Může to být i Vaše dítě
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Může to být i Vaše dítě
co najdete v tomto tématu?
Nápad který se m zrodil bleskem v hlavě ve chvíli kdy Simgiram vytvořil vlákno s nápady čím bychom vyprovokovali veřejnost.
co bych očekával tady?
- Diskusi nad podobou výtvoru vidíte někdo někde nějaká úskalí pokud ano napište o nich dá se o nich vést
debata, bez ní se můžeme dopustit nejakého přehmatu ve chvíli kdybychom ten výtvor pokud vůbec někdy
chtěli použít.
- zkuste někdo udělat protinávrh máte li pocit, že by to jinak vypadalo lépe
-zapřemýšlejte nad svou vlastní pubertou a sebepoznáváním (edit rychlá myšlenka, takový minisloupek moje pocíty a zíjšťování že je něco jinak?) Jak jste se cítili vy ve věku našich dvou smyšlených hledanžch Kubi a Ondry?
tak tady snad konečně poslední právoplatná verze
Nápad který se m zrodil bleskem v hlavě ve chvíli kdy Simgiram vytvořil vlákno s nápady čím bychom vyprovokovali veřejnost.
co bych očekával tady?
- Diskusi nad podobou výtvoru vidíte někdo někde nějaká úskalí pokud ano napište o nich dá se o nich vést
debata, bez ní se můžeme dopustit nejakého přehmatu ve chvíli kdybychom ten výtvor pokud vůbec někdy
chtěli použít.
- zkuste někdo udělat protinávrh máte li pocit, že by to jinak vypadalo lépe
-zapřemýšlejte nad svou vlastní pubertou a sebepoznáváním (edit rychlá myšlenka, takový minisloupek moje pocíty a zíjšťování že je něco jinak?) Jak jste se cítili vy ve věku našich dvou smyšlených hledanžch Kubi a Ondry?
tak tady snad konečně poslední právoplatná verze
Naposledy upravil(a) Silesia dne pátek 25. 1. 2013, 14:12:49, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
Re: může to být i Vaše díte
příloha
- Přílohy
-
- může to být i Vaše dítě Kuba.pdf
- (1.71 MiB) Staženo 816 x
-
- může to být i Vaše dítě2.pdf
- (1.66 MiB) Staženo 801 x
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
S dovolením to posílám na Facebook. (Nexisituje i nějaká verze ve formátu obrázkovém? Např.: Jpeg, PNG nebo podobně)
-
- Registrovaný uživatel
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
-
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Nehodlám být rýpal, provokace může mít i svůj dalekosáhlý efekt, je supr že další lidi chytla iniciativa se nejen aktivně ale i kreativně podílet na této problematice.
Na první pohled mě napadá jediná věc: čí jsou ty fotky? náhodné z netu? Za určitých okolností může být i výsledek provokace argumentem provokovaných, že "pedofilové zneužívají fotek dětí pro vlastní propagaci". Ale přeháním, jen mě to prostě napadá jako možný protiargument.
(nebrat toto prosím přímo ani jako kritiku, hlavně nechci nikomu kazit iniciativu cokoliv dělat, berte to jako názor přehnaného moralisty, kterej si ani do toho avataru fotku kutíka nedá)
Na první pohled mě napadá jediná věc: čí jsou ty fotky? náhodné z netu? Za určitých okolností může být i výsledek provokace argumentem provokovaných, že "pedofilové zneužívají fotek dětí pro vlastní propagaci". Ale přeháním, jen mě to prostě napadá jako možný protiargument.
(nebrat toto prosím přímo ani jako kritiku, hlavně nechci nikomu kazit iniciativu cokoliv dělat, berte to jako názor přehnaného moralisty, kterej si ani do toho avataru fotku kutíka nedá)
-
- Registrovaný uživatel
No nevím co by byla provokace větší jestli kubova fotka nebo ty co byly náhodně použity z free fohostingu a evidentně od dětí z cizích států právěproto abychom je nevystavili nebezpečí
Tak byl to jen takový nápad po přečtení příspěvku Dana, ale nevím proč by zrovna Kubova fotka měla být brána jako provokace. Samozdřejmě, že o tom může pak rozhodnout je Kuba, aby si nemyslel, že ho někam cpu.
-
- Registrovaný uživatel
Kuba byl hezke dítě ne jednomu boyloverovi by se líbil (Kubo nic jsem neřek)
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Může to být i Vaše dítě
Kluci boyloverský, škoda, že jsem vás nepoznal dřív.
