Jsem tu nově příchozí (nikoli náhodný) a rád bych se seznámil a pokecal s někým 15+ o všem možném - hlavně tedy o tomto tématu, které provází naše životy. Budu rád, když se někdo ozve a prohodíme pár písmenek
Milý člověk na pokec?
Pravidla fóra
- V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
- Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
- Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
-
Milwaukee
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 11
- ve věku do: 40
- Dostal: 6 poděkování
Milý člověk na pokec?
Ahoj milí lidé této komunity!
Jsem tu nově příchozí (nikoli náhodný) a rád bych se seznámil a pokecal s někým 15+ o všem možném - hlavně tedy o tomto tématu, které provází naše životy. Budu rád, když se někdo ozve a prohodíme pár písmenek
-
Bouře
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1318 poděkování
- Dostal: 1436 poděkování
Re: Milý člověk na pokec?
Ahoj. Klidně přijď na chat a nebo se mi ozvi do soukromé zprávy. Na chatu je ale větší šance, že ti bude odpovídat vícero lidí. Jsem tam skoro každý večer. 
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
-
Rosalie
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 13
- Dal: 140 poděkování
- Dostal: 100 poděkování
-
301
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 14
- Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.
Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.
Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.
At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.
Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil. - Příspěvky: 162
- Dal: 67 poděkování
- Dostal: 189 poděkování