Mladou ženu dovedu mít rád... i sex bych si dokázal představit ale není tam silná přitažlivost... ale kdyby se mělo jednat třeba o orální sex že bych já ji to měl dělat nebo líbání s proplétání jazyků tak bych měl problém to s ní absolvovat.
Chystám se jet na letní tábor kde bude i dost lidí a člověk může někoho poznat (kromě kutiku o které nejvíc stojím), s kamarády občas zajdem do klubu na nějakou akci. Nepotkávám holky furt ale sem tam se něco naskytne.
Pokud bychom spolu jen chodili neodhodlal bych ji říct o své přitažlivosti k dětem ale kdyby se plánovala třeba svatba musel bych se k tomu donutit bylo by to odemne fer.
Chybí mi nějaké to pouto, mít se ke komu přitulit a to že mě ten člověk má rád. Bohužel u kutíků, kteří jsou pro mě to hlavní to nejde a rozhodně nechci prožít celibát a brát za užitý okamžik to že jsem se na kutika jen koukl že můžu jen očima

Tímto povídáním mám obavy z nejisté budoucnosti jelikož mě přepadává strach z celibátu a bez nikoho. Chtěl bych jednou třeba mít rodinu

Je tu někdo kdo si našel partnerku a má s tím zkušenost ? Případně jak jít tomu naproti mít partnerku případně rodinu ?