Nicméně se CatBox včera rozhodl přijít na chat a psát následující:
2021-12-26 18:10:19 CatBox: Asi bych neměl raději něco psát.. mohl by mě tu někdo nahlásit xD
2021-12-26 18:11:10 CatBox: Hm, budu muset vymyslet nějakou anketu kdo tu slídí a dělá ze sebe agenta
2021-12-26 18:12:18 CatBox: Chtělo by to víc lidíkdo se ujme kliknout na pomocný kruh ?
2021-12-26 18:14:04 CatBox: No nevím noasi zrovna teď tu jsou lidi fajn
tak já zas mizím aby náhodou někdo zase nepřišel spectovat.
(...)
2021-12-26 20:09:58 CatBox → MR_Xguard: pravda no.. blbiny dělal, ale když místí uživatelé nemají smysl pro humor, tak to je smutný když se hned nad tím rozbrečí a zavolá dotyčný uživatel zbytečnou pomoc
2021-12-26 20:10:14 CatBox: By mě zajímalo kdo je ten slídil
(...)
2021-12-26 20:12:48 CatBox → MR_Xguard: Netvrdím že to bylo možná sexistické.. ale snad je to chat kdy v tu dobu nejen byly zablokovány anonymové, ale taky tu jsou lidi co to mají chápat a brát to na zřetel .. pokud je tu ale nějaký bulík co nemá nic na práci a jen oxiduje, tak bych ho vlastnoručně propleskl
2021-12-26 20:13:53 CatBox: To že je to vytržené z kontextu a zbytečný zesměšnění Dreama na veřejných Foru..to je prostě k smíchu
asi si nad tím někdo rád honí ego
co už
Toto ve své podstatě považuji ještě za horší, neboť vyjma označování kohokoliv, kdo případně užil SOS, za "slídila" a "někoho kdo brečí" či "agenta" o tomto člověku ještě tvrdil, že "by ho propleskl". Už jsem tady jednou vyjadřoval, že si nepřeji, aby tady byla funkce SOS znevažována jako bonzování, anebo aby lidé, kteří tuto funkci užijí, byli atakováni. Udělil jsem proto 1 trestný bod, který sám o sobě nevedl k BANu, neb počet bodů na CatBoxově kontě nedosáhl hranice pro BAN a čin to nebyl až tak závažný.
Dnes tedy ve večerních hodinách přišel CatBox na chat a domáhal se mě, abych přišel, že má vůči mnou udělenému trestnému bodu námitku. Námitkou, kterou uvedl, bylo, že "to nebylo mířeno ani proti jednomu čelunu AT.. takže mi odstraň ten warn". Přitom v odůvodnění tohoto trestného bodu bylo psáno, že bod je udělen "za navážení se do osob užívajících SOS a za vyjádření, že bys dotyčného 'propleskl'", přičemž byl připojen i přímý odkaz na zdůvodnění, které bylo poskytnuto dříve i uživateli Dream. Tuto námitku jsem tedy vůbec nechápal a vyzval jsem jej, aby si zdůvodnění ještě jednou přečetl.
Následně pokračoval v šeptu mně mířenému CatBox zdůvodňováním všeho možného, ale nevyjádřil se k tomu, proč by měl být tedy trestný bod udělen neprávem, vyjadřoval se pouze k situaci s Dreamem. V šeptu si opakovaně stěžoval "na některé, kteří do všeho strkají nos a kteří zároveň nejsou pedofily", pročež by měli být "vyraženi", načež své jednání o dehonestaci osob užívajících SOS zopakoval znovu:
[21:11:29] s w CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : Jak píšeš správně.. slušne PEDOFILY.. pedofily.. to je to správné slovoproto by tu měl mít slovo pedofil.. pokud někdo pedofilní není a jen strká nos kam nemá, tak by měl být vyražen.
(...)
[21:16:10] s w CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : Tak zrovna Dream je slušný člověkjsou tu mnohem horší lidé.. pokud někdo příjde a prostě do všeho strká nos a dělá tu jen dusno, tak to potom mi příjde silně nefér..
(...)
[21:28:14] s w CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : Dobře, mám jmenovat jména tech co tu jen bonzují a brečí nad vším co kdo co tu pošle a napíše.. nebudu ti říkat jménabyl bych totiž další na ráně kdo dostane ban za to že řeknu o tom člověkovi že tu nemá co dělat.. Vadí mi tu a nejsem jedinej
.. nejsem žádný soudce, ale od dob co se tu ukázal dělá jen dusno. Já jakožto dost pravidlený uživatel si tu nepříjdu dobře, když je tu někdo takový.. pro pedofily není moc míst kde si můžou psát o imtimnějších místech a problémech.. a tak chci aby to tu fungovalo normálně.
(...)
[21:31:02] s w CatBox ŠEPTÁ Marco Freeman : za to že někomu kdo tu jen slídí a volá SOSku za to že nechápe smysl pro humor a myšlení pedofila.. ano, napsal jsem že by si zasloužil proplesk.. práskače nikdo nemá rád.
Z toho důvodu, že CatBox nebral varování v potaz a naopak ve svém chování pokračoval, jsem mu udělil dva trestné body, neb se jedná o opakovaný prohřešek. Počet trestných bodů dosáhl celkem šesti, pročež uživatel obdržel týdenní BAN do 3. 1. 2022.
Nicméně ještě trochu poznámek:
- Nevím o nikom, kdo by na chování Dreama užil tlačítka SOS.
- I kdyby někdo užil tlačítko SOS, není důvod, proč by tento člověk měl být jakkoliv atakován.
- Nebudeme vyhazovat nikoho na základě toho, že není pedofilně orientován. Při udělování trestu posuzujeme uživatelovo chování a dodržování pravidel. Zda je či není dotyčný pedofil, je nám v Týmu zcela lhostejné.
Děkujeme za pochopení,
za Tým ČEPEK,