 7. 12. 2016): za výhrůžky na Facebooku po události v Žatci (proti romům? adresované pracovníkům pizzerie, s násilnými a smrtícími hrozbami) dostal 4 měsíce nepodmíněně.
LGBT+ (Pride): mladistvý z Moravy, který založil skupinu proti menšinám a připravoval útok na Pride, dostal 16 měsíců nepodmíněně. (Nebyl odsouzen za „přípravu útoku na Pride“, protože podle soudu od těchto aktivit sám upustil; jádro rozsudku stojí na nenávistných výzvách, vyhrožování a souvisejících deliktech.).
-
Cykle02
- Mediální analytik
-
Pavel1
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Instagram : https://www.instagram.com/plistillukas/profilecard/ - Výkřik do tmy: Děti jsou nádherné kouzelné malé bytůstky, které svou roztomilostí, radostí, bezprostředností, a hravostí rozdávají radost kolem sebe.
- Dal: 1510 poděkování
- Dostal: 239 poděkování
Vlastně je to pěkné, sledovat že nás lidé casto chápou a zastávají se nás.
Jistě, je i mnoho “blbců”, ale ti byli a budou vždy. I homosexualita je myslím defakto všeobecně přijímaná, ale v online prostoru to tak zdaleka nevypadá.
Jistě, je i mnoho “blbců”, ale ti byli a budou vždy. I homosexualita je myslím defakto všeobecně přijímaná, ale v online prostoru to tak zdaleka nevypadá.
-
Jednorozec
- Registrovaný uživatel
Problém nastává tehdy když blbců je víc než rozumných lidí, nebo dokáží ty rozumné vytlačit...
-
Cykle02
- Mediální analytik
-
Jednorozec
- Registrovaný uživatel
Asi by se tam hodila ta vtipná odpověď tady z fora: "A co by si tam jako měli místo toho sdílet fotky sanitární techniky?"
Aneb. Fascinují mně jedinci co mají dojem, že mohou ostatním určovat co mají a nemají dělat. Nějak podobně se chovali bolševici.
Aneb. Fascinují mně jedinci co mají dojem, že mohou ostatním určovat co mají a nemají dělat. Nějak podobně se chovali bolševici.