S použitím mé fotky bych určitě rád dal souhlas, až budu doma, můžu se podívat, zda nevyhrabu i další někde v rodinných albech a nenaskenuji je, nicméně vždy jsem měl za to, že ta fotka, kterou mám v avataru, je stejně má nejhezčí (za celý život).
S použitím mé fotky bych určitě rád dal souhlas, až budu doma, můžu se podívat, zda nevyhrabu i další někde v rodinných albech a nenaskenuji je, nicméně vždy jsem měl za to, že ta fotka, kterou mám v avataru, je stejně má nejhezčí (za celý život).
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
Jojo je fakt pěkná Kubo, taky bych tě docela rád poznal o pár let dřív, to je jedno, že bych byl sám vo něco mladší heh. Ostatně bych i potvrzoval, že všichni pedofilové jejichž fotky z dětství znám (ano dokonce i fenix) byli moc hezcí kutíci. Možná by to bylo třeba přidat do výzkumu jako jeden z průvodních znaků pedofilie, že jsou pedofilové v dětství velmi krásní.
Takže souhrnně, pokud by bylo možné na tyto letáky, alespoň na některé, dát fotky z dětství reálných pedofilů, určitě by to odstřihlo nějaké možné protiargumenty, a možná by to mohlo být i působivější.
Takže souhrnně, pokud by bylo možné na tyto letáky, alespoň na některé, dát fotky z dětství reálných pedofilů, určitě by to odstřihlo nějaké možné protiargumenty, a možná by to mohlo být i působivější.
-
- Registrovaný uživatel
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 53 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Já jsem byl pěkný dítě tak do pěti let, pak už ne... Ale zase těžko posoudím sám sebe, když nejsem BL.
To ti teda pěkně děkuju.DanielKubec píše: Ostatně bych i potvrzoval, že všichni pedofilové jejichž fotky z dětství znám (ano dokonce i fenix) byli moc hezcí kutíci.
-
- Registrovaný uživatel
-
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
No a jsme u stejného dilematu jako u těch dětí můžeme ale použít totozny argument nikdo neví či jsou to fotky. Fórum při akceptaci konečné verze maznem a i tak...
Naposledy upravil(a) Silesia dne neděle 27. 1. 2013, 11:54:05, celkem upraveno 2 x.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Slogan "Může to být i vaše dítě! má jednu chybu, zcela ignoruje fakt že to může být (v podobné míře) i váš rodič, nebo sourozenec .... Navíc ten slogan v souvislosti s pedofilií u veřejnosti může navozovat dojem, že se bavíme o zneužitém dítěti, nikoli o dítěti pedofilovi.
-
pro Jednorozec: Řekl bych, že v tom, že to v první řadě naznačuje, že jde o zneužité dítě, ale z kontextu pak jasně vyplyne, že jde o kluka, který se narodil s pedofilií, z toho plyne celé kouzlo a i provokativnost tohoto projektu.
Tenhle argument už jsem jaksi v diskuzi i párkrát použil. Například, když rodiče říkají, že sice dokážou pochopit ledacos, ale pedofilii ne, protože se týká jejich dětí, protože jejich děti ohrožuje. A pak vhodně nastupuje argument: Ano přesně tak, týká se to vašich dětí, protože i váš syn za vámi třeba v 15 může přijít a s obavou se vám svěřit, že je pedofil. Tenhle argument bourá ten předsudek, že jsou pedofilové výhradně plešatí šedesátníci (musím říct že sám ani mezi našimi kolegy žádného plešatého šedesátníka neznám, asi proto, že se bavím hlavně s pedo puberťáky). Nutno podotknout, že je to docela podpásový a útočný argument, ale v rámci jisté provokace vhodný.
Tenhle argument už jsem jaksi v diskuzi i párkrát použil. Například, když rodiče říkají, že sice dokážou pochopit ledacos, ale pedofilii ne, protože se týká jejich dětí, protože jejich děti ohrožuje. A pak vhodně nastupuje argument: Ano přesně tak, týká se to vašich dětí, protože i váš syn za vámi třeba v 15 může přijít a s obavou se vám svěřit, že je pedofil. Tenhle argument bourá ten předsudek, že jsou pedofilové výhradně plešatí šedesátníci (musím říct že sám ani mezi našimi kolegy žádného plešatého šedesátníka neznám, asi proto, že se bavím hlavně s pedo puberťáky). Nutno podotknout, že je to docela podpásový a útočný argument, ale v rámci jisté provokace vhodný.